Smoothie hos Haldis! (Sound of feeling.)
Smoothie hos Haldis!


Nå sitter jeg her foran dataen med min gode venninne Haldis! Vi har lagd deilig smoothie med ,masse bær! Digg<3 Vi har sett på HomeAndAway :D Digger det programmet! Men slutta og se det.. Men nå vil jeg begynne igjen! For det er kjempe gøy :D Senere idag skal jeg overnatte hos bestevenninnen min Oda<3 Det blir kjempe koselig! Det kommer to gode venner av Oda og skal overnatte de å. Det blir en koselig jente, og film kveld<33
Får ikke lagt ut bilder nå men kansje etterpå når jeg kommer hjem<3 Og kommer til å legge ut bilder av kvelden hos Oda imorgen! For det blir litt vrient og gjøre det der! <33 Greit!?  Håper det søtiser!

Hva skal du gjøre idag?

Snakkes<33 Kos&Klem fra -KajaK- og Haldis<33Haha litt bilder fikk jeg til XD fra nettet <33
kommentarer til "Smoothie hos Haldis!"

blogg om blogger

15.01.2010 kl.15:16

Fin blogg!

Komentere på min blogg? (a)

helenemixi

15.01.2010 kl.15:18

Naam! Smoothie er så godt =D Har ikke smakt det på leenge. Jeg har sett på Home and away noen få ganger. Det er ganske morsomt, men har ikke tid til å se det hver dag, så jeg gidder ikke se på det ;b Håper dere får det fint i kveld da : )

Jeg skal vel bare øve til den teite geografiprøva jeg skal ha på tirsdag, også må jeg trene litt styrketrening og ordne i stallen : )

Haldis :)

15.01.2010 kl.16:51

Det var koselig<333


legg igjen en kommentar
hits