Bambi beauty lashes. (Sound of feeling.)
Bambi beauty lashes.


 

Jeg fant videoen over her på denne bloggen. Den viser på en god måte hvordan man plasserer løsøyevipper, og det ser så enkelt ut! Egentlg har jeg lyst til å prøve selv, men problemet er bare det at jeg ikke vet hvor jeg får tak i løsvipper som lever opp til målet sitt, nemlig at de sitter lenge og ikke er for vanskelige å plassere.

Så, er det noen av dere som vet hvor man kan få kjøpt gode løsvipper so disse? 

Ikke glem at dere fortsatt kan stille spørsmål til meg Herkommentarer til "Bambi beauty lashes."

cathrinegrytdall

01.11.2011 kl.18:33

Hater å sette på vipper, er så vanskelig!

Ida Fosse Fardal

01.11.2011 kl.18:57

får virkelig ikke det til, så har sluttet å prøve x) men tusen takk for tipset. : - )

01.11.2011 kl.19:12

På visage har de masse! Visage er en fantaaastisk sminkebutikk, som selger merker som NYX, the balm, barry m, smashbox, glominerals, mm. De selger også løsvipper, og lim. Anbefaler de fra DUO.

Johanne Grov i USA

01.11.2011 kl.19:13

Du får kjøpt slike på Cubus, Lindex og div. andre kjedebutikker som selger sminke. Kjøpe slike hun bruker på videoen på Cubus. Det du egentlig burde bruke penger på er limet, det er det som skal holde vippene oppe.

01.11.2011 kl.19:19

Gå på Visage, ikke langt i fra møllergata. En fantastisk sminkebutikk, som selger bla. the balm, smashbox,NYX, barry m, glo minerals, m.m. De har også et stort utvalg at falske øyenvipper. Anbefaler de fra DUO. Løsvippene på videoen er fra ARDELL. De selges bla. på www.drugstore.com (de shipper kun til Norge frem til 3. november....De selger revlon, covergirl osv, pluss vanlig hm sminke for en komisk billig pris. det er 100% ekte fordetom, dette er vanlige priser for sminke i USA), og på www.lookfantastic.com (dennee nettsiden selger andre merker som urban decay, too faced, benefit osv, som er en fordel:)


legg igjen en kommentar
hits