Sound of feeling. -


Vaffel kungen!

Nå sitter jeg her med Cathrine, Anette og Haldis. Vi har nettop spist deilig vaffler. Mmm<3
Og nå sitter vi her å funderer hva vi skal skrive. Haha, det er ikke lett dere.
På skolen har vi sånn lesemål greie i vinterferien, så vi fire hørte på en kort lydbok istad. Den varte i tjue min. :D "Kyss meg på tirsdag" het den. Ja, skiklig spennende. 

Sorry for at jeg ikke har blogget noe idag.. :-SMeg, Cathrine, Haldishihi.. meg og Cathrine<3


Hva har du gjort idag?  ♥-Kaja<3Hårvideo- enkle hårfrisyrerJa, hallo! Disse var da veldig enkle!!! Men, jeg hadde egentlig laget en sånn video med syv hårfrisyrer egentlig. Men den ble for lang til å legge ut på Youtube.. Så, nå kommer jeg til å legge ut minst en hårvideo ut hver uke fremover.. Og noen av hårfrisrene er nok sånne som mange kan, men det er jo hårfrisyrer.. :D  
Så altså, det kommer flere snart ;DJa, haha, hva syntes du?..-Kaja<3


HUSK: konkurransen, kopier og sett inn dette:

http://kely.blogg.no/1266791461_konkurranse__vinn_hea.html#comment


Jeg er ingen morgenfugl!

Jeg var oppe med pappa igår på kvelden og så på OL, pappa syntes det er såutrolig spennende. Jeg er ikke helt enig der, men noen sporter der er morsomme og se på! Jeg har endelig fått instalert "The Sims 3" så det spillte jeg fra ti på kvelden til et på natta! Tiden går så syykt fort med det spillet. Haha, men det er gøy da! 
Idag sto jeg op 11.45 så det var sykt digg. Jeg fikk sove lenge!  ti timer og tre kvarter. Det var bra. 
Så jeg liker altså og legge meg seint og stå opp tidlig. hmm.. altså, bare i helgene da ;Drandom bilde jeg fant på min mobil
Er du A-menneske eller B-menneske? 
Liker du "The Sims 3" ?
-Kaja<3BTW: Husk konkuransen  link knappen funker ikke for øyeblikket så her er adressen:

http://kely.blogg.no/1266791461_konkurranse__vinn_hea.html#comment

Film med Godtesnacks

Nå skal jeg komme meg bort fra denne kjedelige dagen og inn i filmverdenen. Jeg skal se filmen "my sister's keeper". Og kose meg med godis :D
Jeg ringte sikkert nesten hele telefonlista mi på mobilen. Men det er ingen som kunne finne på noe! Enten så tar de ikke mobilen, eller så er de på hytta.. Så det blir koselig og se litt på film nå!
haha.. verdens beste bilde..

This is the movie..Har du sett filmen?
-Kaja<3

Mimmi! Jeg savner deg kattepusen min!

For et halvannet år siden forsvant denne søte kattepusen fra mitt hjem.


 
 Mimmi het hun. Hun var såå søøt! Det var en dag i Mai hun forsvant og hun har ikke kommet tilbake. Vi aner ikke hvor hun er. Om hun ble påkjørt er kansje en sannsynlighet fordi vi bor veldig nerme veien.
Det kan jo være at det var noen som så henne utenfor huset sitt flere ganger og trodde hun var hjemløs.
Det  var sånn at hun ikke hadde halsbåndet sitt da. Fordi det hadde gått av. Og den dagen mamma hadde kjøpt nytt kom hun ikke tilbake.
♥ Jeg savner deg Mimmi ♥

Nå vil ikke jeg skrive om tragiske ting her, men jeg tenkte jeg bare ville dele det med dere. Og hvis dere noengang har sett henne så kontakt meg gjerne på: Kaja.dp@hotmail.comDisse to bildene er fra hun var liten.

Savner du noe søtt og loddent? ♥

-Kaja<3
UGG - Hot Or Not

Ja, hva syntes DU, er UGG hot or not?? Har du det selv?   Det har jeg! 
-Kaja<3
Enkle og kjempe kule HÅRSVEISER! -Fordmodels

Ja, jeg er helt fan av youtube. De har all verdens videoer der. Jeg pleier å søke på hårvideoer. For det har de masse av! Og en dag kom jeg over Fordmodels. Det er Johnny Lavoy som viser alt og han er kjempe flink med hår og makeup! Bare søk selv på Fordmodels.
Dritkul sveis med litt beachhair og krøllerPen hårsveis med balsam i.Langt hår til kort hår uten hårklippHvordan gjøre en vanlig hestehale litt mere elegant


Link til Fordmodels videoer trykk ------>HER<---------Kaja ♥Vil dere at jeg skal legge ut flere hårtipsvideoer og sminkevideoer? Eller vil dere at jeg skal gjøre det men bare at jeg gjør det? ♥
I need help så si det du vil ha mere av!Ugly Betty is not ugly anymore

Jeg totalt elsker programmet Ugly Betty. America Ferrera som hun egentlig heter er kjempe god skuespiller! I just love her! :D  Før kunne rett å slett ikke Betty kle seg! Hun hadde ikke stil! Og hun gjorde aldri noe med håret! Men nå er hun blitt såååååå mye penere! Har du sett på den nye sesongen av Ugly Betty? Hun er blitt kjempe pen i serien! det syntes i allefall jeg!
Jeg prøvde å finne et bilde av henne sånn som hun er nå i serien men det var ikke lett.. Så dette var det beste jeg fant..

Hva syntes du om
UGLY BETTY? Ser du på det? Hva suntes du om forandringen?
-Kaja<3
¨
BTW: Husk konkurransen trykk ------->HER<--------

Video- Meg opp igjennom tidene


Hihi..  Hva syntes du?

 

 

-Kaja<3

 

 

BTW:   Husk konkurransen! trykk ----->HER<-----Photoshoot-21.02.10

Igår fartet vi rundt i byen. Vi var på opraen og på kafe hvor vi drakk himmelsk kakao. Jeg tokk med meg mammas Canon kamera som er litt mer proft enn mitt. Så jeg og Anna tok masse bilder av hverandre. Altså en liten egen Photoshoot. Vi ble faktisk veldig fornøyd med bildene!
here it starts:hihi..
haha XD
Anna Lin<3It was coold! Brrt..The Lon , the Witch and no wardrobe


Watcha Think!?

Nice?-Kaja<3BTW:     Husk Konkurransen trykk ------->HER<---------
Konkurranse - Vinn Header! :D

Ja! Rett å slett! Nå har jeg skiklifg kriblinger i magen fordi jeg har aldri hatt en konkurranse før. så jeg håper virkelig at dere kommenterer og melder dere på ;D

Ja, skal vi se hvor mange som gjør det? Vil du ha Header? Så meld deg på i kommentarfeltet:-Kaja<3


BTW: Jo flere ganger du kommenterer jo større sjanse får du til å vinne! :DHurra for meg som fyller mitt år.. :)

Idag ble jeg vekket til koselig sang og boller på sengen. Først ble det den norske bursdagssangen. Så sang Lars, Mats og Anna Lin den Danske bursdagssangen til meg :) Koselig med to sanger. Og så ringte Farmor meg, og sang den svenske! hihi tre bursdags sanger på bursdagen min er koselig hvet du :D Det er ikke alltid man får! 
Jeg fikk også 25 gratulasjoner på Facebook. Takk alle sammen.!  Ja, jeg er den første tenåringen i huset så vi får se hvordan det går.. Haha bare tulla..Når har du bursdag?hihi Anna Lin var litt trøtt..
-Kaja<3:D


 -Kaja <3


We are All a Part of the World - And we need you!

Stakkar Haiti. Katastrofen. Det er så forferdelig å tenke på at det faktisk er folk som døde der og folk som fortsatt ligger under alle ruinene. det er helt forferdelig. Folk er fattige der og nå er de ennå fattigere. De har mistet alt. Både familie og hus. Vi må hjelpe dem folkens! Min familie og mange jeg kjenner har gitt penger og mange har gått som bøssebærere.


har du hjupet folket?-Kaja<3


Nu kommar Danskerna til uss!

Hei og Hopp!  
Nå skal vi få besøk av tre Dansker. Mammas kjæreste -Lars heter han-  bor med sine to barn Anna Lin og Mats i Danmark! Så det er ganske langt....   Men, i allefall så skal vi nok få akt i Korketrekkeren og stå på slalom i Tryvann Vi skal også til Norefjell i to dager! Det blir nok gøy. det har blitt mye skiferie på meg i år! hihi..
Det skal nok bli tatt en del bilder ;D
Litt lek med WebCamera! :D-Kaja <3


Ukens: Sang

Bjørn Johan Muri - Yes Man


-Kaja<3


CSI med Kims og Kos

Hey Sweeties!
Nå skal jeg se på CSI NY og kose meg med Kims Chips :D Ingen Kos uten Kims er det vel de sier!
Det blir vel et stykt drap idag :S hjelp....

Men vent, det har starta..

Bye bye<3

-Kaja <3


Outfit 19.02.10

Ja! Endelig ferie! Idag var jeg og Haldis sammen litt etter skolen. Vi akte. Og det var gøy. Men vi gjorde det bare i en halv time da. haha.. Ja, nå sitter jeg her da, aner ikke hva jeg skal gjøre. Så jeg slenger ut et Outfit innlegg! 
Jeg var litt trøtt på morningen idag ..


Hvit T-skjorte - Cubus
mørke Blå lang Jakke - Tommy Hilfiger (fikk til bursdag igår av syv søte jenter i A-klassen
Svart strømpebukse - H&M
Meg og Ono<3

-Kaja<3


Good Morning Blogg! <3

God Morgen alle sammen! Er det flere som gleder seg til vinterferie eller? Jeg har den ordentlige bursdagen min på Søndag så Gleder meg ennå mer da! :D (husk å Gratuler) haha! tulla<3 
Igår hadde jeg bursdag med jentene mine klassene ved siden av. +Oda   
Det var kjempe koselig og alle storkoste seg! Jeg fikk amsse fint og! Det skal jeg vise dere senere :D  Så bare vent!

Men nå må jeg gå puuser! Skal på skole hvet dere.   

Vi Blogges :)


Meg og katten min Ono<3      jeg tok bilde for to dager siden
-Kaja<3 

Happy Birthday to Me!

Det er så kosleig her nå ! Jentene fra gruppe 2 og Oda ..haha. Nå er vi mette på pizza , kaker, boller og såpe. Ikke at vi har spist det da. Men jeg vil ikke bruke for mye tid her når 11 kule morsomme jenter har lattekrampe uten meg !

Her er bilder vi nettopp tok med webcam:Meg, Natalie! haha, under: Katja, Theresa (thien.blogg.no) , Oda,    og sist men ikke minst, for det er det Line som er,   Mari.
haha, dette var altså oss. Ikke de vakreste men, haha..  dette er bursdag, da skal det være kaker og kos (og litt tull da) :D
-Kaja <3    (Line, Natalie, Mari, Anniken, Theresa, Hanna, Anna, Oda, Katja, Charlotte)


Nå er det Bursdag! Party Party!Nå sitter jeg her med alle gjestene mine. Det er kjempe gøy. Vi har nettop spist opp en seigmannpose, en nonstop pose og snart to chips poser. Så her går det unna! :D
Vi er nettop ferdig med å lage pizza og snart står de i ovnen. Senere skal vi lage såpe. Det blir gøy! roser og hjerter <3


Her er bursdags Outfittet mitt :)Svart jakke - Cubus
Peach farget topp - Cubus
Svart strømpebukse - H&M


Klem!
Mange bilder kommer i kveld! <3


-Kaja<3Se hva jeg fant! Video fra jeg, martine og søsteren min var små!

Det er søsteren min thea og martine som leker. Og den fotleken på slutten er meg å Martine! <3
Så søtt ikke sant?

 

 

-Kaja <3Blogg Vs. Blogg -Ble det deg?

Nå har jeg sett grundig og lest mye på bloggene av de som ville være med. Men det var ikke noen innlegg åp en av bloggene.. Litt dumt. Det var sikkert en sånn blogg som bare var tull..
Jaja, nok snakk.. her er de bloggene du kan stemme på:

......trommevirvel......
Theresa  -  Thien.blogg.no

Anna Lin  -  Annatrolden.blogspot.com
Så, nå er det bare å stemme!


- Kaja <3


Ugly Betty Vs. Cougar Town Vs. Frustrerte Fruer

Who do You Like Best:
Ser du på noen av disse programmene?
De er i allefall de jeg ser på mest! :D  De er morsomme. Mest ser jeg på Frustrerte Fruer og Ugly Betty da men Cougar Town er også morsomt :)- Kaja <3


Snart blir det Hårvideo!! :)
Ja, nettop. Snart kommer jeg til å lage en "Back to School"  hårvideo. ca. 7 hårsveiser. 
Har dere noen blogger som har gode hårtips?   Det er jo så gøy hvet du :) - Kaja <3


Lett Ansiktsmaske du kan lage selv!

Detter er ikke noe jeg gjør hver dag altså! De kjøpe ansiktsmaskene som jeg pleier å kjøpe er nok enklere. Men hvis man har de rette ingridiensene hjemme så er det jo morsomt å prøve en gang. Selv er dette min første. Og så er det jo mye biligere. For du bruker jo ikke en hel melpose og en hel eplecider-eddik flaske og litt honning på en ansiktsmaske. Du har jo masse til overs. Og da kan du ta tuuusen aansiktmasker igjen! :DIngredienser:
Honning
Eplecider-Eddik
Mel


sånn ser Eplecider-Eddik ut:

Slik gjør du:
Ta 2ts Honning og 2ts eplecider-eddik og 4ts mel i en bolle og rør rundt.
Så er den ferdig og klar til å klæsje på ansiktet! :)
Enkelt og greit! Hva?
-Kaja<3


Har du laget egen ansiktsmaske før?
 Isåfall hva var oppskrifen?

et pluss er aat den er spiselig! <33   haha XD

ikke verdens fineste bilder av meg a


Trenger Tips! Er M.A.C. sminke bra?


Jeg har vurdert å kjøpe M.a.C. sminke. Men er den bra? Har du prøvd før?  Og hva syntes du om den?
Gi meg tips! :)


- Kaja <3Skoleblogging!

Nå sitter jeg på skolen ved siden av Anette! <3
Vi har kjedelig RLE. Skriver fakta om Charles Darwin og om HEF(HumanEtiskForbund)  Boooooring!!
Aner ikke hva jeg skal blogge om siden jeg er jo på skolen! :-S
Kom hjem sent igår så er sliten og trøtt!


Hvor var du i helgen?
What did you at school today!?


I kjeder meg!!!


- Kaja <3


Valentines Day! <3 Fastelaven! <3 Morsdag! <3

Good morning folkens! sovet godt?  Det har i allefall jeg! :D

Har du noen planer for Valentines Day?  det er så koselig å få kort! har du fått noen?  Eller har du laget til noen kansje?
Men i allefall så må man huske at Valentines Day handler om å vise kjærlighet til folk man er glad i! Enten om det er å gi kort. Gi en gave. Si noe fint til en. Eller rett å slett å bare være med noen. Vise omsorg og takknemlighet! :)

Idag er det jo også fastelaven.  Snart skal vi lage fastelavensboller :) Mmm..<3     Det er jo også morsdag!  Husk det dere<3Gratulerer Mamma!  Jeg er glad i deg! <3 Snart skal jeg og søsteren min overaske mamma med blomster og sjokolade <3 :)- Kaja<3


Vil du være med i Blogg Vs. Blogg ???

Meld deg på da vel i kommentarfeltet! :)
Enkelt å Greit! :D- Kaja <3Outfits, liker du?

Hva syntes du om disse outfitene:


Nr 1.
Nr 2.
Nr 3.

Nr 4.-Kaja <3


Kjole Vs Kjole

JA! det var internetttilkobling her! :D Nå ble jeg glad! Da skal jeg blogge mye i helgen hvet du!
Men, fant en sånn "Kjendis Vs Kjendis" kjole greie. Jeg vil at dere skal skrive hvem dere syntes
kledde kjolen best.
Sorry, Kvitfjell igjen!

Ja, det blir jo gøy! Men jeg får kansje ikke blogget i helgen igjen!!! :(

For skal til noen venner av oss sin hytte! :-/   Vi får håpe det er datatilgang der!!!!!!! :D
VÆRSÅSNILL IKKE SLUTT Å LES BLOGGEN MIN SØØTISER!

DA BLIR JEG LEI MEG :(


Helge Klemmer fra Kaja <3


Hva er din MelodiGrandPrix Favoritt?

Didrik Solli Tangen,      Alexander Rybak,    Maria Haukaas Storeng,     eller kansje    Guri Schanke?


Didrik Solli Tangen -  My heart is yoursAlexander Rybak - Fairytale


Maria Haukaas Storeng - Hold on be strong

Guri Schanke - Ven a Bailar Conmigo

Hvis du MÅTTE velge, hvilken ville du valgt som favoritt?
- Kaja <3


Vurdering av bloggene!

Dere husker kansje at jeg skulle vurdere blogger. Så her er de jeg skal vurdere:   malipi.blogg.no        benedictehh.blogg.no        fregnekristin.blogg.no       og       ajajaj.blogg.no


Benedictehh.blogg.no:

Header:
den er enkel og det liker jeg! Man får et inntrykk av deg, at du liker dyr, hvordan  stil du har, ja litt om deg. :)  Det er sommerlig og fin kombinasjon av bildene og hvordan selve headeren er laget!


Bilder:  
Jeg liker at du har mye bilder. Da får man mer lyst til å lese blogginnlegget! Bilder er et pluss i boka :)  Og fine er de å :D


Innlegg:
Du skriver om mye spennende!  Og mye forskjellig. Fra hverdag til humøret ditt og musikk du anbefaler. Dette liker jeg! :D
Utenom de punktene:
Du er en hyggelig person og veldig flink til å tegne! :D    Liker variasjonen avdet du skriver om!


Fregnekristin.blogg.no
Header:
Sorry, litt kjedelig, du har liksom ikke noe som forteller om deg. Husk, headeren er viktig for det er det som er øverst og det er det stedet man ser på først når man kommer inn på en blogg.Bilder:
Ingen av deg, litt kjedelig. Men så er det jo sånn at ikke alle vil ha bilder på nettet. Eller kanskje de ikke får lov. Sånn er det :)Innlegg:
Variert  og det er bra!  Men du kunne jo f.eks. hatt litt vurderinger, anbefalninger o.s.v. :)
Malipi.blogg.noHeader:
Det er litt kjedelig at dere ikke har Header, for det er jo tross alt det første man legger merke til på en blogg.. Men men :)Bilder:
De er veldig fine og bra bilder! I like!  Bildene forteller hva bildene handler om, jeg får i allefall lyst til å lese videre :)


Innlegg:
Variert, og det er bra. For det er så kjedelig å lese på en bloggder det er noen som bare skriver om det samme hele tiden! Dere skriver om masse forskjellig. Og dette syntes jeg er bra! :DAjajaj.blogg.no
Header:
Den er ganske morsom egentlig og man får et lite inntrykk av dere :)
Bilder:
Dere har jo ikke s[ mange bilder. Men dere har jo noen ;)
For å være ærlig syntes jeg sånne Vurderinger er vanskelig.! :-S
Håper dette gikk greit da :)


- Kaja <3


Jeg var på Audition idag på film!

Det gikk bra og jeg er storfornøyd. Jeg prøvdespillte sammen med en som heter Emma Marie som var 10 år. Rollene i filmen er to søsken. Men mer hvet jeg ikke :)  Filmen jeg prøvdespillte for heter:    "Teori og Praksis"
Thea, søsteren min var med. Hun syntes det var litt stressende men det gikk bra :)   Vi skulle bare snakke sammen og litt sånt :) Så det var enkelt å greit!

Selve innspillingen starter faktisk de to siste dagene i vinterferien. Så det er ikke lenge til!!!   hååååper jeg får rollen!!!!!!!!! :D :D

Rollen er ikke så stor altså menn det er kjempe gøy at jeg ble ringt opp! :)

kryss fingrene for meg!


Hva har du gjort idag?

Har du prøvespillt til noe før?- Kaja <3 Kansje Konkuranse? Vinne sminke?

har tenkt lenge på å ha en konkuranse. Men da vil jeg ha nok lesere!
Hvis du syntes jeg skal ha en sånn konkuranse SÅ KOMMENTER at du VIL DET!

:D :D

:D :D

:D :D

:D :D

:D :D
det blir ikke I.D. sminke altså for det er ffor dyrt :S men noe sminke blir det nok :)  Men det kan ta en stund før konkuransen blir!!!KOMMENTER OM DU VIL!!!- Kaja <3   


Macrame Hot or Not !

Hva syntes du? Jeg lager Macrame selv, gjør du det? Og hva syntes du egentlig? Hot or Not?

random bilder fra google
HOT       or         NOT


Kaja<3


Litt Danse fakta :)

haha.. fakta og fakta..  Idag var jeg¨på dans og da startet vi på den dansen som vi skal framføre til våren! :)
Sangen vi danser til er "Ghost Busters". Syntes den er veldig kul og den er fra 80-tallet faktisk! Jeg tenkte at jeg ville dele den med dere :) hihi..
hihi hva syntes du?      dansen vi har lært er kjempe kul! :D<33- Kaja<3


CathrineKos<3

Heeyy Folkens! Idag var jeg hos Cathrine. Vi gjorde lekser sammen og bakte :) Vi var bare sammen til 17.15 da for Cathrine skulle på RG.  Men koselig var det :D

Og skolen da. Hadde med pocket kameraet mitt på skolen idag så da ble det mye hoppebilder! :D<3

Cathrine<3
Cathrine, Meg, Helene, Julie, Katarina, Anette :) <3haha meg med maske hos Cathrine <33


Vi bakte deilig sjokolade kake fondant hos Cathrine :) <3


Hva gjorde du idag<3


-Kaja<3P.S. RESULTATET FRA VURDERING AV BLOGGER SKAL FÅ KOMET IMORGEN. SORRY FOR  AT JEG IKKE HAR FÅ  GJORT DET ASSA...


<3


Kvitfjell, her kommer/!kom! JEG!

LØRDAG:
Igår dro vi opp på Oda sin hytte. Seks jenter på hyttetur! Det er gøy!!  Bilturen tok 4 timer litt slitsomt  men gøy. Rikke stakkars fiikk hele meg sovende oppå seg en halvtime. Hihi.. sovna jeg.
Nå sitter vi å spiller kort. Boms og President. Har du spillt det før? 
Idag sto vi i bakken. Egentlig skulle vi komme oss ut kl. 10.00 men vi kom ikke ut før 11.30... hihi vi somler sånn hvet du ;)   Vi har boblet i boblebadet til Oda og rullet oss i snøen. Brrt, kaldt! Vi har spist Taco til bursdagsmiddag og gavene ble pakket opp i stad. Hun fikk en Ed Hardy T-skjorte topp av Rikke, Sofie, Alexandra og June og noen andre gaver og jeg ga henne en svart kjole og en hjerte sjokolade, så sjenerøs som jeg er hvet du <3 og et par øredobber ! :D Sorry for at jeg ikke blogget idag men fikk ikke tilgang til Pcen før nå ;)  Men jeg holder jo løftet! Fikk blogget! :D :D :D


SØNDAG:
Idag var vi ikke i bakken men vi akte hele dagen og lekte gjemsel i en meter høy snø! Det var gøy det :D Men ble klissvåt på den ene foten :/ Så det var ikke så behagelig..   Vi baset mye i snøen og hoppet mye fra terassen! Det var mye snø, så det var gøy! Senere grillet vi pølser og fikk digg kakao og kake fra igår. :)

Her er bilder fra turen:
June og sofie<3Sofie og June<3


meg!

Oda<3 BURSDAGSBARNET!!!


Hva gjorde du i helgen<3


-Kaja<3Hade Bloggen..

..I allefall inntil videre ;) Jeg skal til Kvitfjell i helgen og hvet ikke hva jeg får av Pc-muligheter der. Jeg er skiklig lei mei! :( 
Hvis det er Pc der som jeg kan få lov til å bruke så blir jeg kjempe Happy! Da skal jeg fortelle hvor fint det er der! Har vært der før tre ganger! Det er kjempe bra Skiannlegg og hyttene er dødsfine. Håper at jeg ikke mister leserne mine bare pågrunn av i helga! Hvis dere legger igjen en kommentar på dette innlegget så håper jeg at det betyr at dere vil lese bloggen min uansett!
Jeg kunne gjerne for min del blogget på mobilen for det har jeg lært meg nå. Men det er jo så dyyyyrt!!haha, fant bare et ransom bildet av meg på dataen!VÆRSÅSNILL IKKE SLUTT Å LESE BLOGGEN MIN PÅGRUNN AV AT JEG KANSJE IKKE FÅR BLOGGET I HELGEN :-S- Kaja<3

Naww så søt! <3


Min Topp 5 Musikk liste

disse sangene har jeg dilla på for tida!:Fireflies - Owl City
One less Girl - Justin Bieber

Try To sleep With a Broken Heart - Alicia Keys
Beautiful - Christina Aguilera


One at A Time - Travis McCoy

Hva er dine favoritter?
Likte du noen av disse?
- Kaja <3


SjokoladeBoller på en, to, tre!

UUUUUUUUUUUUNSKYYYYYYYYYYLD FOR AT JEG IKKE FIKK BLOGGET IGÅR! DET VAR SÅNN STRESS! MYE Å GJØRE! MEN JEG FIKK I ALLEFALL LAGET SJOKOLADEBOLLER MED SØSTEREN MIN THEA IMENS MAMMA VAR PÅ THEATER!     :DDet er litt dårlig kvalitet for jeg filmet med mobilen :-S

 

 

- Kaja <3Fire ting jeg kjøpte igår! :DSÅNN! NÅ SKAL DET FUNKE! ;D


Rosa topp- 129.50kr CUBUS

Svart Bukse m/glidelås nederst- SALG!  49.50kr KappAhl (barneavdeling faktisk)

Brun "Hippie veske" - SALG!  44.50kr KappAhl

"Bølgete" Skjerf- SALG!  28.50kr    (det var sånn kurv med masse forskjellige skjerf. Og så var det sånn halv pris av halv pris opplegg på det som var i kurven)


:D


- Kaja<3Topp 10 resultat!
Håper det går greit!   Gjør det det?

 

 

-Kaja <3Nedtelling til my Birthday :D

Å! Jeg gleder meg! Nå er det bare 18 dager til bursdagen min! 21.Februar :)  Gleder meg syykt! Og hvet du hva? dagen før kommer mammas kjæreste, Lars med barna Mats og Anna Lin. De kommer helt fra Danmark, det blir koselig <3 Og vi skal på skiferie til Oppdal dagen etter! Hihi masse snø! Brrt..  Skal også til Kvitfjell denne helgen på bursdag til venninnen min :) Sååå gøy :D Skal kansje en gang til til Kvitfjell i vinter. Masse slalom! Oh Yeah! 

Hihi det høres kansje egoistisk ut men, ville dele ønskelisten min med dere puuser <33

- Napapijri Fleece mørke blå

- Beskyttelses spray til håret (når jeg retter håret mitt)

- Øredobbstativ, rundt et som man kan snurre på. Smart :) kan fås kjøpt på Bærums Verk og andre steder

- Tur til DANMARK! (shopping, møte venninnen min Emma som flyttet dit for to år sida. Og møte andre) :)

- En kjole jeg kan velge ut (haha, aner ikke fra hvor da ;P )

- Lilla klokke fra Glitter

- Sminkekoster fra TheBodyShop
Oppdal


Kvitfjell


Kvitfjell

Snowboard eller Slalom?    Hva skal du i Vinterferien?- Kaja <3


Outfit 02.02.10

:D :DGrå tights - H&M  Ungdomsavdeling
Gul singlett- Bik Bok (lenge siden)
Grå strikke jakke- H&M voksen avdeling (ganske lenge siden)


Watcha think :D- Kaja<3Er jeg den eneste som...

...skraper av neglelakken av meg selv etter det ikke har gått en dag en gang!?
haha det gjør i allefall jeg ofte!


hihi.. :)- Kaja<3NY Header & NYTT Design

Hva syntes du? Har laget meg ny header på selveste Picasa3  I love it. Det er gratis og du kan laste ned det HER og det er et veldig bra program hvor du kan lage Kollasj (på engelsk Collage) Det har jeg gjort med alle disse bildene og etterpå la jeg til skrift etter at jeg hadde lagret Kollasjen. Prøv det! Det er ikke virus program og du har orden på alle videoer og bilder som er inne på dataen! Det kan være litt forvirrende i begynnelsen men det går bra! Det står importere der men der skal vi ikke trykke. For bildene lastes inn programmet automatisk men det kan ta litt tid! ;)HAR DU PRØVD DET?  HVA SYNTES DU?  VIL DU PRØVE DET?
  HVA SYNTES DU OM DESIGNET OG HEADEREN MIN!!!????

- Kaja<3


Outfit 01.02.10

Oj! Nå er det bare 20 dager igjen til jeg blir 13år :D !!!

Outfit for idag :)
hihi, hva syntes du!? <333


- Kaja<3

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits