Svar på spørsmål #1 (Sound of feeling.)
Svar på spørsmål #1


Hei på dere, jeg vet at mange av dere har ventet på svarene på spørsmålene fra spm. runden, men det har seg sånn at jeg har delt opp spørsmnålene, så det vil si at noen vil komme på video, og noen vil komme her i dette innlegget. Det er noe feil på videoen, så jeg må nå spille den inn på nytt. Shit happens, men det er ikke verdens undergang. Håper svarene er gode nok. Hvis det er noe mere dere lurer på, så er det bare å kommentere det i feltet. Ok, les i vei. Action:

 

 Favoritt antrekk? Jeg har mange mange klær jeg er glad i, men noe favoritt antrekk har jeg ikke...

 Favorittblogg(er)? Jeg har ikke én spesiell favorittblogg, men jeg leser en del ulike blogger flere ganger I uka. Noen av favorittene er Angelica Blick, Hanna, Agnes Løkke og Amalie Hatlevik, Anna Lin Lundsgaard, Ida Fiskaa, Malin Staude, Fashiontoast og Kristine Moen.

hvilke sanger liker du best nå?   Ba ba ba ? Miss Li   Dog days are over ? Florence + The Machines   Blessed - Avicii   Lucky - Jason Mraz   Sushi - Cocoon   The Cave - Mumford & Sons   Daydreamer - Adele   Sunrise - Norah Jones

Hvem er din favorittartist? Har ingen spesiell favoritt, hører for det meste på en hel masse forskjellig musikksjangre, men for tiden er favorittartisten bandet Florence + and The Machines, og sangen jeg aldri blir lei av nå er Naive av The Kooks. Sommer

Vet du om det går an å laste ned Photoscape til Mac? Jeg har prøvd en masse ulike, men ingen har fungert på min, så jeg tror dessverre bare at Photoscape er laget og ment for Microsoft pcer.

 Hvilket redigeringsprogram bruker du? Jeg bruker nå for tiden Photoshop Elements, men er veldig lei av at det ikke har de toolsene jeg ofte har bruk for, så jeg tror at om litt så skal jeg få spart opp til Photoshop CS5. Men ellers så fungerer Elements veldig bra for én som ikke er interessert I å fordype seg sånn I redigering og bruk av mange tools.

Hvor finner du HTML-koder? Jeg er ikke god på html-koder, så hvis du mener angående designet, så må du nesten spørre Hanna.

I videoen fra Stavern, ble den filmet ved lydhusstranden camping? Jepp, det ble den.

Har du noe tips til å tjene penger? Hmm, jeg er ingen penge og veileder ekspert, men det gjelder vel bare å finne seg ett mål du virkelig har lyst til å oppnå så er det bare å starte å spare. Barnesitting for småbarn er jo alltids greit og er som oftest veldig koselig. Dessuten kan man søke til sommerjobb før sommeren. En smart mate å samle opp penger på og som faktisk fungerer etter tid, er å finne en boks f.eks, og hver gang du tjener opp en slant - uansett hvor lite/mye det er - putte det oppe i boksen, da vil du merke etter tid at den ene 20kroningen faktisk går til noe bedre enn den ene Mc Flurryen du hadde så inderlig lyst på men klarte å motstå. 

Kan du lage en whats in my bag video? Det hørtes morsomt ut, så det kan jeg sikkert få til!

Kan du lage Video av rommet ditt? Sånn ordentlig`? Jeg lagde en video av rommet mitt for noen måneder siden, og det har ikke forandret seg stort siden, untatt at jeg har fått et klesstativ stående på gulvet med noen klær hengende på. 

 -Kan du lage en "mågjørevideo"? Jeg skulle faktisk ha en med Natalie før sommerferien, men tiden gikk fort, så nå tror jeg vi må få tatt den etter ferien en gang.

Hvor skal du i sommerferien? Jeg har allerede vært i Stockholm, hytta, Stavern hos farfar og farmor, Son hos Theresa og skal videre til Danmark på fotballcup, litt mere på hytta og siste uke hjemme. Dette tror jeg vil bli en fin sommer.

Kan du snakke litt om de forskjellige linsene til canon speilrefleks? Jeg kan ikke noe særlig mye om de forskjellige linsene/objektivene til Canon speilrefleks dessverre, untatt litt fakta om mine egne.

Favorittbilde? Har faktisk inget særlig spesielt?

Synes du Frida Baklund er den kuleste i verden? Nissh, tulla, jo

Kan du legge ut spilleliste? Det kan jeg, jeg lagde en spilleliste med litt sommerfavoritter for noen uker siden: Trykk her

Kan du vise hvordan du redigerer bildene dine? Jeg synes at ingen redigering bør være lik alle andres, så derfor vil jeg også holde min egen metode for meg selv. That's just how it is. 

Hva ser du på på tv? Ser ikke mye på tv lengre, men som oftest er det CSI og Criminal Minds på kvelden med mamma, Frustrerte fruer, eller Gilmore Girls. <3

 HVor mye penger bruker du i uken? Kommer veldig an på hva det er jeg skal bruke pengene på. Om det er en blyant eller en kjole, kan være fra 20kr til 300 f.eks, men som sagt kommer det veldig an på.       

Er det irr å ha reggis, ( jeg skal få det snart) Nei, nå merker jeg det knapt, untatt etter at jeg har strammet, da er det shit ømt.

Har du noen favorittfilmer? Ja, jeg har faktisk et par. Å kunne sette seg ned og se på film er noe jeg virkelig elsker. Det får meg alltid i god stemning, og det hjelper på humøret. Tre filmer jeg kan anbefale er ?No reservations?  ?Elisabethtown?  og ?Definitely, maybe?. Favorittsjangeren min er romantisk komedie, og jeg blir aldri lei av gråtefilmer. Film er den beste oppfinnelsen i hele verdenshistorien som noen gang har eksistert. Synes jeg.

Hvor lenge skal du ha reggulering? Forhåpentligvis til slutten av niende nå..

Kan du fortelle litt om kamerautstyret ditt? Det kan jeg godt. Jeg har og bruker kameraet Canon EOS 550D og er eier av objektivet 50mm med en blender på 1.8. 550D-en er spesielt godt egnet til filming. 50mm-en har en blender på 1.8, noe som vil si at det kommer mye lys og gjør at når du fokuserer på noe, blir bakgrunnen litt uklar og bokeh aktig. Annet enn disse to standarene mine så bruker jeg en fjernutløser fra Canon som jeg ofte bruker til å ta antrekks bilder, og det fungerer helt toppers! Ellers har jeg også et kamerastativ fra Benron.

Kjenner du Theresa fra Thien.blogg.no? Ja, det gjør jeg.

Hvor får du inspirasjonen til stilen din fra? Det er et spørsmål jeg får som det ofte er vanskelig å svare på, men jeg kan egentlig si at mye av inspirasjonen kommer fra moteblogger(spesielt svenske, det er nemlig så mange derifra som har så herlig stil), gaten, moteblad som Costume, Det Nye og Cosmopolitan, og filmer. Elsker filmer hvor personene har så mange fine og inspirerende klær, da blir det ekstra gøy å se på.

Første ord du tenker på når du hører justin bieber? Lilla and his hair

Har du noen fremtidsplaner, i så fall: hva? Ehm, jeg har lyst til å studere foto, og håper på å kunne jobbe som freelans fotograf når jeg blir eldre. Tre mål jeg har med livet er: lage en bakebok, holde en fotoutstilling og kjøpe båt.

Noe annet du lurer på? kommentarer til "Svar på spørsmål #1"

bra svart!

Nina V.M

24.07.2011 kl.21:45

bra svart :D ta en titt innom spørsmålsrunden min og legg igjen ett spørsmål :D

Line - young, wild & free

25.07.2011 kl.14:43

Bra svart :D!

erik<3

25.07.2011 kl.20:53

dårlig

26.07.2011 kl.12:01

Hvor gammel er du og hvilken skole går du på?:)

bra svart, elsker bloggen din!


legg igjen en kommentar
hits