Sound of feeling. -


MISSION IMPOSSIBLE 4

Jeg har aldri vært noen stor fan av skrekkfilmer etc. men actionfilmer har jeg for det meste alltid likt, spesielt Mission Impossible. Så da jeg så at det skulle komme ut en nr. 4 ble jeg spinnvill! Gleder meg helt sinsykt til neste uke når jeg skal se den med Aurora og Anniken! Det blir bra! Noen som har sett den, i såfall, hva syntes dere?INSTAGRAMPictures from my instagram. Follow me on instagram: Kaja_dp


I want a ticket to anywhere

Fast car - Tracy Chapman feat. Kina Grannis

Det deiligste med fredager er å vite at det er helg! I går feiret jeg og mange søte jenter Sofies 14 årsdag, siden hun er Desemberbarn og har derfor veldig sent bursdag, haha. Det var super koselig, og vi koste oss masse! Tidligere på dagen hadde Juliane og jeg vært på Olivia og spist, noe som var utrolig hyggeilig! Kjempe lenge siden vi har vært noe sammen nå, så det var kjempe koselig å bare sitte ned og prate om alt mulig som før. Som sagt så gikk jo hele dagen i går med på konfirmasjonsmøte i kirken, og dit skal jeg nå og om tre kvarter! Så vi pratast.EVENING ENDING.

En koselig torsdagskveld

Det er så deilig å avslutte en torsdag med et avslappende bad med levende lys og hårkur i håret, samtidig vite at i morgen er det selveste fredag! Jeg gleder meg sånn til helgen, siden da er det tid til å tilbringe med venner, blant annet er det Sofies bursdag (haha, tredje bursdagshelg på rad), overnatting, og nå på lørdag skal jeg på mitt første konfirmasjons møte, noe jeg håper blir bra, siden vi skal være der i åtte potte timer i strekk...

Siden jeg hele denne uken har vært kjempe trøtt har jeg bestemt meg for å legge meg tidlig i dag, så da sier jeg natta og drøm søtt!

 Into the closet - Accessories

sang: Shark in the water - V V Brown   filmet med Canon EOS 5D Mark ll + ef 50mm f/1.4

Dette her er en video jeg la ut på fashionzebra (min moteblogg) for en stund siden, men som jeg først kom på nå at jeg ikke har delt her! Så hvis det er noen av dere der ute som ikke har sett den, here you go, en liten titt inn til mine favoritt tilbehør! IT'S A GOOD EXCUSE, THAT I LOVE TO USE

 Sweeties♥

Som alle andre vanlige dager i det siste måtte jeg stå opp stup trøtt og med den følelsen at jeg bare hadde lyst til å legge meg ned å sove hvor som helst. Det resulterte en sovende Kaja på badromsgulvet og ingen frokost. Haha, litt stress, men heldigvis rakk jeg bussen, så jeg halvsov to stopp. Jeg merker at jeg må legge meg mye tidligere nå fremover og har som mål og være i sangen halv elleve. Nå har jeg gjort et veddemål med Mari på at jeg klarer det i kveld, så da får vi se da! Haha. Etter skolen ble Anna og Helene med meg hjem og vi satte i gang på kjøkkenet og lagde dødsgode brownie muffins med smeltet nonstop inni. Yumpuumm! 

Favoritt sangen min for tiden!  Valentine - Kina Grannis +
Enda noen flere bilder fra Agnes sin bursdag den 13.!Agnes' bursdag!

(Dette innlegget skulle jeg egentlig legge ut sist fredag, men på grunn av komplikasjoner med kortleser og ditten og datten har det bare tatt tid, haha, men her er i allefall noen bilder fra sist fredag):


Alma, Agnes(bursdagsbarnet) og moiSe på den fine utsikten over Oslo fra Agnes stugo!! 

 Litt bilder fra Agnes' bursdag sist fredag.

Fredager er som vanlig alltid herlig å tilbringe med venner, og det var ikke mindre koselig å feire Agnes sist fredag på' jentekveld med verdens beste jenter! Det var utrolig koselig, og det ble servert en utrolig god bringebærkake! Nammenam. Brownien var også på plass da vi satt oss ned og så på en kjempe søt film som minnet meg litt om dager på barneskolen. Tror jeg begynner å få nostalgi i meg jeg... Takk for en hyggelig fredag Agnes, og gratulerer med dagen som var! The best thing about the future is that it comes one day at a time.

Dette er en liten video fra da jeg var i byen en tur med Alma, Maria og Agnes på Søndag!

Ingenting er bedre enn å komme hjem til ro og mak og bare ligge på sofaen å se på Gossip Girl i mens man spiser nystekte sjokoladecookies. Bare lukten av sjokolade i huset gjør meg glad! Lykken ligger i maten sier nå jeg! Ja, nå gjenstår det bare å lage disse cookiesene da, så får jeg i meg sukkerbomben og energi før jeg skal sitte barnevakt for verdens søteste gutt! På toppen av det hele så har vi hatt Mat & Helse i dag på skolen hvor vi stekte utrolig gode sveler, min gruppe doblet posjonen vår, så vi fikk et par ekstra, mehe. Koselig onsdag er bra å ha!WONDERWALL
Denne helgen som var har vært kjempe herlig! Jeg bare slappet av med venner, og nøt hvert minutt av friheten fra skole og stress. Maria og Alma overnattet hos meg fra lørdag til søndag, og tidligere på kvelden var vi hos Selma en tur hvor Åsne, Karen og Åsne også var, og vi så på to filmer og pratet i vei. Haha, skikkelig daffehelg, men sånt trenger jo alle i blant. På søndag dro vi en tur til byen for å møte Agnes etter en lang og god frokost som bestod av nystekte vafler! Vi skulle egentlig på Fridays', men endte opp på Burger King. So classy.


Forresten så må jeg fortelle om noe, for Anna og jeg var nemlig utrolig flinke i dag! Vi jogget helt fra Smestaddammen og tvers igjennom Frognerparken fra Monolitten og til Collosseum! Følte oss nok så flinke, haha. Spreke og greier. Jeg merker at om man tar det virkelig rolig når man jogger og prøver å finne et jevnt tempo som ikke er altfor fort eller sakte, så klarer man å løpe kjempe langt uten å stoppe! Ja, nå tenker vel mange sånn "velkommen etter", men jeg har liksom aldri skjønt poenget med det før nå! 

Sov godt! Nå skal jeg legge meg så jeg ikke blir døstrøtt i morgen!ÅRET 2011 I VIDEOER

Det er jo så utrolig mange som har postet et innlegg som henviser til året. Og jeg har jo tenkt en del på dette jeg også, derfor kom jeg på at for å være litt orginal, så kunne jeg jo poste noen av videoene mine fra året! So, here you go! Enjoy my movies.

 

Mitt rom, Februar 2011

Sminkevideo, Mars 2011

Arme Riddere oppskrift, Mars 2011 (lyden er forsvunnet)

Påskeferien, April 2011

Min garderobe, Mai 2011

Frokost på hytta med Maria, Juni 2011

Sommersminke, Juli 2011

Fjärilshuset i Stockholm, Juli 2011

Sommerferien 2011 (det er denne jeg er mest fornøyd med tror jeg)

Torsdag kveld på Fridays' - September 2011

På hytta til Maria, Oktober 2011

En dag på Frogner, November 2011

Desemberdag i Oslo, Desember 2011

Sminkevideo, Desember 2011

Søskendag på Grünerløkka, Desember 2011

 

Dette er en del av videoer jeg har filmet i løpet av dette fantastiske året! Det er så fint å tenke på at jeg har så mange gode minner samlet som flere filmer! Hvis noen lurer, så er alle filmene laget av meg og de er enten filmet med Canon EOS 550D eller EOS Mark II 5D med ef 50mm f/1.8 objektiv eller ef 50mm f/1.4 objektiv.

Håper dere likte videoene, og har hatt et like fantastisk 2011 som meg! Blir kjempe glad for tilbakemeldingene på deres meninger om videoene!13th of January

Agnes, meg og Maria!

Hei og hopp alle sammen! Nå for øyeblikket sitter jeg her med bagen min fullpakket med klær, sko og gave, siden i dag skal vi nemlig feire Agnes som blir femten år! Håper alle får en fin fredagkveld, så snakkes vi i kveld! WILDFOXWildfox Spring / Summer 2012  Photographer: Emir Eralp


Elsker denne Vår 2012 kolleksjonen til Wildfox! Selv er jeg stor fan av merket og har lenge siklet etter flere av de fine genserne som blir solgt på Zoo i Karl Johan. Jeg blir bare sååå gira og innspirert av både bildene og fine shooten og får lyst til å dra til USA med en gang! 

Hva er dine meninger om kolleksjonen?Snapshots From the Weekend

Hei alla i hopa! Tenkte jeg skulle være flink å oppdatere litt før jeg gikk å la meg for kvelden. Kjenner på hele kroppen at jeg er dødstrett. Etter de lange skoledagen i dag traff jeg Maria i byen, og vi gikk litt rundt i butikker og lette etter gave til Agnes som skal feire 15 års dagen sin på fredag(!) i mens vi snakket om hvor flott julen har vært. Det var hyggelig, for det føles ikke ut som at jeg har sett den jenta på lenge!

Nå i helgen var jeg blandt annet med Cathrine, Liv og Kristine og bakte megagode cupcakes fra den nye boken i samlingen til søsteren min "Love, Manuela", en bok jeg anbefaler alle å kjøpe for de som liker å bake og gå ut på nye utfordringer! Det var som vanlig kjempe koselig med de tre!

08012011 / Kristine, Cathrine og Liv! 

Sov godt sweethearts!

 Model Heidi Klum Inspired Makeup Tutorial

/ Tanya Burr on youtube Husk å ta på 720p for HD effekt

Tanya Burr er så utrolig flink med å leke seg med sminke, og det er ikke rart at man blir innspirert, bare se hvordan hun legger den og hvor flott resultatet blir! Jeg har sittet å sett på flere av videoene hennes i dag, og de er virkelig kjempe fine hvis man vil lære seg å legge sminke step by step. Nå skal i allefall jeg begynne å øve meg litt!Stæsh og stas./ Kaia, Hanna, Frida, Emma, Mari, Natalie, Johanna, meg

Hei alle søte små! Dagen i dag har vært så utrolig hyggelig og morsom! Vi hadde nemlig årets Nyttårsball! Rett etter skolen dro jeg og syv andre jenter hjem til Johanna for å fikse og kose oss før selve ballet, og det var utrolig koselig. Det var rene jentestæsjet overalt og kjoler ble prøvd av og på hele tiden. Samtidig fikk jeg prøvd Johannas krølltang som er verdens beste NOENSINNE. Serriøst, jeg ble helt forelsket og bestemte meg fra første øyeblikk at jeg må skaffe meg en sånn, men problemet er bare hvor jeg får kjøpt den siden det tydeligvis bare er sånne spanske folk på kjøpesentre som selger dem(...). Ballet var utrolig vellykket, og det ble holdt både taler og mange fine underholdningsinnslag. Maten var heller ikke så værst, så jeg vil vel si at det hele har vært en finfin kveld. Nå skal jeg si natta før jeg tar sengen og må stå opp igjen, men heldigvis får vi starte litt senere enn vanlig, så det er jo bra. God natt sweeties.Laundry service.

Gleder meg så helt sinnsykt til sommeren når jeg kan begynne å bruke antrekk som dette! Litt dumt å begynne å tenke på sommer og sol når man er i tidelig Januar, men pyttpytt, alltid lov å drømme seg bort! I dag skal jeg på avskjedslunsj til Athina, siden hun skal flytte til Brasil, noe som blir himla trist. Samtidig bare slappe av og nyte resten av ferien fullt ut før det blir nytt halvår med skole og ut på kjøre med lekser og prøver. Blææ, blir litt depressed av bare tanken. Okey, cherio!
Forresten, hva synes dere om den nye bakgrunnen med trær?
When summer says hello

 

 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits