gjesteinnlegg fra verdens kuleste! (Sound of feeling.)




gjesteinnlegg fra verdens kuleste!


Shallabais folks! 

Nå har det jo blitt tradisjon at hver gang jeg er med Kaja, så måå jeg skrive et gjesteinnlegg, fordi jeg er jo så ekstremt flink til det. Hahaha, stakkars Kaja, bloggen hennes blir innvadert med teite innlegg som bare jeg syns er morsomme. Jaja, dere får tåle humoren min en gang i blandt. Forresten så blir det ikke så ofte, fordi KAJA kan aldri finne på noe.. (den var til deg, Kely) Hoho, dette er festlig. 

Uannsett, Kaja og Maria har hvertfall sovet hos meg, og gjett hva.. Kaja klarte å GLEMME kameraet sitt.. Ja, nå tenker du sikkert som jeg gjorde- Kaja Petrusson, glemme sitt kamera?! Hææ, det er jo som at en mor glemmer sin dyrebare baby. Men ja, det er sant. Hennes unnskyldning var da: "Jeg trodde vi ikke kom til å ta noen bilder".  Hva er det for noe liksom? Når hun skal til MEG, så må hun forstå at hun skal ta masse bilder. Da skjer det jo sååå mye fett, og jeg er jo den perfekte person foran kamera. Haha, ironi er moro.

Men nå må vi lage litt breakfast, og kle på oss. Daffedag altså.

Hadetpåbadet fra meg. Men vent.. dere vet kanskje ikke hvem jeg er? Det må vi gjøre noe med: 



this is meee, MARTHA- Kaja's kuleste venn. Men det skjønner dere sikkert, bare av å lese innlegget. Bare for å skjønne hvor morsom jeg er, så kan dere lese mine to andre gjesteinnlegg her og her. Jeg er kul altså.

Her har dere meg igjen, nydelig bilde altså



Mosekoseoverdose, ha en fin søndag videre!



kommentarer til "gjesteinnlegg fra verdens kuleste!"

Sarah

13.11.2011 kl.12:26

Bra gjesteinnlegg! :-)

Ida Fosse Fardal

13.11.2011 kl.12:36

haha :D bra gjesteinnlegg!

Maria

13.11.2011 kl.20:37

Jaja, Martha du er kul! Det har du jo sagt før.. men verdens kuleste? Virkelig? Det finnes så mange kulere personer her i verden, blandt annet meg! Som også har hatt et gjesteinnlegg! Så BOOM-BAU! Martha.. ro deg ned litt´a og tenk før du skriver. For eks: "jeg er jo så utrolig flink til det" a-a og "dette er festlig" a-a, det var ikke morsomt i det hele tatt! Ingen lo. Og "jeg er jo den perfekte personen foran kameraet" a-a.. har du sett meg eller!? "ironi" a-a, det var ikke noe ironi der du! og til slutt "Breakfast" haloo, vi er liksom i Norge her assa!!

Maria

13.11.2011 kl.20:39

HAhahaah... jeg er såå morsom! Jeg fikk litt inspirasjon av http://www.youtube.com/watch?v=iDHaRuyX9Tk =)<3 du var kjempe flink!

agnes

08.12.2011 kl.20:24

haha!


legg igjen en kommentar








hits