Sound of feeling. -


Make-up, Winter

Watch more here.

Make up:

Mascara - Lancôme, L'extrême,  Bronzing powder - Clinique, 02 sunkissed,  Concealer - Yves Saint Laurent Touche Éclat, 02,  Rocking Bar(vippetang) - Mario Giussani,  Eyeshadow - Glõ Minerals, glo shimmerbrick highlight powder,  Foundation - The Body Shop, 02,  Gel liner - Maybelline, black

Brushes: 

Foundation - The Body Shop,  Eyeshadow - Eco Tools,  Powder - Makeup Mekka,  Concealer - The Body Shop  

-Kaja



The Last Days

En liten oppdatering fra de to siste dagene med iPhonen. Torsdag og Fredag.

På torsdagen møttes Maria og jeg på Eger Torget fordi vi skulle få ansiktsbehandling, noe jeg gledet meg veldig til! Vi fikk både peeling, maske, damping, ansiktsmassasje og litt andre greier på behandlingen, og jeg var virkelig i heaven mesteparten av tiden. Det å bli pleid med er noe av det beste jeg vet! Zara var neste stopp, og der fant jeg meg noen fine varer jeg er så himla fornøyd med! Can't wait to show you! Maria overnattet, vi lagde pannekaker, spiste masse sjokolade, og så på den morsomste filmen, She's The Man.









På fredagen våknet jeg til enda en fantastisk dag med nydelig vær. Blå himmel og sol! Skulle tro våren allerede er kommet, uansett om den på en måte har vørt her i et par dager nå, men det varer vel ikke så lenge... Anyways, så skulle jeg møte Ingunn, men vi endte opp med å dra på Fridays med mange andre, og koste oss der en stund før vi dro hvert til vårt.

Jeg har hatt en super vinterferie hittil, og skal prøve å nyte søndagen like mye uansett om jeg må bruke tid på matte og samfunnsfag, Haha, det er alltid noe med skole som dukker opp hele tiden... Hate it.



MUSIKK VINTER 2012

En samling av noen favoritt låter gjennom vinteren hittil.

Drunk - Ed Sheeran

Two Way Monologue - Sondre Lerche

Wish You Well - Katie Herzig

Paradise cover - Audrey Couch

October - Jonas Alaska

Sommerfuggel i vinterland - Vinni

Landscape - Florence + The Machine

Somewhere Beautiful - Nora Foss Al-Jabri

Slow Dancing In A Burning Room (Live) - John Mayer

All About Tonight - Pixie Lott

Fast Car - Boyce Avenue and Kina Grannis


Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray

Bilder, source Fashionglorie

For dere som ikke skjønte det, jeg savner sommer.



FAKE FUR AND SUNNIES.


fuske sauepels Zara Trf(gammel)  bukser BikBok  veske Lindex  solbriller H&M  bluse Zara

Her er et lite innblikk av hva jeg hadde på meg på dagen i går da vi spiste bursdagslunsj på Pascal! :) Se mere her.

 



BIRTHDAY CHILD







My new phone!!!

Dagen i dag har vært utrolig fin! På morgenkvisten kom mamma, pappa og Thea inn med gode nybakte boller og varm kakao og sang bursdagsangen for meg, en veldig koselig start på dagen. Sola skinte og det var helt blå himmel, noe som gjorde meg utrolig glad, for på dagen hadde mamma og jeg avtalt at vi skulle dra på Pascal og spise lunsj! Så senere dro Thea, jeg og mamma og spiste utrolig god mat og hygget oss i det varme været som minte om vår. I kveld har vi hatt familieselskap, og hele familien på både pappa og mammas side var samlet for å ferie min 15-års dag! Jeg har hatt en utrolig fin dag, og fikk så utrolig mange fine gaver som jeg er kjempe takknemlig for! Bl.a. iPhone 4 (<3) og en parfyme, speil til rommet og en Tiffany Fashion bok som er så kul og inspirerende! Lykke.



Update # Weekend









sunday morning with Maria 


lunch with Maria and Ylvalunch with Maria and Ylva

Det er så himla deilig med ferie! Bare kunne ligge og dra seg i sengen til langt ut på dagen og spise lang god frokost uten å trenge stresse. Denne helgen overnattet jeg hos Natalie fra fredagen til lørdagen, og deretter hos Maria til i dag. Siden jeg og Maria lagde oss taco til middag i går kveld, hadde vi masse rester igjen, så i dag morges lagde vi oss taco til frokost. Yummiie. Vi var også veldig spreke og gikk en tur på Friskis og Svettis på Majorstuen og trente en time før vi møtte Ylva på Majorstuen og spiste litt. Fin dag må jeg si! Håper alle dere fine lesere har hatt en fin helg og fortsatt får en fin ferie!



Valentine's Day

Valentine - Kina Grannis (elsker denne sangen!)

Hei alle sammen! Håper alle hadde en fin valentine's day enten om man var alene eller var så heldig å ha noen å feire den med. I mitt tilfelle var det number one, og jeg var ikke alene om det nei! Så derfor samlet vi ensomme ulver oss på Olivia nede i Bogstadveien, noe som var kjempe koselig. Tanken var at vi skulle være en gjeng med jenter, men Ylva og Frida ditchet oss, så da ble det bare Agnes, Maria, Alma og meg som satt og koste oss med pizza og Carbonara. Den carbonaraen var virkelig ingeting å skryte av, så den anbefaler jeg ikke til noen! Daddy makes the best, og sånn vil det alltid være! Hadde en strålende kveld, håper dere koste dere masse dere også!



ONE KIND WORD CAN WARM THREE WINTER MONTHS






Hei! Det er så utrolig deilig å våkne til sol på himmelen og kjenne varme stråler i ansiktet på en nokså kald søndagsmorgen, og samtidig vite at man har tid til å slappe av siden man ikke har gjort seg noen spesifike planer. I dag våknet jeg opp hos Selma hvor jeg hadde sovet over med tre andre søte jenter etter Selmas herlige bursdagsfeiring i går, og utover dagen valgte jeg og Åsne å ta turen innom Frognerparken på vei hjem, noe som var super koselig! Jeg merker at jeg får så lyst til å være mere ute I vinterværet, men jeg blir så umotivert med en gang jeg ser at det ikke er sol og blå himmel.Vi får håpe våren kommer en tidlig tur rundt hjørnet snart!



Two Way Monologue








Hei! Denne helgen i Kvtifjell var kjempe fin, og jeg storkoste meg masse med Oda oppe på hytta hennes! På lørdagen traff vi også Mathilde, Philippa, Oda Leonarda og Fanny i slalombakken og var med dem resten av dagen, noe som var kjempe koselig! Masse film, kakao, slalom, bobling i jacuzzi og god mat beskriver bra denne herlige helgen. 

Two Way Monologue - Sondre Lerche

Jeg har vært super forkjøla i flere dager nå, og spesielt på søndag kjente jeg meg som verst, noe som resulterte til at jeg holdt meg hjemme i dag på grunn av feber, hoste og sterk forkjølelse. For det meste har jeg bare lest en masse blogger, oppdatert flickr brukeren min, hørt på musikk og sett en del på Gossip Girl i hele dag. Det er hva jeg kaller en god dose underholdning når det trengs! 



KVITFJELL

Hei og hopp, livet er topp! Det er så deilig å komme seg litt bort fra storbyen i blant, og i hvertfall hvis man kommer opp på fjellet hvor det er rene vinterparadiset! Oda og jeg sto opp tidlig i dag og dro ut i bakken her på Kvitfjell. Da vi satte oss iskalde ned på kafeen på Solsiden for å ta en kakao og få igjen varmen, møtte vi Fanny, Oda L og Mathilde og sto videre med dem og Philippa, som hadde forsvunnet fra de andre før vi kom. Ha ha. 

For øyeblikket sitter vi plantet her oppe på hytta til Oda og ser i gjennom gamle bilder på pcen, det er virkelig rart hvor fort tiden går! Nå skal vi ut i boblebadet (!) så da prates vi senere. Ciao!

 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits