Sound of feeling. -


Paris


/ on the flight to Paris

I dag tidlig kl halv syv satt jeg og pappa klare for å fly til Paris. Vi skal være her til neste mandag, og jeg gleder meg som et lite barn med sommerfugler i magen til alt vi skal oppleve og gjøre in the city of love, og Ikke nok med det, så skal jeg møte Martha her siden hun også er her samtidig som meg, så det blir helt fantastisk! Håper dere alle har hatt en fin start på sommeren og koser dere videre - det skal i allefall jeg!At the Beach

 

(pictures from my trip to copenhagen a few weeks ago) music rule my world - kings of convenience

 Første kvelden i København bestemte Emma og jeg oss for å dra til en strand ett lite stykke unna på subwayen. Vi møtte noen andre danske bekjente venner av Emma, og satt rundt et bål i sanden. Gud så koselig det var når jeg tenker tilbake på det. Jeg savner virkelig København, det var en fin langhelg det.- COPENHAGEN TRIP -

For å oppdatere litt når det gjelder livet mitt, (noe jeg har vært riktig dårlig til å gjøre i det siste...) så har jeg tilbragt pinsen min i den herligste byen København for de som ikke visste det. Jeg dro dit med nattbuss fredag kveld, og ankom denne kjære vakre byen kl halv åtte neste morgen hvor jeg møtte Emma som jeg ikke har sett på to hele år. Det var så utrolig godt å se henne igjen etter så lang tid med bare chatting på facebook og bildeupdates, så jeg hadde virkelig gledet meg til det!
(Pictures from my trip to Copenhagen last weekend.)

Turen har vært helt super, og vi trasket bl.a. rundt i sentrum og de fine gatene, sløvet i en koselige liten grønn park, gikk kveldstur på en lang strand med sykt fin beliggenhet, og badet på en annen hyggelig strand litt ute på 'landet' om Emma kalte det. Fy søren som jeg elsker Køben! Det er virkelig en by som har fått en hedersplass på favorittsteds listen, og jeg drømmer om en koselig leilighet med høyt under taket midt i sentrumsom jeg kan bo i når jeg blir eldre og vil studere. Det hadde vært en drøm.

Tirsdag morgen reiste jeg hjem til Oslo igjen og møtte det kalde sommerværet som har kommet krypende inn fra nord. Jeg har tatt himla mange bilder og filmet en hel masse, så de neste dagene vil det nok komme en masse updates fra Køben, så bare gled dere!

 

// Last weekend I was in Copenhagen to visit my good friend Emma, and I really had a good time! Copenhagen is amazing, and I met so many lovely people. Thank you for an awesome trip Emma!

 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits