Icecream and a big misforståelse... (Sound of feeling.)
Icecream and a big misforståelse...


I dag har mesteparten av dagen godt med på å være på stranden med Josefine og Theresa. Senere dro vi inn til Amalie som vi egentlig skulle dra å kjøpe is med i Son, men vi hadde selvfølgelig somlet litt i solen, og kommet til det tidspunktet da hun allerede hadde vært å kjøpt det. Så vi dro inn, kjøpte is og kjørte tilbake til henne. 

Det skjedde en liten hendelse i iskiosken. Josefine ba om en kule med cookie and cream, og en kule med sjokolade, men det viste seg at den skrullete damen (beklager, må være litt negativ her) hadde visst mistet en kobling i hjernen sin å fått med seg at det var to kuler med cookie and cream Josefine hadde bedt om, men vi protesterte, og dermed helte hun kuleisen i et annet beger, tok en skje og veltet halve isen ned igjen i isboksen. How groes? Det så ikke så delikat ut akkuratt. En rund ball, blanding av to forskjellige is klæsja ned i isboksen. NAM! 
Akkuratt dette bilde over her er fra turen min til Strømstad. (hadde ingen bilder av akkuratt meg i dag, måtte ta et med is, så det ble dette her)Har du hatt en sånn liten misforståelse i dag du og kanskje? Eller en annen gang?
kommentarer til "Icecream and a big misforståelse..."

Lea - Foto & Hverdag

01.07.2010 kl.21:44

Tror ikke det :))

ANDREA GAVIN ☆☆☆

01.07.2010 kl.21:50

koslig da :-)

Terese Louise

02.07.2010 kl.01:24

Fine bilder:)


legg igjen en kommentar
hits