Koslig dag og Outfit 19.03.10 (Sound of feeling.)
Koslig dag og Outfit 19.03.10


Ja nå sitter jeg her hos Katarina og vi ser på The Voice. I just love that channel!!! De har så mange bra sanger. Og det er så enkelt. Hvis jeg bare vil høre på musikk og ikke har noen radio så kan jeg jo bare se på The Voice. Det er jo akkuratt det samme som å høre på radio bare at man også ser musikvideoene. Men nå er jo The Voice på radio lagt ned. Så det er ganske dumt.

Men, snart skal jeg å Katarina lage noe godt og søtt! Nam nam. Idag så vi også filmen "Juno" på skolen og spiste kjempe god sjokoladekake som læreren vår Anette hadde laget. Hvorfor vi hadde dette vår fordi at hver ferie så har vi lesemål om hvor mange bøker vi klarer å lese i ferien. Og målet i Vinterferien som var, var å lese 50 bøker tilsammen. Og vi klarte det! Så da fikk vi en belønning. Og godt og koselig var det å. Gøyere enn å bare sitte i klasserommet å gjøre matteoppgaver. Ikke at det er verdens kjedligste i verden. For det kan faktisk være gøy. (Rart det der) Men poenget er at de i allefall var kjempe kos.

Idag framførte vi også miljøprosjektgreie vår. Det gikk ganske bra!

Gud som jeg babler assa. Jeg stopper aldri jeg. Det skulle du bare visst hvis du snakket med meg.Sånn så prosjektet vårt ut.
Skjorte - H&M
Hvit singlett - H&M
Olabukse - H&M
Kjede - Home made by: Meeeee<3
-Kaja<3kommentarer til "Koslig dag og Outfit 19.03.10"

Malin<3

19.03.2010 kl.21:09

Heihei søta <3 Åssen går det med headeren??

Elsker deg!!!! :*

Nora :)

20.03.2010 kl.09:07

Fin outfit! :-)

Blie glad hvis du vil lese og komentere på min blogg! X-D <3

<3 MIABLOGGEN

20.03.2010 kl.19:55

Neida, det er ikke det. Den er bare ikke ferdig opplasta. Det tar en stund. Prøv og se den senere ikveld eller imorgen. Da funker det sikker (: Jeg kan heller ikke se den nå.

ajajaj

21.03.2010 kl.19:46

kjempe fin Outfit ;)


legg igjen en kommentar
hits