The Last Days (Sound of feeling.)
The Last Days


En liten oppdatering fra de to siste dagene med iPhonen. Torsdag og Fredag.

På torsdagen møttes Maria og jeg på Eger Torget fordi vi skulle få ansiktsbehandling, noe jeg gledet meg veldig til! Vi fikk både peeling, maske, damping, ansiktsmassasje og litt andre greier på behandlingen, og jeg var virkelig i heaven mesteparten av tiden. Det å bli pleid med er noe av det beste jeg vet! Zara var neste stopp, og der fant jeg meg noen fine varer jeg er så himla fornøyd med! Can't wait to show you! Maria overnattet, vi lagde pannekaker, spiste masse sjokolade, og så på den morsomste filmen, She's The Man.

På fredagen våknet jeg til enda en fantastisk dag med nydelig vær. Blå himmel og sol! Skulle tro våren allerede er kommet, uansett om den på en måte har vørt her i et par dager nå, men det varer vel ikke så lenge... Anyways, så skulle jeg møte Ingunn, men vi endte opp med å dra på Fridays med mange andre, og koste oss der en stund før vi dro hvert til vårt.

Jeg har hatt en super vinterferie hittil, og skal prøve å nyte søndagen like mye uansett om jeg må bruke tid på matte og samfunnsfag, Haha, det er alltid noe med skole som dukker opp hele tiden... Hate it.kommentarer til "The Last Days"

du tar alltid så fine bilder! ^^

Ragnhild Fredrikke

24.02.2012 kl.22:19

fiine bilder!

<3 XFLWRPWR - mote og foto

24.02.2012 kl.22:20

koselig!

agnetefoto

24.02.2012 kl.22:28

Fine bilder!

Aw, den filmen er supersøt! :-D
fine bilder :)

siv

26.02.2012 kl.19:39

åh så fint. hver og ett av bildene dine er så inspirerende! <3.


legg igjen en kommentar
hits