Produktanmeldelse ; DIORSHOW mascara (Sound of feeling.)
Produktanmeldelse ; DIORSHOW mascara


Denne maskaraen er mamma sin. Men, jeg spurte om jeg kunne bruke den litt, fordi den jeg brukte er tom, samtidig som at jeg har klart å miste den maskaraen som jeg egentlig bruker nå. 
Så, jeg tenkte at jeg kunne ha en produktanmeldelse om denne ordi jeg har hørt mye forskjelligt om den. Både at den er dårlig, men at den også er bra.

Design:  Jeg synes det er et veldig fint design. Jeg får liksom lyst til å kjøpe maskaraen, noe som er et pluss. 

Selve mascaraen:   Jeg synes at børsten er ekstremt stor, derfor kan man fort komme borti huden, og da søler man. Not very good.  
Resultatet:   Den får vippene til å bli jevne og lange. Og det blir egentlig ikke klumpete synes jeg, men det kommer sikkert ann på om du tar på mascaraen forsiktig eller ikke. 


HUSK!  Resultatet du får av å bruke en mascara er forskjellig fra øye til øye. Fordi alle har forskjellige øyevipper. Noen har tykke, noen har tynne, noen har vipper som er mye spredt og noen har vipper som sitter tett i tett. 
Har du prøvd denne mascaraen?kommentarer til "Produktanmeldelse ; DIORSHOW mascara"

stx3 - min verden .

23.06.2010 kl.18:38

ja, det har jeg, men jeg synes den er dårlig da :p men du vurderte veldig bra! :)

<3 XFLWRPWR - mote og foto

23.06.2010 kl.18:54

nei :D

Julie i England

23.06.2010 kl.19:27

Nei, jeg har ikke prøvet den ;p

Tuvah

25.07.2010 kl.20:09

ja: - )) har den selv, er superfornøyd med den, eneste er at det er litt for stor børste og litt vanskelig å håndtere men hvis man er litt nøye får man et veldig fint resultat=)


legg igjen en kommentar
hits