BLOMMOR OCH SOLSKEN (Sound of feeling.)
BLOMMOR OCH SOLSKENSiris innmari kule leopard-mønstrede ballrinasko

 Ett par snapshots jeg tok på søndag da jeg var i Oslos beste del, Grünerløkka med mange andre bloggere/fotografspirer. Siri, Hanna, Marie og jeg vasset over elven til en liten slags holme for å ta et par bilder. (kaldt) Jeg fikk et par kjempe fine av vakre Siri og et par kule av Hanna foran en megakul rosafarget vegg som jeg kommer til å vise snart! 

-Kajakommentarer til "BLOMMOR OCH SOLSKEN"

karolinekeikrem

29.03.2012 kl.21:42

Så fine bilder!

♥ anniken

29.03.2012 kl.21:45

fine bilder!

Eva

29.03.2012 kl.21:56

ååh herlige bilder!

Siri Straumforsss

29.03.2012 kl.22:27

Jeg innser for n-te gang at jeg har ganske stort/mye hår. Over og ut-

Cecilie

29.03.2012 kl.23:41

Utrolig nydelige bilder!!! Wow.

Renée

30.03.2012 kl.01:43

Kjempe fine bilder!

Michelle

30.03.2012 kl.10:56

Hei!

Først; tusen takk! Kjempekoselig å høre :))

Så har det seg slik at jeg har hatt opp til ørene med skolearbeid denne måneden, senest denne uken har vært fylt opp med eksamen og en 2000+ ords essay... så jeg har ikke hatt noe ekstra tid, dessverre. Bildene jeg tok i det siste innlegget tok jeg da jeg likevel var ute for å ta bilder til et skoleprosjekt (:((( skulle virkelig ønske jeg hadde mer tid til å ta bilder). En Bergens-guide må nok vente litt. Meen, som plaster på såret kan jeg tipse deg om noen få ting nå?

Et en gate du sikkert vil like er Skostredet. Der er det koselige kafeer og kule butikker med både nytt, brukt og vintage. Liker spesielt butikken Robot, som har musikk, kult "dilldall", bøker, klær (også har de masse merch fra Bergensband, så om du f. eks. liker Razika har de t-skjorter og nett osv.). I enden av Skostredet finner du Kong Oscars gate, som har et par butikker i hvert fall. Acne Studios og Retro er kule butikker hvis du er ute etter designerklær, mens kjedebutikker finnes "overalt". Både på kjøpesentrene i sentrum, og som egne butikker rundt omkring.

Ellers vil jeg anbefale å bare utforske selv! Det er koselig å gå rundt i byen (hvis det ikke regner, da...), og bare komme over tilfeldige fine butikker og kaféer. Jeg har vært altfor dårlig til å gjøre dette selv, og bare holdt meg til det kjente og kjære. Men jeg vet at det finnes mye bra i denne store, lille byen :) Håper du får en fin påskeferie!

Ps. adressene finner du ved et lett google/kartsøk


legg igjen en kommentar
hits