Sound of feeling. -


sun & flowers
(music: i samma bil - bo kaspers orkester)


Varmen vi har hatt de to siste dagene (hvis vi ser bort i fra i dag) har vært helt fantastisk! Jeg har fantasert om sommer og gått rundt i shorts og ingen jakke. Jeg håper for all del at varmen forblir og at værgudene gir oss dager som disse nå fremover. Da vet i allefall om en som blir glad! På lørdag dro jeg, Natalie og Mari ned til byen for å kose oss litt i sola siden Mari tross alt hadde bursdag og ble 15 år (Gratulerer så masse Mari!) Vi tuslet rundt på aker-brygge og spiste sukkerspinn og is. Fin lørdag med fine venner.COUNTRYSIDE

[music: Middle Of The Bed - Lucy Rose]

En liten film jeg først ble ferdig med i går. Fra hytteturen da jeg og Natalie var på hytta i Sverige sist helg. En utrolig avslappende og koselig helg!VANILLA CHAI(vi kommer alltid ha paris - Veronica Maggio)

Jeg har fått helt hekta på te for tiden. Når jeg går på kafé er det første jeg har lyst på krydderte eller chai. Pukka sine utvalg er himmelske og noe jeg anbefaler til alle som er glad i te og liker te på pose. Anyways, nå sitter jeg med beina krøpet ned i sofaen med boka jeg leser for øyeblikket, L.A. Candy, og skal snart sette i gang å redigere en liten filmsnutt fra helgen i Sverige samtidig som jeg knasker på kanelkjeksene jeg lagde i går.

 COOKIE MONSTER

Helt siden syvende klasse da jeg bakte disse kjeksene for første gang hos Katja har de vært en stor favoritt. Ikke bare hos meg, men hos hele familien! Siden jeg er så glad i dem, tenkte jeg at jeg ville dele oppskriften med dere, so here you go:

Kanelkjeks:

225 g hvetemel

1,5 ts bakepulver

1 ts natron

0,5 ts kanel

1 ts vaniljesukker

100 gr smør

175 gr sukker

1 egg

1 ss sirup 

 

Fremgangsmåte:

(Sett ovnen på 175°C)

  1. Bland alt det tørre i en egen bolle.
  2. Rør sukker og smør hvitt, og rør inn egg og sirup.
  3. Rør det tørre inn i blandingen.
  4. Sett deigen i kjøleskapet i ca. 20 min.
  5. Trill deigen i små kuler og rull dem i en blanding av sukker og kanel (3 ss sukker + 1 ts kanel).
  6. Legg dem med god avstand på bakepapir på en stekeplane.
  7. Stekes midt i ovnen på 175°C i ca. 12 min.
  8. Avkjøles på stekeplate før de flyttes over på rist.Tips! Server gjerne med vanilje iskrem og ferske blåbær. (<3)Getting Ready

!Vi har bakt noen vannvittig gode vanilje cupcakes!


Gjett hva jeg har fått meg!

Ja, da drar vi ned til Mari for å feire hennes 15-års dag! Det blir nok en utrolig koselig kveld! De siste dagene har vært hektiske, og i går kræsjet mammas mac, noe som gjorde oss alle ekstremt frustrerte siden utrolig mange av bildene mine ligger der. Men heldigvis tror vi at det blir fikset og at alt ordner seg, så det er toppers! I kveld reiser Natalie og jeg ned på hytta i Sverige, jeg har ikk evært der siden i høst, så jeg gleder meg masse! Ha en super fredag videre!SEA, GIRLS & GRASS


(music: Plage - Crystal Fighters)

Litt bilder fra den fine dagen på søndag da jeg var i byen og en tur på Nesodden med Janniken, Siri og Hanna.

KajaLET'S GO TO THE SEASIDE

_music: The Kooks - Seaside

Søndagen i dag var helt super fin! Jeg møtte Hanna og Janniken på Samson hvor vi drakk chai latte og te før Siri kom og møtte oss. Etter en time eller to med koselige samtaler bestemte vi oss på sparket at vi skulle ta båten til Nesodden så Hanna kunne vise oss rundt i området og på hennes idylliske sommer hytte med den fineste utsikten og frukthagen. Båt er så koselig, og det var hyggelig å stå ute på dekket og se bølgene som ble skyldt etter båten. For en herlig vår dag.
ICECREAM, SUNSHINE AND HAPPINESS
Torsdag var en fin dag. Da trasket jeg ned Karl Johan med Frida, tittet på nye vårlige og sommerlige farger som er kommet inn i butikkene og nøt den fine, solfyllte dagen ved å spise himmelsk is på Ben & Jerrys. I morgen skal jeg på sjøskole med klassen, og håper virkelig at det ikke blir så kaldt og guffent, vi skal tross alt være på sjøen i fem timer! Ha en super søndag videre

KajaI STAN
_Skinny bone - Sea Of Bees

Jeg har helt totalt glemt å vise dere bilder fra den fine vårdagen før påske da jeg var en tur på Løkka med Liv. Utrolig koselig dag.CHILDREN IN THE BACKYARD

Rett før påske, fikk jeg ett lite opprag av naboen som hadde sett meg ta bilder i hagen før (haha, litt pinelig å få vite egentlig) og visste at jeg likte å ta bilder, så derfor lurte hun på om jeg ville ta et par knips av Kristoffer og Linnéa med tanke på at Linnéa snart fyller ett år, og de trengte noen bilder! Dette hørtes jo veldig spennende ut, så det tok jeg gjerne i mot. Over her kan dere se en smakebit av søte Linnea og Kristoffer som smiler så fint. 

KajaMOMENT OF ART

Fine øyeblikk tatt gjennom vindu i bil og fly tidlig onsdag morgen på vei til flyplassen på Gardermoen.Bilder av Norges kjente natur tatt høyt oppe i himmelen.Det å titte ned på små mennesker og byggninger som blir mindre og mindre er noe av det beste jeg liker med å fly, for man føler seg så fri på en helt egen måte.

Ankomst i Bergen til strålende sol etter en kort flytur og en koselig halvtime på buss.


Vi kjøpte fisk på fisketorget, og så den største fisken jeg har sett til salgs noen gang. Haha.


Hotellet har den herligste utsikten rett på den såkalte bryggen og rett ut ved havet.Tusling rundt i byen og oppdager mange små søte gater med brostein hele veien.

(Litt bilder fra første dag i Bergen med Ylva og hennes familie. Mer kommer)
Kaja


I LET THEM GO
Alt fra H&M, untatt bukse fra Bikbok

Ja nå i hele ettermiddag har jeg holdt på med å se gjennom bilder fra Bergen og begynt å redigere en del. Senere i kveld kommer det en liten serie med bilder, men det ble tatt så sinnsykt mange gjennom ferieturen at det må nok komme i flere omganger. Over her ser dere hva jeg hadde på meg på påske aften da det var så fint lys i gatene og fredlig. Påsken har vært så fin, og jeg har kost meg masse!

KajaFRESH START

 

_snapshots, Bergen

Nå har jeg bestemt meg for at jeg skal bli flinkere. Flinkere til å blogge. Oftere, og mer gjennomført. Den siste tiden har det vært lite med blogging og oppdateringer,, noe som har ført til færre lesere, og mye mindre motivasjon. Så nå fremover kan dere vente dere flere innlegg, og nye spennende bilder. Motivasjonen og innspirasjonen er nemlig kommet sakte men sikkert tilbake. Jeg har også finpusset litt på designet hvis noen av dere har lagt merke til det, fått meg en enkel og fin header ( tatt av siri ) og hele pakka! Ha en fin påske videre (uansett om det bare er en dag igjen)! 

KajaBELLE NOUVELLE

  Sko, smykke, mobilveske, øredobber og solbriller H&M Notatbok Accessorize 

De siste dagene her i Bergen med Ylva har vært helt herlig, og det har vært så utrolig koselig å tilbringe noen dager på hotell, i en helt herlig by jeg aldri har vært i før og kose meg med mat, opplevelser og latter. Jeg har tatt mange fine bilder som jeg gleder meg til å dele med dere når jeg får kommet meg hjem (som blir i morgen) og jeg har blant annet også filmet masse, så det blir nok en film også etter hvert. Nå skal jeg ta meg et varmt bad og senere i kveld skal jeg og Ylva ta ansiktsmaske vi kjøpte i dag! Yeye. Over her ser dere mine innkjøp fra Bergen, fint med litt oppdatering i klesskapet nå som vi nærmer oss en varmere og mer solfyllt tid!

God påske aften, håper alle får en fin kveld videre!

KajaUP IN THE SKY, FAR, FAR AWAY

For å gi en liten oppdatering på min påskeferie, så er jeg nå i herlige Bergen med Ylva og koser oss på hotellrommet. I går gikk vi hele ettermiddagen rundt i Bergens kriker og kroker og koste oss i sola som enda strålte på himmelen på kvelden. Det føles som om vi allerede har vært her i flere dager, og heldigvis skal vi være her helt til søndag.

KajaSUNDAY FEELING GREAT
_The Majority Says - 117

Dagen i går var en avslappende, rolig og komfertabel dag hvor jeg bare koste meg med film og sushi. Natalie og jeg tittet på Criminal Minds, og så den herlige filmen Notting Hill og siklet litt etter den søte kjærlighets connectionen Anna(Julia Roberts) og William(Hugh Grant) har sammen. Sushi er noe av det beste jeg vet, og det var deilig å toppe den slappe søndagen med en tur på Sushihuset med Juliane og spise tempura og maki. Yummie in my tummie.

-Kaja

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits