Sound of feeling. -


SPRING DAY

 

En video fra gårsdagen da jeg og Liv koste oss på Grunerløkka med kafekos og titting i vintagebutikker som herlige Velouria. Koselig vår dag, fine minner

-KajaÁ LE PARK

_Easy to Love - The Jezabels
F.v. Natalie, Mari, Kaia, Johanna, Emma, Frida og Hanna
På torsdag en tid etter skolen dro vi en gjeng med jenter ned til vårfyllte Frognerparken for å grille og kose oss i den lille snutten av sola som strålte på himmelen. Vi hadde kjøpt inn masse godt og grillet både nuggets og pølser. Haha, jeg er i allefall blitt en erfaring rikere når det gjelder å tilbrede nuggets på grill! Nok en gang, super dag med fine venner! På toppen av det hele dro jeg på teater forestilling kl. halv syv samme dag og så på en super bra forestilling av steinerkidsa! Herlig dag.BLOMMOR OCH SOLSKEN


Siris innmari kule leopard-mønstrede ballrinasko

 Ett par snapshots jeg tok på søndag da jeg var i Oslos beste del, Grünerløkka med mange andre bloggere/fotografspirer. Siri, Hanna, Marie og jeg vasset over elven til en liten slags holme for å ta et par bilder. (kaldt) Jeg fikk et par kjempe fine av vakre Siri og et par kule av Hanna foran en megakul rosafarget vegg som jeg kommer til å vise snart! 

-KajaLUNCH BREAK

A movie I made a wile ago, but never shared. From my birthday lunch with mom and my sister.

Song:  Youth Lagoon - 17THINGS TO DO_SPRING

+ Sole meg masse ute på plenen og lese ferdig det nyeste Costume nr. jeg har

+ Få kjøpt meg Litas som jeg venter på skal komme ut i butikken igjen (!)

+ Skaffe meg en megakul brukt olajakke

+ La sola gjøre seg litt og gi meg litt farge på de vinterbleke bena mine

+ Tatt en tur innom Fretex/Uff og se etter en fin skjorte og shorts

+ Gå rett ut i det og endelig få ta en joggetur med Anna opp til Frognerparken

+ Kjøpe litt ny te, gjerne relax av Pukka, den er dødsgod

+ Lest ferdig boken min og starte på Lauren Conrad sin serie L.A. Candy

+ Dipdye en skjorte fra ren hvit til hvit med blå kant

+ Få kjøpt meg en gel liner fra Bobbi Brown eller MAC

+ Bli mere aktiv på bloggfronten

+ Få pappa til å henge opp det nye superflotte speilet jeg har fått på rommet mitt

+ Fikse meg to par nye enkle og fine ballerinasko_Inspirert av Yasminspring supreme

Ja i dag var en sånn dag hvor jeg bare lengtet etter å komme hjem og sette meg ut på plenen og lese i mitt nyeste Costume som jeg fikk i posten denne helgen. Vi hadde litt vaffelrøre stående i kjøleskapet, så i ettermiddag etter skolen, lagde jeg meg noen herlige gylne vafler og satte meg i solen som varmet ansiktet mitt, med radioen stående på.
Å se kaprifoliene spire opp i blomsterbeddet og grønt gress er en så herlig følelse som gjør meg lykkelig. Kjære vår, jeg elsker deg.

-Kaja

PS. Jeg må takke for nye følgere på bloglovin, dere gjør meg glad!at the beautiful sunday morningI går skulle jeg feire min 15 års dag med masse herlige mennesker, og Aurora, Rikke og jeg sto på kjøkkenet hele ettermiddagen og lagde boller og de beste cupcakesene jeg noen gang har smakt. Lilla frosting med blåbær. Mmm, sommerfølelse. Vi ble tilsammen 20 jenter, og jeg tror det fleste koste seg masse, noe jeg også gjorde! Super kveld!jeg kjenner at jeg blir så glad av å tenke på at jeg har så mane herlige venner som får meg i så godt humør og gjør meg lykkelig. Hva man skulle gjort uten venner, aner jeg virkelig ikke. Jeg hadde i allefall følt meg lost.

Nå skal jeg på fototreff med bl.a. Hanna, Siri og Theresa som jeg også skal på kafé med nå, så da snakkes vi! Ha en strålende søndag videre alle sammen.beautiful spring day
F.v. Natalie, Mari, Philippa, ANdrea, Sofie, Fanny og Ronja ♥


Canon EOS 550D + 50mm f/1.8

I går ettermiddag, møttes vi 8 jenter nede i Frognerparken og satte oss ned med pledd og grill for å grille pølser og kose oss i varmen fra sola som fortsatt strålte på himmelen. Det var utrolig koselig, og jeg tror alle koste seg masse! Det er ting som dette jeg synes man bør bruke de fine soldagene på. Spesielt nå som det er vær til det!

-KajaSe promener dans Paris


Vakre Paris tatt fra himmelen.

Latter og glede.

Panorama utsikt over det herlige.

Opplevelser og utforsking av byens skatter.

Maten og de gode smakene.

Paris. (The last picture is shot by George Petrequin)

Det å reise er noe av det beste jeg vet i hele verden. Jeg drar ikke så ofte til utlandet, men de opplevelsene og minnene jeg får med meg hjem igjen, er verdt å glede seg til neste. Pappa sier at vi skal til Paris i løpet av året, og gjett om jeg gleder meg!

Allerede har jeg begynt å gjøre research, og se på nydelige og inspirerende bilder av Paris sine flotte gater, gode mat og ellers fantastiske by. J'adore!

-Kaja

(Bildene er funnet diverse steder på weheartit)Kaja koser seg

Elsker deg Kaja<3333One day in High SchoolJa, i går dro jeg og en haug med andre elever fra min skole til den megakule Ullern Vidregående for å ha én dags Medie & Kommunikasjons kurs. Det var utrolig lærerikt, og jeg føler jeg fikk masse ut av det! Skulle ønske vi heller kunne lære litt om bildebehandling i Photoshop, men vi brukte heller mesteparten av dagen på å lage en animasjon av oss selv, noe som var ganske gøy og interessant egentlig. Her er altså mitt resultat: (Haha)For det første så ligner jeg på Jesus, og mere på en mann enn en dame. Haha, jaja, jeg håper jeg i såfall blir flinkere hvis det er dette man skal holde på med når det gjelder medie & kommunikasjon!

-KajaThe Sunny Days

For et herlig vår vær vi har hatt de siste to dagene! Jeg er så himla takknemlig og håper for all del at det holder i ett par dager fremover! I dag nøt jeg sola skikkelig og tok en tur til Grünerløkka med Emma og Aurora hvor vi koste masse oss i sola og tittet i litt butikker. Tida gikk fort og plutselig var klokka så mye, noe som føltes rart, for nå som det bare blir lysere og lysere for dagene som går, så merker man knapt at det blir sent! Jeg fikk også sikret meg et par fine greier som jeg er kjempe fornøyd med! Sol = godt humør for Kaja.

Sov godt alle sammen! I morgen skal jeg på medie og kommunikasjons kurs på Ullern Vidregående, noe jeg gleder meg masse til!

-KajaThe Forgotten Ones

Jeg hadde helt glemt at jeg hadde noen bilder fra bursdagen min i Februar som jeg hadde planlagt å dele med dere! Gud som jeg har lyst til å sitte på Pascal og spise verdens beste kyllingsalat nå (og da mener jeg det virkelig, for de kylling terningene var helt fantastiske! Har aldri smakt lignende!). Det å mimre tilbake på fine stunder er noe av det beste jeg vet. Munnvikene mine går opp i et smil, og jeg blir glad av å tenke på sånne glade dager.

Senere i kveld kommer jeg til å dele en film som jeg har laget fra dagen! So come back!

-KajaNew Buys - February

Et lite innblikk i noen av mine nye fine skatter.

-KajaLIFE AND JOY.

Noen bilder fra før og på konserten med Avicii på søndag! Konserten var utrolig bra, og jeg koste meg masse! Ahh, jeg elsker å være på konsert!

-KajaPink Mania.iPhone deksler - Handelsportalen.no

Nå nylig, ble jeg tilsendt en pakke fra handelsportal.no som inneholdt to iPhone deksler! Det er alltid hyggelig å få en pakke, og siden jeg nettop fikk meg iPhone 4 i hvit til bursdag, så passer det jo perfekt med timing! 

(I sammarbeid med handelsportal.no)Cameron Mitchell - The Glee Project

Etter å ha sett på The Glee Project som er begynt å gå på Tv2 Bliss, har jeg helt klart fått meg et par favoritter, og en av disse er Cameron Mitchell som har en helt herlig stemme som det er umulig å ikke like! Just have a look:

Blackbird(cover) - Cameron Mitchell

I love him.Vitamin-E Moisture MaskVitamin E Moisture Mask, The Body Shop

For alle dere der ute som leter etter et produkt som gir deg rikelig med fuktighet til huden, så anbefaler jeg med høyeste grad, dette flotte profuktet fra The Body Shop, en fuktighetsmaske som bl.a. inneholder mye Vitamin E. Selv er jeg veldig fornøyd med produktene fra Vitamin E serien, og har flere der i fra. Masken skal ta opp fuktighetsbalansen i huden din, og samtidig gi rikelig med fuktighet, noe jeg virkelig føler at den gjør. Et godt resultat altså! Tenkte siden det er så lang tid siden sist jeg anbefalte noe, så ville jeg slenge med et nå, håper dere fikk noe ut av det, og jeg anbefaler virkelig dette produktet. Ha en fin torsdagskveld videre!

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits