Sound of feeling. -


Dagens WANT WANT WANT!
MARITIM! Det nærmer seg sommeren og da er det jo på tide å ta frem de maritime klærne sine. Jeg elsker det mønsteret. Det er så søtt samtidig som det er kult. I LIKE!


btw: GT = Gina TricotGina Tricot - 199,-
GT - 89,-
GT - 69,-
GT - 199,-
GT - 59,-
GT - 299,-
GT - 149,-

Bik Bok - 49,-
Bik Bok - 99,-
Bik Bok 49,-Hva syntes du om den maritime stilen?-Kaja<3Home hos HAAWT!!!


meg og Tindra<3


haha, det ble litt nærbilde her... Meg, Martine og Andreas<3


måtte bare legge ut dette! Se så søt Stine var! :) 

Nå har vi sittet litt å sett på film. Kjempe gøy... Ironi for dem som ikke visste det! I allefall, jeg har snakket litt med stine og snakket om blogg. Spurte om hvordan hun kom på topplisten og sånt... De var nødvendige saker å vie. Tips er alltid bra. Nå skal vi ut å ta "Ring ping" noe Andreas ville gjøre. Stikke å ringe på random dører og løpe... Haha, dette har jeg ikke gjort siden 4. klasse... So fun!Hva har du gjort idag?


-Kaja<3


Ny trailer av Twilight sagaen! Eclipse!!!

Gleder meg fært til vi kan se den på kino! Gjør du?Jeg hadde ikke sett den før jeg. Hadde du?<3 Kaja


Syrinder Nailpainting

Fant en neglelakk på rommet mitt som var syrinderfarget. Syntes den var utrolig søt 
og likte den veldig godt. Liker du den fargen?
<3 Kaja


T o d a y s P U R C H A S E ;

I dag etter konferansemøte dro jeg og Helene til CC-Vest for å kjøpe litt. Det var 5 plagg for 100kr på BikBok. Så selvfølgelig fant jeg noe. Jeg kjøpte meg forsovet bare topper, men jeg plukket ut et skjørt og en bukse også. Jeg fant den nydelige kjolen på BikBok. Til 299,- den var heeelt nydelig. Ikke sånn sinnsykt spesiell, men jeg syntes da at den var sykt fin. Egentlig skulle jeg ha den i grå. For jeg hadde sett den i grå på nettet, men så hadde de ikke den i min størrelse, så vi holdt en av på Oslo City som vi altså da hadde ringte opp.


Back to business todays purchase:Blondetopp ; Cubus 64,- (salg)
5 for 100,- på BIKBOK
LIKE!?-Kaja<3


Wearing ; NY style


når jeg redigerer bildet, blir hendene mine så røde av en eller annen grunn...irriterende...et tips fra min side, er å bruke gjennomsiktige småstrikker. De sliter ikke så mye på håret samtidig som de er små.


NY♥

Ja, nå skal jeg på konferansetime om 15 minutter. Cant waaiit! haha... Idag er det jo torsdag. Og jeg har altså ingenting å gjøre. Skal en tur på CC Vest med Helene. Det skal bli gøy. Jeh satt litt barnevakt igår og tjente derfor litt. Tror ikke jeg skal kjøpe så mye... Men, nå er det en del salg overalt. So, who no? Maybe :)


Hva syntes du om outfittet?-Kaja<3
Hva syntes du om Outfittet?


Egg? Ja, takk

 Igår fant vi ut at vi ikke hadde flere egg i kjøleskapet. Derfor dro jeg til butikken for å kjøpe det. Selvfølgelig hadde de ikke seks-pack så jeg måtte kjøpe tolv-pack. dette visste jo også mamma -at vi ikke hadde flere egg altså- så hu hadde også dratt til samme butikk for å kjøpe egg etter jobben. Og kjøpte derfor tolv-pack hun også. Så, nå har vi utrolig mange egg i huset. Og, da tenkte vi at vi kunne ha eggerøre til frokost! Namm... Det pleier jeg eller å bare få i helgene. Så, det takker jeg ikke nei til!


hehe, tror katten min syntes maten så ganske innteressant ut her...


offameg! MORGENTRYNE! her sitter jeg i pysjen!

Liker du eggerøre?
Hva spiste du til frokost idag da?


-Kaja<3
mine Moteikoer

Jeg blir innspirert overalt! På gata, på skolen, på bussen, tv, data, blader. Ja, OVERALT!
Men alle de jeg blir innspirert av er jo people. Right? So, jeg har altså mine moteikoner. og de er:Annelise Beck ; annelisebeck.blogg.no
Lauren Conrad
Nicole Richie
Mary KateHvem har du som moteikon? I want to know!!

Har du noen av de samme moteikonene som meg?
-Kaja<3


Må ha, bare MÅ ha!

Jeg surfet litt rundt på Forever21 sin nettside istad og fant de søte, kule og gfancy tingene eg har lyst på!
take a look:


Jeg bare elsker Forever21. De har alt du trenger! Blandt annet 300 kjoler å velge mellom. Så, hvis du ikke finner noe du liker der. Så hvet ikke jeg hvor du skal lete ;)

Hva syntes du om Forever21?-Kaja<3Foto ; top down

-Kaja<3


Fotoshoot ; A&K

På hytta i helgen var Anniken med. Vi hadde det kjempe koselig og hadde selvfølgelig med kameraet. Så det ble en fotoshoot.

Pictures of:
Hva syntes du om bildene?

Like du Fotoshoot?

-Kaja<3


Wearing ; 27.04

Hvit, langarmet trøye - H&M

Skjerf - H&M (i Berlin)

Bukse - Vero Moda

Smykke - Anniken har laget det

Øredobber - Only/Vero Moda

Ring - Laget selv
Hva syntes du om Outfittet?
Skal jeg ha oftere Outfit innlegg?-Kaja<3Vil du bli Ukens BLOGG?

Meld deg på i kommentar feltet da vel!


MELD DEG PÅ DA VEL!<3 Kaja
N Y T T ; D E S I G N -Stem over H E A D E R

Hva syntes du om det nye? Det jeg kan si er at, Camilla (cabo.blogg.no)  har laget det. Hun er ikke helt ferdig ennå tror jeg. Men, hva syntes du?  


Og, stem over hvilken HAEDER jeg SKAL ha:laget av:   martinelaiti.blogg.no


ellerlaget av:   cabo.blogg.no
Hvilken syntes du jeg skal ha?

Hva syntes du om det snart ferdige designet?

Kaja <3M I N E - s m y k k e r - ø r e d o b b e r

Jeg har en drøss av dem. Og jeg elsker dem! Jeg kjøper utrolig mange smykker, og jeg er rett å slett nesten avhengig. Jeg virkelig eeeelskeeer tilbehør! Det fresher opp et hvert anntrekk syntes nå jeg da! Jeg lager også noen selv. Noen har jeg fått i gave og noen har jeg kjøpt. Ja, det er lett å si, forskjellig.


Liker du tilbehør?


-Kaja<3


 


Kakemomser

Nam! Jeg elsker brownies! Hanna ble med meg hjem i dag, og plutselig fikk vi bare såå lyst til å lage brownies. det er sånn at hver eneste gang hanna er med meg hjem baker vi noe. Haha, jeg husker en gang når vi bakte en kake jeg, Hanna og Anna lagde sammen en gang. En vi faktisk bare fant på! Og, den ble super god. Men, haha, selvfølgelig spiste Hanna og Anna opp meste parten av pynten, så det ble det ikke mye av. Gode tider det der! ♥

Men, nok snakk om det. Kaken ble i allefall kjempe god. Jeg og Hanna spiste to kakestykker før vi ble stappmette.

nammenam sier jeg bare!


Fikk du lyst på brownie nå eller?!!

Liker du å bake!?
-Kaja<3Hvordan få "levende" bilde

Jeg har fått et par mailer i posten om hvor kult det var med sånn "levende" bilde, og hvordan jeg gjorde det. Så, da tenkte jeg altså at jeg skulle forklare dere det for de som lurer...

1.    Åpne bildeprogrammet Photoscape.          Hvis du ikke har det, kan du laste det opp gratis HER2.    Trykk på Animert Gif kolonnen.3.    Dra og slipp inn bilder i firkanten der det står "lim inn bilder her" eller something like that.4.    Så når du har gjort det, vil du kunne se at de blir automatisk animert. Du kan selv redigere hvor fort du vil at bildene skal skifte. Det kan du gjøre på høyre side i den redigeringsboksen, der det står change time og så står det noen tall ved siden av.
Men, hvis du vil at det skal gå 1 sekund og 20 millisekunder, or whatever. Så kan du ikke skrive 1.20 men, du må skrive 120.     Get it?Hvis du vil kan du også skifte effekt. Hvis du vil at bildene skal komme fra venstre å gå ut i høyre. Så kan du trykke på knaooen nedenfor change time. Nemlig change effect. Der kan du bare endreså mye du vil.


hehe... nå er ikke jeg den beste til å forklare heller da.

Like this:
Image and video hosting by
TinyPic

Skjønte du?

Kunne du dette fra før?

<3 KajaFoto ; Helgen

Det var kjempe gøy på hytta med Anniken denne helgen. Vi koste oss masse med kortspill og masse chips. Det var faktisk noe påskegodt igjen. Så det ble selvfølgelig spist av.

 Pictures:thats you guys ♥så ut som en kuhaha, tror Anniken ikke fikk med seg at jeg tok bilde helt her...


oss to ♥


-Kaja<3
Next Hytta:::

Nå skal vi snart dra til hytta vår i Sverige. Vi skal hente Anniken som skal v?re med. Kjempe gøy! Det blir nok en godteri helg på oss nå. Men, neste uke tror jeg at jeg skal klare å ha en godteri fri uke. Det blir nok bra! Har ikke pakket mye akkurat, for vi skal bare overnatte en natt. Forresten, bursdagen igår var utrolig koselig. Vi så på filmen "Bienes hemmelige liv" så utrolig søt film!


Image and video hosting by TinyPic
pakket og klar!


 
Image and video hosting by TinyPic
blogg boka er med hvet du. Så, kanskje jeg har en bra ide til en konkurranse når jeg kommer hjem?Image and video hosting by TinyPic
nam, haha, noe jeg tegnet på skolen Image and video hosting by TinyPicHva skal du i helgen?

-Kaja<3


Party ; Wearing

Nå skal jeg på bursdagselskap til en jeg kjenner. Kjempe koselig. Gleder meg masse. Den slutter ni. Og den starter liksom halv fem. Så da varer den altså i fire og en halv time! Lenge, så da er det nok noe spesielt vi skal gjøre... Gøyalt!

My makeup:

Når var sist du var i bursdag?

Hva syntes du om anntrekket?
-Kaja<3Want or Not?


Å! Drømme Outfit <3Depend 25,-

H&M 199,-
Cubus 79,-

Bik Bok 49,-H&M 199,-H&M 69,-
(fant ikke leopard skjerf)    H&M 79,-Bianco 700,-WANT or NOT?


<3 Kaja

Wearing 23.04
Topp
- H&M

Tynn jakke - H&M

Bukse - Vero Moda

Smykke - laget selv

Øredobber - KappAhl

Ring - fått av en vennHva syntes du om, outfittet?<3 Kaja
Dagen i bilder


Audun (i vinduet) , Andreas  og Martine"Ja, men du er en kineser"
skrev til Audunhaha, lånte Martines klovne nese
♥ Martine, Andreas og meg ♥Titt tei, på deg!Andreas med megafonen sin! Kul ikke sant!Likte du bildene?<3 Kaja

Btw. I just have to say it one more time, Andreas er lillebroren til Stine - haawt.blogg.no -  er ikke det kult, så hvet ikke jeg!Tips: Få myke hender uten håndkrem!

Idag kjente pappa på hendene mine å sa at jeg var utrolig tørr. Så ga han meg et tips om å ha på olivenolje! Kjempe smart! Du bare gnir det inn. Så er det gjort. Jeg får kjempe myke hender av det! Haha, seriøst. Det funket på meg!


Image and video hosting by TinyPic
haha, har litt jord på hendene etter å ha fikset med kameraet som sto i blomsterbeddet når jeg tok et bildet før dette!Image and video hosting by TinyPicolivenolje (my best friend♥)
Image and video hosting by TinyPicta litt på hendene og gni over.


Og du er ferdig! :)
Smart, ikke sant?
-Visste du dette fra før?
<3 Kaja


Kosedag for Kaja i dag

I dag skal jeg ha det koselig med venner og kose meg med Costume som jeg fikk i posten igår. Skal kose meg med litt godteri og. I like! Snart kommer Andreas, og da skal vi være sammen til Martine kommer hjem fra dans. Det blir kjempe koselig! I dag fikk vi vite hvilken musikal vi skal sette opp til våren. Vi skal spille et stykke som heter "Vinn eller Forsvinn". Har du hørt om det stykke?
Gleder meg veldig! Det handler om en talent konk. og så er det en jente som kommer med som synger helt falskt. Så vil de ha henne med i talent konk. for å få flere seere på skjermen. Lurer på hvordan dette blir. Selvfølgelig vil jeg være med.
Men, da må man visst være med på audition å synge... Så, da tror jeg at jeg skal framføre med sangen "Fifteen" av Taylor Swift. Høres bra ut?

Fifteen - Taylor Swift
er det et bra valg av sang å framføre med?

Har dere avslutning i syvende klasse på deres skole?
Eller, har du kanskje hatt det?Hva skal du idag?

<3 Kaja


Kaja´s ; musikkSpilleliste

Jeg har egentlig ingen spesielle yndlingsanger, men jeg tenkte at jeg kunne dele noen av dem jeg liker godt med dere :)
Here they are:Green Day - 21 GunsTaylor Swift - FifteenTrain - Hey Soul SisterShakira - Did it againDaft Punk - One more time


 
Coldplay - ClocksCheryl Cole - ParachuteCheryl Cole - Fight for this Love
hihi.. bildet tatt for noen dager siden...Hva slags sanger liker du for tida? Har du tips?
<3 Kaja


Mine Vesker

Man får dem i bursdagsgave, julegave, kjøper dem, og bruker masse penger på dem. Jeg har en del vesker. De jeg viser på bildene er ikke alle en gang! Jeg har fått noen i gave, men en del har jeg kjøpt selv. Vesker er så smarte. man kan ha alt mulig i dem hvis man skal til byen. Og de er ofte i kult design. Sånn at en veske er det eneste man trenger på et anntrekk noen ganger. Det er vesker som gjør susen :)
Image and video hosting by TinyPic

Jeg elsker dem...
..Gjør du?


-Kaja<3


Pretty in Pink

Jeg digger neglelakk. Men jeg er ganske så utålmodig av meg når jeg skal la det tørke... Jeg syntes at det tar for lang tid, og da blir det ofte til at jeg ikke gidder å ha det på. Men, i dag tok jeg meg tid til å ta på meg neglelakk før jeg dro på skolen... Haha, rart hvor mye jeg får tid til om dagen altså!


Liker du rosa neglelakk? Eller foretrekker du annen mer naturlig? Hva liker du?-Kaja<3


Dagens Innkjøp ;

Idag dro jeg og Julie på Cc Vest etter dansen. Der skulle jeg se etter gave, og selvfølgelig fant jeg noe til meg selv og. På salg da. Vi var der i to timer. Julie kjøpte seg en EoS på salg på Cubus og en cardigan. Kjempe fin! Og så kjøpte hun en samme kjole som jeg har bare at hun kjøpte i rosa. Now we are the same! :)
&Tubekjole - H&M 50,-

Blå blonde topp
- H&M 30,-LIKE?-Kaja<3Wearing ; 20.04.10

Kjedelig skoledag, vi hadde sånn elevundersøkelse og så fikk vi nye grupper. Men jeg er fortsatt med Theresa på gruppen. Så det er bra!


Back to buisniss, this is what I wearing today:Tunika - Loppemarked :)

Bukse - Vero Moda

Smykke - Laget selv

Støvletter - Loppemarked

Armbånd (to par)(noen fra hver) - H&M

LIKE!?-Kaja<3


Koselig Bytur

Idag måtte jeg gå kl. 12.00 fra skolen fordi jeg skulle til legen med Thea og Pappa. Det var ikke noe spesiellt vi skulle gjøre der egentlig...
 Etter det legen dro vi rett på United Bakeries og koste oss masse med deilige kaker. Nam, nam, jeg får lyst på den herlige "trippel scones med sjokoladebiter" som jeg fikk. Den var himmelsk!  :)

dette spiste Thea


min herlige trippel sjokolade scone ♥hmm...Har du hatt en koselig dag idag?


-Kaja<3Ukens blogg ble ;

Nå har jeg hatt en sånn ukens blogg. Det var 37 stk. som meldte seg på. Det var utrolig vanskelig og finne ut hvem som skulle bli det. Så derfor valgte jeg å velge ut tre blogger som skulle bli "Ukens Blogg". Disse tre ble:martinelaiti.blogg.no
elisabethsl.blogg.nokatrineaastorp.blogg.noDet jeg så etter når jeg skulle finne "Ukens Blogg" var;

♦ Fint og ryddig design

♦ Helst ingen skrivefeil... Men, det kan jo alle ha en gang i blandt. Det har selv jeg... ops... opsopsops...

♦ Fin Header

♦ Interessant tekst

♦ Og, litt sånt stuff som jeg liker å lese om :-)
Hva syntes du om bloggene?


-Kaja<3


Wearing ; 19.04.10


Image and video hosting by TinyPicHva syntes du om Outfittet?


-Kaja<3


den første hestehoven

Igår fant jeg en drøss med hestehov ved veikanten. Rart, allerede nå har hestehoven kommet fram. Vinteren har gått fort.

Image and video hosting by TinyPic
Har du sett hestehov ennå?


-Kaja<3


Brrt... kaldt!

Nå som jeg hadde gledet meg til at sommeren var på vei. Og så kommer det bare snø midt på dagen. Ja, det skjedde igår. Det snødde!!! Seriøst! Og rett før jeg skulle på trening haglet det! Det er sykt! Så nå skal jeg ta på meg den nye jakken som jeg kjøpte i går på loppis for 5 kroner. Jeg og pappa fant faktisk ut at det var ekte dun. Dun koster jo over tusen kroner! Og så fikk jeg den for fem kroner. Godt kjøp spør du meg. 
Akkuratt nå snør det ikke da. Nå er det faktisk strålende sol, men det er bare 2 grader.
Hva syntes du om at det snør nå? 
savner du sommeren nå?-Kaja<3My new Jacket

Idag har jeg vært på loppemarked hele dagen. Eller, jeg var der en time først. Så kom Oda, Andy, Willhelm, Martine, Rikke, Fanny og Edward. Så da dro vi hjem til Andy og snakket. vi gikk ut å tok Ringpigg. Det var gøy. Men Rikke falt å fikk hull i yndlingsbuksa si stakkars.. 

Forresten, Andy er faktisk broren til Stine, Haawt.blogg.no. Er ikke det kult!! :D

Jakke - Bik Bok, Loppemarked   5,- Ja, serriøst! gem kroner for den jakken! :)
Hva syntes du om jakken?


-Kaja<3Våren ; Foto


Hva syntes du om de få bildene?
-Kaja<3


Jeg har blitt tegnet!

Herregud! Jeg var innom bloggen til Heidi, og så, så jeg at hun hadde et innlegg om at hun hadde tegnet noen. Og så var det meg! Hvor koselig er ikke det!!!?Besøk bloggen hennes på :   http://heining.blogg.no/   (å lenke til, finker ikke på Mac..)

Hva syntes du? Er hun ikke utrolig flink!???   Jeg ble super glad!
-Kaja<3Cody meets Justin Bieber

Skiklig søtt! 


Var ikke den bare så søt film!!?


-Kaja<3


Outfit 17.04 ;

Har ikke fått blogget noe idag fordi jeg har vært på loppemarked ghele dagen. Kjempe gøy! Har funnet masse fint :)Skinnjakke - H&M

Hvit tunika - Part Two

Bukse - Vero Moda

Smykke - laget selv

Ring - H&M

Sko - Aner ikke


LIKE?


Hva har du gjort idag?-Kaja<3


Mitt Binders kjede ; LIKE or DISLIKE//martine er modell ;)


Dette kjede lagde Martine på 3 min! Kreativt eller hva!?LIKE or DISLIKE?


-Kaja<3My friend sing Like a Baby! (Martine)

For to år siden var jeg og Martine med i korpset på tur til Berlin! På bussturen tok vi noen utrolig komiske
 videoer. Martine er verdens søteste unge who sings like a baby!

Is'nt this Cute! :)
-Kaja<3


Kajas Sminketips ; Dramatiske øyne

Hellu folkens!

Jeg tenkte jeg skulle ha et lite sminketips. Nå er ikke jeg verdens flinkeste sminkør men.. Jeg prøver på min måte... ;)

Dramatiske øyne kaller jeg det da...Først tar du eyelineren din å tar den på våtlinjen. Husk å trekk eyelineren helt innerst i øyekroken. (hvis du ikke hvet hva våtlinje er, så er det den "våte" linjen som er inn mot øyet)


Så tar du eyeliner en og en halv millimeter nedenfor våtlinjen. Dette skal du også ta helt til innerst i øyekroken.

Så kan du også ta litt eyeliner på kanten over øyevippene oppe og... Da syntes jeg i allefall at det blir best effekt! :)

and, DONE!

Haha, enkelt og greit spør du meg!Hva syntes du?  Liker du "dramatiske øyne?
-Kaja<3


Fotoshoot ; Spring

Hva syntes du om bildene?

Syntes du det er gøy med Fotoshoot?

-Kaja<3


MY PARFUMES

Jeg elsker gode dufter! Så derfor har jeg selvølgelig mange parfymer. Alle har jeg fått i gave! Kjempe gøy. Da trenger jeg ikke å bruke masse penger på en dyr gave som jeg har lyst på. Kan heller ønske meg den. I fjor f.eks. fikk jeg to Ralph Lauren parfymer og en Puma. Kjempe gode begge to, lukter herlig og jeg bruker dem ofte.Parfymer:
Zara
Ralph Lauren
Jadore, Dior
Michelle, H&M
og prøveparfymer fra:   Rose the one Dolce & Gabbana , Chance, Chanel og en fra Diesel.
Parfymer:
Ralph Lauren
Green Tea, Elisabeth Arden
Green Apple, H&M
Flowing, Puma

Parfyme:

Just Me, Paris Hilton
Parfyme:

Black Star, Avril Lavigne
Og så samler jeg på små prøveparfymer selvfølgelig!!! Dette er bare noen av dem :)Har du noen av disse parfymene?
Hvilke har du?


-Kaja<3


Inspiration ; pictures

:)
// bilder tatt fra: weheartit.com

-Kaja<3


Sommer kommer!

Idag har det vært en sløve dag. På skolen har vi jobbet med selvbiografi om oss selv. Jeg skrev hele på skolen idag. Hehe, så har ikke mere å gjøre. Men så skulle den være ferdig til imorgen da...
Idag småregnet det littegranne i friminuttet. Men så kom det sol igjen på vei hjem... Nesten i allefall. Og nå er solen kommet tilbake og litt skyer på himmelen er det, men bare hvite, ikke gråe...

I happy for the summer!
// bildene tok jeg med mitt kjære Canon 1000D speilrefleks kamera, hvis noen lurte

-Gleder du deg til sommeren?
-Har du tatt noen "sommer bilder" ennå?
-Kaja<3


Outfit ; 15.04må stikke skolen venter!

Hva syntes du?
-Kaja<3
-


Must Have ; Cool Basic

Å som jeg elsker klær og tilbehør! Jeg kan ALDRI få nok av dem! Men, man kan jo ikke alltid kjøpe det man har lyst på. Så man får jo drømme litt i blandt:
veske  H&M 149,-
solbriller  H&M 59,-
ring  H&M 49,-

denim kjole  H&M 199,-shorts  H&M 149,-trench coat 
H&M 299,-


Oh My God! Jeg er visst helt besatt av H&M de har alt jeg vil ha!!!!!!!
Ønsker du deg noe for tiden?

Hva syntes du om mine utvalg?-Kaja<3My Shoes ; Like or Dislike
kjøpte disse på loppemarke på skolen i høst. Syntes egentlig at de er ganske søte!


Hva syntes du?

-Like or Dislke-Kaja<3

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits