Kvitfjell, her kommer/!kom! JEG! (Sound of feeling.)
Kvitfjell, her kommer/!kom! JEG!


LØRDAG:
Igår dro vi opp på Oda sin hytte. Seks jenter på hyttetur! Det er gøy!!  Bilturen tok 4 timer litt slitsomt  men gøy. Rikke stakkars fiikk hele meg sovende oppå seg en halvtime. Hihi.. sovna jeg.
Nå sitter vi å spiller kort. Boms og President. Har du spillt det før? 
Idag sto vi i bakken. Egentlig skulle vi komme oss ut kl. 10.00 men vi kom ikke ut før 11.30... hihi vi somler sånn hvet du ;)   Vi har boblet i boblebadet til Oda og rullet oss i snøen. Brrt, kaldt! Vi har spist Taco til bursdagsmiddag og gavene ble pakket opp i stad. Hun fikk en Ed Hardy T-skjorte topp av Rikke, Sofie, Alexandra og June og noen andre gaver og jeg ga henne en svart kjole og en hjerte sjokolade, så sjenerøs som jeg er hvet du <3 og et par øredobber ! :D Sorry for at jeg ikke blogget idag men fikk ikke tilgang til Pcen før nå ;)  Men jeg holder jo løftet! Fikk blogget! :D :D :D


SØNDAG:
Idag var vi ikke i bakken men vi akte hele dagen og lekte gjemsel i en meter høy snø! Det var gøy det :D Men ble klissvåt på den ene foten :/ Så det var ikke så behagelig..   Vi baset mye i snøen og hoppet mye fra terassen! Det var mye snø, så det var gøy! Senere grillet vi pølser og fikk digg kakao og kake fra igår. :)

Her er bilder fra turen:
June og sofie<3Sofie og June<3


meg!

Oda<3 BURSDAGSBARNET!!!


Hva gjorde du i helgen<3


-Kaja<3kommentarer til "Kvitfjell, her kommer/!kom! JEG!"

Thien - Just Smile

09.02.2010 kl.07:55

kos <3


legg igjen en kommentar
hits