Sound of feeling. -


Dette irriterer meg fært!

For ganske lenge siden egentlig fikk jeg en kommentar på en sminkevideo jeg hadde lagt ut på bloggen. I kommentarfeltet mitt sto det dette:

Anonym 16 år

31.jan.2010 kl.17:30

er ikke du litt ung for både pudder og dream matte mousse??

Julie <33 (fra hytta)

31.jan.2010 kl.21:53

Du ble kjempe fiin <333 savner deg, kaja <3

Anonym 16 år: Hun er jo ikke for ung, hun er jo snart 13 år, og veldig mange som er 13 bruker jo pudder og alt det der ! Hvis man vil bruke det, er jo det veldig fint! ; )

så, nå for to min siden ca. fikk jeg en kommentar fra samme person på samme innlegg. 
Der sto det:   (det sto at kommentaren måtte godkjennes, da kom jeg på hvor dum denne kommentaren egentlig er.)


Anonym om Sminkevideo!

til "julie<33", tenk på at hun går i 7... dream matte mousse er ikke brunkrem da dust.. hva skjer med å klasje på alt? og.. du burde prøve å få litt mindre skille.. 

Jeg må bare si, herregud! Jeg skjønner ikke at folk gidder å ta seg tid til å skrive sånt. Helt greit å si din mening om hva jeg bruker på huden min. Men, at du gidder å bruke et minutt av livet ditt til å skrive en så patetisk kommentar både til meg og min gode venn Julie synes jeg rett og slett blir for dumt! Har du ikke bedre ting å gjøre??Hva synes du om folk som skriver sånt?

-Kaja<3


Btw. her er videoene om dum lurte...      de er fra 30. januar!
nå er ikke jeg helt verdens flinkeste til å sminke meg heller, og så sminker jeg meg ikke sånn her ti vanlig, just so you know guys!

 

 Photoshoot ; The Beach

Her er bildene fra shooten for to uker siden. Haha I know, long time ago...
Hva synes du om bildene!?

Hvilke(t) likte du best?? 

-Kaja<3


My new shoes

Jeg gikk inn i skapet, og der fant jeg de kule skoene. Haha, I cant remember when I bought them. But I  realy really like them!sko - Keds


Like??


-Kaja<3


OUTFIT ; 31.05.2010
Trøye - H&M        Cardigan - Vero Moda      Shorts - homemade by me       Armbånd - H&M       Hårbånd - H&M    
 Sko - Keds

I dag har dagen min gått med til å være hos legen og nyte min herlige blåbær muffin. Vi fikk vite på skolen i dag at vi ikke har noen egenetlig lekser denne uken, bare masse arbeidsplaner som vi må jobbe utifra og gjøre lekser av. Så thats pretty boring. Men, nå kom nettop Malin og Andrea til meg. Vi funderer hva vi skal finne på. Det er så varmt at vi er slått ut alle sammen. Offa meg, men det er jo herlig på samme tid, det er jo sommervær rett og slett! Me like!


Tycks?

-Kaja<3


Lier cup ; Foto fra min vidunderlige helg!

Hei og hopp din lille fjopp!

Helgen kin har gått ut på å spille fotball med mine kjære fotballvenner. Vi var 37 jenter som spillte på cuppen. 27 av disse overnattet på Sabines hytte. SO FUN! Vi badet i bassenget, spillte koselige spill, og spiste herlig grillmat. Tro det eller ei, vi sov faktisk på en låve! Det var kjempe gøy! Haha de fleste av oss sovnet ikke før 01.15, noen ikke før 04.00 tiden, og vi som skulle opp 07.30 i dag tidelig. Gjett om vi våknet til snørrete neser og trøtte fjes. 

Gruppe 1 kom på 2. plass på cuppen! I'm proud! Vi er gode! :) Hva har du tilbringt helgen din med?


Hva synes du om bildene?
-Kaja<3


SHARE THE MOMENTS ; Eurovision Song Contest!

GUUUD så gøy! Jeg var på Eurovision song Contest sin generalprøven til finalen, som var igår, på fredag. Jeg var der med pappa, Thea, Rebekka(kjæreste til pappa) og sønnen hennes Dag.
Det var over 7000 mennesker der, men jeg traff likevel tre venner fra sommeren. Det var koselig. Jeg fikk kjempe masse bilder, så det ble det nok av! Men jeg kan ikke legge ut alle, for da hadde bloggen min blitt picture bombadert som, Theresa sier. Da jeg og Dag sto noen ganger fremme ganske nærme scenen, kom det flokker med fans til det landet som sang. Haha, LOL! Det var gøy det, spesielt Brasilianerne, de var jo helt crazie! Vi traff til og med Madcon som skulle synge. Alle publikum skulle danse til sangen deres Glow. Det var helt sinnsykt å se så mange mennesker danse på en gang. Bare forestill deg det da. At alle disse 7000 folket danser og hopper på en gang. Funny little world!
The winner!           Lena Meyer   -   Satellite


my lovely ticket.... ♥


kult, ikke sant?


Var du på generalprøven på fredag?


Så du på Eurovision Song Contest i går?

Synes du det er rart at MGP har byttet navn til Eurovision Song Contest?   


haha... mange spørsmål...

-Kaja<3Liern cup

Da skal jeg altså på cup nå da. Jeg hører pappa ropeom at, nå er det ti min til vi skal dra. Sa, jeg må altså forte meg litt nå. Jeg vil nok ikke få blogget noe i dag. Men, heller i morgen. Da får dere høre hvordan det var på Eurovision Song Contest i går!   Men, nå må jeg hoppe i tøyet, så vi prekas!


Bilde fra cup ifjor.
Skal du på cup i dag?


-Kaja<3Vurdering ; e.l.f. øyenskygge

For omtrent en måned siden bestillte jeg en del sminke fra eyeslipsface.com (e.l.f.) Jeg ble utrolig glad når mamma kom inn gjennom ytterdøren, holdt en stor boks under armen, jeg så med engang at det sto at pakken var fra e.l.f.
Jeg bestillte tre forskjellige øyenskygge paletter. En smokey eyes, en rosa,lilla farger og en med mer naturlige farger. Jeg har nå brukt disse en del og er veldig fornøyd!

Den smokeyeyes paletten ser ubrukt ut pågrunn av svampebørsten. Men, den er bare vasket
Utsende:  Den har et enkelt utsende og det liker jeg. Det er ikke mye greier på lokket o.s.v. så man ser godt fargende inni, thats good.


Resultat:  Jeg liker bedre å bruke øyenskyggekoster enn øyenskyggesvamper, så derfor pleier jeg som regel å bytte ut svampen med en kost. Men svampen funker også helt greit, spesielt ut i kantene ved globallinjen og sånt.
Jeg liker også at alle fargene i palettet kan mikses sammen, og fremdeles får man en grei look.


Drysser øyenskyggen?  Nei, ikke som regel. Men når du skal ta opp øyenskygge på kosten kan det ofte "løsne" litt opp i kantene. Men det kan godt være fordi jeg kan ofte ta i litt hardt samtidig...


Her er et bilde fra når jeg har sminket meg med en slags smokey eyes/grey look:
Vil du ha flere vurderinger av meg?
Har du prøvd e.l.f. øyenskygge?

-Kaja<3OUTFIT 28.05.2010

Host..kremt.. jeg har begynt å bli forkjøla jeg, ighjen. Off, nå som det snart er Juni og greier! Me don't like!
Så jeg får kose meg med noen Kjeks vi har i skapet så lenge.Strømpebukse : Bik Bok        Shorts : made by me        Skjorte : Loppis     Smykke : Cubus    
Ring & armbånd : H&M       Øredobber : Kapp Ahl


Tycks?


Kaja<3


Party + OUTFIT 27.05.10

No bloggings today fordi jeg har måttet sitte med lekser all the time og jeg har ennå to igjen! Samtidig hadde jeg utrolig dårlig tid før bursdagen til Wilhelm, Theo og Salar. Jeg sto å gjorde meg klar, så var klokka liksom 10 på fem! Og der sto jeg å rettet håret mitt. Jeg hadde til og med halve håret igjen. Og of course kom jeg på da, at jeg måtte ha kort. Haha! Så dum som jeg er, så glemte jeg det. Smarty me. Så på bussen opp sto jeg der og skrev kort.

Det var sykt gøy! Bursdagen startet halv seks. Men, sånn var det da, verken jeg, Mari eller Natalie visste hvor den adressen som det sto på invitasjonen vår var. Så vi bare somla litt rundt å spurte litt random folk vi. Men, tilslutt fant vi fram, og da ble det fart!


Bursdagsgutta!   Wilhelm, Salar og Theo <3


ELSKER DEG!Dette gikk jeg altså med der da:


ikke så spessielt, men fant ikke noenting å ha på meg....Cardigan/trøye
; Vero Moda

Skjerf ; Bik Bok

Shorts ; Klippet selv etter min supre gamle bukse

Armbånd ; H&M

Strømpebukse ; Bik Bok
Hva har du gjort i dag?
Lenge siden du var på bursdag/fest?


-Kaja<3

Tannlegen ; Det blir REGULERING!

ÅÅåååooohhaaa!!!  Jeg vil ikke ha reggis! Hele dagen min startet fint, så kommer tannlegen min å sier, "Det blir regulering på deg ja!"   You ruined my day. Så, nå til høsten kommer jeg til å bli seende ut som en ku. Vi får håpe at det ikke blir like ille som jeg tror da. Men, jeg må ha det i 8. klasse oooog 9. klasse!!!  En trøst er jo at jeg får kjempe fine tenner etter reggisen, og så sliper de jo dem, så de bllir hvite og fine. Nice! 
Vi kom litt tidelig til tannlegen, så jeg og mamma tok oss en tur til United Bakeries som er i etasjen under. Der spiste jeg en trippel sjokoladescone. NAM! Den beste sconen jeg noen gang har smakt!!!


Offa meg, regulering? Nei, pøhh...

Hva synes du om tannlegetimer?

Har du regulering? Er det vondt? 
-Kaja<3


I fixed my Nails

Nå følte jeg for å fikse litt på neglene mine. De var begynt å bli så lange og stygge, og vokste liksom til alle kanter. Haha, litt av et syn. Så, da tok jeg fram en helt naturlig farge., pleier å ha en ganske knæsj farge, så det var egentlig ganske deilig å få på en naturlig farge som passer til alt. Deilig å stelle litt med seg selv en gang i blandt.


Liker du å ta litt manikyrpleie på deg selv i blandt?


Må stikke, treningen venter! Prekas...


-Kaja<3Picnik er virkelig helt Genialt!

En periode husker jeg at absolutt alle brukte Picnik.com til facebookbllder osv. "Det er de kule effektene der da! Og de fete skriftene" Men, så kom Picasa inn i bildet.
Jeg har begynt å redigere litt i Picnik igjen. Samtidig som jeg fikk litt tips til redigering der i dag. Og, jeg har virkelig begynt å trives!

Bare se på disse bildene, synes de er ganske kule jeg!
Bruker du Picnik.com?


Hva synes du om bildene?

  

-Kaja<3


Tips ; Få naturlig fall i håret.
// weheartit


Noen liker krøller, andre liker det slett. Hva med vi som gjerne kunne tenke oss en mellomting? Her er en 1-2-3 guide for hvordan du kan få naturlig fall i håret.

- Det første du behøver å gjøre er å massere inn et varmebeskyttende skum med masse hold i håret. Frisørsalonger har et godt utvalg av slike produkter, og alle jenter som bruker hårføner, krølltang eller slettetang burde så absolutt eie et slikt skum. Hvis ikke kommer hårtuppene til å bli mye fortere slitt.

- Når håret er tørt deler du det opp i tre eller fire fletter avhengig av hvor tykt hår du har. Fest med gummistrikk. Etterpå bruker du slettetangen over alle flettene. Gjerne flere ganger. For å spare litt tid kan du forvarme tangen før du begynner flettingen.

- Når du har gått over flettene med slettetangen noen ganger, tar du ut strikkene og løser opp flettene. Vær forsiktig når du børster håret etterpå. Myke bevegelser er viktig. For å få det naturlige fallet til å holde lengst mulig kan du påføre hårspray helt til slutt.

Kilde: Femelle.no

 

 Har du prøvd dette før?

Vil du at jeg skal gi ut flere tips på bloggen?

 

 

-Kaja<3I'm a Ghost


Nå har jeg kommet hjem fra generalprøve på dansingen min. Crap, den er på mandag! Så, vi får håpe at dette går som smurt. Men, vi fikk fikk vite at vi skulle møte opp kl. 16.00, så selvølgelig trengte vi egentlig ikke å komme før halv seks, fordi vår gruppe danset sist selvfølgelig, yeey, not. Vi skal være spøkelser, for vi danser til sangen Ghost Busters, så det blir spennende. Med laken over hode og alt for mye tupert hår, haha funny saker! 
Etter å ha sett på masse danseoppvisninger (samtidig som jeg har begynt å få øreverk) var det deilig å få lagt seg ned litt på sofaen å gomle i seg noen safari kjeks. Nam! Verdens beste kjeks spør du meg!Nå ble du skremt, eller hva?
Men, nå lengter tven etter meg, så prekas!

Skal du ha danseoppvisning snart? Danser du?
-Kaja<3
OUTFIT 25.05.2010Bukse : Only        Cardigan/trøye : Vero Moda         Topp : Gina Tricot        Skjerf : Bik Bok       Armbånd : H&M
Oh no, solen er ikke her lenger! Thats BAD! I daghar vi øvet masse i musikktimene på sangene vi skal ha på skuespillet på skolen. Jeg har fått en av hovedrollene Marit. Herregud, på begynnelsen av suespillet skal jeg liksom synge falskt. Folk kommer jo til å tro at jeg synger som en tonedøv skildpadde. Ekstremt pinlig. Men, jeg skal visst synge en solo på slutten der jeg skal synge normalt og fint. Så we hope for the best! 


Tycks?-Kaja<3Jeg har blitt utfordret!

Jippi! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli utfordret. Synes sånne ting er ganske gøy jeg!
Jeg ble altså utfordret av http://mbis.blogg.no/  Hun skrev følgende: 

Jeg utfordrer deg! 
1. Gå inn på mine bilder/mapper.
2. Velg den tredje mappen. 
3. Finn det tredje bilde.
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det.
5. Inviter tre nye, link og gi dem beskjed!

-margarethB
Dette er bildet som dukket opp!
Dette bildet er fra turen når jeg hadde med meg søte Anniken på hytta. Vi satt veldig mye inne og spillte kort, så selvfølgelig ble det noen bilder av det. Haha, jeg og Anniken spiste opp to chipsposer på en time. En stor Cheesedoodles pose var en av dem, og det er faktisk håpløst mye i dem. 

Håper dere fikk en god bildebeskrivelse nå!

Jeg utfordrer:http://thien.blogg.no

http://annelisebeck.blogg.no

http://mariannekp.blogg.no/Nå må jeg gå, skolen starter om 10 min. Not good!!!


Har du blitt utfordret før?
-Kaja<3


The Cutest Rings Ever


Jeg skulle egentlig kjøpe en av disse i helgen med Theresa, men så kostet de rundt 250kr per ring... Så, da hadde jeg ikke rå til noen av dem... bad...

Har du noen gang sett noen så vidunderlige ringer!?

-Kaja<3


Herlig langhelg !

Herlig! Det var ikke bare herlig, det var kjempe gøy. Theresa, og jeg hadde den, søte fotoshooten på stranden. Det ble mye spilling av kortspillet Games. Selvfølgelig vant jeg og Theresa over Martine og Thea. Verdens beste tegn, you will never know!
Det ble noen innkjøp av klær når vi var i byen, Thea kjøpte 5 sjokolader til 50kr, haha, skjønner ikke at hun gadd. Men, nå var jo dette sånn konfekt hun kjøpte da. I mens Martine kjøpte minst 20 hvite sjokoladebiter til 15kr, nam nam!


I byen når vi skulle ta oss noe å spise.


Martine og Theresa

Obama Mints! Yes we Candy
Theresa er kul!


Godteri! (litt kvalmt det der egentlig)

Vi klarte å samle sammen litt penger til to herlige pizzaer. Litt norske og svenske kroner.

Martine og Thea (søsteren min)


Grilling er supergodt!
Vi solte oss faktisk! Kjempe deilig, men vi slet litt når vi skulle sitte å redigere bildene fra Strand shooten i sterkt lys. Visste dere faltisk at Pepsi Max lager huller i hjernen hvis man drikker for mye av det? ♥ Not good!


Oss to ♥

Dette er altså konfekten Thea kjøpte til 50kr! Har du kost deg denne langhelgen?-Kaja<3


Dagens Innkjøp ;

Sol! Herlighet, jeg svetter som en ku her jeg går rundt i jeans og blusetopp. Så, nå tror jeg at jeg skal skifte til shorts og en tunika. Det blir herlig det! Men, når sant skal sies så skal jeg og Theresa (thien.blogg.no) på skiklig jentetur til hytta mi i Sverige! Så, det kan være at vi får til innternet boksedingsen, men jeg lover INGENTING. ;)


Her er hva jeg kjøpte:
Strømpebukser : 2 for 1 BikBok  79,-Skjerf : BikBok   75,-  (salg)
Tycks?-Kaja<3OUTFIT 21:05:2010

Topp : Loppemarked    Smykke : laget selv      Armbånd : H&M og en bod      Øredobber : KappAhl 

I dag har jeg med meg Theresa hjem, vi skal snart på hytta! Gleder meg masse. Theresa har ikke vært der før, så det skal nok bli en skiklig jentetur! Men, nå skal vi på CC-Vest for å kjøpe litt ting. Tror jeg skal få kjøpt meg en sånn Toppmodelbok. Det er så gøy å tegne i den synes jeg!

Tycks?


-Kaja<3My hair is a curlstraight dot!


Morgentrynet....


Say hello to Minni Mouse!
Jeg retter ikke håret mitt hver dag, og heller ikke annenhver dag, men det skjer som regel en gang i uka. Jeg synes at når jeg retter håret mitt så kan jeg gjøre så mye mer med det. Aner ikke hvorfor, men da føler jeg at jeg ikke får alle disse krøllene mine oppi ansiktet mitt. Egentlig får jeg ikke det, but you get the point! 
Men, nå må jeg gå å rette ferdig håret mitt før rettetangen brenner om soverommet mitt.Liker du å ha rett hår?

-Kaja<3


VIDEO ; Splitthopp

haha dette er komisk! Jeg klarer det ikke en gang jo!


Movie maker klikka helt hos Katja, så, vi fikk dessverre ikke redigert den...

Haha, hva synes du?

-Kaja<3


We made ; Kanelkjeks!


Oss to ♥


Nå har jeg og Katja laget herlige kanelkjeks. Virkelig de beste kjeksene jeg noen gang har smakt! De smaker så utrolig godt at jeg godt kunne fått sånt i julegave! Haha, det ville tatt seg ut, åpne en pakke, så får jeg kanelkjeks, det er jo noe man kaller en smaksfull gave da. Men, snart skal jeg og Katja ta morsomme hppebilder! Fun!Har du smakt kanelkjeks?-Kaja<3OUTFIT 20:05:2010
Singlett : H&M      Cardigan : Cubus      Smykke : H&M       Shorts : Etterkommer av min kjære stygge bukse
Strømpebukse : H&M


SOL! Deilig at det er så varmt i luften nå. Jeg får så lyst til å gå i shorts hele tiden. Tror jeg skal gjøre det framover... Haha, noe bukse blir det selvfølgelig.
Btw. Nå er jeg hos Katja, vi har laget KANELKJEKS! Nam! Katja har tatt disse nydelige bildene over, er hun ikke fflink?


Tycks?-Kaja<3Memories and friends

Venner betyr alt for meg. Det er fint å ha venner som du kan snakke med hvis du er lei deg. Hvis du føler for å dele en god nyhet med noen er det fint å kunne snakke med noen som virkelig bryr seg om det du sier. Du kan si ting du ikke en gang ville sagt til foreldrene dine. Venner betyr alt for meg. At jeg har venner betyr at det faktisk er  noen som liker meg for akuratt den jeg er, og det føles godt.

Venner vil jeg alltid ha, og jeg er så åpen som mulig for flere. Uten venner ville jeg aldri klart meg her i verden. Noen av maaaaaaaaaaaaaaaange bilder ♥-Kaja<3
OUTFIT ; 19.05.2010Topp : Thailand       Vest : H&M       Shorts : en bod i Larvik       Strømpebukser : H&M       Ring : H&M       Neglelakk : H&M

Tycks?


-Kaja<3


Kaja og Kristine = Superkokkene

Nooot.... eller, hva som er superkokk i mine øyne vet jeg ikke. Forrige gang Kristine var med meg hjem lagde vi potetmos, den ble helt ræva for å si det sånn. Den ble bare pulvrete. Hvorfor var fordi den hadde gått ut på dato. And guess what? 
I dag når jeg og Kristine skulle lage potetmos. Så, of course, var den gått ut på dato 10.  August 2006!!!
haha, vi er rååe på kjøkkenet. Og, vi glemmer å sjekke datoen! Remember that another time Kaja!
ser jo helt fint ut, eller hva?
Ser du? 10. August 2006? Haha, den smakte pyrton!
Buhu, no potatismos på oss!
Har du noen gang laget noe som har gått ut på dato?
-Kaja<3
Sjekk ut Kristine sin blogg :   Prikka.blogg.noCasting på meg i dag!

Nå er jeg klar for å dra på prøvefilming til en reklamefilm! Jeg gleder meg! Det blir gøy. Vi får håpe jeg få rollen. Jeg har prøvespillt før for en film, men fikk ikke rollen. Glad jeg ble ringt opp en gang til da!

ser du hva det er? En sånn "klipp, action greie"  haha...


WISH ME LUCK! 

Har du prøvespillt før?

-Kaja<3Something nice for the Summer
Alt fra Gina Tricot og DNATycks?
-Kaja<3GLEM IKKE: å se Ukens Blogg ; MELD DEG PÅ      innlegg nedenfor!Ukens Blogg ; MELD DEG PÅMELD DEG PÅ I KOMMENTARFELTET! 


-Kaja<3


OUTFIT ; 18.05.2010

Genser - BikBok
Bukse - Vero Moda
Armbånd - H&M
Øredobber - H&MTycks?

-Kaja<3


Foto ; Boys
Tycks?


-Kaja<3Hvilken Header?

Ja, nå har jeg bestemt meg for hvilken jeg kanskje skal ha. Men, I am not shure...
Hvilken?

-Kaja<3


Gratulerer hele Norge!

Image and video hosting by TinyPic

vi så selveste Rybak jo! Gikk bort til han å snakket med han om en han kjente som jeg kjente. Det er ikke tull! Han er god venn med en som heter Geir Edvard, og, han kjenner jeg! Litt av et sammentreff du!

Hanna er begeistra!

Jeg, Thea og Tiril møtte Petter Pilgaard!  


Jelly Belly ♥

I dag har det vært en super morsom dag! Jeg har kost meg masse med venner og familie. Really fun! 
Det ble stylter, kaker og masse god mat. Tror jeg spiste et halvt fat med laks. Haha, neida, tulla. 
Senere dro vi til noen venner av familien, det var ingen på min alder, men, det var gøy for det. Derfor har jeg ikke fått blogget noe i dag. 

♥GRATULERER MED DAGEN ALLE NORDMENN ♥
Har du kostdeg i dag?

-Kaja<3


Inspiration ; photoes// bilder fra Weheartit.com


Tycks?


-Kaja<3Hvilket antrekk skal jeg bruke på 17. Mai?

Nå har jeg mikset sammen tre forkjellige 17. Mai antrekk. Men, jeg hvet ikke hvilket jeg skal ha!  Hvilket synes du?


Anntrekk Nr. 1Antrekk Nr. 2


eller


Antrekk Nr. 3

Så, hviket likte du best?-Kaja<3Mye 17. Mai snakk! Men, det er jo det i morgen da! Trenger HJELP <3 VOTE Please!


Foto ; Black and WhiteHva synes du?-Kaja<3


Sminken min på 17. Mai


Maskara → Chanel
I.D Foundation pudder
Øyenskygge → E.L.F (eyeslipsface.com)
Vippetang → H&M
Blush → Clinique
Mineral Pudder → Maybelline
All over Coverstick → E.L.F
Foundationkost →TheBodyShop
Pudderkost → Max Factor

Tycks?

-Kaja<3
Hårfrisyre du kan ha på 17. MaiSett opp håret ganske løst med fliseklemmere eller klyper bak. Ha håret i en sideskill. Løsne litt hår foran så du får det perfekte resultatet istedet for at frisyren blir sittende veldig stramt.Finn en rosespenne, denne er fra H&M, og sett den bak i håret.
Tada! Du har en enkel og elegant hårfrisyre!

Tycks?

-Kaja<3Dagens Innkjøp ;


ring → h&mBlomst → h&m
kjole → Bik Bok

Hva synes du om inkjøpet?


-Kaja<3


Ny Header!

Som dere hvet så har jeg hatt et inlegg om at dere kunne stemme på hvilken header jeg skulle ha. Men, så tok jeg et bilde jeg var fornøyd med. Så, nå har jeg altså da fått en ny header!  

Whatcha think!?


// bilde tatt i dag på kjøpesenteret


-Kaja<3Koselig Bytur med Cathrine


Cathrine ♥
I dag har jeg og Cathrine vært å kjøpt inn litt til 17. Mai. Egentlig har jeg funnet min 17. Mai kjole, men så hadde jeg litt lyst til å se etter en ny en. Jeg fant en kjempe søt en, ble super fornøyd. Bilder kommer senere av innkjøpet! Cathrine fant en sinnsyt fin kjole hun og. Litt annet stæsj ble også kjøpt inn. Haha, meg og tilbehør altså.

Men, nå kom kusinen til Cathrine på besøk, så vi snakkes senere tenker jeg!Hva har du gjort i dag?
-Kaja<3


My Wishlist

Igår surfet jeg litt på Hennes & Maurits på nettet. Der fant jeg noen kjoler og sånt som jeg ønsket meg. Så, jeg laget en liten collage av det jeg.


Lager du noen ganger en ønskeliste til en collage?

-Kaja<3


Ukens blogg ; Sist uke;

...ble,  "trommevirvel"  
beklager for at det kom seint, men, har glemt det, har vært syk og sånt....Hva synes du om bloggene?-Kaja<3


My Rolling Stones T-shirt ; LIKE/DISLIKELike or Dislike?


-Kaja<3
Workin Mess ; before and after

Nå har jeg tatt en skiklig opprydning på rommet mitt! Det trengtes etter at når vi skulle ha vaskehjelpen her så sa jeg sånn til mamma, "Du, jeg orker ikke å rydde rommet! Bare heng en lapp på døren å si at de ikke skal vaske det!"
Så, mamma gjorde altså det, og vips, så fikk ikke jeg ryddet rommet mitt! Haha, så, det trengtes virkelig!


BEFORE:
AFTER:


Ikke så store forskjellen, men det var deilig å endelig få det ryddig igjen.Tar du noen ganger en "oppryddingsdag" på ditt rom?
Kaja<3mint green nail polish

LIKE or DISLIKE?


Kaja<3


Nytt Kamera

Nå har jeg gledet meg som en gris til å få kameraet mitt! Jeg solgte mitt gamle (Canon EOS 1000D) til Theresa (http://thien.blogg.no) og skulle egentlig få kjøpt mitt på onsdag. Men, selvfølgelig var det utsolgt i alle butikkene! Tenk deg det, du har ventet så utrolig lenge på å få kjøpt et kamera du ønsker deg inderlig, så, når du først kommer dit å skal kjøpe det, så er det utsolgt! Litt sinnsykt at et kamera er så populært altså! Wow...
Men, så har jeg en snill engel i huset, selveste mamma. Hun er fotograf, så jeg fikk låne "huset" som det heter, av det kameraet som hun har på jobben! Thank you very much. Jeg er virkelig takknemlig!


Så, når jeg kom hjem nå, fikk jeg se vidunderet framfor meg, mamma hadde vært å hentet det på FotoVideo i byen i dag. Selvest kameraet mitt! Canon EOS 550D. I'm so happy!
I'm so in love with you darling ♥-Kaja<3Foto ; Yesterday with movie and pizza

Igår var jeg og Oda på kino å så The Lst Song. Verdens mest rørende film. Begynte å gråte, samtidig som jeg er forkjøla så begynte så begynte det selvfølgelig å renne fra nesen. Så¨da ble det dobbel røre. Gråting + forkjølelse = snufsing
Off, den filmen er virkelig en av mine favoritter nå. 
Etter filmen dro vi på Dolly Dimpels. Really good! Spiste en herlis stor pizza. Jeg visste at jeg drikker opp en brus veldig lett, så jeg tok 0,6 l brusgalss. haha, godt førsteinntrykk, eller hva?Vi møtte kjæreste Henriette og Karin på kinoen. De satt nedenfor oss, men, vi fikk fiksa det så vi satt ved isden av hverandre hvet du!


Og, så ble det selvfølgelig noen hoppebilder. ikke alle var vi like heldige med, just look:haha, I'm good! (ironi)

Har du sett The Last Song?

Synes du det er gøy å spise ute med venner?-Kaja<3

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits