Sound of feeling. -


BLUEBERRY AND SMOOOOTHIE TIME!

Vi fikk et virkelig sug på smoothie i dag. Så jeg og Theresa lagde oss theworldsbest smoothie, imens Thea lagde brownie. NAM sier jeg bare! 

Heldig som jeg er, har jeg en hel blåbæreng rett utenfor inngangsdøra vår, så det var der vi fikk alle bærene våre fra. Hihi, økologisk  og tenk! Vi haLager du ofte smoothie? 


Festival på G

Ja, nå sitter vi her igjen da. Meg og Theresa. Å som jeg har savnet henne! Vi er nå en kjapp tur hjemom for å lade Theresas kamera som (selvfølgelig) er ute av batteri. Haha, neida. Så snart er det ned til sang, dans og namnam igjen.
Btw. Vi fant noen ekstremt kule Haremsbukser til 150kr der nede, superfornøyd! OOOG noen kule skjerf...
Mmm, nachos ved strandkanten er et must!


SKJERF<3


Men tror vi skal få badet etterpå også, brrt det er nok litt kaldt... Prekas!

Vært på festival før? 


OUTFIT ; Festival Chic 2010

Chic og chic. Med støvler på og regnvær som bare hagler ned, var det ikke vits i å "pynte" seg allverden her nei. Tok med paraplyen også jeg.  

Nå har jeg fått enda et bånd på armen min. Nemlig årets festivalarmbånd. Its green.


det er noe galt med kameraet mitt, dessverre, så når jeg laster inn bildene så blir de noen ganger automatisk skurrete! Ikke bra... Men dere ser hva jeg har på meg i allefall.
Tunika: Floyd      Bukse: Vero Moda      Støvler: IlseJacobsen       Regnfrakk: HellyHansen     Ring: ?
Men nå venter den varme og herlige engen på meg, så vi prekas bønnar!

Mitt outfit, thinks?


Foto ; Vintage
// foto: meg      // kamera: Canon EOS 550D      // red.prog: Adobe Photoshop CS3


Tycks?


BEYOND THE BEACH

Ja i går tok jeg og Thea oss en tur ned til stranden kl. 17 sirka. For jeg var ferdig med å passe Nora da, og Thea hadde ofc. ventet på meg hele dagen. Men vi dro altså fullpakket med strandteppe, radio, kamera, magazines og hele pakka. Deilig å ha en frisk Caprizone ved sin side her ja. Men det rare var at når vi la oss ned på stranden flyttet skyggen seg nærmere og nærmere oss. Så det ble ikke mye solings her nei. Men koselig var det. Vi spiste også middag nede på krogen, Biffsnadder. Mmm, det er virkelig noen jeg kaller sommermat!
Moonwalk...

K for me!

Radio in my heart!
Have a nice Summer!
Shallabays, vi prekas!

Er du et strand menneske?


Shes so cute, Babysitting today!

I dag har jeg satt barnevakt for verdens skjønneste lille jente. Nemlig Nora. Hun er bare såååå søt. Jeg elsker å leke med henne hun smiler alltid, ler masse og kaller meg "Kajamin". Aww hvor søtt er ikke det!?

Søtis<3
Vi dro en tur til stranden, jeg er jo ikke vant til å ta med småbarn dit til vanlig, samtidig var jeg veldig sliten den dagen. Så jeg glemte en del av de viktige tingene, som ekstra bleie og armeringer til Nora. Men det var kjempe koselig uansett, vi plasket rundt i vannet og lekte "fly" imens jeg kjørte henne rundt i vannet. Haha, virker brutalt det her.

Sitter du barnevakt for noen?


Innkjøp ; 260710

Shopping, again. Det blir mye shopping på meg i sommerferien ja, med det er jo da jeg har penger. Til reiser og sånt! Wiii, så i dag kjøpte jeg meg noen ting som jeg tregte (*kremt* det kan diskuteres).
De gamle solbrillene mine klarte jeg å miste et eller annet sted, tror det var hos Wilhelm. De er sikkert smasha under trampolinen hans... Not good! Så i dag kjøpte jeg meg noen samme nye!eyeliner: 29kr     Makeup kost: 39kr      bikinitopp: 50kr     solbriller: 49kr          ALT// H&M


Liker du å dra på shopping?
Likte du innkjøpene


OUTFIT ; 26.07.10

Dagen i dag har gått med på å være på Nordby med mamma og Thea. Vi dro grytidelig til kjøpesenteret for å få med oss noe av dagen på hytta også, så ikke alt gikk med til shopping. Noe som hadde vært greit for meg, ofc, men tydeligis ikke var for mamma. Fikk kjøpt noe fint i dag, I will show it later.Øredobber: H&M         Cardigan: BikBok         Singlett: H&M         Bukse: VeroModa         

Smykke: H&M         Veske: H&M


Nå skal jeg nok gå å se på film, så vi prekas! ;-)Tycks??
New Earrings

// Gina Tricot, 24kr(sale)
Elsker sånne sweetypie øredobber med litt detaljer liksom. Da blir de litt mere spesielle og samtidig skiklig søte. Det som er dumt er at hullene jeg har i øret er så utrolig langt nede, takket være en dum frisør som ikke visste bedre selv enn å spørre en niåring om "Synes du at dette ser passende ut?" og viste meg prikken hun hadde tegnet opp. 
Selfølgelig sa jeg ja, var jo ikke noen ekspert på sånt heller. Så nå må jeg altså passe på å ikke ha for tunge øredobber osv. Skiklig kjipt spør du meg! Jeg har prøvd å ta hull på nytt, men de grodde igjen fordi jeg bytta så mye... 
Yes, ørene mine er et sort katastrofeområde!

Tycks om øredobbene?
Blaubææær er blått!

Blueberry, blueberry, blueberry. Alltid blått og alltid godt!
Just so you know, så har jeg nettop plukket antioksidanter rett fra jorda. 
Fantastiko! Både sunt og godt. Det beste bæret i sortene synes nå jeg. Det passer perfekt til smoothie, pai og til vanlig vaniljeis. Herlige saker altså! Jeg skal vise dere en oppskrift som sikkert alle som leser denne bloggen vet om! 


Blaubææær<3Hell oppi LITT melk (helst fløte) og MASSE sukker, så har du smørja.

Nyt den med omhu! (virkelig vakkert bilde må jeg si)

Sorry Theresa, men det så så kult ut, så jeg måtte herme litt på hvilken side spørsmålet skulle være på......

Like denne røren? Smakt den før?
Hvilket bær liker du best da?


HURRA! HURRA! HURRA!

Det skjedde noe koselig igår også, det var nemlig Theas bursdag! Derfor ble det mye kakebaking og nam på bordet. Farmor lagde den gode typisk svenske bløtkaken, som Thea ikke liker. Så Thea og mamma lagde selv the best brownie ever! Jeg lagde kokosboller jeg! De med havregryn ;-)
Thea fikk samme mobil som meg i bursdagsgave, bare at hennes er med tastatur. Litt kjipt at vi har samme, men det får gå, jeg skal ikke klage altså!!! (jeg har bursdag om et alvt år!!) haha, soon fjortis! Cant believe it!
Da Thea pakket opp denne mobilen sin. "Seriøst, seriøst, seriøst!" 


Hjalp Farmor med jorbærbløtkaken.
Og Farfar setter opp flagget.Thas Vs. Mammas, hmmm... lurer virkelig på hvem sin som er hippest!
Når har du bursdag?


1. år siden...

KjæreKjære Didrik.
Nesten et helt år er gått, det har gått sakte, men samtidig ganske fort.
Du ble borte i elven den 23.juli, og ble ikke funnet før den 24, vi har tenkt på deg hver dag og et helt år akkuratt i dag.
Det er fordi du har, og betyr fremdeles utrolig mye for alle oss som savner deg. Det er veldig trist og tenke på, det er tragiskt fordi du lagde så utrolig mye liv for hele trinnet. Etter ulykken må jeg innrømme at det faktist var ganske stille, men uker og måneder gikk... Vi begynte og ta vare på hverandre fordi vi var redde,redde for og miste en til vi er glad i.
Det ble mere omsorg, mere tilknytting i de forskjellige klassene..
Alle var med hverandre så ingen skulle bli stengt ute.
Vi har klart oss så utrolig godt Didrik, mye tror jeg er fra din hjelp. 
Du hadde bursdag noen dager før du gikk bort, 10.juli, så jeg vil Gratulere deg så utrolig mye med dagen som var på kjære Didrik..?
av, Sigrid. 

Jeg er så utrolig glad for at jeg fikk sjansen til å få bli kjent med deg og dele litt av hverdagen på skolen med deg. Den sjansen vil jeg alltid sette stor pris på.

Vi savner deg, Didrik ?

av, Åsne

//foto: meg

fra meg til deg:
Du var min stefetter et helt år, min klassekamerat og en lattergod gutt for oss i 6B og alle på trinnet. Samtidig har du jo familie og andre venner. Jeg klarer ikke å forestille meg det en gang.
Jeg har hørt at det er helt forferdelig å miste en forelder, men værst av alt å miste et barn. Så derfor kan jeg ikke skjønne hvordan stakkars Cecilie og Christian har gått igjennom dette Didrik. 
Vi har tatt godt vare på din kjære bror Aksel. Og det vil vi fortsette å gjøre. Aksel, en sånn godgutt. 
Alle minner, tanker, opplevelsene vi hadde med deg Didrik, godt å tenke på at vi fikk oppleve disse fine stundene med deg. Og leirskolen var virkelig herlig. Det var da alle på trinnet virkelig ble gode venner. 
Alle fikk bli kjent med en fin og snill del av deg da. 
Vil aldri glemme deg, og du vil for evig og alltid være i våre hjerter. Glad i deg Didrik.


Livet er heeeeeerliiigDet har virkelig vært en varm og herlig dag i dag. Litt skyete i begynnelsen, men godness good! 
Jeg fikk faktisk kjøpt gave til Thea også, som har bursdag i morgen. Jippi for deg søs.
Vi tok oss en tur til Stavern og senere en tur med farfar til Nordbyen for å kjøpe ny flaske til marsvinet Fredrik og som sagt, gave. Fant noen klær på salg, 20kr for overdelene. Så kjøpte meg fire kliss fine ting der ja. Det blir en del shopping på sommeren for meg. Da har jeg spart opp, + at det er salg. Jeg kjøper somregel bare klær når det er salg. (tror at dere har fått med dere det). Yes, yes. elsker sjøluft, havnen, shopping og is. Bildene over viser det meste. Der vet dere en ting mere om meg ja...
Er du en sånn person som shopper når det er salg, eller bare når du har penger å finner noe fint? 
(dette er en spørreundersøkelse, answer please)


Foto ; Hummel

kamera: Canon EOS 550D             fotograf: meg            bilde prog.: Photoshop CS3
Likes?


Outfit ; 20.07.10

Ja, i dag har det virkelig vært en skiklig slappfisk dag. Jeg var en tur innom Larvik med pappa, men det var det hele. Men vi har også truffet Julie som vi ike har sett på et år nå! Kjempe koselig og se deg igjen søta.

T-shirt: H&M        Tights: H&M       Armbånd: Laget selv    Tycks?  


Pakke i posten og en forferdelig nyhet!


Ja, det er herlig å komme hjem og finne en stappfull postkasse. Og det blir ennå bedre når man finner et Cosmopolitan blad gjemt nedi all reklamen og avisene. Da har jeg i allefall noe å lese på nå,for den dumme nyheten er at jeg har blitt så forferdelig forkjøla! Nå på sommeren vet dere! Det er ikke akkuratt det jeg hadde forestilt meg denne sommeren. Får håpe jeg blir kurert av litt lesing av blad og en liten biltur til farmor og farfar nå da...
Har du abbonoment på et blad? blitt forkjøla?My Sommerhits 2010


Følte at profilbilde mitt på face passet perfect inn med dette innlegget...

If you were a sailboat: Katie Melua

Uptown girl: Westlife

Who says: John Mayer

California Gurls(girls?): Katie Perry

Let's just fall in love again: Jason Castro

The Funeral: Band of Horses

Billionair: Travis McCoy

Airplanes: B.o.b ft. Hayley Williams(fra Paramore)

Time of my life: fra musikalen Dirty Dancing
Ja, si hva du vil, men dette er i allefall de sangene jeg har fått støkk på hjernen etter mange timer med radio og youtube.
Husker godt i fjor at alle gikk rundt å sang på I'm Yours av Jason Mraz, hehe det gjør jeg vel fortsatt, håper ikke jeg er den eneste. Jeg tror at noen av radiohittene i år kommer folk til å nynne på til neste også. 
Men altså, så kommer nok disse til å være mine sommerfavoritter denne sommeren. Det dukker nok opp noen flere. Nå er jeg altså veldig, veldig sliten etter lang hjemreise fra Danmark og kommer ikke på noen andre akkuratt nå, så her for dere nøye dere med disse så lenge.
Hvilke sanger er dine favoritter denne sommeren? Er det kanskje noen av disse over?


Printed ShirtT-Shirt: h&m 79,-
Storm - Lifehouse
Liker du denne trenden? Print on the shirt?


Ben & Jerry er et must!Guud som jeg elsker denne isen! 
Første gang jeg smakte den husker jeg godt var hos Andrea. Jeg kom opp en tur, og der satt hun med det herlige synet fram for seg. Det tok ikke lang tid før vi begge var oppslukt av denne nydeligheten. Dette er soleklart favorittisen fortiden nå. Visste du at det faktisk finnes egne Ben & Jerry isbutikker? Tror jeg fortalte det her på bloggen, men nå er jeg virkelig just in heaven!
Er du også en stor fan av Ben & Jerry is?


Foto ; The Rose

The Rose:  Bette MIdler
Tycks?


Dagens Innkjøp

Jumpsuit: h&m 149,-              Bluse: h&m 129,-
Like the innkjøp?


SHOPPIIIIIIING og et "herlig" lost

SHOPPING, SHOPPING, SHOPPING!!! I love it, og bedre er det når man får kjøpt noe. Nå har jeg lett i evigheter etter en jumpsuit som er kul, enkel og ikke koster skjorta, underet var at det fant jeg i dag!! Et elsk må jeg virkelig si. Jeg fikk smakt på den beste iskaffen jeg noen gang har smakt!! Nam<3 
Så denne dagen har vært herlig. Det var godt med et bad nå også, men Thea ble pottesur når jeg glemte skoene "mine" på stranden, fysj, pappa gadd ikke å kjøre across the city for å hente dem, så de er nok lost... (not very good for min lommebok, må nok kjøpe nye)

Love that ring!! 

Emma is our guide

Me like!Er du glad i å shoppe??


Tivoli is FUUUN!

Heisann sveisan!
Jeg virkelig elsker tivoli. Det er så gøy! Jeg pleier ikke å ta de alt for høye tingene, (for jeg har litt høydeskrekk...) men i går tok jeg, Emma og Thea ting vi ikke ante hva var en gang. Vi tok til og med Space shot! Det høye tårnet som man bare skytes rett opp og ned i. Oh shit, trodde jeg aldri skulle tørre det jeg. Men fun var det! 
Btw. så heter dette tivoliet vi var på, Bakken.Hihi, remember that fra jeg var liten.


Many people!

Vi måtte tørke oss i en tørkemaskin etter å ha tatt en skyteskute hvor man skulle sprute vann på hverandre.

Dette tok vi. (det er høyere i virkeligheten!)Nam, skooo...

Thea vant en liten bamse. Hjulet landet på femtiåtte, som vi hadde. Jeg bare ropte ut, "Å, vi har den, vi har den!" Haha, men det var sånn at vi bare vant en liten bamsebajs.

Stooooooooooor sukkerspinn! Me like ♥
Vært på tivoli i København før?


OUTFIT ; YESTERDAY

I know, jeg fikk ikke blogget i går, pappa holdt på med bank greier og bla bla bla. Så jeg fikk ikke vært på pcen, samtidig er vi hos min gode venninne Emma nå i København. Vi skal til Tivoli i dag! 

Men, yes yes, her kommer et av de innleggene jeg skulle blogget om i går. Take a look:

Skjorte: Gina Tricot       Shorts: H&M        Belte: Frankrike      Sko: Converse      Singlett: H&M
Tycks?


Pool Party

Vi koser oss her i Odense med shopping, bading og utforsking av byen. Kjempe koselig by må jeg si!

I dag var vi også i Den Fynske Landsby, der viser de den gamle Fyn. Spennende. Senere dro jeg, Anna og Thea ut til byen og tittet litt i butikker, jeg fant en kul skjorte og et fint øyenskygge palette, (haha, igjen) veldig fornøyd med innkjøpene, samtidig så var de begge på halv pris!
Jeg og Thea ble kjent med noen av Anna sine venner via at vi dro på et Pool Party som Caroline holdt. Kjempe søt jente! Der ble det splatt og splash over alt når vi plasket som gale rundt i dette bassenget. Yes, stakkar Caroline fikk sikkert en del å tørke opp oppe på terrassen der vi hadde gått. 
Camilla!

Sofie!

Anna!Haha, Caroline kom litt i veien hert ja...
Vært på Pool-Party før?New Makeup and Makeup Tips

Jeg kjøper ikke ofte sminke, men når jeg først gjør det, så må jeg være fast bestemt på at jeg liker den og at det kler meg. Jeg vil ikke kjøpe en gull øyenskygge hvis jeg ser helt forferdelig med den. Det vil jeg absolutt ikke, men noen ganger holder det at man bare liker fargen og sånt.
Nå har jeg fått meg en ny søt øyenskygge fra Loreal. Den var på halv pris på Hennes&Maurits, så der fikk jeg et pluss.Nydelig farge?Tips til sminking av øyne:
       1. Hvis du lurer på hvilken øyenskyggefarge som kler deg så kan du bare google opp "fargekart" å se på hvilken farge du har på øynene dine. Den som er rett ovenfor, framhever øyefargen din, og derfor kler den somregel deg.
       2. For å få et jevnt resultat kan du bruke en primer før du tar på øyenskyggen. Dette er en kremaktig greie som du bare smører rett på øyelokket. Denne funker også sånn at øyenskyggen ikke drysser så fært har jeg hørt.
    
       3. Et annet tips er å legge litt løst pudder lett på huden under øyet. Gjerne ta en farge som er litt lysere enn den egentlige hudtonen din. Så kan du bare børste forsiktig bort øyenskyggen som har drysset litt bort med en kost.
Hva synes du om fargen på øyenskyggen?
Likte du tipsene?


Stranda here I was

"Sommern er her, og de kule skal være på Norda koloni..." Den kolonisangen har jeg sunget på nå i hele dag! 

Om noen uker skal jeg til Hudøy (en feriekoloni) , jeg gleder meg masse! Treffe nye venner, bade, gå turer, ALT! Herlig<3
 
Men nå for noen timer siden kom vi fram til Danmark. Vi skal nå være hos noen venner, Anna Lin, Mads og Lars fram til søndag. Da reiser vi videre til København for å møte en av mine gode venner Emma!
På veien i dag utforsket vi alt rundt den kjedelige motorveien. Vi la merke til en stor, laaaaaang strand som var rett ved avkjøringen. Bra for oss, så har vi aircondishon i bilen, men vi fikk uansett lyst til å bade i denne temperaturen. Så da stakk vi innom der, badet og koste oss til vi kjørte videre.


Converse and my lovely new Volleyball! Liker du å bade?
Skal du resie mye rundt i sommer? Where?


Keyjey Powerhahaha...
I går ankom vi sakte men sikkert noen venner av oss i Höör. Det var herlig når vi tok oss et kveldsbad på stranden, det var jo tross alt 34°C i skyggen, etter hva pappa målte! Når vi kom jeg begynte vi å lage namnam til middag, nemlig tapas. Mitt favorittmåltid tror jeg nå.
Senere på kvelden skøt vi litt med luftgevær. Å! det var gøy, men jeg bomma hver eneste gang... haha.. Not very good.
Har du skutt med luftgevær før?
Foto ; På Landeveien

Tycks??Vårt lille Café besøk

Herregud! Det er helt forferdelig varmt! Nå skal man ikke akkuratt klage på at det er fint vær, men det er helt overvarmt rett og slett. I dag tok vi oss en tur på den faste lille Cafén som heter Lundagård, der har de helt nydelige kaker i alle slags mulige sorter, yummi♥
NAM!Kullamust in my ♥!!! 

Cool, or what!?

Men nå må vi komme oss ned til stranden en tur, det er jo faktisk 34°C her i skyggen! 
Skal du bade i dag?
Liker du å være på Café?


My Sailor Clothes

Jeg er en STOR fan av mønsteret sriper. Jeg har rundt ti plagg med det tror jeg, og det jeg viser her på bildet er bare av det jeg har med meg i ferien! Så, man kan si, hvis du noen gang skal kjøpe noen klær til meg, og er usikker på hva slags mønster, STRIPER, (eller blomster ;D )

Jakke: Loppis       Trøye m/ puffarmer: Wow

Langarmet trøye: Gina Tricot

Topp: Frankrike       Skjerf: Hennes & Maurits

Cardigan: BikBok      Singlett: BikBok
Er du fan av denen Selier trenden?


SIA-Glass

I går ble det en laaaang tur fra Stockholm til Lund. Vi ble sittende på biltur i 6 og en halv time, vi stoppet samtidig på en Dyrepark på veien, en veldig morsom en! Haha, det var apekatter som hoppet opp på pappa og som studerte nok så godt kameraet hans.

Etter det gikk vi ut, der kokte vi! Det var og er 30°C i skyggen! OMG... Så da var det utrolig godt med en deilig is. Sia is som er verdens beste is forresten!
Ååå som det frister!!?Smakt Sia-glass før?


Btw. Glass= is på svensk.


Innkjøp , 06.07.10

Fra igår:

Tycks??Outfit ; 07.07.10

Uskarpt bilde :-/Topp: Lindex        Jakke: Loppemarked        Belte: Frankrike      Ring: H&M      Øredobber: Gina Tricot Tycks??


My "new" Shoes

Ja, håper dere skjønte gåsetegnene ("). Disse Conversene fikk jeg i fjor, og jeg har brukt dem hver eneste dag siden, som jeg husker, når det har vært vær for det så klart.

Conversene mine er mine favorittsko, de passer til alt og er drit kule fra min side! Men jeg trenger nye nå. Hull ved ankelen, gummien holder på å løsne, lissene er missfargete av sjettingolje fra sykkelen, og lissehullene er snart gone! 

Så, hvis du ser dette innlegget nå mamma, eller pappa, så er det kritisk om disse skoene kommer til å overleve de nermeste månedene. 
Har du Converse?
I heart Stockholm!

I dag har vi tilbringt dagen vår på å sykle rundt i sentrum. Det ble litt shopping, så jeg har fått meg noen nye sommerplagg. Me like!

Vi opplevde gamle byen og den er virkelig helt fantastisk! Trange små gater med boder og mange mennesker, det minner meg om Kroatia og Italia. Aww, det er så herlig! Vi spiste god mat på en koselig resturant og tok oss en pause med å gå litt her og der.
Med hjelm på hode og kameraet hengende rundt halsen ble det litt av en tur du.
Frozen Yoghurt ♥ Thea fikk ny Baseball-jacket hun også!Inn her gikk Prinsesse Viktoria og Prins Daniel når de giftet seg for to uker siden (hvis det var det) Kirken er kjempe fin!

Det var en EGEN Ben&Jerry isbutikk der!!! Oh my god, I'm in heaven!!

Disse kule karene sto å sang "Use Somebody" på gaten. De var kjempe flinke.

Nusselig or what?


Daddy with his helmet!
Ser det ikke ut som en utrolig koselig by?At the Beach

I dag tilbrakte vi tiden på stranden og i selve sentrum. Stockholm er virkelig en FANTASTISK by! 
Jeg har vært der en del ganger, siden vi har venner av pappa som bor der. Visste du at jeg er halvt svensk? I såfall, nå vet du en ting mer om meg.

Jeg tok masse bilder på stranden og av byen, men så bad som pappa er, (ikke vondt ment pappa) så får jeg ikke lagt ut bilder fra turen vår i sentrum, fordi jeg må legge meg nå, vi må opp 08.00 i morgen skjønner dere!! Me don't like... 

Herloige bilder fra stranden i allefall:
Søte Cornelia♥

Trygg Hansa, alltid trygt, you know!

Vært i Stockholm før?
OUTFIT ; 05.07.10


I dag var vi på sykkeltur rundt i Stockholm. Jeg svettet som en gris, for der syklet jeg med tykke sokker i Conversene mine, begynte å bli solbrendt på øyelokkene og jeg hadde vist ikke noen strikk til håret på meg. Off, varmt!

Men, jeg hadde jo på meg noe, here is the outfit:
Bluse: Loppis           Shorts: H&M           Armbånd: H&M     

Tycks?


Når man drar til Stockholm...

I går satt jeg med pappa og Thea i bilen på vei til Stockholm, det var ikke akkuratt verdens korteste biltur, vi satt der i 10 timer! Uten film, bare radio og lydbok. Ehem...

Vi stoppet i Mariestad å spiste en deilig pizza, da kjente jeg hvor sulten jeg egentlig var...
Så, jeg hadde kjedet meg litt når vi var fremme ved Franco og Kajsa rundt 23.00. Men det var i allefall gøy å se dem igjen, Cornelia hadde vist gledet seg masse hun. ♥


Litt namnam til turen.   Yes yes, dark choclate is good!Men det ble litt makeup her ja... Hehe, my new look?

Ja, som du ser så er det en del fritidse bilder må jeg si.


haha ja, litt fritidse bilder av meg selv her ja... Nothing to do! Then it will be you!
Skal du til Stockholm i sommer? Or somewhere else in Sverige?
Hva gjør du når du kjeder deg i bilen?Foto ; It's like a dream

// foto: meg     kamera: CAnon EOS 550D
Haha, jeg har litt fritids med å ta bilder av spilet vårt. Ehem, *kremt*.
Tycks about the pictures?
Like to play Monopol?Mom's cool Shirt

En gang i blandt bruker jeg noen av mammas klær. Hun har noen få ting jeg bare sier "Aww, kan jeg få den?" eller: "Mamma! Herregud, hvorfor bruker du ikke den mer? Kan jeg få bruke den litt?"

Så jeg liker altså en del av klærne hennes, og i går fant jeg denne ekstremt kule skjorten som jeg faktisk har sett henne bruke tusenvis av ganger, men jeg har bare ikke tenkt over det. Hva synes du?tes, yes. Litt sving dans her ja...


Like the shirt?

Bruker du noen ganger andres klær? 

Vannmelon er NAM!

Hei og hopp alle sammen!
Det er strålende sol ute og da er det somregel deilig med en avkjøling. Vannmelon inneholder 90% vann så derfor er det både sunt og utrolig godt!
Hvis du vil ha en fin og ren hud burde du drikke masse vann, spesielt mye nå på sommeren. 
Jeg elsker denne frukten, saftig, søt og får opp humøret. Haha, jeg bare babler og bableri vei jeg...

Men, nå tror jeg at jeg får komme meg avgårde til stranden. 
Liker du vannmelon?
Skal du på stranden i dag?Innkjøp: 01.07.10

Når mamma kom å hentet meg i dag på hytta til Theresa måtte vi innom kjøpesenteret på veien, der skulle vi plukke opp Thea (my sister) og Tiril (venninnen). Jeg fikk en halv time imens mamma skulle handele inn noe mat, så jeg tok meg en titt innom Gina Tricot. Der fant jeg verdens råeste baseball collage jakke. Jeg har lett etter en sånn som ikke kostet rundt sånn 500kr, så fant jeg jo denne skjønnheten til 250kr på Gina Tricot!
 I ♥ that store.


Gina Tricot - 250kr
Tycks om collage jakkene?
Har du en selv??Icecream and a big misforståelse...

I dag har mesteparten av dagen godt med på å være på stranden med Josefine og Theresa. Senere dro vi inn til Amalie som vi egentlig skulle dra å kjøpe is med i Son, men vi hadde selvfølgelig somlet litt i solen, og kommet til det tidspunktet da hun allerede hadde vært å kjøpt det. Så vi dro inn, kjøpte is og kjørte tilbake til henne. 

Det skjedde en liten hendelse i iskiosken. Josefine ba om en kule med cookie and cream, og en kule med sjokolade, men det viste seg at den skrullete damen (beklager, må være litt negativ her) hadde visst mistet en kobling i hjernen sin å fått med seg at det var to kuler med cookie and cream Josefine hadde bedt om, men vi protesterte, og dermed helte hun kuleisen i et annet beger, tok en skje og veltet halve isen ned igjen i isboksen. How groes? Det så ikke så delikat ut akkuratt. En rund ball, blanding av to forskjellige is klæsja ned i isboksen. NAM! 
Akkuratt dette bilde over her er fra turen min til Strømstad. (hadde ingen bilder av akkuratt meg i dag, måtte ta et med is, så det ble dette her)Har du hatt en sånn liten misforståelse i dag du og kanskje? Eller en annen gang?
under oppussing

Designet er under oppussing. Det blir ferdig en eller annen gang senere i kveld!
Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits