Jeg har dilla på.. (Sound of feeling.)
Jeg har dilla på..


Singletter!!! Har en del singletter ja ;) Maser på mamma og sier at jeg trenger fler men hun ble overbevist om at jeg ikke trengte fler etter at jeg hadde kjøpt fire nye idag og vi gikk hjem og fant ut at jeg hadde 16 singletter! Haha ! Jeg syntes det var litt morsomt så jeg lagde et innlegg av det ;P   Og her sitter jeg nå og holder på å skrive om singletter.. Rart ikke sant..

Haha ;P

Har du noe tøy du bruker mye!? 

Kos&Klem fra meg -KajaK- <33kommentarer til "Jeg har dilla på.."

Marthe

16.01.2010 kl.21:55

hei : )) jeg har ett spørsmål på bloggen min i det siste inlegget mitt : D hadde du svart på det i komentarfeltet mitt så hadde jeg blitt såå glad og satt veldig stor pris på det : ) dette gjør jeg ikke for å reklamere på bloggen min så du vet det, jeg gjør det fordi jeg vil vite om det er flere enn jeg som er irritert over det jeg prater om i inlegget mitt. Håper du forstår!

Rikke

17.01.2010 kl.09:06

Jeg liker også veldig godt singletter, men jeg liker også olabukser. Jeg elsker å gå med olabukser, joggebukser går jeg bare ed på hytter eller noe. Bruker bare olabukser på skolen og slikt <33 :))

Så gøy å ha så mange singletter<33

klem

Theresa Frostad Eggesbø ✝

17.01.2010 kl.18:12

Elsker singletter også ! Men du ! De bildene var veldig fine ! Er det med en hvit vegg i bakgrunnen ?

★ Kaja Petrusson,

17.01.2010 kl.21:50

Thien:

Jepp det er hvit vegg i bakgrunnen ;) sto i trappen :) å så hjalp mamma meg å gjøre det litt lysere rundt meg ;) <33<3<333


legg igjen en kommentar
hits