Sound of feeling. -


It's good too be true

Jeg har ekstreme problemer med nettet her på hytta. Jeg har sittet på pcen i tre timer nå og prøvd å laste opp bilder til innlegg og to videoer på youtube. Èn sommersminke video, og en video med svar fra spørsmålsrunden. Alt er redigert ferdig, og alt er klart, men siden nettet mitt er helt forbaska så klarer jeg verken å laste opp videoene eller bildene, så jeg håper at i morgen eller en av de nærmeste dagene så vil det ha ordnet seg. Jeg beklager så mye, men så fort alt fungerer som det skal, så skal det bli masse oppdateringer! Så hold øynene åpne. Er det noen andre som også har problemer med blogg.no? Har dere noen ønsker til innlegg fremover?Moment to love.

Det er så sykt herlig å være på hytta igjen! Sola steker, jeg hører biesverm som surrer rundt blomster her og der, kjenner et myggestikk på benet som klør, jeg hører vannet som renner i dammen og vi sitter å spiser jordbær med sukker og fløte til dessert på en sval kveld fyllt med varme og glede . Alt minner meg sånn på at sommeren er kommet, og her sitter vi igjen med litt under 2 måneders ferie før vi skal starte ett nytt skoleår i niende klasse.
Canon EOS 550D + ef 50mm f/1.8

Det er deilig å våkne litt tidlig om morgenen av sollyset som sniker seg igjennom den litt for tynne hvite gardinen, og pakke en bag som består av radio og badetøy, sykle ned til stranden og slappe av i solen med Capri Sonne og et fint blad man kan lese på. Ååå som jeg elsker sommerferie! 

Forresten! June skal på ferie og trenger hjelp til hundepassing! Les mer herSommerfølelse.Oreo Madness !

Vi fant noen stilige briller i en bod, og jeg synes jeg så så fin ut i de, bare se over her.
//Canon EOS 550D + ef 50mm f/1.8

På lørdag var det en herlig dag med Kaia, Aurora, Anniken & Emma på Aker Brygge hvor vi trippet rundt i sola og senere satt oss ned på Friday's hvor vi spiste litt god mat. Det må ha vært en skiklig hektisk dag for de som jobet der, for jeg tror vi ventet i 50 minutter på en Oreo Madness. Jaja, da vet vi det til neste gang. Det var folksomt og utrolig god sommerstemning. Etter noen koselig timer på Aker-Brygge tok vi turen opp til Aurora hvor vi så på filmen Dear John og spiste rester fra bursdagen hun hadde dagen før, ble virkelig stappet full av sushi og kanelsnurrer! Jeg har ennå ikke fått helt følelsen av at det er sommerferie, men om noen dager når ferien virkelig begynner å nytes, ja da dukker den sikkert opp får jeg håpe. Ha en fortsatt fin kveld videre! I morgen reiser jeg til hytta i Sverige, gleder meg!


 © Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.To herlige dager.

Både torsdag og fredag var jeg på bursdag til Nina og Aurora. Begge to hadde tema, og Ninas var hula hula, i mens Auroras var white part!. Det er ikke akkuratt ofte jeg er på temabursdager, så når man først er det og skal kle seg opp til noe er det utrolig gøy! Det var kjempe koselig å være samlet alle jentene. Begge to hadde dødsgod mat og det var tapas som gjaldt! Jeg sier bare; for en herlig start på sommerferien og avslutning på det fantastiske året på 8. trinn!  Bilder fra Nina sin bursdag kommer senere.

Auroras bursdag:Aurora! Bursdagsbarnet♥Aurora har alltid så utrolig mange ulike kaer og godt. Selv sier hun at til annledninger kan hun ha rundt 8 kakesorter. Ja, det sier litt.

tatt med: Canon eos 550D + ef 50mm f/1.8  tatt av litt forskjellige

© Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.På vei ut døra.
Liv, Ingunn, Camilla, meg & Julie ♥

Rett etter skolen i dag så dro jeg til byen med Liv for å møte Ingunn, Julie og Camilla. Det var utrolig hyggelig, for jeg hadde verken sett Liv eller Ingunn på lenge. Ingunn og jeg gikk i barnehage sammen, og det var først for noen måneder siden vi fikk kontakt igjen og avtalte å treffes en gang. Hun hadde tatt med seg Camilla og Julie og det var kjempe hyggelig å treffe dem samtidig. Vi satt oss ned på United Bakeries hvor vi spiste litt godt og pratet lenge. Senere tok vi oss også en tur på Aldo for å se på noen nydelige sko. Det er overraskende hvor mye fint de har på den butikken! Om en time starter Nina sin bursdag, så nå må jeg gjøre meg klar for en koselig kveld med jentene. 

© Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.Spørsmålsrunde.

Jeg tenkte å ha en liten spørsmålsrunde igjen. Vet ikke helt om svarene blir på video eller bare vanlig innlegg, men det vil nok komme en gang etter hvert. Noe du lurer på? I såfall har du sjansen til å spørre om det nå. Spørsmålsrunden avsluttes denne helgen. 

Spørsmålsrunden er nå avsluttet, og svar vil komme de nærmeste dagene

© Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.Sweet with laces.cubus: 129,-

Ååh, jeg var en tur på CC Vest med Anna her om dagen, og på Cubus fant vi en mega søt bikini som jeg bare slukte til meg. Er så utrolig fornøyd med den, og jeg tror den vil passe perfekt til en litt sommerbrun hud samtidig supersøt til en ola shorts! Gleder meg til å få brukt den. Likte du bikinien?

© Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.Sommerlåter.

Sweet disposition : The Tamper Trap

 

Islands : The xxDog days are over : Florence + The Machine

 

Daydreamer : Adele

 

Välkommen in : Veronica Maggio

 

Her har dere noen få utvalg av noen sanger jeg hører på for tiden for å få opp sommerhumøret. Likte du noen av sangene? Cup of love.replay: palleet, salg

I går i byen var jeg jo som sagt en tur utenfor Palleet hvor det ble holdt markedsdag. Jeg fant en super fin olavest som jeg stolt kan si at jeg gjorde ett godt kupp med. Denm var nemlig på salg og satt end til 300kr. Fargen og stoffet er helt nydelig, og jeg har lenge hatt lyst på en slik som denne lenge. Fornøyd. Likte du den?Update.Jeg var en tur i byen med mamma i dag. Det var ikke verdens fineste vær, men heldigvis regnet det ikke. Utenfor Palleet var det markedsdag og jeg fant verdens kuleste olavest fra Replay som var satt ned fra 2500kr til 300kr, og selvfølgelig kjøpte jeg den. Utrolig fornøyd! Nå må jeg forte meg på bursdag, så snakkes vi i morgen, for i kveld skal jeg overnatte hos Theresa, gleder meg som et barn. Ha en fin dag videre!Feel my heartbeat

Jeg fikk en herlighet i posten i dag! Ble så glad, nå blir det lesing på sengen. 

Jeg har nettop kommet hjem fra en helt utrolig kveld på rådhusplassen med VG-lista hvor jeg var med Mari og Natalie. For en konsert! Tror jeg nesten ble sår i halsen etter å ha sunget på de få sangene jeg faktisk kunne utenatt for full hals. Utrolig stemningsfullt og det var helt overfullt med mennesker. Heldigvis kom vi oss inn i mengden og fant oss en ganske så god plass til slutt. Det har vært en strålende fredag og til og med bading og café besøk med Helene og Anna. Nå gleder jeg meg bare til i morgen, for da skal jeg på bursdag med hele jentegjengen, noe som sikkert blir kjempe koselig! Breakfast time!

På hytta nå sist helg lagde Maria og jeg en video av vår altfor gode frokost. Vi tenkte at vi kunne filme alt vi gjorde og senere mikse det sammen til en film. Det ble gjort, og her er den ferdige filmen. Haha, ha en fin titt!

 filmet med Canon EOS 550D + ef 50mm f/1.8Sommerdager.

Dette innlegget skulle egentlig blitt postet på tirsdag morgen, men på grunn av internett problem, så derfor ble det ikke det.

Fredag. Mamma hadde bursdag, så derfor dro jeg, mamma og Thea på EAT borte ved Nydalen og feiret dagen med en koselig lunch som bestod av sushi!LørdagSøndag. Mandag. Jeg og Maria dro på hytta og ble der til mandagen. Det ble mye kortspill, en tur til stranden for å bade, litt titting på Heroes og til og med så bakte vi de beste bollene jeg har smakt på lenge. Det var virkelig koselig, og jeg fikk en følelse av sommer hele tiden.

 

 

 
 

 

Nå på tirsdag  reiste jeg til Hudøy med trinnet og der ble vi til i dag. Jeg har alltid vært på Hudøy i ferien, så det var utrolig rart og bare være der ett par dager istedet for 12.  Heldigvis hadde vi bare godt vær så det var jo deilig. Atm er jeg utrolig trett og jeg klarte å slukne på sengen i to timer. Snart må jeg en tur ut for å få kjøpt noen bursdagsgaver også, hjelp, har ingen anelse om hva jeg skal kjøpe så dette kan bli gøy.  Hva har du gjort de siste dagene?


 

©

Alle bilder, videoer og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.ANTREKK 130611
[ skjorte: topshop   shorts: h&m   ringer: utlandet   solbriller: h&m   sko: converse ]

Fy søren for et herlig vær det har vært i dag! Strålende sol og skyfri himmel. Da jeg satt i bilen og tittet ut fra vinduet og ned på stranden, båtene som suste på havet og solstrålende som skinte på bølgene kjente jeg at sommerfølelsen trengte seg på. Så herlig! Over ser dere antrekket mitt fra i dag, jeg og Maria tok et par bilder på vår korte sykkeltur opp i veien. Men nå må jeg få fart i meg og få pakket ferdig bagen min, for i morgen reiser nemlig hele trinnet på Hudøy og blir der fra tirsdag til torsdag, så noe blogging de fremste dagene blir det nok ikke, men jeg har bestemt meg for å bedre meg litt med bloggingen nå, så fremover skal jeg prøve å få til omtrent to innlegg om dagen. Høres ikke det bra ut, jo, tenkte meg det. Hva synes du?

© Alle bilder, videoer og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.LEATHER PUMPS


sko /H&M

Jeg er helt betatt av disse skoene, men av en eller annen grunn, så får jeg aldri brukt de. Grunnen er kanskje fordi de er litt for høye for meg, vanskelig å gå i, men jeg håper at når sommeren er ferdig, så skal de ha vært vel brukt. Likte du skoene?

© Alle bilder, videoer og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.Langhelgen 0306-0406

[ Canon EOS 550D + ef 50mm f/1.8   Oslo, Stavern ]

© Alle bilder, videoer og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.Antrekk 08062011topp: bikbok   high waist shorts: h&m   smykke: butikk i Karl Johan   ringer: bod, vintage   sko: converse ]

Hva jeg gikk med dagen i går. Det er greit når man kan bruke shortsen uansett vind, regn eller sol. Det er én til grunn for at jeg elsker sommeren. Hva synes du?

© Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.Nye Innkjøp 070511[ genser, belte og t-skjorte: fretex unika    tube bh: gina t    bergkrystall smykke: liten butikk ved domkirken  blå ring: gina t    to blåe- , sort sten- , enkel virvel ring: bod i sidegate ved Karl Johan ]

Etter en fin lang gåtur på Grünerløkka med Hanna i går, har jeg fått meg noen nye plagg i klesskapet. Å titte rundt i bruktbutikker og finne gamle fine skatter er noe av det beste jeg vet. Å tenke seg at det er noen som faktisk har gått rundt i akkurat det plagget du er i vei med å kjøpe synes jeg er litt interessant og morsomt å tenke på. Over her har dere noen fine plagg jeg fikk tak i går. Kjempe fornøyd! Likte du plaggene?

© Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.Favoritter for sommerdagene fremover


Nå til sommeren er det så ufattelig mye jeg har lyst på, men dessverre ikke har råd til. For noen dager siden satt jeg en kveld og fant en masse nydelige plagg jeg lagret på pcen, og siden jeg allerede hadde gjort det så tenkte jeg at jeg kunne dele noen med dere. Her er en smakebit av mine favoritter til de varme sommerdagene som venter på oss fremover. Er det noe du ønsker deg for tiden?

© Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.The future is maritime.

Siden jeg er en sånn super kul venninne og på grunn av at Julie spurte om jeg kunne dele denne filmen med dere, så må jeg fortelle dere at dette er et prosjekt som Julies klasse har holdt på med en stund. Konkuranssen de er med på går ut på å få flest views på youtube. Jeg sier bare lykke til, også håper jeg at dere tar dere tid til å se videoen deres. Beautiful summer weather.

© copyright Kaja Petrusson, Canon EOS 550D + ef 50mm f/1.8   

På torsdag kom Celina med toget fra Son og møtte meg og jentene på den fine Sollerudstranda. Det var veldig koselig, og vi hadde som vanlig tatt med oss en engangsgrill og masse god sommermat. Uansett om det sto på skilt at bading frarådes, stoppet ikke det oss fra å bade på en så varm dag som det. Volleyball fikk vi også spillt, og bilder ble tatt. For en nydelig fin start på langhelgen, og for en fin sommerdag. Har sommeren kommet til deg?

© Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.Possessed of magical. pt #1[ blomsterengen, foto og modeller: Mari & Kaja  Canon EOS 550D + ef 50mm f/1.8 ]

Det er fint å kunne gå rundt i kjole med korte ermer, spring gjennom det høye gresset ute på engen, se solen titte frem bak alt det dystre, drikke en kopp med noe herlig godt inni og ta noen fine bilder med herlige venner. Det er rett å slett herlig å nyte en langhelg. Likte du bildene?

© Alle bilder og tekst tilhører Kaja Petrusson, og du som person har ingen rettigheter til å ta eller bruke de uten lov.

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits