Sound of feeling. -


Humpete båt og herlig bytur

Dagen i dag har vært kjempe gøy. Jeg og Theresa ankom Son med båten alene, haha, for Josefine og moren stolte ike helt på oss om vi klarte alt det med kjøringen og motoren og greier, men det klarte vi, helt klart!
Vi gikk veien til Kiwi for å kjøpe oss litt mat, der ble det innkjøp som leverpostei, rundstykker og herlig istee, mmm..<3
Vi satt oss rett og slett ne dpå brgga og smørte oss rundstykker. Endene var litt keen på det dem også, så vi delte litt av maten vår med dem. 

Det ble en morsom og humpete vei tilbake, fordi det begynte å komme masse bølger, men det er jo det som er gøy da!Jeg ELSKER denne isteen, den smaker virkelig himmelsk<3

Humpduska!
Pugh, hunden til Theresas grandonkel.

Men nå skal vi spise taco og etterpå blir det  rumperister! Me love the boatlife!Vært i byen i dag!?
Liker du taco eller synes du det kanskje er gøy å kjøre rumperister?

Foto ; Priestly Collars// foto: meg    kamera: Canon EOS 550D


Likte du bildene?Rings

Ringer er noe av det jeg bruker når jeg skal piffe opp et antrekk noen ganger. Det går mye av armbånd, smykker og ringer. Jeg har en del, men ønsker meg fler! I dag så jeg at bestemoren til en her som heter Amalie hadde en utrolig søt ring, avlang, oval og et slags "gammelt" bilde som var inne i glass. Den hadde samtidig en søt ramme rundt som gjode sånn at hele greia fikk en egen personlighet. 
I love them! Og de gjør virkelig et anntrekk litt mere spesielt.

// H&M, Bik BokWho says - John MayerHva er din mening om ringer?
Bruker du det?
Cafe og internet trøbbel.

Jeg og Theresa koker av svette og er virkelig klar for bading akkurat nå! 

Nå sitter vi her på bibloteket i Son og holder på å blogge. Vi hadde en skiklig bad nedtur istad, for først gikk vi hit, men selvfølgelig var det stengt, det åpnet visst ikke før tre der nei! Så vi tok oss en tur til Caf'e Oliven, kjøpte oss en brus, for ingen nytte, fordi internettet funket of course ikke der heller, og det fant vi ut etter at vi hadde kjøpt soloen på deling til 37kr! Dyyrt må jeg si...


Men vi ventet tålmodig, å sitter her nå som noen små svette bavianer og venter på at Josefine og Amalie skal hente oss med båt.
En søt liten hund vi traff på veien. ♥

Ja, jeg fikk litt sleik av vinden.

Theresa fant en supersmart nødløsning for isen sin som holdt på å smelte ned til suppe. 

Our lonely soda!

Skal du på båttur i dag?
Blogget på biblotek før?
I'm stranded on an Island

Hello guys.

Nå sitter vi her med mette mager og en bolle full av godteri. Vi kom til hytta med båt, det skvatt opp med bølger hele tiden, men fikk litt vond rumpe etter den turen. Det gikk i allefall fort, og det var det som var gøy! Masse humper, noen ganger føltes det ut som vi fløy, haha. 

Før båtturen tok vi oss en kjapp matbit på Cafe Oliven. Herlig mat! Vi spiste nachos og hvitløksbrød, så det ble en blanding av meksikansk og fransk mat der ja. Måtte være litt barnslige og vettu, å huske på dumphusken mens maten ble laget. 

Theresa er jo så nydelig! < 3 (Mwahah det er Theresa som skiver akkuratt dette her)


Ser disse deilige ut? Vel, vent å se...
Snill gammel dame sto å matet stakkarne.

Theresa elsker dumphusker!Ser han ikke koselig ut?

Og vi fant årets første modne markjordbær!

Yes, den ser herlig ut, men den smaker forferdelig tørt. Moren til Theresa skrek ut, "å fy, å fy så tørt!" (or something like that) den ble kaldt skosåle. Nettop, skosåle. 
Har du vært på en sånn humpete morsom båttur før?
Eller kanskje du har spist en "skosåle"?

Til havet vi drog

Nu åkar jag til Theresas stuga. Ja, haha litt svensk der, men i allefall så har jeg blitt invitert av søte Theresa om å bli med på hytta hennes, og selvfølgelig takket jeg ja. Jeg skal være for det meste i Sverige, Danmark og på ferieleir i sommer, så er ikke mye med venner unntatt de to ukene på Hudøy da. Vi skal sole oss, bade, spise icecream, sminke, blooogggee, ta bilder, bli tææn (haha) og annet koseligt. Gleder meg masse søta<3


// foto: annelisebeck.blogg.no


Skal du være med en venn denne ferien?


Foto ; Sunset


foto: meg        kamera: Canon EOS 550D
Jeg er så glad i solnedganger, det er så avslappende å sitte på bryggekanten å bare ha beina dine nede i vannet imens du følger med på den varme himmelen. Det er virkelig en av tingene man må få gjort i løpet av sommeren.Tycks??
Er du glad i solnedganger?

Computer, love

 5'qww1'lø  we 4567q4622 _j    ¨å@
æ¨ '11 '

Ja, jeg reagerte fort, og dette ↑  var det jeg klarte å skrive i mens jeg tørket som en gal av den våte pcen vår. Jeg klarte seriøst å mistet et helt glass med iste på mammas mac. Oh my god! Jeg har ikke reagert så fort noen gang tror jeg!Glad du tørket! Haha, det hørtes helt mongo ut.

Computer Love. ♥Har du noen gang hatt et uhell å sølt på din datamaskin?
En liten Tur til Stranden

Det ble en liten tur til standen i dag ja. Senere dro vi ned på resturanten/cafe'en og tok oss en god matbit. Jeg bestillte et herlig rekesmørbrød, reker er så utrolig digg på sommeren! Elsker det. ♥ 

Jeg hoppet faktisk rett ut med en gang (nesten med en gang) fra brygga og ut i vannet, for de hadde tydeligvis satt ut brygga i dag tidelig, så det var herlig. Jeg liker best å bade fra brygger skjønner dere... hehe, meg vet dere, litt kresent på tang og slikt.

Vi er miljøvennlig og sykkler opp til stranden, det er deilig med litt vind i ansiktet uansett.

Jadda, og takk til Thea som tok så fine bilder av meg her ja...
Er den hard Thea?? Vært på stranden i dag??
Liker du best å bade fra grunna eller brygger??

Den nye Strandtrenden

God dag folkens! 

Ååå, det er så herlig varmt, liksom ikke sånn at jeg steker, men sånn behagelig sjøluft på en måte. Litt blanding av vann og varme. Haha, aner ikke hva jeg snakker om egentlig....
Det er i allefall deilig med iste og vannmelon i hånda. Tror jeg må sykle ned på stranden en tur nå, istedenfor å bare ligge å sløve i varmen.Men back to buisness.
Istedenfor å bruke shorts og en topp på stranda kan du jo bare ta et stort, tynt, bredt skjerf å surre rundt deg. Det blir som en tynn deilig sommerkjole. Haha, kult eller hva?

Look at mine:Skjerf: Hennes&Maurits
Tycks om denne nye Kajamoten? (smiley)

Maritim dress

Jeg elsker striper og tror jeg har over 5 topper med dette mønsteret. Gullknapper og hvit og blå stripet topp er et must. Det fikser opp alt. Her er en kjole søsteren min har som jeg bare felt in lo
Kjole: Bik Bok


Litt uskarpe bilder, jeg har sittet nå i over en time for å laste opp disse to bildene og egentlig et til, men så sier selvfølgelig pcen error etter hvert eneste bildet som er lastet opp, og det gjorde den millioner av bilimioner av ganger! Jeg blir helt sprøøø!!!Tycks about the dress?

Foto ; Dogs

Foto: Meg     Kamera: Canon EOS 550D      Red. program: Photoshop


TYCKS?Svar på some Questions

Hvis noen av dere husker det så holdt jeg en spørsmålsrunde for npoen måneder siden. Ja, det er nettop det, lenge siden!!!  Jeg har aldri rukket å ha en video med svar fordi youtube har klikket på pcen. Samtidig kom det inn mye spørsmål som det så ut til at folk bare skrev men faktisk ikke lurte på. 
For, er det ikke sånn? At man skal stille et spørsmål som man kanskje faktisk lurer på i stedet for sånn som, "Sjokolade eller saftis?"   Men, jeg sier ikke at jeg ikke har gjort det, for det har jeg. Haha, busted. 

Jeg har plukket ut noen ordentlige spm. og noen som jeg har fått på mail osv.  Here they come::HVILKET KAMERA BRUKER DU?

-Jeg bruker som oftest Canon EOS 550D. Men, noen ganger hender det at jeg bruker mamma sitt Canon EOS 5D.HVOR REDIGERER DU BILDENE DINE?

-I picnik.com. Den siden er bare tommel opp!  Og, noen ganger bruker jeg Adobe Photoshop CS3.HVOR LANG TID TAR DET FØR SÅNN E.L.F SMINKE KOMMER?

-Jeg husker ikke helt, men det tok ikke lang tid! En til to uke tror jeg :) eg synes i allefall ikke det er lenge når det sendes helt fra den andre siden av kloden. (?)


HVOR MYE KOSTER DET Å FÅ SENDT SMINKEN?

-Det kommer ann på hvor mye du kjøper. Men, det dyreste tror jeg var 50,-  HVILKE ER DINE FAVORITT BUTIKKER?

-Det må jeg si var et vanskelig spm.!!  Jeg liker ekstremt mange butikker, men hvis jeg skal velge topp 7, hehe, så blir det:      (dette er ikke rekkefølge på første plass osv.)
 • Bik Bok
 • Hennes&Maurits
 • Gina Tricot
 • Accesorize
 • Cubus
 • Vero Moda
 • Glitter
HVA GJØR DU I HVERDAGEN?

-Da danser jeg og spiller fotball. (og venner og sånt)

HVORDAN SMINKE BRUKER DU?

-Jeg bruker, mascara, litt rouge, eyeliner og sånt.  Les om det her (linking funker ikke på pcen min)  : 

http://kely.blogg.no/1277129238_my_summer_m_a_k_e_u_p.html#commentHVILKE BLOGGER LESER DU?

-Jeg leser egentlig ingen blogger fast men jeg leser venneblogger hver dag og noen ganger noen andre:
 •  melissen.blogg.no
 • thien.blogg.no

De andre:
 • haawt.blogg.no
 • annelisebeck.blogg.no (hun starter til høsten igjen)
 • ceciliasinstitute.blogg.no
 • heddahaugland.blogg.no
 • blomsterfeenhanna.blogg.no
 • og mange andre blogger som kommenterer og sånt. 
HAR DU SØSKEN?
Ja, en søster og tre stesøsken.

HVORFOR STARTET DU Å BLOGGE?
Jeg fant bloggen til Voe på youtube.com derjeg så på hårvideoer av henne. Jeg begynte å lese bloggen hennes og så bare så det kjempe morsomt ut.

DET BESTE SOMMERMINNET DITT?
-Det tror jeg må være andre gangen jeg var på Hudøy for noen år siden med venninnen min Martine.

FORTELL ET FINT MINNE DU HAR HATT MED KLASSEN DIN?
Jeg husker godt den gangen på leirskolen når vi skulle rappelere ned en 15 meter høy fjellvegg. Jeg har høydeskrekk og turte altså ikke, haha, jeg har faktisk gått på klatring! Men, det var denne klumpen som stakk rett ut av fjellet på toppen som man på en måte skulle hoppe ned fra. Det var kjempe skummelt i mine øyne, men alle som var der holdt motet oppe og hjalp meg ned ved å fortelle hvor langt det var igjen og sånt. Det husker jeg var skiklig teamwork! Senere ville jeg bare gjøre det igjen!
hahahaha... omg. hjerte solbriller og alt!

NEVN ALLE STEDENE DU HAR VÆRT I UTLANDET?
Frankrike, England, Berlin, Kroatia, Danmark, Sverige, Thailand, Gran Canaria, Slovenia. :D
Håper jeg svarte godt nok på spørsmålene!

 Noe mer du lurer på??

Follow me with bloglovin? :  bloglovin  bloglovin bloglovin bloglovin


enda mere Fan - mail

Awww, det er så utrolig koselig når jeg går i mailen, og så finner jeg søte mail fra dere med bilder og headere og alt. DERE ER BEST!!!

Nå har søte Nora, nooooora.blogg.no  sendt meg to søte headere. Tusen takk! 
Tycks??
Ikke glem! :  besøk bloggen til Nora,   nooooora.blogg.noInnkjøp 240610

Ja, i dag er det jo ikke 24. Juni så det betyr at dette innlegget er for hva jeg kjøpte i går. DA var vi som sagt i strømstad og jeg kjøpte ikke inn noe stort, men jeg fikk en sommergave av mamma. Koselig.


Lindex
Tycks??


Sommertips ; Avocado på leggene

Smårutet "fiskehud" på leggene? Sol, bading og tørr sommerluft kan tørke ut huden mer enn normalt, og tørre legger passer dårlig til den korte sommerkjolen din. 

Her kommer oppskriften på den fantastiske blandingen til Cosmopolitan:
 Legg en nærende maske bestående av avokado på leggene for en real fuktighetsboost. 


Bare mos innholdet av en moden avokado eller to, og smør på et passe tykt lag.

Haha, det kommer til å se ut som du har gråe apeben, men det er blandingen.

  Den rike og kremete konsistensen til avokadokjøttet glir lett på huden. La det virke i 20 minutter, før du vasker av med en våt klut og kaldt vann.   Og spis mye avokado, ikke minst, for å smøre huden din innenfra.
        -Avokado er blandt de feteste grønnsakene vi har, og dette fettet er nettop den typen som huden trenger for å holde seg myk og smidig og rynkefri, forteller ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky.


//kilde: Cosmopolitan


Prøvd dette før?
Har du noen tips å dele??

Min ønskeliste over MakeUp fra E.L.F.

http://eyeslipsface.com
Hvis du har fulgt med på bloggen min lenge har du kanskje fått med deg at jeg har en del sminke fra nettsiden eyeslipsface.com rettere sagt E.L.F. 
Dette er en side med makeup i prisgrupen 16-40kr. Og produktene er super bra!!! Jeg er kjempe fornyd og bruker sminken med stolthet. 
Nå har jeg gått i gjennom en del av produktene på siden som jeg ønsker meg. Jeg og søsteren min tenker å spleise å dele på det. Så, kanskje det er på vei om noen dager? Hvem vet...
Hva synes du om produktene fra e.l.f.??
Har du tenkt til å bestille noe derifra?Turen til Strømstad..

Inspo blad fra Vero Moda. Elsker sånne gratisblad!!

Det ble noen små innkjøp ja. En liten sommergave fra mamma. Thanks!

SALE!Icecream<3Visste du at is på svensk er glass??   haha, morsomt, ikke sant?Det var koselig i Strømstad med mamma og Thea selv om det var pisskaldt. Ja, så kaldt var det da ikke, men det  var nå ganske kan man si. Haha, nå lurer du sikkert på hvorfor jeg spiste is da... Men det er jo sommer! Og hva er en sommer uten is!!? 
Chanelmaskaraen min er tom, så jeg måtte ha meg en ny en. Kjøpte en fra Max Factor. Har hørt at den er kjempe bra! So, I  believe in you guys.  Kommer innlegg senere om innkjøpene sikkert.

Herlig med litt sjøluft i dag. Jeg elsker virkelig havlukt og båtlivet! Det er så koselig.


Har du vært i byen i dag?
Har det vært kaldt i Norge i dag??

OUTFIT ; 25.06.10

TUNIKA: Loppemarked         BUKSE: Vero Moda         BELTE: Frankrike        ARMBÅND og RINGER: H&M


I dag har dagen gått ut på å være i byen med mamma og Thea(søsteren min). Det ble noen fornøyde innkjøp. Men bilder kommer senere. Dette var i allefall hva jeg gikk med i dag. 
TYCKS??Nagler, likes??

Selv har jeg begynt å like dem. Bruker ikke nagler ofte, men synes det er ganske så kult. Liker formen og detaljene.  Og det er egentlig ganske heftig på armbånd, synes nå jeg!
Liker du Nagler??Fan-mail

Eieren av bloggen,   blomsterfeenhanna.blogg.no    har sendt meg to nydelige headere. TUSEN TAKK!  Kjempe snillt. Utrolig koselig at noen vil ta seg tid til sånt. 

And here they are:... 

Hva synes du om headerne??  Fått fanmail før??

Produktanmeldelse ; DIORSHOW mascara

Denne maskaraen er mamma sin. Men, jeg spurte om jeg kunne bruke den litt, fordi den jeg brukte er tom, samtidig som at jeg har klart å miste den maskaraen som jeg egentlig bruker nå. 
Så, jeg tenkte at jeg kunne ha en produktanmeldelse om denne ordi jeg har hørt mye forskjelligt om den. Både at den er dårlig, men at den også er bra.

Design:  Jeg synes det er et veldig fint design. Jeg får liksom lyst til å kjøpe maskaraen, noe som er et pluss. 

Selve mascaraen:   Jeg synes at børsten er ekstremt stor, derfor kan man fort komme borti huden, og da søler man. Not very good.  
Resultatet:   Den får vippene til å bli jevne og lange. Og det blir egentlig ikke klumpete synes jeg, men det kommer sikkert ann på om du tar på mascaraen forsiktig eller ikke. 


HUSK!  Resultatet du får av å bruke en mascara er forskjellig fra øye til øye. Fordi alle har forskjellige øyevipper. Noen har tykke, noen har tynne, noen har vipper som er mye spredt og noen har vipper som sitter tett i tett. 
Har du prøvd denne mascaraen?NY HEADER

Jeg var så utrolig lei avden gamle headeren min. Så måtte derfor bare lage en ny. Det er en ting som gjenstår, og det er din mening om denne headeren.
Liker du den nye???

Btw.      På det største bilde på headeren har jeg ikke hodet mitt med fordi, når jeg tok bilde kom det rett og slett ikke med...   Så,da vet dere det.


COSMO. chic

Cosmopolitan er et av de bladene jeg leser og som jeg synes er best. De har ekstremt mange tips for hudpleie og mote. Noe som jeg synes er skiklig gøy å lese om.
Jeg har nevnt det i et tideligere innlegg, men jeg har abbonoment på dette bladet. Fikk 5 blad for 199kr. Tror det var det, haha...
Look, a good tip!


Leser du Cosmopolitan, eller et annet blad??   Hva handler det bladet om??


I'm Rich!

I dag var vi å gjorde noen "små" innkjøp på godteri på vei til hytta. Btw. hvis jeg ikke har fortalt det, så har vi fått NETT på her!!! Derfor kan jeg blogge en del i ferien. Men, ikke alltid. 

But, back to buisness. Jeg plukket ut en del forskjellig namnam til min godteripose. Blandt annet sjokoladepenger. Jeg har ikke smakt de på lenge. Så, jg fikk så lyst til å ta med noen når jeg først var der i paradiset av søtt. 
Er du glad i sjokolade!??My New Earrings

Jeg har blitt tilsendt noen nyyydelige øredobber i posten. Et virkelig ELSK! De er super søte og passe sikkert med alt jeg har av ting og tang. 

Fikk de i et abbonoment jeg har på bladet, Det Nye. Et utrolig bra blad fra min side!
Er de ikke just adorable ♥
Tycks om mine nye øredobber??

VIKTIG! ; Dropper Konkurransen

Ja, overskriften sier kanskje det meste. Men, for noen uker siden.. En månede...? I dont know. Men, noe som det, så startet jeg en konkurranse der du kunne vinne lekre øredobber og søte blomsterspenner. Jeg avlyser denne konkurransen pågrunn av at det ikke var mange som meldte seg på. 

Jeg vil ha en ny konkurranse snart, med samme premie, men ikke samme konkurranse. Så, stay tuned!


Skal jeg holde flere konkurranser?
My Summer -M A K E U P

Nå som det er sommer synes jeg at svart ikke passer så godt inn. Bruk heller naturlige farger. Bare sånn at du ser litt våken og fresh ut liksom. Gjerne litt rouge i kinnene er veldig fint.

Mascara ; Dior          Concealer; Max Factor        Eyeliner "tusj" ; IsaDora
Rouge ; Clinique         Øyenskygge; E.L.F


Parfyme ; Paris Hilton Just Me           Lip Gloss ; H&M

Vippetang ; H&M              Eyeliner ; H&M

Resultatet...
TIPS:  Ikke bruk parfyme når det er sol. Du kan få pigmentflekker av det. Heller bruk litt på kvelden når det er svalnet litt.
Har du bestemt deg for hvilken sminke du vil bruke nå på sommeren?Back from France ; Innkjøp

For noen dager siden kom mamma hjem fra Frankrike. Da hadde hun med seg noen søte gaver. Snille deg... 
Som dere kanskje vet så får jeg aldri nok av KLÆR! Så, klær ble det. I'm happy!


// ALT fra butikken Pimkie i Frankrike


Tycks?HURRA FOR DEG SOM FYLLER DITT ÅR!

Mamma  hadde egentlig bursdag 10. Juni, men vi fikk dessverre ikke feiret det da. Derfor bestemte jeg og Thea oss for å overraske mamma med herlig kake i dag. Vi sa, så hun ikke skulle skjønne noe, at vi lagde ostesmørbrød, men, det ble jo heller kake. Mamma ble nok så overrasket når hun så oss komme med et brett i armene med  brus, kake og blomster imens vi sang for full hals vår kjære godt norske bursdagssang.


Ja, her kan dere se at vi sang for full hals. Tua kom ned til oss, så hun ble med i kakegjengen vår.Happy mom!
Har du noen gang overrasket noen med kake på deres bursdag??

Kaken smakte virkelig herlig! Så, hvis du ønsker oppskriften er den her:
http://www.cacaoweb.net/sjokoladekaker/brownies.html


Ny mobil!!..

Som en venn av meg sa, "Hva slags mobil har du fått?? ♥  
BTW: du fortjente en ny en! ♥ ♥

Ja, det føler jeg at jeg gjorde. Plutselig en dag ble halve skjermen på mobilen min svart! Bare helt sånn plutselig. Noen ganger byttet den på, så fra halvsvart skjerm til at hele skjermen ble svart. Not that funny. Jeg kunne jo ikke lese meldinger, eller se om noen hadde ringt! Jeg måtte føle meg fram hvis jeg skulle ringe noen. Kleint hvis jeg ringte feil og... Haha!

Jeg fikk en splitter ny SonyEricsson XPERIA mobil av min kjære mamma. Hun innså at jeg ikke kunne leve uten mobil i sommer. Haha (selvfølgelig klarer jeg det, men, en grunn til å få ny mobil. You know...)
Tenk så bortskjemt vi er i Norge. Oh my God! Jeg skal ikke klage.
My old lovely cellphone...MY NEW ONE!!  Touch til og med!Har du hatt flere mobiler?
Hva synes du om min nye mobil da..?..

Foto ; The Garden

Tycks??SURPRISE!!

Jeg og Malin bestemte oss i går for å overraske Andrea med deilige cookies.
Ja, det har seg altså sånn at i dag kl. 04.00 reiste Andrea til U.S.A, og hun skal være der i seks uker! Kommer til å savne deg vennen. Så, kl. 12.30 i går dro jeg opp til Malin, der lagde vi cookies, og så skrev vi et koselig kort.

For ikke så lenge siden fikk jeg en utrolig kul bukse, som Andrea også hadde ekstremt lyst på. Så, den lot jeg henne ha hele sommerferien. Haha, det føltes skiklig som den bokserien "En jeans og fire jenter", bare at vi var to da. 
Gjett om hun ble glad av our surprise. Jeg og Malin hjalp Andrea å pakke litt. For, de skulle ikke ha med mye. Bare noen plagg og en gigantisk bag. Da kunne de jo kjøpe alt der nede. 

MAGNUS♥


Så skulle det pakkes da... Andrea ville vel helst bare sove hun!


Ikke tro at jeg er lav! det er bare de som er høye. Pluss at Andrea står på tærne der...

Har du overrasket noen før?
Eller kanskje noen har overrasket deg?Fan-mail

I mailen min har jeg fått noen søte headere av lillesøsteren til Malin/melissen.blogg.no! Det er så koslig å få sånne mailer. Elsker det. Hvis du vil dele noe med meg elller lurer på noe, send en mail til:
kaja.dp@hotmail.com 
 Her er headerne jeg fikk:Fått Fan-mail før?


I will Love you forever and more...

Off, det er fælt når man skal si hadet til venner man har gått i klasse med i 7 år! Det føles helt uvirkelig igrunn. At jeg nå skal skilles fra folk som jeg ikke skal gå på samme skole med en gang! Jeg er så redd for at jeg vil miste dem og aldri se dem igjen. Off, jeg bor på samme sted. Men, it's scary! 

Koselig at Åsne og Theresa skrev hyggelige hilsner på armen min i går.<3

I will Love you Forever and More, you will always be in my heart!  -Til mine venner....

Theresa♥


Åsne♥

Har du sagt farvel til dine venner i år?Den herligste dagen på lenge, Sommerland i Bø!


Sommeren er kommet, det var siste skoledag og derfor skulle hele trinnet vårt til SOMMERLAND I BØ! Det var herligere en det herligste i hele verden! Det var superduper gøy. Jeg og Anna tok Mot i Brøstet tre ganger sammen. Det gikk fort skal jeg si deg!
Det var til og med en halfpipe av vann! Man satt altså to og to i en gummiring og så suste man ned en dritbratt bakke som gikk rett ut i halfpipen. Jeg trodde jeg skulle falle av! Sånn seriously liksom. Men det var en av de gøyeste tingene jeg har opplevd i hele mitt liv når det gjelder sånne ting. Alle hadde med herlig mat og jeg ble selvfølgelig litt solbrent i pannen. Etter å ha gått rundt en hel dag i bikini og ikke ha smørt seg med solkrem er ikke det så veldig rart... 

Herlig dag!!

Men en ting jeg har å si er, Sommerland i Bø slår helt klart over Tusenfryd!!
ENIG!?Har du vært på Sommerland i Bø før??


I heart this Shirt

Sender innlegget på nytt... For, jeg føler at ingen så det, og jeg vil gjerne ha deres mening om skjorten.Eller, det burde kanskje stå "Acid-Dyed Shirt" i overskriften. Men, det ordet tror jeg at ingen skjønner noe særlig av. Denne skjorten er bare rå! Jeg fikk den for ikke mange dager siden. Og, jeg er bare in love!
Jeg har ingenting som dette. Så ble super glad når jeg fikk den. Synes at den er spesiell, derfor liker jeg den så godt!LIKE??

Pakket og klar! Mmm....

Nå har jeg stått opp ekstremt tidelig. Kvart over seks sto jeg opp. Off, ikke så veldig herlig for en som er fullt og holdent et morratrynet. Men, jeg skal i allefall ha med meg digg mat. Det blir godt! So, I'm ready for the big day. For vi skal til på klassetur til SOMMERLAND I BØ!!!!  Avslutningen med hele trinnet liksom. ÅÅÅ jeg gleder meg så enormt! 


haha♥
Har du vært på Sommerland i Bø før?Sminketips til deg ;

TIPS 1.    Leppene kan ofte bli tørre og sprekke lett på vinteren (nå er det jo sommer, men bruk tipset nå og!) Bruk alltid Blistex/Lypsyl under leppestiften, så blir fargen på leppestiften jevnere samtidig som du beskytter leppene.

TIPS 2.   Rouge i en kald rosatone passer godt når du bruker øyenskygger i sølv, metalliske farger eller pastelltoner.

TIPS 3.   Vær lett på hånden når du påfører øyenbrynspenn, da vil det bli mer naturlig og du unngår at brynene ser påtegnet ut. 

Haha, det ble et bilde av en lip pencil greie for jeg har ikke øyenbrynspenn...//kilde: Girls blad

Like the Tips?

When I want to be Ke$ha I'll be Ke$ha

Det har vært et kakedryss med bursdager denne måneden, og det er egentlig veldig gøy. Spesielt når det er temabursdager. I dag holdt Cathrine N. en kjempe koselig en, jeg storkoste meg. Man skulle kle seg ut som en kjendis, og valget mitt gikk over til Ke$ha. Det har du kanskje fått med deg i et tideligere innlegg på bloggen. 
Så, i dag var det full fart på både sang, dans og presentasjoner. Det var til og med kåring på beste etterligning, og gjett hvem som vant! Haha, jeg. That was fun.


Julie skulle være Bill fra Tokyo Hotel!En storfornøyd Cathrine...Og Mari, Talor Swift
Jeg fik diplom! :D
Mitt antrekk:

Vært på bursdag i det siste?
Hva synes du om mitt antrekk? Lignet jeg Ke$ha?The Sk8er Boy

Kevin er helt utrolig i å skate. Han hopper og spretter rundt med det brettet hele tiden. Det eneste han snakker om er jo skateboard. Det er gøy at det er noen som interesserer seg så mye for en spesiell ting. Det samme er det med meg og foto. Mitt kamera er min som lille baby. alltid med meg uansett hvor jeg går. Helt sant! Bare spør vennene mine...Har du en hobby du innteresserer deg spesielt mye for?I heart this Shirt


Eller, det burde kanskje stå "Acid-Dyed Shirt" i overskriften. Men, det ordet tror jeg at ingen skjønner noe særlig av. Denne skjorten er bare rå! Jeg fikk den for ikke mange dager siden. Og, jeg er bare in love!
Jeg har ingenting som dette. Så ble super glad når jeg fikk den. Synes at den er spesiell, derfor liker jeg den så godt!LOVE??  or  HATE??

Den lille sorteAltså, kjolene er fra Forever21 og Bik Bok


Jeg bruker ofte topper og kjoler til bursdager og sånt. Og, av en eller annen rar grunn så føler jeg meg alltid vel når jeg går i svart. Svart passer jo egentlig til alle. Samtidig som at de fleste svarte kjoler har ofte kule detaljer. Me like!


Liker du svarte kjoler?
Sail away with a happy feeling...

For to dager siden var jeg på seiltur med Helene sin seilbåt sammen med seks andre jenter. Det var utrolig herlig. Bare la vinden suse forsiktig gjennom håret ditt, og den gode lukten av saltvann fikk meg bare til å nyte hele turen! Jeg elsker havlukt! Havet er et av de stedene som får meg til å slappe av mest. Husker godt når jeg var liten, da dro jeg og pappa alltid på fisketur sammen i båten vår. Vi gjør det fortsatt, men ikke like mye. 

Katarina og Julie bada. Jeg skjønner ikke at de orket. Vannet er nok for kaldt for meg nå ja. Brrt. Men, nå er ikke jeg akkuratt verdens tøffeste til å bade i kaldt vann heller da, ehem.. "kremt", arvet av pappa. Saila


Har du vært på båttur i år?
Har du seilbåt?


VIXEN passion for fashion

Jeg rapper alltid med meg et VIXEN blad når jeg er på BikBok. Eller, rapper var kankje feil ord. For bladet er jo gratis. And thats the best part! Jeg liker bladet fordi det handler om mote, noe jeg interesserer meg for. De gir tips og andre ting. Right, I love it.
Har du lest VIXEN før?Trend; Militærgrønt

Jeg synes at militørgrønt er en utrolig kul farge for å være ærlig. Man kan bruke den til alle slags anledninger. Militærgrønt er virkelig hot dnne sommeren, så kanskje du blir inspirert til å få deg noe i denne fargen?
Synes at det er spesielt kult til et par brune solbriller, svarte pumps og kanskje noen nagler.

Liker du denne trenden?


Foto ; Flowerpower


// Canon 550D    foto: Kaja     skolen og i dag
Like the pictures??
I made pearl braceletI går kveld satt jeg meg ned på tarassen vår og begynte å perle. Før gjorde jeg det ofte, men nå gjør jeg det ikke så mye lengere... Jeg fikk så lyst, samtidig så er det jo mye billigere enn å kjøpe et og et, og gøy!
Liker du å perle?


Me as Ke$ha?haha, vi ligner kanskje ikke så mye, men det har seg sånn at på onsdag er det Cathrine N. sin bursdag og da skal man kle seg ut som en kjendis. Jeg valgte ke$ha jeg...  Synes du jeg ligner henne?


Dress to Impress

På fredag kom jeg på skolen i en straight grå singlett og et sort skjørt jeg hadde dratt høyt opp til midjen. Jeg har liksom aldri gått sånn på skolen før, men jeg liker den stilen veldig godt, så derfor ville jeg bare prøve det. Jeg synes det egentlig ser veldig kult ut. Man kan liksom bruke det til både bursdag og hverdagsantrekk. And, thats smart!

 

Singlett : h&m                Skjørt : BikBok    
 

Whatcha think!??
Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits