Grilling og kos. (Sound of feeling.)
Grilling og kos.


Ja nå sitter jeg her støpt nede i sofaen etter en lang slten dag på tur med klassen . Selvfølgelig måtte vi dra på tur til Kolsås toppen hvor vi skulle studere forskjellige bergarter og stener på vei opp. Samtidig pøste regnet det, noe som var super flott. Great timing. I går dro jeg til Snarøya hvor jeg traff Pippa og Oda som altså skulle på windsurfing trening. Noe de selvfølgelig dro med meg ut på. Så der satt jeg, i en kald tettsittende våtdrakt, og prøvde å få litt fart i seilet mitt. Mine drømmer om å kunne suse avgårde lett som en sky gikk dessverre ikke i oppfyllelse. Jeg grunnet flere ganger, til og med en gang når jeg ikke var klar over det og slo mitt stakkarlige kne ned i steingrunnen. Heldigvis fikk jeg i allefall til noe til slutt, og morro var det.

[Canon EOS 550D + ef 50mm f/1.8  : COPYRIGHT by Kaja Petrusson]

Vi hadde tatt med oss en pølsepakke og litt snokigodt, så der satt vi kalde og våte i mens vi spiste Iduns gode herligheter. Jeg tror ikke pølser har smakt så godt på lenge nå. Men jeg hadde litt karma oppe i alt, og kom opp i et lite uhell, siden jeg og Philippa hadde vært så smarte og plassert grillen vår i gresset, så måtte jeg som en gal få flyttet den ned på grusen, samtidig som pleddet jeg hadde hengende rundt skuldrene falt pladask ned på flammene, hehe, heldigvis gikk det fort opp for meg, og det ble bare et litt stivt brunt merke. Minner. Hva har du gjort de siste dagene?

© Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.kommentarer til "Grilling og kos."

Ylva ♥

31.05.2011 kl.21:58

Kjempefine bilder! :) Jeg har også vært å grilla i dag! <3 :D

SOLVEIG

31.05.2011 kl.22:03

Haha, så fabelaktig koselige bilder! Jeg har forberedt med til prøvemuntlig og sånne andre virkelig spennende greier.

Lina - Live, Love & Laugh

31.05.2011 kl.22:15

Nydelige bilder =) Jeg bor i nærheten av Kolsåstoppen og har hatt fotballvurdering.. UTE. Great.

Kristine

31.05.2011 kl.22:18

Kaja, lærte du ingenting om grilling sist gang? :))

Elise - Rabo ♥

31.05.2011 kl.22:40

Fine bilder! <3 Du hvis du prater med Oda, be henne gi meg kameraet mitt! <3

Celina

01.06.2011 kl.19:37

koselig, fine bilder kajamin<3


legg igjen en kommentar
hits