VENNEKOS HOS ANNIKEN (Sound of feeling.)
VENNEKOS HOS ANNIKEN


Heio, Anniken her! Haha, jeg har tatt macen fra Kaja! (litt ondskap gjør susen) Hun er hos meg nå, og vi har vært med Line etter skolen, men så ditchet hun oss, for hun måtte selvfølgelig hjem å lage middag... KJIPT

Da Kaja skulle opp til meg, hadde hun glemt litt av veien og syklet feil... Det ente med at hun måtte kjøre en enorm omvei og var helt varm, og så ut som en knæsj rød tomat (ikke slemt ment :P) når hun endelig kom opp. Stakkars unge lille pike.

Men vi har kost oss med fotoshoot og gitarøving. Vi skal nemmelig ha en musikkprøve etter jul, der vi skal spille gitar og kanskje synge for Knut (verdens kuleste musikklærer). Det kommer til å bli kjempe skummelt, siden jeg (Anniken) nesten aldri har tatt i en gitar. Mens Kaja kommer til å få 6! Hun er kjempe FLINK!!!

Etter vi hadde tatt noen bildet ute, var vi helt iskalde og gikk inn for å lage kakao, men da jeg skulle sette min kopp inn i mocroen greide jeg å søle ut hele kopen inn i mikroen. TYPISK! Jeg er litt klomse...

Jaja, her er i hvert fall noen bilder fra vår spreke dagen

 
Og Line tar kaka!

 

VIL DERE HØRE KAJA SPILLE GITAR?

 kommentarer til "VENNEKOS HOS ANNIKEN"

Hanna - den blomstrete jenta!

11.11.2010 kl.18:12

trolig fine bilder:))

Jeg har gitarprøve på mandag:S Andre gang jeg har det, hadde i 8. klasse og, og da fikk jeg 5+ uten å ha spilt gitar før, så det går nok bra med dere og:))

Martine

11.11.2010 kl.18:13

Jeg har startet ny konkurranse nå, hvor du kan vinne solkort til en verdi på 1000,-.... kanskje noe for deg?

<3 XFLWRPWR - mote og foto

11.11.2010 kl.18:23

fine bilder :D

Topt - Fototips ♥

11.11.2010 kl.18:27

haha, så søte dere er !

11.11.2010 kl.19:49

Sjekke ut vår blogg?

Fjortizzzer.blogg.no

:)


legg igjen en kommentar
hits