Sound of feeling. -


Songs I prefer these days

I Won't Let You Go - James Morrison

Strawberry Swing - Coldplay

Run - Vampire Weekend

This Too Shall Pass - Maria Mena

Only You - Joshua Radin

Girls Keep Secrets - Ephemera

Misguided Ghosts - Paramore

The A Team - Ed Sheeran

Sunrise - Brandon Heath

Her er noen få fine favoritter av de sangene som blir spillt av nå for tiden på min kjære spotifyliste, September. Noen sanger å anbefale?Bli kvitt dårlige make-up vaner

Innlegg lånt fra modette.no

De aller fleste av oss bruker både mye tid og penger på utseendet ? dette gjelder også på makeup- og skjønnhetsfronten. Men visste du at du kanskje kunne fått enda mer ut av produktene og investeringene dine, dersom du endret noen få (u)vaner?

Artikkelen er skrevet av: Monique Lund

Sove med sminke

Den mest utbredte dårlige vanen, må nok være å sove med sminke på. Dette er en skikkelig no-no! Huden består av fine porer og disse vil i løpet av dagen tettes til, både av sminke og forurensning i lufta. Ved å la dette ligge igjen i porene gjennom natten dannes grobunn for bakterier ? ergo kviser og uren hud. Ikke nok med det ? mascara kan irritere øynene og i verste tilfelle føre til øyebetennelse og slitte øyevipper. Har du virkelig ikke ork til å rense huden etter en lang dag, kan våtservietter være en god nødløsning. Men aller best er en skikkelig hudrens ? hver kveld!

Rengjøring av makeupkoster

Har du tenkt på hva som befinner seg i makeup kostene dine? Når renset du dem sist? Kanskje du aldri har tenkt på dette ? og det er du ikke alene om. Veldig mange glemmer at makeupkostene trenger ettersyn og rensing. Produktrester, gamle hudceller, skitt og bakterier er blant noe av det man kan finne på busten. Optimalt sett skal man vaske kostene etter bruk, men noe er bedre enn ingenting. Det finnes mange gode produkter man nå kan spraye på busten, tørke av med en klut og voilà ? så er kosten ren og pen og klar til bruk ? uten bakterier.

Makeup og skjønnhetsprodukter utgått på dato

Vi vet jo alle at mat har holdbarhetstid ? men visste du at dette også gjelder makeup? Ikke alle er klar over dette, eller har kanskje glemt det, og har derfor utgåtte sminke og skjønnhetsprodukter stående på badehyllen. Viktigst å sjekke, er produkter som foundation, mascara og ulike typer kremer. Så sjekk opp datoen på produktet ditt ? du finner det som regel på esken eller på undersiden av produktet!

Innlegg lånt fra modette.noSommerminner.

filmet med: Canon Mark II 5D og Canon EOS 550D  sang: Tonight - Lykki Li

I sommerferien filmet jeg utrolig mye med kameraet, og jeg hadde satt meg en tanke på forhånd at jeg skulle lage en film ut fra de beste klippene. I lang tid nå har jeg holdt på med denne filmen, og nå etter tre timer er den endelig lastet ferdig opp. Så her alle sammen, er en film av fine sommerminner jeg har fra i sommer. Enjoy.Girls night.

Mari og EmmaJohanna, Celina (bursdagsbarn #1 !!!) og KristineIngvild, Athina og KaiaEmma og Kaia (bursdagsbarn #2 !!!)Ingvild og AthinaBilder fra fredag kveld

Her er noen få koselige bilder fra bursdagen til Celina og Kaia som var på fredag kveld. Det ble ikke tatt så mange bilder, men her er en liten smakebit i hvertfall fra noen hyggelige stunder. I kveld må jeg øve masse på naturfag, for i morgen har jeg prøve i kjemi (!! ♦,xdjbk,. ¥n!!!!!m,!!)! Ha en fin kveld videre folkens!Recently.

Hei og hopp! I det siste har alt vært så hektisk, og jeg har både følt meg stressa og oppgitt over alt med blogg å gjøre. Jeg burde vel egentlig ha sagt ifra om at jeg tok meg en pause fra bloggen et par dager, men jeg har liksom bare ikke giddet å tatt meg tid til det. Jeg har heller ikke visst hva jeg har villet blogge om, men jeg tror at inspirasjonen har kommet litt tilbake i meg, og at jeg begynner å få opp humøret ett gram.


To bilder fra i dag morges


Siden sist har jeg både vært på bursdag til selveste Celina og Kaia(som hadde sin egentlige bursdag i går, gratulerer til henne!), gått rundt så mye i de nye fine skoene mine at jeg har fått vondt, slappet av med herlige glade venner, hatt en prøve i Samfunnsfag som gikk passe greit og overnattet med Ylva og Mari fra i går til i dag, noe som var super koselig! I dag sto jeg, Mari og Ylva tidlig opp, mens snille mamma lagde gode vafler til oss på søndagsmorgenen. Siden Athina reiser i morgen til Brazil hvor hun skal være i tre uker og flytte til i tre år fra jul av, hadde jeg, Frida, Kristine, Kaia, Selma og Athina en koselig "avskjeds dag" for henne. Vi tok oss en tur ut og satt oss midt i rundkjøringen på gresset hvor vi snakket og hørte på musikk. Folk trodde sikkert vi var wannabe russen, men vi hadde det bare litt gøy. I kveld skal jeg få lagt ut noen bilder fra bursdagen i går, så hold øynene åpne. Utover kvelden i dag skal jeg ha besøk av noen koselige jenter over på tapas og filmkveld før starten på ny uke er neste skritt. Ha en fin kveld alle sammen!Sang anbefaling

Tenkte jeg bare skulle legge ut en liten anbefaling av en sang jeg fant her for noen dager siden og som har blitt spillt om og om igjen de siste dagene. Orginalen Titanium av David Guetta er kjempe bra selv, men coveret av Collin McLoughlin er like fin på en helt annet måte. 

Orginal: 

Cover:

Sov godt! Hvilken av versjonene var din favoritt?New fabulous shoes.

Heisann! I dag etter skolen tok jeg meg en tur ned på CC-Vest og dro med meg mamma for å kjøpe noen sko jeg lenge har sett på, og jeg er så fornøyd! De er behagelige å gå i, samtidig som de passer perfekt nå som høsten er kommet og det begynner å bli litt kaldere ute. Love them.Roots - Dna 

Så sprek som jeg er har jeg også rukket og vært på fotballtrening hvor jeg for en gang skyld klarte å prestere litt i spillet annet enn å få latterkrampe annet hvert sekund eller kollapse over hvor sliten jeg ble i bena. Det ble litt lengre enn jeg trodde da Mari, Alpha og jeg satt i nesten en time og pratet om alt mulig helt til vi begynte å fryse. Nå sitter jeg godt pakket ned i sofaen og spiser pasta med pesto og ser på et litt for kjedelig tv-show som jeg håper skal bli litt mere spennende. Ha en fin kveld videre folks!Milkshake time.

(ta på 480p for bedre kvaltitet) sang: Atlas Hands

Heisann! Så deilig det er med sol nå for tiden! Tross alt så har det nesten vært regn de siste to ukene i strekk, så litt solksinn i fjeset er godt å ha! Nå har kommet hjem fra byen hvor jeg kjøpte bursdagsgave til Maria som skal feire bursdagen sin i morgen. I går hadde jeg Selma, Mari og Natalie på besøk, og vi lagde en kjempe god milkshake som var overraskende god, men litt rennende. Så kul som jeg er lagde jeg en video trinn for trinn, jeg vet, det er bra gjort..

Hade så lenge! Nå drar jeg til Maria hvor jeg skal ete meg fet. New buy 140911


HM

I går var jeg en tur i byen med Siglinde, Ingunn og Julie, og jeg fant meg to kjempe fine plagg jeg er superfornøyd med. Jeg har lenge hatt lyst på transparente bluser, men vært usikker på hvilken og om jeg i det hele tatt skulle kjøpe den jeg har hatt lyst på. Jeg fant meg en kjempe fin, myk rødvinsfarget genser som passer perfekt til nå som det begynner å bli litt kjølig ute. Gleder meg til å bruke store skjerf og tykke gensere igjen, men samtidig er det kjipt å måtte akseptere at sommeren er borte og at høsten nærmer seg.Believe you can and you're halfway there.

Siglinde, Julie og Ingunn


Hei sann!
De siste dagene har det vært stress med både fotball og lekser, og det har egentlig vært litt deilig å bare slappe av hjemme i sofaen.I dag dro jeg til byen etter skolen for å møte Ingunn, Siglinde og Julie, noe som var kjempe koselig. For dem som ikke husker, så er Ingunn en barndomsvenninne av meg. Vi satte oss slitne ned på Bagel O' Juice hvor vi pratet lenge og så gikk videre å tittet litt i butikker. Jeg fant meg to kjempe fint ting som jeg kommer til å røpe i morgen, så følg med. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra fotballkamp og sitter med kakao i hpnden og mattelekse i den andre. Det er helt sinnsykt hvor mørkt det har blitt på tre dager nå, rene vintermørket... Forresten, så skal jeg begynne å blogge på Fashionzebra igjen (motebloggen til Hanna og meg), så hvis det er noen interesserte så er det bare å følge med. Thursday on Friday's

En liten koselig film fra torsdag kveld på Fridays med herlige Emma, Natalie, Mari og Aurora. 

 10.sep.2011

Som sikkert mange andre her i Oslo, var jeg på Markedsdagen i Bogstadveien i dag. Det var ekstremt mange mennesker der, og det var nesten så man ikke kom seg frem, men jeg hadde det superkoselig med Frida, Ylva, Malin, Nompilo og Martha. Etter å ha gått igjennom mylderet av mennesker et par ganger tok vi turen til Waynes coffee hvor vi spiste og pratet. Jeg har hatt det kjempe koselig i dag, og jeg følte meg såpass frisk at jeg faktisk gikk i shorts. Wiho. 

Revelry - Kings Of Leon

Snart kommer Emma og Aurora en tur ned for å se på film med meg. Herligste jentene. Ha en fin kveld videre folks! Pratast senere!Tonight in front of the television

Heisann people! I dag har jeg sovet med katten min i armene og kost meg i solen. Jeg tok meg en tur ned til Natalie i kveld for å se på en fin jentefilm som het "When in Rome". Den var typisk romantisk film som var ganske så urealistisk, men det var vel det som gjorde den hele så bra. Nå har vi sittet spent og fulgt med på Idol for å se hvem som ble de heldige som gikk videre til topp 40, en av mine favoritter hittil er Isak, Maria Mohn, Catharina Vu og Vegard Leite, de er superbra alle sammen, og jeg gleder meg til å følge med på programmet fremover, det blir gøy! For øyeblikket venter vi på at Senkveld skal komme på tven for så at vi kan se på Intervjuet med Isak. Yey, fredagskveld. 

Have a good night! I morgen skal jeg poste bilder fra i går kveld på fridays, det var så koselig!Thursday evening.

musikk: Agnes Nobel - Just So  Canon 550D

Hei alle små snupser! Nå har jeg vært på leksedate med Natalie, Rikke, Mari og Wilhelm  og fått unnagjort litt lekser for dagen, samtidig som jeg spiste opp alle rosinene han hadde i huset, finfint. Snart skal jeg ta turen ned til Aker-brygge hvor Aurora, Mari, Emma, Natalie og jeg skal spise og kose oss på Fridays. Glæd mæ. Tenkte jeg skulle legge ut en kul video fra da jeg lagde smoothie med Anna for litt siden. Den herlige sangen som gir meg skiklig høstfølelse er av Agnes Nobel og heter Just so. Pratast i kveld en gang!Daily makeup

Nå for tiden bruker jeg ikke særlig mye sminke, men jeg bruker noe. Jeg synes det er så fint om man får litt ekstra glød i kinnene ved hjelp av en rouge, og en eyeliner fremhever øynene litt mer og gjør hele looken litt mere våken og dramatisk. Tenkte jeg kunne vise dere de sminkeproduktene jeg bruker nå for øyeblikket, so here you go:

eyepen: Isadora  mascara: Loréal  blush: HM  vippetang: parfymeri  foundation: Lumene  eyeliner: HM  neglelakk: Artdeco

I dag etter skolen dro Anniken, Aurora, Line, Selma, Athina og Åsne og jeg på Yogatime på Elixia, og det var kjempe bra! Man ble overrasket avslappet, og hele session var bra gjennomført. Utover kvelden nå skal jeg lage meg god kakao med krem og se på en fin film før jeg tar kvelden!Top favourite style icons

Jeg blir inspirert overalt når det kommer til mote, men som mange andre har jeg et par gode blogger jeg leser av og til, så jeg tenkte jeg derfor kunne dele mine favoritt moteblogger for dere.


Imfancy.blogg.se, Fanny Lyckmann er en svensk moteblogger som blogger om antrekkene sine, og har mange utrolig inspirerende bilder og fine klesplagg.


Streetstylers.blogg.se, Rami Hannah og Sonya Ata poster bilder de tar av ulike antrekk de ser på gaten, noe som er kjempe morsomt å lese om, for man ser så mye forskjellig, noe jeg synes er gøy.

Fashiontoast.com, Rumi har en utrolig inspirerende og orginal stil man bare sikler etter, og med de gode bildene og spennende innleggene gjør det hele så utrolig bra. 

Angelicablick.se, Angelica Blick er en svensk motetjej som blogger om sine supre hverdagslige antrekk og andre ting som dukker opp i hverdagen hennes. Bloggen er spennende, og det er alltid noe nytt å lese når du klikker deg inn.


Outofabook.blogspot.com, Bethany Struble er tenåringsmamma og har en super herlig stil jeg virkelig blir inspirert av. Hun gjør det med enkle plagg, og samtidig så utrolig kult! Bloggen består også av nydelige bilder som får meg til å smile. 

Håper dere likte innlegget og fant frem til noen av disse herlige motebloggene dere likte. Nå skal jeg kose meg med te og se litt på Hellcats resten av kvelden!Recently.

Video fra fredag 

Heisann every kind of guy! I for i gårs var jeg på bursdag hos Malin, noe som var kjempe koselig og vi så en film som het Case 39 som var utrolig bra. Jeg dro litt tidligere på grunn av siden Frida hadde bursdag samme dag ville jeg få med meg litt av hennes også, så da dro jeg dit og senere overnattet hos Sofie med Maria! Yee. Null bilder ble til null blogging, know you understand. I går var jeg i konfirmasjon til fetteren min Fredrik! Det var en kjempe fin konfirmasjon, og koselig å se hele slekta samlet. Jeg ble spurt om å ta konfirmasjonsbilde av konfirmanten, noe som gikk greit! Forresten, så hadde jeg og Hanna avtalt at vi skulle treffes nå til uken, men jeg ble litt bekymret om jeg orket siden jeg har vært så syk, men i for i gårs møttes vi i byen og trippet rundt i Karl Johans gater, noe som var koselegt. I dag skal jeg spille fotballkamp, noe jeg egentlig ikke har lyst til, men må. Ha en fin søndag videre folkens!8 facts about me

◊ Jeg har blant annet gått på turn, dans, ridning, gitar, hockey, korps(klarinett og trompet), fotball, klatring og svømming opp igjennom de fjorten årene jeg har levd hittil, og at jeg bare holder på med to av tingene fortsatt.

◊ At jeg var den første i klassen som startet med sminke. 

◊ Nå i Februar kunne jeg ikke feire min bursdag med venner hjemme på grunn av for liten plass, men at jeg har verdens beste venner som stelte i stand et surprise party for meg uten at jeg hadde noen anelse om det. De hadde tatt med hver sin matrett og ga meg til og med verdens fineste gaver og en kjempe fin kveld. Det ga meg et tegn på  at jeg har gode venner som stiller opp for meg og som er glad i meg. Det betyr mye.

 ◊ At jeg er kvart svensk. Jeg har hytte i Sverige, og familie og venner i Lund, Småland og Stockholm.

 ◊ Jeg fikk interessen for fotografi i 8 års-alderen, men fikk mitt første eget kompaktkamera når jeg var 10år.

 ◊ At en periode når jeg var ganske så mye mindre hadde jeg en drøm om å bli interiørarkitekt og satt meg ned med papir og blyant og tegnet forskjellige rom som jeg senere skulle lage på TheSims2 og få en karriere ut av det. Sært, jeg vet.

 ◊ Jeg er allergisk mot alle slags nøtter, kiwi, råe gullerøtter, ukokte og ustekte epler og pærer OG pollen. Samtidig har jeg astma.

 ◊ Jeg har noen ønsker jeg har lyst til å oppnå i løpet av livet mitt:  -Lansere en kokebok.  -Holde en fotoutstilling innen 6 år fra nå.  -Reise rundt om i verden og oppleve ulike kulturer og land, reise er noe jeg elsker!


foto fra sommerferienOne Lazy day

Silver Revolver - Lady Of The Sunshinephoto_kajapetrusson

Jeg våknet opp med dunking i hodet og syltett nese, så jeg holdt meg hjemme fra skolen i dag. Det viste seg at det ble dødsfint vær ute, så egentlig var det veldig dumt, men forkjølelse oppstår om man ikke passer på å kle seg etter været. Jeg har sittet og trippet rundt på macen i hele dag, sett litt på tv, drukket te, sett på Hellcats og drukket enda mere te. Deilig å bare slappe av helt ut noen ganger! Jeg må gi en liten anbefalelse av bloggen til Agnes Løkke , som tar helt nydelige bilder og gir meg virkelig et smil om munnen på dager jeg ikke har inspirasjon. Snart, om jeg orker, så skal jeg en kjapp tur ned på CC-vest pågrunn av at jeg er nødt til å kjøpe gave til Malin og Frida. Snakkes!

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits