8 facts about me (Sound of feeling.)
8 facts about me


◊ Jeg har blant annet gått på turn, dans, ridning, gitar, hockey, korps(klarinett og trompet), fotball, klatring og svømming opp igjennom de fjorten årene jeg har levd hittil, og at jeg bare holder på med to av tingene fortsatt.

◊ At jeg var den første i klassen som startet med sminke. 

◊ Nå i Februar kunne jeg ikke feire min bursdag med venner hjemme på grunn av for liten plass, men at jeg har verdens beste venner som stelte i stand et surprise party for meg uten at jeg hadde noen anelse om det. De hadde tatt med hver sin matrett og ga meg til og med verdens fineste gaver og en kjempe fin kveld. Det ga meg et tegn på  at jeg har gode venner som stiller opp for meg og som er glad i meg. Det betyr mye.

 ◊ At jeg er kvart svensk. Jeg har hytte i Sverige, og familie og venner i Lund, Småland og Stockholm.

 ◊ Jeg fikk interessen for fotografi i 8 års-alderen, men fikk mitt første eget kompaktkamera når jeg var 10år.

 ◊ At en periode når jeg var ganske så mye mindre hadde jeg en drøm om å bli interiørarkitekt og satt meg ned med papir og blyant og tegnet forskjellige rom som jeg senere skulle lage på TheSims2 og få en karriere ut av det. Sært, jeg vet.

 ◊ Jeg er allergisk mot alle slags nøtter, kiwi, råe gullerøtter, ukokte og ustekte epler og pærer OG pollen. Samtidig har jeg astma.

 ◊ Jeg har noen ønsker jeg har lyst til å oppnå i løpet av livet mitt:  -Lansere en kokebok.  -Holde en fotoutstilling innen 6 år fra nå.  -Reise rundt om i verden og oppleve ulike kulturer og land, reise er noe jeg elsker!


foto fra sommerferienkommentarer til "8 facts about me"

Natalie Mardal<3

01.09.2011 kl.22:42

bra innlegg! <3

Siv Aa

01.09.2011 kl.23:34

så morsomt!

Lotte L. Steen

02.09.2011 kl.13:58

Kjempebra innlegg :D<3

Line - young, wild & free

03.09.2011 kl.19:20

jeg driver med turn nå jeg, hehe :) må være irriterende å være allergisk mot så mye?


legg igjen en kommentar
hits