Memories will never fade. (Sound of feeling.)
Memories will never fade.


Hallopådere! Det har vært ekstremt lite blogging i det siste, og grunnen til det har rett og slett vært fordi jeg ikke har følt at jeg har noe å ta bildet av. Men når jeg først gjør noe gly og har med kameraet blir det som oftest mange bilder, og da er fotohumøret på topp. Jeg har faktisk sittet og laget meg en liste over ting jeg kan skrive om her, så vhis det er en dag jeg ikke har en shit å skrive om, så har jeg noe alikevel! Fenomenalt ikke sant?

+Lørdag på julemarked.

Ja, back to the point. I helgen har jeg kost meg masse, og på fredag var jeg på en av mine favoritt restauranter Olivia på Aker Brygge med Ingunn, Julie, Oda og Thea hvor vi spiste god pizza og hadde det hyggelig, alltid kosleig med dem! Jeg tok et par bilder, så de vil jeg nok legge ut i kveld en gang. Nå på lørdag bar turen til julemarked på Steinerskolen hvor jeg var med Frida, Maria, Ylva, Alma, Agnes og noen flere. Det var veldig stemningsfullt og koselig. Hyggelig måte å tilbringe lørdagen på. Jeg overnattet hos Maria fra i går til i dag (som dere kanskje skjønte på det forrige innlegget som Maria hadde det så morsomt med tydeligvis), og vi så på film og bare slappet av etter en super lang uke med tentamner og prøver, det e noko shit.

Håper alle har hatt en super helg! God advent alle sammen.kommentarer til "Memories will never fade."

Fine og koselige bilder (:

Emilie Alexandra

27.11.2011 kl.19:37

kjempe fine bilder!!:)

maiken

27.11.2011 kl.19:43

skikkelig fine bilder!

Hanne - Legg meg til som venn!

27.11.2011 kl.19:46

fine bilder :)

inehebnes

27.11.2011 kl.19:56

Veldig fine bilder! Hvordan redigerer du dem ? :) og hvilken linse bruker du ? :)

SELINE

27.11.2011 kl.20:32

Koselig! Kjempefine bilder!! :)

marrymarita

27.11.2011 kl.20:39

Nydelige bilder! :-)

Clara:)

03.12.2011 kl.22:35

Kaja, du tar helt sykt fine bilder. Jeg har sikkert kommentert det før, men du gir meg sikkelig sånn god følelse av bildene dine, de er veldig inspirerende og fint redigert. Som i alle fall får meg lyst til å ta bilder. Elsker bildene dine!<3


legg igjen en kommentar
hits