Sound of feeling. -


A TRIP TO SWEDEN
Jeg har hatt så utrolig mange herlige og flotte sommerdager den siste uken nå. Og spesielt koselig har det vært når jeg tok med meg Juliane til Sverige. Vi var på festival og hørte masse fin musikk, blant annet RMK Kompaniet, en megabra svensk guttegruppe, og fant en del kule og unike smykker man ikke finner noen andre steder. Det har vært mye bading på stranda og spilling av kort, nemlig sånne ting som hører til sommeren. Å kose seg i sola med kortspill, Capri Sonne og radioen på full guffe på Christine fra P3 sitt program er så sommer som det bare går ann å bli. Jeg har kost meg masse og ser fram til fotballcupen som jeg skal på imorgen i Danmark! Vi skal holde til i Brønby, og kommer til å være der til torsdag. Beklager at det er så få oppdatering om dagen, men det er fint å kunne nyte ferien man har uten å måtte tenke på blogging hele tiden, men det stopper meg ikke å ta bilder, så jeg har nok et par innlegg på lur skal dere se! Ha en super fin ferie videre, og vi snakkes forhåpentligvis på torsdag!Beachlook
shorts: Zara  topp: Bik Bok  belte: Lindex  sko: Super Mode (Stockholm)  solbriller: HM  

Det er så grufult alt som har skjedd de siste dagene. Det er ubegripelig og føles helt uvirkelig. Jeg synes det er så fælt at denne mannen tok den avgjørelsen ved å gjøre den handlingen han gjorde, det er rett og slett så forferdelig galt. Jeg kondolerer så utrolig mye til de pårørende som ble truffet av denne nyheten, og føler med dem. Det er fint at Norge er så sterkt og står sammen ved å støtte hverandre, trøste hverandre og være der for hverandre. Det er noe som er viktig i en tid som dette, og som jeg tror vil bety mye for de som har mistet noen av sine kjære.Svar på spørsmål #1

Hei på dere, jeg vet at mange av dere har ventet på svarene på spørsmålene fra spm. runden, men det har seg sånn at jeg har delt opp spørsmnålene, så det vil si at noen vil komme på video, og noen vil komme her i dette innlegget. Det er noe feil på videoen, så jeg må nå spille den inn på nytt. Shit happens, men det er ikke verdens undergang. Håper svarene er gode nok. Hvis det er noe mere dere lurer på, så er det bare å kommentere det i feltet. Ok, les i vei. Action:

 

 Favoritt antrekk? Jeg har mange mange klær jeg er glad i, men noe favoritt antrekk har jeg ikke...

 Favorittblogg(er)? Jeg har ikke én spesiell favorittblogg, men jeg leser en del ulike blogger flere ganger I uka. Noen av favorittene er Angelica Blick, Hanna, Agnes Løkke og Amalie Hatlevik, Anna Lin Lundsgaard, Ida Fiskaa, Malin Staude, Fashiontoast og Kristine Moen.

hvilke sanger liker du best nå?   Ba ba ba ? Miss Li   Dog days are over ? Florence + The Machines   Blessed - Avicii   Lucky - Jason Mraz   Sushi - Cocoon   The Cave - Mumford & Sons   Daydreamer - Adele   Sunrise - Norah Jones

Hvem er din favorittartist? Har ingen spesiell favoritt, hører for det meste på en hel masse forskjellig musikksjangre, men for tiden er favorittartisten bandet Florence + and The Machines, og sangen jeg aldri blir lei av nå er Naive av The Kooks. Sommer

Vet du om det går an å laste ned Photoscape til Mac? Jeg har prøvd en masse ulike, men ingen har fungert på min, så jeg tror dessverre bare at Photoscape er laget og ment for Microsoft pcer.

 Hvilket redigeringsprogram bruker du? Jeg bruker nå for tiden Photoshop Elements, men er veldig lei av at det ikke har de toolsene jeg ofte har bruk for, så jeg tror at om litt så skal jeg få spart opp til Photoshop CS5. Men ellers så fungerer Elements veldig bra for én som ikke er interessert I å fordype seg sånn I redigering og bruk av mange tools.

Hvor finner du HTML-koder? Jeg er ikke god på html-koder, så hvis du mener angående designet, så må du nesten spørre Hanna.

I videoen fra Stavern, ble den filmet ved lydhusstranden camping? Jepp, det ble den.

Har du noe tips til å tjene penger? Hmm, jeg er ingen penge og veileder ekspert, men det gjelder vel bare å finne seg ett mål du virkelig har lyst til å oppnå så er det bare å starte å spare. Barnesitting for småbarn er jo alltids greit og er som oftest veldig koselig. Dessuten kan man søke til sommerjobb før sommeren. En smart mate å samle opp penger på og som faktisk fungerer etter tid, er å finne en boks f.eks, og hver gang du tjener opp en slant - uansett hvor lite/mye det er - putte det oppe i boksen, da vil du merke etter tid at den ene 20kroningen faktisk går til noe bedre enn den ene Mc Flurryen du hadde så inderlig lyst på men klarte å motstå. 

Kan du lage en whats in my bag video? Det hørtes morsomt ut, så det kan jeg sikkert få til!

Kan du lage Video av rommet ditt? Sånn ordentlig`? Jeg lagde en video av rommet mitt for noen måneder siden, og det har ikke forandret seg stort siden, untatt at jeg har fått et klesstativ stående på gulvet med noen klær hengende på. 

 -Kan du lage en "mågjørevideo"? Jeg skulle faktisk ha en med Natalie før sommerferien, men tiden gikk fort, så nå tror jeg vi må få tatt den etter ferien en gang.

Hvor skal du i sommerferien? Jeg har allerede vært i Stockholm, hytta, Stavern hos farfar og farmor, Son hos Theresa og skal videre til Danmark på fotballcup, litt mere på hytta og siste uke hjemme. Dette tror jeg vil bli en fin sommer.

Kan du snakke litt om de forskjellige linsene til canon speilrefleks? Jeg kan ikke noe særlig mye om de forskjellige linsene/objektivene til Canon speilrefleks dessverre, untatt litt fakta om mine egne.

Favorittbilde? Har faktisk inget særlig spesielt?

Synes du Frida Baklund er den kuleste i verden? Nissh, tulla, jo

Kan du legge ut spilleliste? Det kan jeg, jeg lagde en spilleliste med litt sommerfavoritter for noen uker siden: Trykk her

Kan du vise hvordan du redigerer bildene dine? Jeg synes at ingen redigering bør være lik alle andres, så derfor vil jeg også holde min egen metode for meg selv. That's just how it is. 

Hva ser du på på tv? Ser ikke mye på tv lengre, men som oftest er det CSI og Criminal Minds på kvelden med mamma, Frustrerte fruer, eller Gilmore Girls. <3

 HVor mye penger bruker du i uken? Kommer veldig an på hva det er jeg skal bruke pengene på. Om det er en blyant eller en kjole, kan være fra 20kr til 300 f.eks, men som sagt kommer det veldig an på.       

Er det irr å ha reggis, ( jeg skal få det snart) Nei, nå merker jeg det knapt, untatt etter at jeg har strammet, da er det shit ømt.

Har du noen favorittfilmer? Ja, jeg har faktisk et par. Å kunne sette seg ned og se på film er noe jeg virkelig elsker. Det får meg alltid i god stemning, og det hjelper på humøret. Tre filmer jeg kan anbefale er ?No reservations?  ?Elisabethtown?  og ?Definitely, maybe?. Favorittsjangeren min er romantisk komedie, og jeg blir aldri lei av gråtefilmer. Film er den beste oppfinnelsen i hele verdenshistorien som noen gang har eksistert. Synes jeg.

Hvor lenge skal du ha reggulering? Forhåpentligvis til slutten av niende nå..

Kan du fortelle litt om kamerautstyret ditt? Det kan jeg godt. Jeg har og bruker kameraet Canon EOS 550D og er eier av objektivet 50mm med en blender på 1.8. 550D-en er spesielt godt egnet til filming. 50mm-en har en blender på 1.8, noe som vil si at det kommer mye lys og gjør at når du fokuserer på noe, blir bakgrunnen litt uklar og bokeh aktig. Annet enn disse to standarene mine så bruker jeg en fjernutløser fra Canon som jeg ofte bruker til å ta antrekks bilder, og det fungerer helt toppers! Ellers har jeg også et kamerastativ fra Benron.

Kjenner du Theresa fra Thien.blogg.no? Ja, det gjør jeg.

Hvor får du inspirasjonen til stilen din fra? Det er et spørsmål jeg får som det ofte er vanskelig å svare på, men jeg kan egentlig si at mye av inspirasjonen kommer fra moteblogger(spesielt svenske, det er nemlig så mange derifra som har så herlig stil), gaten, moteblad som Costume, Det Nye og Cosmopolitan, og filmer. Elsker filmer hvor personene har så mange fine og inspirerende klær, da blir det ekstra gøy å se på.

Første ord du tenker på når du hører justin bieber? Lilla and his hair

Har du noen fremtidsplaner, i så fall: hva? Ehm, jeg har lyst til å studere foto, og håper på å kunne jobbe som freelans fotograf når jeg blir eldre. Tre mål jeg har med livet er: lage en bakebok, holde en fotoutstilling og kjøpe båt.

Noe annet du lurer på? Some wonderful summer days
photo_privat

Hei på dere alle sammen. Jeg har vært i Stavern uten nett i en uke snart nå, så der er grunnen til ingen blogging. Jeg har ingen anelse om hva jeg skal poste på denne bloggen lenger, og jeg vet ikke hva som er interessant, derfor prøver jeg og komme opp med litt ulike ideer som jeg skal gjøre fremover, og jeg håper at statistikken snart vil stige litt igjen istedenfor bare at den daler i nedoverbakke, noe som ikke er så motiverende, men alt har jo en grunn. Dagene her i Stavern har vært super herlige. Vi har både hatt sol og regn, og brukt dagene på å spille kort, kjøre båt og badet. I går dro vi med båten ut til Helgeroa og ut til en liten holme hvor vi snorklet etter blåskjell og badet i vannet som faktisk var overraskende varmt. Jeg koser meg sånn, og det er fint å kunne ha litt tid hvor man prioriterer familien. I morgen har Thea bursdag, og da skal vi feire med både kake og muffins. Det blir nok koselig. Jeg håper alle nordmenn har det bra etter det forferdelige som har skjedd nede i Oslo, håper folk er i sikkerhet. Exotic and colorful

En liten film fra dagen på Fjärilshuset i Hagaparken i Stockholm. Det var så mange fine og fargerike sommerfugler at jeg ble skiklig motivert for å filme og ta bilder av dem. Nå skal jeg på en liten biltur til Farmor og Farfar i Stavern. Der skal vi være en uke nå, og jeg gleder meg masse til mange solfyllte dager på stranden og spising av is. Ferie er fintVacationDe herlige dagene vi har tilbrunget her i Stockholm har vært helt underbara! På tirsdag besøkte vi Fjärilshuset hvor vi opplevde en flott oppbygd regnskog med både tropiske og sjeldne sommerfugler i alleslags farger, den lå midt i Hagaparken som vi syklet rundt omkring i, det var derfor vi også tok oss tid og stakk en tur innom. For første gang i mitt liv fikk jeg oppleve sommerfugler på nært hold og som ikke stakk av før man fikk snappet ett bilde, så det var morsomt å få klipset litt bilder på minnekortet den dagen.

Bading, grilling og kjøring av tube er mye av det vi har gjort her på de lune ettermiddagene, og det er virkelig fint å kunne slappe av i sommervarmen og bare kose seg. Vi har til og med fått dratt en tur ut med båten til en liten vik hvor vi koste oss med piknikk og snorkling. Sommer uten båt er utenkelig for meg, det er jo nesten bare på denne tiden av året man kan få utnyttet havet ved å kjøre rundt med båten og ha det gøy på bølgene. Sommeridyll. 

Skulle forresten hilse så mye fra Kristine, hun er best! [oppdatering kommer,] Fjärilshuset 110711
shorts:
Arvet   belte: Lindex  sko: Converse  solbriller: H&M  veske: Lindex  ring: H&M  topp: Arvet

Her er ett lite innblikk av antrekket jeg hadde på meg på vår lille sykletur rundt i Haga parken i går. Vi var inne på Fjärilshuset hvor jeg så de mest fargerike sommerfuglene jeg noen gang har sett, og jeg fikk virkelig opplevd dem på klart og nærme syn. Det var nesten så jeg fikk litt følelse av å være i Regnskogen. Sommeren her i Stockholm stan er så herlig fin, og jeg er glad for at vi skal være her ett par dager til. Ett stort elsk.Waves and barbeque
Jeg hadde ett par superfine dager i Son med Theresa, og jeg storkoste meg skikkelig. Båtkjøring ble det mye av, og jeg fikk til og med teste ut mine egne ferdigheter. Jeg har bestemt meg for at jeg nå skal spare opp til en sånn båt selv med skikkelig motor, det kan nok ta endel år. Å kjøre båt er noe av det morsomste jeg vet, og ikke minst så er det så typisk sommergreie.

I går kveld ankom vi Stockholm etter mange timer i bil. Jeg har kjørt den samme ruten i flere år og mange ganger nå, men denne gangen var det ikke ett gramm kjedelig siden jeg hadde de nyeste nummerene av "Det Nye" og "Cosmopolitan" som lesestoff samtidig som jeg fikk meg en herlig Sundae is på veien som muntret meg opp. Etter en lang natt med myggestikk som klødde og en sovepose som var litt for varm sto vi opp og gjorde oss klar for "Boll fest" som er en hagefest Franco og Kaisa holder hvert eneste år hvor alle venenr i nabolaget og ellers samler seg og spiller Bocha, spiser god mat og kanskje tar en tur ned på stranden for å grille og bade. Det har vært en super dag, og jeg gleder meg masse til de neste fire dagene som vi skal tilbringe her i herlige Stockholm. For Stockholm er en herlig by!Maria digger gjesteinnlegg!

Hei! Enda et gjesteinnlegg, ja. 

Har ikke mye å gjøre nå. Ventet på at Sofie skulle komme, men så fikk jeg vite at vi må hente henne fordi det ikke var noen som kunne kjøre henne.. så nå venter jeg på at pappa kommer hjem og vi får dratt på hytta med Sofie! Det blir kjempe koselig! Gleder meg som et lite barn. Vi skal være på hytta til søndag og så drar vi videre til Kragerø hvor Sofie har sommerhus. 

Ja, da sitter jeg her og spiller et zoo spill på ipaden. Som dere kan se har jeg kommet ganske langt... ja, jeg har ikke hatt så mye å gjøre i ferien, enda.

- MariaSommer sminke

Siden en del av dere har spurt etter sminkevideo, så tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvordan jeg sminker meg nå på sommeren når jeg først bruker det. Sminke med mye farger bruker jeg ikke så mye av, for jeg prøver heller å få ett litt mer nøytralt resultat med litt matte farger og slikt. Det er faktisk ikke hver dag jeg bruker sminke nå som det er sommer og sol, men når jeg først gjør det, så er det somregel denne metoden men kanskje ikke alle produktene som brukes. Noe annet du lurer på? Stranded on an Island

// Canon EOS 550D + ef 50mm f/1.8

Etter noen fine dager på hytta i Sverige tok jeg turen ned til Theresa i Son hvor jeg nå har vært hos siden Søndag kveld. De forrige dagene har det vært strålende sol og kjempe fint vær! Vi har badet masse og kost oss med film og fine båtturer. Vi har planer om å kjøre Tube i morgen, noe jeg tror blir kjempe gøy. Solen er desseverre ikke kommet frem i dag, men de neste dagene håper jeg været blir fint igjen. Nå skal vi ut en tur og kjøpe litt snadder! Ha en fin somemr videre, så prates vi så lenge. Hvordan har ferien vært så langt?Gjesteinnlegg av Maria

Heihei! Siden Kaja har problemer med nett, har jeg fått lov til å bare gå inn og blogge litt på hennes blogg. Noe jeg synes er kjempe gøy!        Btw: Jeg vet ikke hva som skjedde med designet, men nå er det heldigvis fikset.

På søndag tok vi en liten båttur til en koselig strand og grillet, badert og kjørte med romperister.
Igår kom solen, og det var 27 grader ute! Så vi var ute og solte oss. 
Familie er best!


Bilde er fra ifjor vinter når vi var i Sør.Afrika.

Har du gjort noe morsomt de siste dagene?
Adios amigos - Maria <3
Gjesteinnlegg av Maria!

Hei! Jeg fikk lov av Kaja å ha et gjesteinnlegg, noe jeg er kjempe glad for! 
Dette innlegget er om hva jeg har kjøpt i det siste og hva jeg har tenkt til å kjøpe.

Har kjøpt:  Genser fra H&M kr, 149,- Topp fra H&M kr. 29,- på salgTo elskelige topper fra BikBok kr. 199,- og 149,-Bikini fra H&M kr. 149,- og 75,- på salgShorts 1 fra bikbok  kr. 50,- på salg. Shorts 2 og 3 fra H&M kr. 299,- og 199,-

Ring og smykke fra H&M kr. 49,- og 79,-Kjole fra H&M kr. 50,- på salg. Vest fra bikbok kr. 299,-

Ønsker meg:
Scullscarf  fra miss selfridge
Becksöndergaard skjerf - Supernova Miami
Runwaydreamz shorts

 - Maria<3

 Idyll.


Tusen takk til min beste venn Maria som var så snill å hjelpe meg med å laste opp bildene! ...fra Maria    Canon EOS 550D + ef 50mm f/1.8

Det er ikke mye man kan gjøre når det ikke er stort til finvær og regnet kommer av og til i bøtter og spann utenfor vinduet. Jeg har brukt mesteparten av dagen på å sitte godt tullet under et teppe oppe på rommet med søsteren min og sett flere episoder av Heroes og spillt kort og spist iskrem som vi kjøpte fra Isbilen tidligere i dag ute i hagen som oser av blomster. I går når det fortsatt var ganske så greit vær tok jeg og Thea turen inn til Strømstad hvor vi ruslet rundt i de små gatene og spiste god caramel is og tittet litt i butikkene her og der. En koselig dag rett og slett. Hvordan er været der hvor du er?
Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits