Sound of feeling. -


Grilling og kos.

Ja nå sitter jeg her støpt nede i sofaen etter en lang slten dag på tur med klassen . Selvfølgelig måtte vi dra på tur til Kolsås toppen hvor vi skulle studere forskjellige bergarter og stener på vei opp. Samtidig pøste regnet det, noe som var super flott. Great timing. I går dro jeg til Snarøya hvor jeg traff Pippa og Oda som altså skulle på windsurfing trening. Noe de selvfølgelig dro med meg ut på. Så der satt jeg, i en kald tettsittende våtdrakt, og prøvde å få litt fart i seilet mitt. Mine drømmer om å kunne suse avgårde lett som en sky gikk dessverre ikke i oppfyllelse. Jeg grunnet flere ganger, til og med en gang når jeg ikke var klar over det og slo mitt stakkarlige kne ned i steingrunnen. Heldigvis fikk jeg i allefall til noe til slutt, og morro var det.

[Canon EOS 550D + ef 50mm f/1.8  : COPYRIGHT by Kaja Petrusson]

Vi hadde tatt med oss en pølsepakke og litt snokigodt, så der satt vi kalde og våte i mens vi spiste Iduns gode herligheter. Jeg tror ikke pølser har smakt så godt på lenge nå. Men jeg hadde litt karma oppe i alt, og kom opp i et lite uhell, siden jeg og Philippa hadde vært så smarte og plassert grillen vår i gresset, så måtte jeg som en gal få flyttet den ned på grusen, samtidig som pleddet jeg hadde hengende rundt skuldrene falt pladask ned på flammene, hehe, heldigvis gikk det fort opp for meg, og det ble bare et litt stivt brunt merke. Minner. Hva har du gjort de siste dagene?

© Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.A wonderful weekend.[canon EOS 550D + canon ef 50mm f/1.8]

Med fotball, latter, venner og et godt humør kan man ha det gøy alikevel om det er et nokså kjedelig vær. Kampene gikk ganske så dårlig for min del, men gøy var det i allefall! Vi var alle helt utslått etter en lang lang dag i bevegelse, så det var deilig å endelig komme frem på Sabines hytte hvor vi alle skulle overnatte. 

Det var utrolig koselig med hele fotballgjengen, så det ble mye snakk og hygge på låven hvor vi alle hadde campet og lagt oss til rette. Vi får bare håpe det blir et samme arrangement til neste år. Her har dere et lite innblikk i vår alldeles så fine fotballcup. Likte du bildene?

© Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.On my way.Nå reiser jeg på fotball cup, så vi snakkes om to dager. Da blir det nok en video eller to fra helgen. Kos dere videre! Hadet på badet.

© Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.270511


[ jeans: bikbok   skjorte: gina t   tank top: bikbok    smykke: min tante ]

Jeg sitter på den hvite terassen, helt alene. Hører glade stemmer fra den godt vellblomstrete nabohagen. Det lukter grill og god mat. Alt føles herlig etter en fin bytur og langt café besøk med noen glade jenter. Bare på grunn av at det er blitt sommer. 

Antrekk fra 27. Mai 2011. Simple. Hva synes du?

 © Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.Fashionable inspiration. H&M


 [H&M inspirasjon ]

I dag har jeg jobbet som en gal for å klare å lære meg resten av punktene vi må kunne til mattetentamen i morgen, og nå håper og tror jeg at det sitter godt som smurt. Det får vi i allefall håpe. Nå har jeg ligget litt her på sengen i et par timer nå og ikke gjort stort annet enn å lese moteblogger, høre på herlig musikk, og hamstre inn nye favoritter på online shoppingruten min. Dessverre ble det bare ønskelister og ingen kjøpsplagg, men snart som jeg får spart opp litt, så har jeg nok en klar nydelig plan. Jeg fant noen fine inspirerende bilder på H&M sin nettside. Elsker virkelig deres nettside, de har alt der, både blogg og trend oppdateringer. Love.250511.

[min nye topp fra Monki]

Nå for tiden er det herlig å slumre på rommet med fin musikk og inspirerende moteblogger framfor meg. Men lykken varer dessverre ikke evig. I morgen har jeg matte tentamen, og i går satt jeg sent oppe for å få ferdig en artikkel om sommermote til avisprosjekt på skolen. Det er deilig å ha en tanke som vekker deg bort fra alt stress og skolesaker i hverdagen, og den tanken gjør meg så glad at jeg sprudler i hele kroppen, nemlig at det er sommerferie om bare noen få uker.  

© Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.Fashionzebra.

[Hanna sitt bildet]

Det er ikke alltid like lett å komme med ideer om hva man kan blogge om uten at det blir dødskjedelig, men når jeg først kommer opp med en idé som virker helt grei går somregel utgangspunktet ut på mote, noe jeg for så vidt skriver om her. Men denne bloggen vil jeg egentlig at skal handle om meg bak kameraet, og mine hverdagslige saker som hender i min hverdag. Derfor har jeg og Hanna (blomsterfeenhanna.com) laget en egen blogg sammen som vi har kalt for http://fashionzebra.blogg.no. Her kan dere følge to jenter som oppdaterer om sine tanker og ideer innen moteverdenen. So have a look. A cup of hot choclate.

filmet med canon eos 550D + canon ef 50mm f/1.8

Helt siden jeg var liten jente på fem år og vi flyttet dit hvor vi bor i dag har pappa laget denne dødsgode kakaoen hver kveld til meg og min søster. Det har vært en stund siden sist jeg har drukket den nå. Så her om dagen fikk jeg så inderlig lyst på den, og jeg og Thea begynte å ta frem våre gode kokkekunster. Kakaoen er virkelig en sånn god klassiker som du kan få på Kafeer. Love.What a wonderful day.

Farmor♥// Canon EOS 550D + canon ef 50mm f/1.8

For en fin 17. Mai dag det var! Det startet med en superkoselig frokost hos Aurora hvor vi samlet oss 12 jenter og hadde laget koltbord med masse forskjellig god mat vi hadde tat med oss. Deretter dro noen av oss sammen ned til byen hvor vi trippet rundt og hørte på korpsmusikk, så glade barn, så litt på russebusser og opplevde 17. Mai. Jeg møtte min familie nede ved Rådhuset ved Akerbrygge og spiste litt god is før vi senere på dagen skulle ta turen til noen venner av familien og grille. Over fikk dere se noen smakebiter fra min superfine dag. Koselig. Hva var dine planer for 17. Mai?Nye innkjøp 190511
[ shorts: h&m   grå tynn genser: bikbok  sort topp med øye: monki   grå magetopp: bikbok ]

Så herlig med helg! Nå sitter jeg her avslappet i Sverige på hytta som jeg ikke har vært på siden i høst. Fint å være tilbake. I går var jeg en liten tur i Karl Johans gaten med mamma. Siden det var ryddesalg (eller noe) på Bikbok, så tok vi oss en tur innom. Jeg har sagt til meg selv at jeg ikke må kjøpe noe mer nå fra den butikken pga. at rundt 79% av klesskapet mitt består av klær derifra. Så nå skal jeg heller spare opp til noe fint og som kanskje er litt mer eksklusivt. Har nemlig siklet etter klær på Zara lenge nå, men siden det er litt høyere standard pris på klærne der må jeg nok få spart opp litt cash til en runde en gang til sommeren nå. Men tilbake til poenget, jeg fikk kjøpt meg inn noen finfine plagg som passer perfekt til månedene fremover.

Happy. Likte du plaggene?
The rest is still unwritten.Hey sweet people over here and there! Nå har det skjedd et mirakel. I flere måneder har jeg hatt problemer med nett hos pappa, men nå plutselig, bare sånn helt ut av det blå, dukket nettet vårt opp på nettverkinnstillingene, og vips så var jeg koblet opp på min elskbare mac. Herlig. Så nå, hvis jeg får litt lyst og inspirasjon til å ta bilder, skal jeg nok få til litt flere oppdateringer folkens. Hadde forresten alle en fin 17. Mai? Bilder fra min dag kommer nok i morgen en gang. Pratast! Hadde du en fin 17. Mai?Tomorrow I'll be wearing a dress.


[  bikbok 299,-  ]

Senest i går kveld gikk det opp for meg at nasjonaldagen vår 17. Mai allerede var nå i morgen. Tiden går så fort at jeg hverken rekker å glede meg eller gjøre meg istand. Jeg har heldigvis kommet i tide og funnet meg en kjole til i morgen, nå som stakken min er for liten. I kveld skal jeg kose meg med litt ugly betty på skjermen, noen minutter med nesa nede i boken min, og ellers bare hygge meg og nyte dagene uten lekserog annet styr. Lenge leve friheten. Hva skal du ha på deg i morgen?Life can be interesting.

Ikke hør på Martha siden siste oppdatering. Dette er ikke tidenes blogginnlegg folkens. I de siste dagene nå, så har jeg egentlig bare slappet av for den saks skyld. Jeg har ikke bekymret meg for noe med blogg de siste dagene, og i blant er det faktisk sånne dager man akkurat trenger. Slik er det med alle. Noe må dere få vite, så jeg tenkte jeg skulle lage en liten bildeserie fra de siste par dagene. Tross alt, så har det jo skjedd litt her i livet.

11.05 Løp jeg Tinestafetten og var en tur i byen med Oda.

13.05 Hadde det super koselig på grilling med Kristine, Kaia, Aurora, Natalie og Mari .  
14.05 Hos Martha med Maria, Frida og Ylva. Spiste og bakte brownie. Nøt sommersolen. På kvelden overnattet jeg hos Maria med Agnes.

15.05 Sett på Sex & The City med Mari og Natalie, og prøvd å øve litt til norsktentamen i morgen.

I kveld skal jeg drøfte tankene mine og komme opp med litt inspirasjon til hva jeg kan blogge om. Mitt fotohumør er på en måte litt nede i drift akkurat nå. Hva har du gjort de siste dagene? livet er en liten dings

Hallo alle sammen !! Nå er jeg hos Martha, og hun hadde så fryktelig lyst til å skrive et lite gjesteinnlegg, så her kommer det:

Yomackaflo.

Idag har jeg vært med Kaja og tre andre vakre piger. Vi har kust oss masse her i sola, og laget noen herlige brownie-muffins, NAM.

 Kaja er en kul jente, og jeg vil bare si unnskyld på hennes vegne for at hun har blogget så lite i det siste.. Hun mener nemlig selv at hun har hatt så lite å blogge om, men jeg lover dere at hennes neste innlegg vil bli spektakulert. Megaspennende, det beste hun har lagt ut, tuller ikke. Haha, det er hvertfall det hun har sagt til meg.

Kaja er forresten flink til å spille gitar.. Kult altså

Jeg er veldig glad for at jeg fikk gjesteblogge et lite innlegg idag, og gleder meg like mye som alle dere til at Kely kommer med freshe, inspirerende innlegg.

  Mosekoseoverdose fra hun litt syke med fletta.. 

 Life is still moving forward.Siden jeg lovte Kaia, så må jeg fortelle dere at hun rocket som pølsesjef!


// Canon EOS 550D + ef 50mm f/1.8  foto: (moi, Kristine, Nora og Mari ++

Etter en lang dag på stranden med gode venner hvor man griller, bader, soler seg, har vannkrig, ler og har det moro, er det ikke rart man er helt ferdig når man kommer hjem og må forte seg videre på trening. Denne vakre sommerdagen har jeg hatt det herlig, og den gleden har jeg delt med mange andre herligheter. Jeg tror så og si alle storkoste seg. Fin avlutning på dagen før vi alle skal sitte fem timer på skolen med engelsk tentamen i morgen. Hva gjorde du i dag? Har du hatt noen tentamen?New in closet.

[ begge h&m summer collection ]

Så inderlig fornøyd over et kjøpt har jeg virkelig ikke vært på lenge nå. Jeg falt stups for disse to herlighetene som bare strålte framfor meg. Jeg er glad jeg fikk overtalt mamma, for disse bikiniene er nå herved kåret til mine favoritter i sommerklesskapet. Allerede i morgen skal de bli brukt på stranden hvor jeg skal være med noen herlige jenter. Jeg gleder meg. For da skal vi grille, kose oss og forhåpentligvis bade(brrt..). Har du kjøpt inn ny bikini i år, likte du mine? Daydreamer.

For en fin dag å kunne ligge på stranden i bikini, bare nyte solen og lese i noen fine moteblad. Det er akkurat hva jeg har gjort i dag. Etter å ha ligget på sofaen døstrett i et par timer, var det godt å komme seg ut litt, uansett om det jeg gjorde ikke var noe særlig aktivt. Tror jeg trengte en slik dag til bare å kunne slappe ordentlig av før morgendagen. Herlig. Nå skal jeg sette meg ned foran pcskjermen å glane på Ugly Betty en stund til. Hva har du drevet på med i dag?05052011


[topp: cubus  shorts: h&m  cardigan: zara  solbriller: cubus] 

I dag har jeg ikke gjort stort annet enn en liten kort tur på loppemarked med Nina, lang dag på markedsdagen i Bogstadveien med Aurora og Emma hvor vi kokte, og forestilling til lillesøsteren min. Herlig og vite at man har fått brukt dagen til noe i hvertfall.

Anntrekket over er fra min ellers så koselige dag emd Hanna her i for i gårs. Likte du det?A bakery story.

Her er en finfin video fra en morsom stund med brownie baking hos og med Helene i dag. Kjempe koselig!

Hva har du gjort i dag?What a wonderful day.// Canon EOS 550D + canon ef 50mm f/1.8

For en herlig dag. Når solen kommer frem, og bare stråler for fullt, blir jeg i så godt humør. Shortsen ble tatt på, og solbrillene satt på hodet. I dag skulle jeg møte Hanna (blomsterfeenhanna.com) i byen hvor vi dro på et koselig café besøk på Wayne's og senere trippet rundt i Karl Johans gate som noen småglade fugler. Siden jeg satt barnevakt her om dagen tjente jeg inn litt penger, og det var nesten så de ble brukt opp når jeg kom inn på Weekday og siklet etter alle de fine klærne. Nå har det gått opp for meg at jeg skal spare litt, så jeg kanskje får kjøpt meg noe fint til sommeren. Sol, latter og café; gjør dagen komplett for meg. Hva har du gjort i dag?Excited.,Gjett hva jeg holder på med akkurat nå? 

 One part of the weekend.

I helgen var det Athina og Frida sin bursdag, og siden det ble tatt noen bilder, ble noen av dem redigert også. So here you go.


// Canon EOS 550D + canon ef 50mm f/1.8

Likte du bildene?This is my wardrobe.

Her har dere en liten sniktitt på noen av mine klær som jeg har plassert på mitt kjente klesstativ inne på mitt rum...

sang: Home - Edwars Shape and the Magnetic zeros

What are you thinking?Guilt is perhaps the most painful companion of death.


// Canon EOS 550D + ef 50mm f/1.8

Siden det var en så herlig dag I går, så var jeg på Tusenfryd med Emma og Aurora. Det skjedde noe utrolig gøy, nemlig at jeg og Aurora tok Space Shot for første gang! Jeg skrek som om hele verden hørte på meg, flaut. På kvelden dro jeg til bursdagen til Frida og Athina. Utrolig koselig å være sammen med alle jentene, det er ikke så ofte alle er samlet. God kake ble satt frem, og musikken var satt på. Girlnight ftw. Nå sitter jeg her hos Rikke hvor jege gentlig har vært siden i dag tidelig. Vi har jobbet med en naturfagsrapport, så det var utrolig deilig å endelig være ferdig med alt kjas og mas. Bilder fra bursdagen kommer senere, så da pratast vi! Ha en fortsatt fin dag alle sammen. 

Hva skal du i dag?

 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits