Bli kvitt dårlige make-up vaner (Sound of feeling.)
Bli kvitt dårlige make-up vaner


Innlegg lånt fra modette.no

De aller fleste av oss bruker både mye tid og penger på utseendet ? dette gjelder også på makeup- og skjønnhetsfronten. Men visste du at du kanskje kunne fått enda mer ut av produktene og investeringene dine, dersom du endret noen få (u)vaner?

Artikkelen er skrevet av: Monique Lund

Sove med sminke

Den mest utbredte dårlige vanen, må nok være å sove med sminke på. Dette er en skikkelig no-no! Huden består av fine porer og disse vil i løpet av dagen tettes til, både av sminke og forurensning i lufta. Ved å la dette ligge igjen i porene gjennom natten dannes grobunn for bakterier ? ergo kviser og uren hud. Ikke nok med det ? mascara kan irritere øynene og i verste tilfelle føre til øyebetennelse og slitte øyevipper. Har du virkelig ikke ork til å rense huden etter en lang dag, kan våtservietter være en god nødløsning. Men aller best er en skikkelig hudrens ? hver kveld!

Rengjøring av makeupkoster

Har du tenkt på hva som befinner seg i makeup kostene dine? Når renset du dem sist? Kanskje du aldri har tenkt på dette ? og det er du ikke alene om. Veldig mange glemmer at makeupkostene trenger ettersyn og rensing. Produktrester, gamle hudceller, skitt og bakterier er blant noe av det man kan finne på busten. Optimalt sett skal man vaske kostene etter bruk, men noe er bedre enn ingenting. Det finnes mange gode produkter man nå kan spraye på busten, tørke av med en klut og voilà ? så er kosten ren og pen og klar til bruk ? uten bakterier.

Makeup og skjønnhetsprodukter utgått på dato

Vi vet jo alle at mat har holdbarhetstid ? men visste du at dette også gjelder makeup? Ikke alle er klar over dette, eller har kanskje glemt det, og har derfor utgåtte sminke og skjønnhetsprodukter stående på badehyllen. Viktigst å sjekke, er produkter som foundation, mascara og ulike typer kremer. Så sjekk opp datoen på produktet ditt ? du finner det som regel på esken eller på undersiden av produktet!

Innlegg lånt fra modette.nokommentarer til "Bli kvitt dårlige make-up vaner"

idsn

28.09.2011 kl.18:12

har den uvanen at jeg ofte er så lat at jeg sover med sminke, men har prøvd å bli bedre nå ;)

Shewit

28.09.2011 kl.18:39

å ikke vaske av sminken før jeg legger meg skjer veeldig sjeldent! dårlig vane..

Shewit

28.09.2011 kl.18:40

å vaske av sminken*

Solveig

29.09.2011 kl.00:12

så bra t du har sånne innlegg av og til! Gøy:)


legg igjen en kommentar
hits