Sound of feeling. -


like / dislike ; UGLE SMYKKE
ugle smykke: Cubus


LIKE or DISLIKE?


New Pants

Ja nå var det virkelig på tide å få seg et par nye jeans. Den forrige buksa mi hadde begynt å få et hull på venstre ben, samtidig som det hadde et GrandeMegaPluss hull på høyre. (altså realy big!) Det strajkk seg over hele kneet mitt!

Så jeg tok en tur til senteret, tittet i de forskjellige butikkene, og der! På BikBok fant jeg bare den nydeligste nydeligheten du noen gang kan forestille deg. Hehe, litt overdriving kanskje? Det er jo bare en bukse, men en som sitter perfect rundt livet, nydelig farve, og den passer til alt! 

I'm Happy
BIKBOKSnakkes senere, skal på fotballkamp, WISH ME LUCK!

Hva synes du om buksene?


besøk      http://andyslfe.blogg.no     og      http://melissen.blogg.no


It's Like a Dream to Me...

Ingenting er så godt som en herlig, kald, og ekstremt god sjokolademelk, når du har gått i Ugg hele dagen, fordi du trodde det skulle bli shit kaldt.... Dette gjorde altså jeg! Smarty girl ja.
En velsmakende yoghurt er også viktig å ha på en varm sommer/høst dag!


Cocio! <3
Btw. I dag fikk vi vite at vi skulle ha Kupertesten på Torsdag! Og læreren sa det liksom som: "Ja, forresten, vi skal ha kupertesten i morgen og på torsdag vi." Som om det var ingenting liksom! Hallo! Vi får karakterer på den!!! Gaad...

 B-klassen skal ha testen i morgen. Poor people! Så nå blir det joggings de nærmeste dagene til Torsdag du!Smakt Cocio før? Er ikke det bare verdens beste sjokolademelk du noen gang har smakt? Eller tar jeg feil nå...?

Har du hatt Kupertesten før? Var den vanskelig? Hvor mange runder klarte du?
HUSK KONKURRANSEN!  trykk her eller her:

http://kely.blogg.no/1283105003_29aug2010.html#comment
FILMKOS toppet kaka!
Du er søt du Hanna...
Dette er bare VERDENS beste brownie jeg noen gang har smakt! Hanna sa den var poseblanding fra Regal(hysj, hysj..)

Å jadda!Creds, by Hanna!
Vi så filmen "I LOVE YOU Beth Cooper". Ekstremt morsom! 
f.v: Anniken, Hanna, Natalie, Mari, Line og Anna!


Planene for kvelden i går var egentlig at jeg skulle på Skumparty. Noe en ungdomsforening arrangerte. Alle vennene mine skulle være der, og det fristet. Men når jeg fikk en telefon fra Hanna som lurte på om jeg ville komme opp på filmkveld med jentegjengen min, så ble det heller et ja til det! Man kan jo ikke få med seg alt her i verden heller... Og filmkveld med gode venner er bedre enn en fest synes nå jeg.

Så da ble det cosy evening med Anna, Hanna, Anniken, Line, Mari og Natalie hjemme hos Hanna. Der spiste vi oss mette på SYYYYYKT god brownie, pizza, og et herlig godteritårn! Hanna showed her creds!

Har du noen gang filmkveld med venner?
Har du sett filmen "I love you Beth Cooper" ? 


OUTFIT ; 28.08.10
topp: BikBok          tights: BikBok        armbånd: H&M, BikBok, laget selv       veske: H&M       neglelakk: Isadora


Rart.. Hver eneste gang jeg skal overnatte med Andrea og Malin, så blir det ALLTID hos Andrea. Men dette er jo of course fordi vi føler oss hjemme der, og fordi Jan og Stine er verdens kuleste foreldre! 

Igår overnattet jeg hos Andrea. Kjempe koselig! På formiddagen var jeg og Malin på kjøpsenteret, og da skulle jo Andypandy være med, men hun kunne dessverre ikke. Sad...

Vi koste oss i allefall på kvelden med hele snacksfatet i sengen, samtidig som vi så filmen "New York minute" der Ashley og Mary-Kate Olsen er med i. Herlig film du!

Herlig å få sett dere igjen godklumpene mine. I've missed you!
Sett filmen "New York Minute" før?

Think about my Outfit?

NEW PARFYMETreson IN LOVE : 375kr

For en stund siden lovet mamma meg at jeg skulle få en parfyme som "gått ut av barneskolen gave". Haha, utrolig gøy! 
Og den lukter helt ekstreeeeeeemt herlig. Og designet er jo bare kjempe søtt! Alt er virkelig pluss med denne her.
 I love it! Tusen takk mamma, du er en engel fra den høye himmel.
Luktet på denne parfymen før?
Er ikke flasken bare utrolig fin?


Shopping Tour med Athina, Nora og Kaia

Er det mulig! Dette må være en av de morsomste turene jeg har hatt på CC. Jeg skulle møte Kaia, Athina, Nora og Alpha kl 15.40, men (som vanlig) kom jeg litt senere pågrunn av my dear blog. Haha, måtte blogge først, noe som tok en time. Så jeg var altså fremme rundt kl 16.15! Hoho......

Alpha kunne dessverre ikke komme, så da var vi fire girls on tour. Jeg hadde tydeligvis skiklig mye energi i dag og fikk latterkrampe hvert femte minutt, noe alle de andre også gjorde. For en gjeng vi er!


Ouuuhhh, me LIKE!

Nydelig kjole til 50kr, denne skulle jeg egentlig kjøpe til 17. Mai. But I didn't by this today... Kan ikke kjøpe all verdensting heller.Sæxyyy!
Favorittmerke!

SUNDAE♥
Vi møtte Jacob og Theo på McDonalds, der jeg kjøpte en Sundae som jeg virkelig ikke har smakt på tre år tror jeg, og det verste va jo at det er shitgodt! Helt til Jacob tok den fra meg og tok tunga si å slikket i hele greia. ÆSJ! Fra i morgen av skal jeg aldri snakke, se eller høre på det trynet ditt igjen! Forstått?? >:-C

Haha, vi sjkket bloggen min samtidig. Smart or what!??


Skills
"Let's stop the warming of the South Pole."
Fem i en smell!

Creds for bra hopp må jeg si.. Takker, takker!
Duble hakeeeeBokbindet venter på meg. See you!

VÆRT PÅ SHOPPING MED VENNER DENNE UKA?The Sweetest Raincoat

Ush, det har bare pøset ned i hele dag! Det er ikke akkuratt det været jeg har så veldig lyst til å gå rundt i nå, men da er det jo bra at man har the world sweetest raincoat! Noe jeg har skjønner dere... Jeg kjøpte den på salg på H&M for leeenge siden, har bare aldri giddet å bruke den. I'm weird.


raincoat: h&m

Nå skal jeg ut på tur til gamlesur med Athina, Kaia, Nora og Alpha. See you!
Watcha think?


Third day at New school

Det har gått tre dager siden jeg startet på ny skole nå. Som 8. klassing har det både vært spennende og helt nytt! Gøy å gå med alle de gode vennene mine fra andre skoler da! I dag hadde vi piknik inne i gymsalen på skolen! Haha, fordi lærerne trodde det skulle høljregne i dag!

Tror virkelig at dette er den merkligste pikniken jeg noen gang har vært på! Men gøy var det jo, til og med kåring av beste piknikkurv. Vi var i grupper, og jeg var med Jacob, Eva, Ina, Eirik og Henrik. Koselig gjeng!

Før pikniken i dag var vi på tur inni skæven! Vi var 120 elever samlet som gikk tur i skogen. Haha, skjønner ikke hvordan lærerne synes det var så smart akkuratt.
Celina, Nora og Kaia<3
Haha, digger deg pus!

Jacob har lite å gjøre an man se...


På tur inn til den kjære skogen

Meg, Andreas

Kommer innlegg senere med Raindropsbilder! Gled dere!Sopp kjære knopp

Nå må jeg og Anna rekke en trening som starter om 2min, så snakkes!

Hvilken klasse har du startet i?


Mari is in the House!

Hihi, jeg virkelig elsker å være med Mari. Så mye å finne på! Nå har vi allerede klart å spise oss kvalme på daimsjokolade, så får håpe jeg holder meg frisk. Tror vi har tatt en del bilder, for pcen min er already full! (shit...)

Vi har bare klikket i vei med kameraet, many snapshots!

Music♥

Bamsefar i LiaJadda!...

Oss to!!!


Nå skal jeg rusle bort til butikken for å kjøpe Safarikjeks til tomorrow!
So, see yaa!
Er du også veldig flink til å bare klikke i vei med kamera, (spessielt når det kommer så mange etter hverandre...)?The Classic Alpelue
Å herregud, jeg tror virkelig ikke at jeg har prøvd denne luen siden Paris i 2008! Det var liksom en periode der jeg bare gikk med den hele tiden. Haha, så den vekket opp mange gamle minner når jeg fant den igjen. I missed you!

Litt gøy, dette er jo typisk Fransk, og jeg brukte den masse i Frankrike. Mange bilder den har vært på kan du tru!

Hva synes du om denne alpeluen min?


OUTFIT ; 23.08.10Topp: BikBok       Skinnjakke: H&M        Bukse: Wow       Veske: H&M       Sko: ConverseJa, i dag var det FØRSTE skoledag! Jeg trodde det skulle være sånn helt creapy, ny skole, nye lærere, nye regler å forholde seg til, og mye strengere. Men så ille var det faktisk ikke! (av det inntrykket jeg har fått i allefall...)

I dag var jeg en tur med Kristine i byen. Kjempe hyggelig! En superduberkluper kul jente.  Vi tok oss den nye "Dobbel Shake" på McDonalds. Å for en herlighet! Prøvd den før?

Dagene fremover blir annerledes og gøy. Jeg grugleder meg til hvordan de neste tre årene blir. Sikkert spennende, men skummelt!
HVa synes du om mitt første skoledag Outfit?  
Hadde du første skoledag i dag?
Manikyr: Lovely thingH&MUuh, me like!I dag fikset jeg neglene mine, noe jeg ikke har gjort på evigheter. Altså neglelakk og slikt. Jeg er så utålmodig når det gjelder å vente på at det skal blir tørt! Pluss at det er jo første skoledag tomorrow(kan ikke fatte det enda jeg..) ! Så derfor må man jo være litt fiksferdig vet dere!
Ble egentlig ganske fornøyd med resultatet. Selvfølgelig er jo høyre hånd mye bedre enn venstre, men det ser bra ut må jeg si!
Lakkerer du neglene ofte? Hvilken farge bruker du somregel da?


Piknik i Vigerlansparken

Engang i sommer leste jeg i et blad hvilke ting man absolutt burde ha opplevd i løpet av ferien. En av tingene var piknik. Og det var jeg så skuffet over at jeg ikke hadde gjort, for det er jo så koselig og hyggelig! 

Derfor ble jeg kjempe glad da jeg ble spurt om jeg ville komme ned til Vigelandsparken med Kristine, Aurora, Anniken og fler i dag. Først var solen snill, men så skiftet den opp og ned. Det blåste litt også. Vi trodde det skulle regne, men det gjorde det altså ikke, og det var varmt hele dagen!
Virkelig vakkert, flott utrykk må jeg si!
Haha, jeg og Hanna fikk helt latterkrampe når vi skulle ta bilde!

Selma er pen!Celine!


I'm lovin it! 
Haha, Anniken er linseluuus!
Jeg og Jacob er råe i å stå på henda as!
Er du glad i å gå på Picnik med venner?


Hotel Deluxe

Vi må jo få prøvd å lese litt i ferien og da... Uansett om jeg bare har lest femti sider or something.
Lipton Tea!
De siste dagene nå har vi bodd på hotell her i Sverige. Grunnen er fordi vi har vært i begravelse. Men det noe annet vi ikke trenger å gå inn på nå...
Saken er at det har vært veldig koselig her! Hele familien samlet rundt et stort rundbord hver morgen. Tanter, onkler, fettere & kusiner, besteforeldre, og meg, pappa og Thea. Virkelig luksusfrokost var det og, stor buffe med masse godt. Hihi, egg, sjokolademelk, smoothie, masse tropisk frukt, pannekaker og annet snadder ble det servert. Ikke rart jeg vil lengte litt! (?)
Er du glad i å bo på Hotel?FILMVURDERING by: Moi

Film er virkelig en del av livet vårt sier nå jeg. Jeg elsker å gå på kino, ha koselige kvelder med venner og kanskje være med familien i stua på en rolig lørdagskveld. Det er herlig! 
Men noen ganger er det fint å vite om filmen man skal se er bra eller ikke. Det er ikke særlig gøy å sette seg ned, helt klar og så er filmen skiklig kjip! Derfor tenkte jeg at jeg skuklle anbefale to av mine favorittfilmer. 
LoveActually og About A Boy.

LOVE ACTUALLY:
fakta:
Aldersgrense: 7år      Spilletid: Ca. 2 t. 9min     Romantisk Komedie

Denne filmen er bare herlig! Hver eneste gang jeg ser den begynner jeg å gråte en gang midt i filmen. Den er både rørende, morsom og romantisk. 
Hele greia handler om ulike forhold i ukene før jul. Ekteskap, Forelskelse på jobben, Far & Sønn, og Rockestjerner og Managere. 
"Alle gjør de Love Actually til en film der ikke bare en historie blir fortalt, men ti forskjellige historier som flettes i hverandre." Står det på baksiden.ABOUT A BOY:
fakta:    
Aldersgrense: 7år     Spilletid: ca. 97min         Romantisk  Komedie (I think)

Ååå, jeg blir bare forelsket i disse to karakterene. 
Will er en rik mann med rask bil, 38 år og ansvarsfri. Han nyter rett å slett livet sånn som det er, helt til han møter Marcus. En uvanlig 12-åring som blir kjent med Will, og sammen får de et forhold som både er innpåtrengende og kameratslig. Denne filmen er virkelig en man får et søtt sukk for!


Disse to filmene anbefaler jeg deg sterkt! Kanskje til en dag du vil leie film og laxe foran tven... De er i allefall nydelige begge to!Sett noen av disse filmene før? Hva synes du om dem?
Hva er dine favorittfilm(r)?

Tannlegenes skrekk!

Offa meg! Nå er det bestemt at jeg skal få regulering. Jeg var i dag (kl. 09.00, ALT for tidelig) hos tannlegen for å ta avstøpning av tennene mine. Virkelig "flotte" greier altså! Litt ubehagelig, men jaja, vi sparer det værste til når jeg faktisk skal få på reguleringen!


Ja, jeg var litt skeprisk i begynnelsen på hvordan dette kom til å være, men det gikk helt greit. Ryktene var jo bare tull sier nå jeg!


Etter tannlege besøket fikk jeg meg som vanlig noe på United Bakeries. My best friend♥
Later Alligator! Nå drar jeg en tur til Sverige, vi snakkes!
Har du regulering, eller hatt?      Liker du sjokoladescone?

Mitt Outfit today:
http://kely.blogg.no/1282205477_outfit__190810.html#comment


OUTFIT ; 19.08.10

Man kan si at jeg har en ganske så variert stil. Det kan gå fra søte blonder, til hippie chic og til litt rocka. I dag har jeg blandet meg litt! Litt nagler, og mønstret tights er kult for å få fram litt detaljer i et anntrekk. Og håret teller utrolig mye! Det fant jeg og Mari ut igår kveld nemlig. Haha, oss og tanker.
En utrolig smart, enkel og fin frisyre jeg har begynt å bruke nå!

cardigan: H&M      trøye: H&M     smykke: Gammel bukselenke      armbånd: H&M, BIKBOK   
ringer: H&M      tights: BIKBOKArevoar! Nå skal jeg til TANNLEGEN FOR Å STØPE TENNENE MINE!!! Wish me luck!


Tycks om mitt Outfit today?


Innkjøp ; 17.08.10

A told you, it would come today!
Igår var jeg som sagt på en nokså koselig shoppingtur med Frida og Marie. Kjøpte noen plagg som jeg er helt ekstremt fornøyd med! 49kr per!. 273kr til sammen! (for kjøpte et par solbriller til 9kr, men de har Jacob tatt!!!)


Bik Bok - 49kr

BikBok - 49kr

Gina Tricot - 49kr

Bik Bok - 49kr

BikBok : tights - 29kr     topp - 49kr

LOVE♥


Soon blir det kos med Mari! Later Alligator!


Tycks om innkjøpet?


Kino & Shopping ælik tre fornøyde jenter

Nå har jeg endelig fått sett Eclipse! Jeg er ingen really big Twilightfan, men filmene og bøkene liker jeg veldig godt. Denne filmen var utrolig søt, selv Frida begynte å gråte! Men Bella har noe flotte karer å holde seg til der ja, skiklig klinebattle.

Jeg, Agnes og Frida tok oss en tur ned til Bogstadveien for å shoppe i dag, gå på Cafe og senere på kino. Kjempe koseleigt! Agnes skulle fikse noe med moren sin, så jeg og Frida tok shoppingrunden alene, helt til vi traff Maria. 
Jeg fikk kjøpt meg rundt åtte plagg eller noe, pluss accesorise for 274kr!!!! Oh my GOD! Jeg fikk meg min livs første Maxi kjole, super fornøyd må jeg si! (det er for mørkt til å ta bilder av det nå, så innkjøpene kommer i morgen.)
Agnes! 
Me love nailpainting.
Frida ble lamslått da hun så at smykket hun hadde på var utrolig likt et på GinaT... Crap, alle butikker in the hole world kopierer alt jo!
Yummi!
Frida og MArie!
I'm pretty cool I think...
Frida!
Andrea, jeg er stolt! My best friend is on that poster!
BUSTED! Hahahah, never ever gå på rødt lys!
Ooooog fremme! 
Plutselig var klokka seks når vi var i Bogstadveien. Så her ble det full fart ned til kinoen (som startet halv sju) etter at vi hadde hentet penger hos Frida! For no stress... 


Men nå skal jeg gjøre meg klar for bedtime! Vi prekas!

Har du sett Eclipse?            FRA TERNINGSKAST 1-6, HVA SYNES DU!?


I'm in a Sirkle called Heaven

Cookies in my heart! <3

Nå har jeg vært ute med en god gjeng på over 14 folk. Utrolig koselig å komme hjem til vennene sine som man ikke har vært sammen med eller sett på to hele måneder! I can't believe that I survived, it's totaly unbelievebal!
Vi hang en stund på Seven to the cool Eleven, så jeg kjøpte meg en av verdens beste smaksfulle cookies. Virkelig et ELSK! Den står helt klart på lista over hvilken bakevare som er min favoritt blandt godsakeri!

 

Liker du cookies best, eller liker du bedre brownie og annet godt? Tell me, dette er en undersøkelse (til mitt hemlige prosjekt, shhh... ikke si det til noen...)


Foto ; Bubblesfoto: meg        kamera: Canon EOS 5D (mammas)       red. prog: photoshop

 

Likte du bildene?


OUTFIT ; The Wedding


Kjole: Lindex       Pumps: idontknow       Trench Cote: H&M
Jeg har opplevd bryllup to ganger i mitt liv. Tanten og onkelen min sitt, og det igår. Ja, vi  var på verdens søteste hagebrylup! De giftet seg i sin egen hage, isn't that soooo adorable? og det alle drømmer om liksom? Nå har jo jeg hytte i Sverige, på landet, så vi var hele gjengen der. 115 gjester, jeg kjente ikke over halvparten engang. Folk fra Gøteborg, Danmark og Norge. Så en del var det...


Vad tykker du om mitt oufit?


HUDØY CAMP 2010

Da er jeg kommet hjem fra enda et år med to herlige uker på Hudøy. Dette var altså min femte gang på den kule øya, med masse kule folk og utrolig snasne ledere. Jeg må si at jeg har kost meg veldig! Får håpe at mine gjestebloggere har tatt pusten fra dere. (haha, tull og tøys)
Det var gøy, for jeg kjente noen på kolonien fra før av, derfor ble det mye skravel på gang... Dessverre var jeg litt uheldig en av dagene, for jeg klarte å løpe på noe spist. Jeg fikk et langt kutt på tre centimeter. Ikke særlig dypt, men det ville ikke gro for fasken! Så derfor satt jeg igår å måtte sy fem stakkarslig sting i min kjære fot. 
Vi var 34 jenter på kolonien og vi hadde 9 ledere. Hvis du har vært på Hudøy før, så vet du kanskje at det er ganske mange andre kolonier på øya. Nemlig hele 11 stykker. 
◊ Østeråt    ◊ Vika    ◊ Sletta    ◊ Stranda    ◊ Bukta    ◊ Norda    ◊ Støa    ◊ Roa    ◊ Høgda    ◊ Lia    ◊ Frydenlund
fv. Cathrine, Ylva, Alva og Frida!  (fra Hudøy Open, vi var på X-treme makeover og ble forvandlet til Indianere..)
Troll
Nompilo sov godt sammenkrøket i hengekøye i Naustet.
Noe av det vi opplevde var: Disko, siling, ro i båt, sove i naustet og lavvo, bading og turer hver dag, konsert med AF1 + dansekurs, "Hudøy Open", "Hudøy dagen" og skummelnatt!
Skummelnatten turte jeg absolutt ikke være med på. Det samme skjedde i fjor. Da lovte jeg meg selv at i år skulle jeg bli med. Dermed Basta! Men sånn ble det jo ofc ikke... Jeg ble vekket med vondt i magen og en søvn som gjorde at jeg ikke skjønte helt hva som skjedde tror jeg. Derfor gikk jeg å la meg igjen! Haha, rett og slett en liten ynkelig pingle.. (Så Theresa, tor ikek du kommer til å få med meg til å se denne filmen du snakker sånn om. Just so you know)
Astrid-Sofie og Sondre
Maud Søta poser vilt!
Ofc, må man jo reklamere litt på ferien også... RIGHT!??
Vi prøvde å få myk hud av gjørme på huden. Det fungerte!
Krabbe med akkutt fødsel!
Memories that will last forever...

Men nå må jeg lade opp kroppen min til i morgen. Skal nemlig i bryllupå til noen venner av oss på hytta! Herlig.
Vært på Hudøy før?
Hva har du gjort disse to ukene?


Hadet :)

Hei! Da er det fredag og som gjesteblogger er jeg nå ferdig. Har vært utrolig koselig å blogge for dere, og nå skal jeg snart ta bussen inn til Strömstad og så bli hentet av mamma :) Så drar vi på hytta og pakke, så lørdag morgen drar vi til Kroatia :D Blir så deilig :) 

Er veldig glad for at Kaja spurte om jeg kunne gjesteblogge for henne, var jo så morsomt! Har jo fått lagd sminkevideo og alt :P Så tusen takk, Kaja<3 Men nå savner jeg bloggingen til deg, Kaja, så blir bra nå når du kommer hjem :D
Takk for meg :P
Her er et bilde jeg tok nå i ferien, syntes det ble ganske fint :D


-Julie 


Sminkevideoen! :)

video:juliessminkevideotilblogg


Nå funket det endelig, etter masse styr! Først ble den litt ødelagt og ingenting ville fungere, og alt bare faila :) Har holdt på i mange timer , men så fikk jeg heldigvis masse hjelp av pappa ! :) Tusen takk! Så nå er den her hvertfall, sminkevideo om hvordan jeg sminker meg til vanlig o.s.v :)

-Hva syntes du? :)

-Julie


Bilder!

Hei! :)

Det jeg ville starte med å si var: jeg fikk jo en kommentar på at bildene mine ikke var så bra, og jeg kan være enig i at de ikke er spessielt "kreative" men jeg bruker ikke denne perioden på bloggen til å ha en slags "bildeblogg" hvis dere skjønner? :) Men idag har jeg tatt bilder av noen litt andre ting enn byen og havet o.s.v så da håper jeg dere blir litt fornøyde? Og sminkevideoen driver jeg å redigerer nå, så den kommer nok senere ikveld :D
Her er bildene fra idag: Mobilkamera er jo topp! (not) Men denne kaffe latten var veldig god :D Shimmerpudderet mitt :)

Armebånd som jeg fikk i gave av beste vennen min :) Fra Revolt 22 

Brilleetui er kult :P


-Hva syntes du om bildene? 

-Julie


Ny ring + info om video :)

Heihei! :)

Nå er jeg back in Sweden :) Er i Marstrand, og er veldig lenge siden jeg har vært her. Jeg skal til mamma på fredag så tror vi skal leie bil eller noe å møte mamma i Strömstad :) 
Før vi dro fra Danmark idag var jeg jo og så på noen ringer i en Gull/sølvsmed butikk, for trengte en ny, og der fant jeg en som jeg syntes var ganske fin :) Var heldigvis ikke så mye bølger over havet idag så var litt deilig å kjøre, men har jo ikke vært så fint vær akkurat :P 
Forresten noen kommenterte: Er ikke dette kaja sin blogg? 
Ja, den er Kaja sin! Men jeg gjesteblogger mens hun er på Hudøy, men hun kommer hjem nå på fredag :) Da kan dere glede dere til den herlige jenta skal begynne å blogge for dere igjen ! :D
Om videoen: Da blir det sminkevideo, for det var flertallet :) Så videoen kommer i morgen, rundt ettermiddag, kveld :)
Her har dere noen bilder fra dagen i dag:

Sæby er koselig!

Anbefaler virkelig å dra hit, ligger ganske nærme Fredrikshavn forresten :P

Shoppinggaten min! :D

Fra båten idag :)

Herlig!

Den nye sølvringen :)


-Hva syntes du om ringen og bildene? :) 

-Julie


Videoblogg ?

Hei! Jeg har fått noen kommentarer om jeg kan lage en videoblogg? Og jeg tror jeg skal få til det :) 

Men hva vil dere ha? 
Her er noen tips til hva videobloggen skal være,så kan dere kommentere:
- Sminkevideo
- Vise sminkeprodukter jeg pruker til vanlig
- 20 ting dere ikke visste om meg?
- Anbefaling av parfymer ? 
- En slags spørsmålsrunde, men da må dere kommentere spørsmålene i dette innlegget :)
- Ja, eller har noen noe forslag, jeg sliter litt med å komme på ting ? :P 

Bilde+087.jpg


obj.phpi.jpg


Saeby_2.JPG.jpg


Sæby! Er så utrolig koselig her , på disse bildene så det jo ganske øde ut (og ja, noen er tatt 
fra google) men har det litt travelt nå, men kommer bilder av "torget" etterpå :)


-Så, hvordan video vil dere ha? 
-Julie


Outfit 10.08.10 :)

Hei! 

Kom tilbake i båten nå, etter å ha vært på restaurant og sittet i "den andre" båten og sett på film :)
Så denne jakken på dagens outfit kjøpte jeg også her i Sæby :) Og i morgen skal jeg gå litt oppe i byen og titte litt igjen, etter noen enkle topper og kanskje en ny ring eller noe? jaja,vi får se, så blir det bloggings imorgen. Fikk en kommentar på om jeg hadde blogg: Nei, jeg har hatt to blogger før, men har ikke tid lengre, men begynner sikkert med det en gang senere :)
Her har dere hvertfall dagens outfit:

Fargen på cardiganen kommer ikke helt frem, er litt med "lys lilla" aktig ;P 
Cardigan: Sæby, men merke er Oxmo
Hvit topp: Bik Bok
Bukse: Vero Moda
Ballerinasko: Husker ikke ? 
Smykker: Spania, Smögen 

-Hva syntes dere? 
-Julie


Spilleliste!

Hei! Jeg har det ganske travelt nå så bildet av dagens outfit kommer senere ikveld :) Men tenkte å legge inn noen sanger som jeg hører mye på denne sommeren :)

Skulle egentlig fikse det sånn at dere bare kan trykke play , her på bloggen, men det vil selvfølgelig ikke funke, så dere får dessverre søke opp selv :P 
Her er sangene (rekkefølgen har ikke noe å si egentlig):
1. Dynamite - Taio Cruz
2. La la la - Auburn ft. Iyaz
3. Saturday - Basshunter
4. Take me back - Taio Cruz
5. Alejandro - Lady Gaga (fortsatt kul sang da:P)
6. Byduer i dyr - Karpe Diem
7. World so cold - A-lee
8. Follow me down - 3OH!3 ft. Neon Hitch
9.Wavin'flag - K'naan
10. Best way - Torbjørn & Helfner ft. Thea 
-Har dere hørt mange av disse? 

-Julie


De nye innkjøpene!

Hei igjen :D 

Her er da de tingene jeg shoppet idag, er sykt mye salg her i Sæby noe som setter ett stort smil på fjeset mitt , hehe :) 
Nå må jeg gå å legge meg hvis jeg skal orke å stå opp litt tidlig imorgen (tror det skal bli fint vær). 


Her er de:
 

Cardigan fra Culture 
Kjole fra Vila. Skjedde noe feil med bildet, beklager. 

Bluse fra Bella Donna (Ser ikke så fin ut på bildet, men er veldig fin egentlig) :P
-Hva syntes du?

-Julie


Outfit 9.08.10 :)

Hey! Beklager at jeg ikke at fått blogget før nå men internetten har vært på og av og egentlig ikke funket så braa ;PP idag ble det ikke så fint vær, så det ble heller meg og pappa på shopping :D Fikk kjøpt en del ting og bilder av innkjøpene kommer senere ikveld (natt) haha . Nå kom jeg akkurat hjem fra en restaurant og spist god mat, så nå skal vi over til den andre båten en tur, men her har dere dagens outfit hvertfall :) Så kommer innkjøpene senere :)


Haha! Ser jo heelt gæren ut, men men , litt selvironi må man ha :P 
Cardigan: Zara
Topp: Bershka (Har butikken overalt i London og Spania hvertfall)
Bukse: Vero Moda
Armebånd: Revolt 22

-Hva syntes dere om dagens outfit? 

-Julie


Outfit :)

Hey! Idag har jeg jo ikke gjort mye, vært på cafeé, jogget litt og bare slappet av :) Akkurat nå regner det, så jeg sitter nede i båten med maccen. Mens de andre griller, eelsker grillmat! Og er veldig sulten nå, så det blir godt :) 

Til dagens outfit: Alle klærne er nesten på vask så ble bare ett litt "slapt" outfit, men men. Bildet ble også ganske dårlig for er tatt nede i båten med selvutløser og kamera gikk selvfølgelig tom for strøm mens jeg tok bilder. Så da ble det bare dette, og det var jo KJEMPE fint, noot! Pluss toppen er egentlig litt lengere på armene (litt under albuene) men på bildet hadde jeg klart å brette de opp på ja.. jeg vet ikke hvorfor jeg ? :P 
Her er da mitt outfit idag: (ser veldig sur ut ;S )

Beklager at man ser litt av bordet og sånn, haha! 
Topp/tunika: Floyd
Tights: Vero Moda
Armebånd: Fra forskjellige steder: Smögen og Spania :) 

-Hva har dere gjort i dag da?
-Syntes om dagens outfit? 

-Julie


Se hvor jeg skal! :)

Heihei! :)

På fredag drar jeg til KROATIA! Blir syykt deilig, vi har jo ikke akkurat hatt mest sol denne sommeren eller hva? :) Blir der en uke med mamma, bestevennen til mamma (Beate) og datteren hennes som blir ett år i september :) utroolig skjønn liten jente<3 Vi skal til en øy som heter Brac, så etter vi har tatt fly må vi ta en båt i 20 minutter ca :) Gleder meg utrolig mye! :D
Idag er det selvfølgelig overskyet, pluss at butikkene er stengt siden det er søndag :( Men har tenkt å ta meg en joggetur langs strandpromenaden :D og kjøpe meg en veldig god Iskaffe på en cafeé her borte :) 
Hit skal vi til Kroatia:

Hotellet :D 

Hotellet :)

Sykt fint ! :)

<3

Hotellet :)Se Caroline er SÅ skjønn! <3 
-Har dere vært i Kroatia? 
-Julie


Yey, jeg er i Danmark + innkjøp :)

Hei! Nå er jeg på ferie med pappa på båten vår :) Vi har båtplass i sverige og har vært rundt i forskjellige steder med båten, men i går dro vi fra Sverige og over til Danmark! Vi pleier å dra hit hvert år sammen med noen venner av oss som også har båt :) Så igår dro vi klokken fire og kom frem kl. sju. Det tar jo litt tid å kjøre over havet, selv om vi kjører fort. Først var det ganske mye bølger og nesten litt ubehagelig, så jeg tok på meg vesten jeg ;P Men etterhvert kom sola frem, og bølgene roet seg mye så havet nesten var flatt :) 

Vi er i en liten by i Danmark som heter Sæby, det er veldig fint og koselig her, og kjempe lange fine strender :) Pluss at det er ganske mange fine små butikker og da blir det jo selvfølgelig SHOPPING<3 
Idag har vi vært på en utrolig fin strand rett ved her båten ligger og bare hvert der i hele dag :D Jeg ble jo selvfølgelig utrolig solbrent men det går jo fort over :D 
Her er noen bilder fra i går, når vi kjørte over havet:
Se så fint været ble! :D Båten til de andre vi reiser med som har en sønn på 1 år :D Så skjønn!


Herlig<3

Haha! Ikke så heldig bilde men men... Noen måtte jo passe på båten mens 
pappa henter drikke ;PP 

Tok jo tre timer å kjøre, så da passer det jo supert å lese en bok :) 
Veldig bra forresten :)
Har bare kjøpt disse to tingene hittil, men dette er fra Smögen i Sverige :) : 

Ble ganske dårlig bilde, beklager, og fargen er litt mer "grå-lilla" eller hva man skal
si ;P Skal legge ut ett bedre bilde senere :) Fra Only - 160 kr

Dette er fra en butikk som het "Smycken", syntes det var utrolig fint :) Var jo salg
overalt der, så dette har egentlig kostet 300 kr, men var satt ned til 99 kr :D
-Har dere vært i Sæby?
-Hva syntes dere om innkjøpene? 

-Julie


GJESTEBLOGG: JULIE

Hei! Som dere har skjønt så er jo Kaja på hudøy og jeg er den "andre" gjestebloggeren :) Jeg har hatt blogg før, men jeg slettet den fordi jeg ikke hadde tid. Da ble Kaja litt sur på meg og ville derfor veldig gjerne at jeg skulle blogge for henne :) Og det er jo selvfølgelig utrolig koselig at hun spurte meg , ILU<3 

Ja, jeg heter Julie (som dere sikkert skjønte) og kommer til å blogge til 13.august :) Det blir nok to innlegg hver dag (med innkjøp,outfits og bilder fra ferien o.s.v) så jeg håper dere følger med og kommenterer ? :D 
Kan jo gjøre som Celina (den forrige gjestebloggeren) og legge inn ett bilde av meg i dette innlegget :) 
Gleder meg til å blogge mer for dere :D


-Hva har dere gjort i sommerferien hittil? :)
-Julie


Hade

Dette er det siste innlegget som jeg skriver før Julie skal gjesteblogge. Det har vært kjempe gøy å blogge for dere, og jeg kommer til å lage min egen blogg snart. Fra søndag skal jeg gjesteblogge for en annen blogg, hvis DU vil at jeg skal gjeste blogge for deg kan du sende en mail! celina.96@hotmail.com. Håper dere har likt at jeg har blogget for dere. luv it.

img1468 (1000x667)

Syntes denne grisen passet perfekt inn i dette innlegget, haha!!

EDIT: Måtte bare legge til at jeg ikke skal gjesteblogge mere FORDI jeg skal til Riga på spa tur med mamma, noen som er missundlige?
____________________________________________________________________________________________

syntes du griser passet inn?
er det dumt at jeg ikke skal blogge mere?


BYE BYE, gjesteblogger Celina, gonna miss u!!Jordgubbar med melis

Kan kanskje forbedre svensken min litt.....jaja! I dag skal jeg ut med mammma, ikke akuratt sommervær i Drøbak nå. boring. Jeg har akuratt spist jordbær med melis og fløte, yumyum. I dag er siste dagen min jeg skal gjesteblogge for dere, fordi da skal Julie begynne å blogge fra i morgen. Så det blir ett til innlegg i dag før jeg slutter. Men kanskje jeg kan gjesteblogge neste gang kaja trenger en. be happy!                           maidptara og co 503 (1000x667)

                          

                           maidptara og co 489 (1000x667)

Vinnere av konkurransen:

1. Carolina
2. Stine

Gratulerer, begge har fått mail av meg.

____________________________________________________________________________________________

liker du jordgubbar?
vil du at jeg skal gjesteblogge neste gang?
-
gjesteblogger celina
foto ; sommer

Her kommer noen sommer bilder.


        img1465 (1000x667)

        img1345 (1000x667)

           img1264 (1000x667)

           

___________________________________________________________________________________________

you love it?see u later

Nå skal jeg ta bussen hjem til drøbak og er hjemme rundt klokka 20.00. Keep watching. Kommer foto innlegg når jeg kommer hjem. home sweet home!!

Forresten, noe om meg:

jeg elsker å ta bilder
hater saft
digger kaja
14 år
mote er freeshht
fisk er ekkelt
farris = nam
1996 ble jeg født
jeg har 1 hund
mamma og pappa er KUUULE
reise er min favoritt ting
familie och venner , need them
fikk en ny venn idag, theresa - www.thien.blogg.no 
skal snart lage egen blogg, skal vel hete noe som ilovefoto eller noe sånt.
OOOG jeg bor i drøbak og sonimg1055 (1000x1500)

me...... og yes det er hair extensions om noen lurte. litt misslykka forsøk, og aaaaaalt for blondt.

____________________________________________________________________________________________

likes?
da vet du litt om meg, ikke sant?It's raining men

haha, hadde det vært så bra. Det hadde ikke gjort noe om en Zac Efron hadde falt ned fra himmelen, men det regner nok bare vann her.... to bad! Nå er det 2 timer til jeg drar hjem igjen til Drøbak og da møter jeg bestevennen min. Can't waaaaait.

                     

Lys og fin sommer himmel..... ehe!

minner om konkurransen, trekker vinner i kveld fordi over 30 var med. edit: i morgen
http://kely.blogg.no/1280941833_sommmerkonkurranse.html 

____________________________________________________________________________________________

regner det hos deg?
vann eller men? (hahah, så morsom jeg er)

- gjesteblogger, celinaSommmerkonkurranse

Da blir det sommerkonkurranse, fun. Selvom det ikke var 20 som sa ja..... Det er veldig enkelt, og det eneste du skal er å skrive mail'n din i kommentarfeltet under. Easy! Trekker tilfeldig vinner på fredag hvis minst 30 er med.

Premier:
1, vinnerpremie :
lallalljdifhoehfeiowhdf (500x320)

2, trøstepremie:
lalalalaalalalla (500x375)

Lykke til!

____________________________________________________________________________________________

er du med?
fine premier?

NAM

Matlysten min er borte når det er varmt, så jeg drikker nesten bare. Men så kom jeg på at vannmelon er jo både vann og melon. haha, av og til er jeg bare så smart, right? Så da har jeg slukt en halv vannmelon, og er egentlig ganske mett.

39183081274289337952 (400x300)

Så hadde jeg tenkt å ha konkurranse. Kjempe søte premier! Hvis mange vil, blir det konkurranse i kveld og jeg trekker vinner i morgen.

edit; må ha minst 20 som vil før det blir konkurranse. kanskje jeg utsetter trekningen til fredag!
_____________________________________________________________________________________________

hadde det vært gøy med en liten konkurranse?
liker du vannmelon?Summer loveeee ; smoothie

Åååå, sol er et must om sommeren og i dag er det så herlig vær! Det aller besteman kan drikke da, er et glass med kald jordbær smoothie. mmmmmmm. Akuratt nå er jeg stapp full av smoothie og hadde tenkt å rulle meg ut til sola igjen.


img1239 (1000x667)
det er en litt tykkere smoothie en vanlig. blanding av milkshake og smoothie, namnam!!

I love it.

Prekas!

_____________________________________________________________________________________________


hva liker du best å drikke om sommeren?
er det sol hos deg?Kusin och choklad

Har du noen sittet å smurt nugatti på brødskiva og tenk: hvor deilig hadde det vært og klina det i fjeset? haha, I'm weird. Kusina mi julie og jeg kjøpte sjokolade ansiktsmaske på butikken som var super herlig. Nesten til å spise opp. Om det funket, I dont know, men vi fikk hvertfall baby myk hud.            

Snacks mens vi ventet, nam!!


____________________________________________________________________________________________


Så det godt ut?

Ville du prøvd det?
FOTO ; FLOWERS

img1590 (1000x667)

    maidptara og co 272 (1000x667)

    maidptara og co 082 (1000x667)

    maidptara og co 068 (1000x667)
     
    // foto: celina      // kamera: Canon EOS 50D
_____________________________________________________________________________________________

     Tycks?Cheesecake with berries

Da er jeg ferdig med å lage oste kake...... og så flink som jeg er lagde jeg to, fordi jeg putta litt for mye av alt oppi. Pyntes med deilige selvplukkete bær, rett fra "hagen". Yummy in my tummy x 2.


____________________________________________________________________________________________

liker du ostekake?
så det godt ut?aunty celina

I dag er jeg barnevakt for det nydelige tante barnet mitt, Storm. Han var ganske fotogen i stad må jeg si. Det ble vel 100000 bilder av han, you go boy. Han er verdens beste 3-åring, og han prater både english og norsk , cooool!                                    
            

                                  

                                 

                                 

 

Men nå skal jeg lage ostekake med bær, yummy in my tummy. Bilder kommer senere. Bildene ble litt forskjellig størrelse, have no idea....

 

____________________________________________________________________________________________

 

syntes du han er nydelig?

er jeg er en grei gjesteblogger?Gjesteblogger ; celina

Da har Kaja dratt til Hudøy og jeg skal gjesteblogg til tirsdag. Wihoo, hold on!
Det blir vel to innlegg hver dag og et foto innlegg, I think. Hva er det med Kaja, meg og englesk-norsk?
haha. Jeg kan egnetlig bare slenge med et bilde av meg vel. Så keep watching, gleder meg til å blogge for dere. Thanks Kaja, luv u.

                            

     Kameraet jeg bruker er: canon eos 50D med profesjonell linse.

____________________________________________________________________________________________

Tycks?

unnskyld for at bildet ble uklart og tenna mine skeive tenner, de er faktisk rette.

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits