SLEEPOVER REALITY (Sound of feeling.)
SLEEPOVER REALITY


hallo lille onde nachos-snacks♥

legg merke til hvor insane hot jeg er i bakgrunnen!

Jeg får latterkrampe av Reidar Fredrik! Kjenner fyren, og han er nesten helt lik som på serien i virkeligheten, stilig fyr!
Det er en evighet siden jeg, Mari og Natalie sov over sammen, så i går satt vi oss ned og startet kvelden ved å se verdens fineste film, "Just my luck" som gikk på Nrk3. Kjenner meg litt igjen i den for å si det sånn, har ikke akuratt mye flaks selv! Hehehe

Høydepunktet med kvelden var at vi klarte å brenne nachos-snacksen vår ved å ha den litt for lenge i ovnen, men jaja det ble godt! Der har vi et godt eksempel på at vi er verdens beste superkokker noen sinne i verdenshistorien! Håper dere tror oss, vi er virkelig det.

Sånne overnattings kvelder med venner er virkelig noe man burde ha oftere, for det er så utrolig kosleig! Mye latter, skrål og latterkrampe er noe som føles godt.

 

Har du sett filmen "Jusr my luck"? Liker du nachos? Ser du på  verdens kuleste program Den Unge Fleksnes? okey, mange spørsmålkommentarer til "SLEEPOVER REALITY"

Hanna - den blomstrete jenta!

05.12.2010 kl.19:27

Ja til begge delene:) Så ut som om dere koste dere skikkelig da! Forresten har du en dato som passer for vår lille juleshopping?<3

<3 XFLWRPWR - mote og foto

05.12.2010 kl.19:41

fine bilder :D

♥ IDA-LOVISE

05.12.2010 kl.19:43

Ja, den er så bra :D Ja, nam :)

Vildee - komenterer tilb.

05.12.2010 kl.20:36

Nope! Kjempe mange fine bilder!

mm

05.12.2010 kl.20:42

dere er kjempesøte! Elsker nachoooos<3


legg igjen en kommentar
hits