Sound of feeling. -


WE WALKIN HALLOWEENNå skal jeg gå denne vesle halloweenen med 10 andre venninneer. Hohohho, i dtte huset er vi fjortiss, pirat(er) og kaptein sabeltan. Her blir det full godispartei!

 

Skal du gå halloween i år? Hva er du kledd ut som?VIDEOBLOGG - spontant innlegg

 

Nå drar vi tre skrulleperene til Snarøya sånn btw. Der skal vi møte selveste Eirik og Jakob. Så kos, får håpe at ikke jeg, Mari og Natalie tukler det tilmed bussen og sånt da... *kremt* som vi vanligvis gjør. En gang havnet vi midt oppi byen, vi ante ikke hvor vi var. Hahah, lol. Vi som liksom skulle være hjemme da for en halvtime siden. Vups, gjett om our parents hadde vært bekymret

Kvaliteten blir bedre altså. Trust me! (sånn totaly)

 

 

I have to hurry me! (creds til dårlig engelsk)

Hva tror du jeg skal være på halloween? ledetråd: stripete genser, sverdI byen med Geena!

Så lenge siden sist! Har ikke sett Geena på en evighet nå. Så i dag tok vi oss turen ned til Bogstadveien å spiste lunsj, senere tuslet vi rundt i byen og samlet opp masse prøveparfymer og masse annet morsomt. Vi traff til og med Carl fra Paradise! Hohoho, so fun!

Nå skal jeg på kino med Thea og Janicke. Vi skal visst se en film som heter "Maskeblomst familien".Jeg kom på at jeg ikek hadde spist frokost når jeg hørte at magen min rumlet som en skrikende baby. Så derfor kjøpte vi begge oss et herlig rundstukke med nyrørte jordbær. MMmm!


I love t! lovleove..."Skal jeg ha med meg denne fine hesten også da? Skal være cowboy i dag nemlig!" hahhah, lol. Han er stekare fin da.

eehm, ubeskrivelig.
Har du sett den filmen før?  Møtt noen av personene fra Paradise Hotel før?OUTFIT ; 291010

Æsjameg for et vær vi har for tiden! Ikke særlig gøy... Har jammen meg blitt forkjøla også! Nei og nei, snart som det er halloween også.

Etter skolen ringte Nompen og spurte om vi skulle finne på noe, selvfølgelig sa jeg ja! Og der satt vi, hjemme og lona med å se på MTV-made. So fun. Hoho, love that program!cardigan: vintage     blondetopp: vintage     bukse: bikbok     smykke: bikbok

 

 

Hva synes du om outfittet?   Hva har du gjort i dag da?

 
KAFÉ KOS MED VERDENSBESTE

Vet dokka ka æ gjør no? Nå sitter jeg her på Waynes Coffe med kjæreste Theresapus! Som jeg har savnet henne, det har vært masse tulleball med alt fra skole til kontakt. Men for noen dager siden avtalte vi endelig at vi skulel møtes på verdens herligste sjappe her på KG gata.

Vi kjøpte oss to herlige Frappuccinos og en cookies, croisant og en blåbærmuffin.(altså på deling) Yummy... Nu skal vi titte litt i noen butikker før vi tar turen hjem og slapper av. To relax is a great thing!NAM!! Theresa er noe man kan kalle et ekte Frappuccinoholiker person. Hun lager det 24/7, hohoo, det er godt da!My camera is oon!"Jeg synes sånne Silly Bands er litt weird jeg.." 

Vi prekas!

Lenge siden du har sett en nær venninne? Du har ikke vært på Waynes Coffe før, eller har du?END WITH THE GANG

Haha, jeg var faktisk glad for at det ikke var trening i dag. Tenk å trene i regn da! For et nydelig vær, det må jeg virkelig si, det været har jeg ikke hatt siden jeg var i Thailand. NOT!

Vi skulle nemlig på ingen andre steder enn Kaktus med fotballgjengen i dag! Så kos det var. Masse god mat, mye latter, og morsom quiz. Dessverre var vi spredt på flere bord, så fikk ikke sagt ordentlig hei til alle, så hei Klara, Katarina, Anette og resten av god gjengen. Koste meg masee, dette er virkelig noe jeg vil gjøre igjen!

Herlig god mat, og stilig resturant!

Kan ikke kalle dette mere enn professorhår og ehm, bryn?!

Jaja, matkos er vel greit det MAlin.Andrea pewws har tatt av reggisen! OMG, iloveyournewteeth!

Løkringer!

Ice beautiful ice!

 

Hoho, dette var en stilig kveld du!

Har du vært på koselig kveld på resturant i det siste?
MY WISHLIST - e.l.f sminke

 

Jeg virkelig beundrer eyeslipsface.com sine sminkeprodukter. Hører bare mere og mere positivt om det! Noe som er bra. For et halvt år siden(tror jeg) bestillte jeg noen produkter derifra, og er veldig fornøyd, bortsett fra at det er litt lite i hvert produkt, men alt holder seg jo tross alt på rundt 20-40kr, så jeg har ikke akkurat mye å klage på.

For hver gang jeg klikker meg inn på siden finner jeg alltid noe nytt jeg har lyst på. Jeg har selv egentlig ganske mye sminke, men ikke alt er like bra. Og det er alltid gøy å få noe nytt! Skal nok ønske meg produkter til jul. Can't wait!

 

Some of the things I have on my wishlist:

 

 

 

 

har du noen produkter fra e.l.f.?

hva synes du om produktene derifra?


 OUTFIT ; 261010

Dagene går utrolig fort, og her sitter jeg da, med et tonn av lekser som jeg skal få gjort i kveld. 5 forkjellig fag, alle leksene for uken, for jeg gidder ikek sitte å slite med det hver eneste dag, That's much.

Når jeg kom hjem i dag tok jeg meg en stor skål med is. Noe som smakte herlig, og minte meg om sommeren. Herregud som jeg savner den! Men høsten er utrolig fin den også, elsker når himmelen er helt blå og det gulrøde løvet som ligger rundt om kring i hagen og påbakken. Da får jeg en skiklig høstfølelse! Dessverre begynenr det å bli insane kaldt, så jeg trenger meg en ny vinterjakke, den jeg har nå blir nok for kald utover nå ja.. Uff.cardigan: h&m belte: pimpkie topp: bikbok strømpebukse: h&m sko: nilson shoes skjørt: cubus

 

 

Hva synes du om mitt outfit?
Foto ; the winter is on its waycanon EOS 550D //   28-80mm //  http://kely.blogg.no

 

 

Huttetu så kaldt det begynner å bli på morningene nå. Jeg får lyst til å pakke meg inn med en hel dress som dekker meg helt ut til tåspissene av dun. Det hadde vært herlig det!

Jeg tok noen biledr på vei til skolen for noen dager siden. Ble fornøyd emd noen, så tenkte jeg kunen vise dere dem.

 

 


 

Er du enig at det er shiiit kaldt på morningene? Think about the pictures?

 


 BRUNCH KOS

Yeye, det har seg sånn at jeg, Natalie og Mari sov til langt ut på dagen etter en sen overnatting. Kos! Så rundt klokken 13.00 dro vi opp til butikken som (heldigvis) er oppe på søndager. Der herjet vi inn med godsaker som vi skulle lage en god brunch av. NAM sier jeg bare, men når vi kom til kassa, og skulle betale hadde vi ofc ikke nok penger, MEN, som om en engel fra den høye himmel så oss, kom moren til Martinepus, så vi fikk borrowed some money! Thank you.

Hehhe, vi kjøpte ein svindyr vannmelon, og den var overmoden, så klart. Skiklig synd, hadde gledet meg veldig til å spise den herligheten. var ikke så ille da...

 

 

Nu må jeg få laget meg et tankekart til historieprøve i morgon, so have a nice life....

Har du hatt en god søndagsfrokost i dag?

 
Aker Brygga med Chiksa

Dette stedet er virkelig bare et elsk! Hva er bedre enn å se ut over brygga, i solnedgangen imens du går sammen med verdens beste jenter i hele verden? Nemlig jeg, Natalie og Mari tok oss en busstur ned til Aker-Brygge i dag og gikk rundt omkring å koste oss. Hoho, vi fant ut at det fortsatt var sånn greie "3 boller for 15kr", så da ble det noen kroner slengt der ja. VERDENS BESTE BOLLER! Anbefaler med hele mitt hjerte.

Nu skal Mari og Natalie spise middag, og senere skal vi ha overnatting! Kos. Lurer på hvilken film vi skal se.. Har du noen å anbefale?
Dekorasjon fra Brystkreft organisasjonen. Veldig morsomt og kreativt må jeg si!

iloveyou<3

Mari var loner å kjøpte seg en calzone. Bajs


Mon tro om det blir noe av dette i kveld? 

For en koselig dag!

Hva skal du gjøre på denne lørdagskvelden da? En film å anbefale?

 OUTFIT ; 221010

Yo maca flo!

Nå sitter jeg her dødssliten etter en dag på CC-Vest for å hjelpe å finne gave til en venninne sammen med Oda. Man må virkelig være sporty for å gå på kjøpesenter gitt! Reggisen gjør ikke akkurat noe veldig mye mindre vondt i dag, nå er det blitt ømt også, so no good thing. Men det var i allefall hyggelig å få sett Oda igjen! Vi spiste oss fatty på Mc Donalds, Cheeseburgere in my heart.

Hadde sneket med meg kameraet mitt på skoeln i dag, så det ble noen sjohei bilder der ja. Outfit for today:
skjorte: BikBok vest: Zara       strømpebukse: Lindex veske: Mulberry øredobber: laget av Line

 

 

Hva synes du om mitt outfit?

 
Frappuccino - made from scretch

Uh møy gåsh. Dette var virkelig noe av det beste jeg har smakt in the hole world når det gjelder dette med godsaker som skal få en plass i magen min. Frappuccino er nammenam. Jeg fikk ideen fra Theresagullet, hun er virkelig noe man kan kalle en frappoholiker. Har nok gått i arv videre ut i venneslekten til meg det der. Det eneste du trenger for å lage denne herligheten er:

2 STORE kopper:

♥ 1½  kopp isbiter

♥ 1½ kopp melk

♥ Massemasse sjokoladesaus (for fornøyelsen)

♥  Nesten en kopp med avkjølt kaffe

♥  2 eller 3 kuler iskrem

♥ KREM til å ha på toppen


Yummy!

 

 

Har du smakt Frappuccino før?JEG HAR FÅTT REGULERING! (før og etter)

Ja, jeg har altså fått reggis i dag! Not good! Folk sa jeg kledde det og masse annet bull. Det er like uvant for meg som for dem, men jeg har jo på en måte lyst til å tro på det de sier da. Jaja, om to år er den av, og da håper jeg at tennene mine blir fine og rette. Kanksje litt hvitere også? Hihi, å drømme er vel lov. Noe som irriterer meg noe inni granskæven er de klosene på tennene, og ikke minst de hersens klumpedingsene som er festet rundt to jeksler bakerst i munnen min. My life is complete over. I need some feedback!

 

FØR:


ETTER:
Dette er noe jeg kan kalle et ekte brace face. Snart blir det reggis nede også. Fml

 

 

Nu skal vi ut å fiske littegranne, neida, det skal bli Frappuccino laging på meg! Prekas

Har du hatt regulering?  Meg med reggis, hva synes du?

 
PARTY OUTFIT ; all you need

 

Glitter og paljetter er stas når man skal pynte seg til bursdager og fest. Jeg virkelig elsker å ha en plain farge som man stæsjer noe annet opp til. Da blir det somregel dødskult! Hvis du legger til et par pumps med høy hel tar det toppen av kaka! Gaadnes som jeg har lyst på Carrie i Sex and The City sitt klesskap, det får meg bare til å gape av misunnelse..

 

 

 

Ikke glem å melde deg på Ukens Blogg. Trykk her for å komme til innlegget!WITH MY GIRLS, lovely girls

Nå er det serr en evighet siden jeg har vært sammen med Andrea og Malin! Har savnet dem så mye! Jeg sluttet ikke før 15.40 istedet for 14.00. Sløve lærere.

Nu har vi hatt det gøyalt med Photobooth og Frappuchino! Diiigg. Vi prøvde å se på en film, men vi kom ikke så veldig langt før Andrea gikk amok på kameraet, som vanlig ble vi andre hengt på. Hoho, ilovetophoto!

Just sånn fakta, snapple er veldig godt.

Deilig tunger.

Linsefingre!


Malin daaa....Ja, altså filmen heter "The backup plan"

 

Vi prekas! Nu skal vi ta fransk manikyr med tipex!! Wish us luck..

 

Do you like Snapple?

Liker du å ta bilder!?

 

 

 


 

BESØK MALIN SIN BLOGG! http:!!melissen.blogg.noZebra-mønstrete Øredobber: Like?

Frida! Du er bare ebst i test. I dag dro jeg rundt klokken fire ned til Frida fø dansen. Vi skulle bare spise litt å kose oss. Når vi slentra inn på rommet tok jeg som vanlig en titt på det snasne rommet henens, og jeg forelsket meg på nytt i Zebra-øredobbene henens. Frida bare "Du kan godt få dem, for jeg bruker dem ikke lenger..." Jeg bare "Whaat? Are you shure?

Jeg har nemlig et par øredobber i leopard også, så det passet jo perfekt! Synes øredobbene er skiklig stilige med mønsteret.Frida♥ iloveyou
 

Like or do you not like?

 

 

btw. Ukens blogg kommer i morgen, so follow...OUTFIT ; 181010

Yo maca flo! I dag har det vært en trivelig dag. På skolen startet vi med et gruppeprosjekt som vi skal holde på med hele uken, so not many homework! My life is saved. Hoho, ja jeg innrømmer det, jeg er ikke en som akuratt "digger" lekser. Det tror jeg ikek jeg er alene om heller.

Men har jeg sagt hvor mye jeg elsker høsten?! Serr, fargene, klærne, luften og når man kan begynne å kle seg med skjerf. HERLIG er ordet jeg leter etter.
aner ikke hva som skjedde emd bildene.... :-/

topp: BikBok bukse: BikBok Armbånd: BikBok

 

 

 

Liker du høsten?! Hva tycks om mitt outfit?BRAND NEW DESIGN

Nå har verdens snilleste laget et helt nytt design til meg! Tusen takk Camilla http://cabo.blogg.no for hjelpen til et design jeg er utrolig fornøyd med! Akuratt sånn jeg hadde tenkt meg. Et lyst, enkelt, men litt stilig design med STORE bilder. Thank you so much! You made my day<3

 

Bildet av det forige designet kommer about some time når min mamma har fått sendt meg bildet fra hytta.. Heheh, dere får nøye dere med dette fantastiko bildet! (husker du Theresa?)

 

FØR eller ETTER?

 

 

 PROGRAMLEDER FORTELLER FEIL VINNER!

Jeg synes utrolig synd på Kelsie! Stakkar... Tenk å få den følelsen å ha vunnet, så viser det seg at du ikke gjorde det alikevel. Og for ikke å snakke om Sarah, programlederen!

 

Hva synes dere om videoen? Tenk deg situasjonen til dommeren!
OUTFIT ; 161010

Heisann alla menniskor. Jaja, dårlig svensk fra min side. Jeg skulle liksom etterligne Jennifer som er svensk! Hoho...

I dag har jeg faktisk vært på loppemarked med Odamor! Kjempe kos. Hjalp til å selge massevis av vesker, og jeg fant faktisk en fin liten clutch. Nydelig og søt. Nå sitter jeg her hos Liv, med Cathrine, Kristine, og jennifer(som nettop gikk). Jeg har ikke sett dem på noe sånt som kalles en evighet. Skiklig synd egentlig, de går til og med på en annen skole. So no good thing...

But here is the faboules nice outfit for today:

 skinnvest: Zara    ullgenser: Victoria(vintage)     bukse: BikBok     skjerf: Zara     veske: Mulberry (momys)

 

Hot , not, or over the top?T.G.I. FRIDAYS med my buddies

For en koselig dag! Rett etter skolen dro jeg en tur hjem før jeg møtte Helene, Hanna, Åsne og Frida på bussen. Vi skulle nemlig til T.G.I. Fridays i dag! Har nemlig aldri vært der før, og vi alle gledet oss veldig. Vi hadde det latterfullt ved bordet og jeg fikk så latterkrampe at jeg fikk et litt spessielt resultat til slutt. Nemlig at colaen kom ut feil sted, nesa. Hehe, veldig deilig du.

Etter den gode maten vi fikk servert (som jeg anbefaler sterkt), måtte bare jeg og helene ha en Sundae fra Mc Donalds. Vi fant aldri ut hvor den lå, og hvis du har vært på Akerbrygge før, så tror jeg du vet at det er tusenvis av forkjellige bygninger med butikker der. Men vi fant det tilslutt da. Og godt var det! Og nå skal du høre her.. Jeg og Helene løp tilbake for å se hvor de andre var blitt av, for vi trodde de var rett bak oss, men de hadde faktisk sittet på Mc Donalds hele tiden å ventet, og vi hadde selvfølgelig klart å løpe forbi dem! Haha, sykt fail så det ikke går ann! Det var litt kluss, men etter noen telefonsamtaler fant vi hverandre igjen. (faktisk)

 

(det ble uredigerte bilder i dag, for photoshop streifa helt) fml...


Your Løv is my Drøg

f.v: Åsne, Frida, Helene, Hanna, meg<3
 

 

Nu skal pappa kjøre meg til Oda (odaskaug.blogg.no)! Jeg skal overnatte. Koos!Har du vært på Fridays før!?

Har du noengang hatt et slikt uhell som meg å få noe ut av your nose? (haha, internt spm.)

 
You Made My Day

Når jeg kom hjem fra skolen lå vedens herlighet foran meg. Cosmopolitan har nemlig kommet i posten i dag! Jeg elsker alle tipsene de gir ut, og hvordan man kan mikse kjedelige topper til å få kveldens kuleste. Sånne ting bare digger jeg. I dette nummeret har de til og med "Festfin på fem minutter". Like like like!

GRATIS TYGGIS!

Fail! Holder til og med bladet opp ned også vettu. 

 

Men nå skal jeg møte Åsne, Frida, Helene og Hanna på T.G.I FRIDAYS! Så vi måste prekas!

Hvilket blad leser du? Har du spist på T.G.I. FRIDAYS før?

 The Way to Beauty

No time long see, som Malin pleier og seia! Nå har ikke jeg vært med Oda på år og dag, så det var kjempe gøy når vi traff hverandre. Jeg var en gulbrun albino i forhold til henne som hadde vært i Frankrike hele høsterien i 30°C og blitt shoppingmania. Helt ny var hun. Fra topp og helt ut til tåspissen. For en heldiggris! Vi gikk litt rundt å kikket etter ballkjole og andre fine ting på salg. Og jeg fant to herlige kjoler, men ikke sikkert at en av dem blir ballkjole egentlig. Man må være tidlig ute vet dere! Haha, men jeg må nok fikse og mikse litt i såfall.

Jeg kjøpte faktisk også noe herlig som jeg trengte nå som det begynner å bli en veldig kald høst, nemlig et skjerf som er like mykt som dun. Mitt favoritt fra nå av gitt. Oh yeah..

Se på den stilige pelsluen, og ikke minst brillene!


Odamor<3

Deli De Luca boller, 3 for 15kr! JEG BARE MÅÅÅÅÅTTE KJØPE! Og det beste av alt, de var varme og ferske,OG man fikk med en Iskaffe ril 10kr! Serr, min nye favoriitt er Kaffe Cacao. Mmm.... Jeg smelter.
Foreveryours..

 

 


 

Nå har jeg fått i meg en god klatt for humor i kveld. For nemlig Nora har vært på tv! Moren hennes er Elisabeth Andreassen(Bettan), og de var på "Skogheim flytter inn". Det ble spillt inn for et år siden, så Nora ser myye finere ut nå!

Liker du iskaffe? Har du funnet ballkjole ennå? Hehe, så du på "Skogheim flytter inn" i kveld?

 
"it's hard to get"

Slitsomt er det eneste ordet jeg har å komme med. Det er så utrolig mye lekser og dilldall for tiden. Prøver her og prøver der. Jeg blir helt gaaal! But back to buisness. Det har seg sånn at jeg må skippe den kjæreste fotballtreningen i dag fordi min onde søster hadde "glemt" at hun ikke kunne alikevel. Så jeg må ta over, men jeg får i allefall en liten pengeslant i lomma da! Hoho, jeg er litt ond selv som Theresa sier... Miss that girl.

Noe jeg bare følte for å dele med dere er litt av vår skolevei hjem. Hahaha, jeg har ikke så mye å gjøre vettu. Men vi har det i allefall gøyere enn deg! Fotoshoot å hele pakka. Ja da blir det en 6'er i karakterboka må jeg si. Slå den du...dette er hva jeg kaller dopefaaace.Norapora har det slettes ikke lett...

 

 

Sitter du noen ganger barnevakt?   Synes du 8'klasse er/var vanskelig?

 

BESØK CELINA SIN BLOGG!  Trykk HEROUTFIT ; 121010 &#8594; in the dark

Yo motherlovers!

I dag var Norapora og Kristinefnitire med meg hjem! Vi hadde det ålreit med å lage pølser g potetstappe. Snasne greier! Kristine lot til og med meg og Nora lage en brand new look til henne. Vi fikset både hår og sminke, og det ble et super dupert resultat! Men vi tok ofc ikek noen bilder. Bad time...


støvler: Hunter      årmbånd: H&M, Guess         skjorte: BikBok      singlett: H&M       skjerf: GinaTricot    smykke: BikBok        strømpebukse: Pierre Robert

 

 

 


 

Jadda, hvad seiar du?

 

 

Besøk bloggen til CELINA! Trykk her, her, eller herSMINKEVIDEO

Dagene har gått utrolig fort i det siste, og det har ikke blitt så mye tid til blogging. Men jeg fikk faktisk laget en sminkevideo i går! Noe som faktisk er ganske fantastisk fra min side. Jeg er ikke akkurat en veldig tolmodig person. Å sitte å stirre på at en video lastes opp på en nettside som bruker evig mange år, er ikke kjeeempe gøy. Men sminkevideo skal det bli, so here the incredible mastermovie is: Ikke bry dere om siste delen, den er ikke noe å følge med på...

Flaut...

 

 

What'a ya say?  Hva vil dere ha i neste videoblogg?
JEG LAGER GRATIS HEADER

Ja, dette har dere vel hørt før. For dette har jeg sagt at jeg har kunnet, men egentlig ikke. Jeg har laget sugne headere, ikek noe jeg akkuratt er stolt av, men nå som jeg har fått kommet litt inn i Photoshop verdenen, så har jeg kommet meg vettu! Gud har bestemt at jeg har blitt flinkere, og derfor tenkte jeg at jeg kunne dele dette med bloggere som er interessert!

Her er to jeg lagde i dag, ikke så verdens fineste, men lagde dem på 15min:

hehehe... So thats all I got!

 

VIL DU HA?

  • Send meg mail:     kelyblogg@hotmail.com
  • Send meg minst 4 bilder
  • Bildene må være i god kvalitet, altså ikke mobilbilder, eller webcambilder eller noe sånt.

 

 


HVA SYNES DU? VIL DU HA? KOMMENTER SÅ TAR JEG KONTAKT, ELLER DU KAN!Mushrom is like fabulous Photos

I dag ble jeg og søs dratt ut på en sopptur, noe som mamma har tenkt på i en evighet nå i følge henne. Jeg går nesten aldri på tur, og når jeg gjør det er det egentlig bare med skolen. Litt av en slappfisk skal jeg si dere! ;)

Vi fikk samlet helt insane mye sopp, flere kilo! Haha, jeg er noe man kan kalle en uerfaren soppkvinne. Jeg så nesten ikke forskjell på lilla og brun sopp. Jaja, soppfarger er kanskje ikke det man ser mest på for tiden.. Mange fine bilder ble tatt on our little trip. 

 

Går du mye på turer?   Hva synes du om bildene?

 
THE PERFECT OUTFIT

Jeg blir virkelig aldri lei av høstfargene og alt det kule som står å bare venter på meg i butikkvinduene. Jeg sikler over å se de kule fargene, både kamelfarger, beige duse toner. Altså sånne farger som virkelig får deg i høsthumør! I love it! Here is a little inspiration. MADE BY ME:
from Fall to Winter

from Fall to Winter by kely.blogg.no featuring a vneck cardigan

 

Sheer net tights
$38 - theoutnet.com
Leggings hosiery »

 

CORSO COMO
290 GBP - kurtgeiger.com
Glam shoes »

 

PRADA Fold Top Tote
$1,995 - barneys.com
Suede handbag »

 

Rouen Earrings
$190 - charmandchain.com
Chain jewelry »

 

 

Monki
monkiworld.com


 

Hva synes du om antrekket?ANBEFALNING ; I.D. pudder

Heisann folkens! Nå har jeg lenge tenkt på å anbefale dette pudderet fra I.D, jeg fikk en pakke i posten når jeg abbonerte på Cosmopolitan, noe som jeg har nevnt i et tidligere innlegg for tuuuuusen av år siden. Men poenget er at jeg har fått spørsmål om jeg kan vise det på, og hvor bra det dekker og slikt. Dette er hva jeg synes om produktet:

FØR:

Etter:


 

★ Den dekker godt, og den går i et med huden slik at det blir et naturlig resultat.

★ Den føles lett og luftig på huden.

★ Sitter godt, og holder hele dagen!

 

Jeg er utrolig fornøyd og jeg tror dere også ville vært det hvis du prøvde det!

 

 

Hva synes du om anbefalningen?   Har du prøvd I.D. pudder før?Fotoshoot ; in the wood

Det er virkelig herlig på fjellet! Elsker den deilige friske luften. Ikke forurenset, noe som er braaa! Og de har jo verdens beste kildevann, for Imsdal ligger jo rett over den andre fjellsiden! Så rent vann har man i hvertfall nok av. De siste dagene fra tirsdag til i dag har jeg tilbringt på Mari sin snacksny hytte oppi fjellet. Kjempe koselig, og de har verdens søteste aneks som vi bodde på.

Jeg hadde planlagt at jeg måttet mobilblogge disse dagene, men moren og faren til Mari overasket henne(og egentlig meg) med MOBILT BREDBÅND! Så jeg ble redda når det gjaldt bloggingen, men det ble ikke mye til det fordi vi bare hadde internett etter kl. 17.00 og det var jo søder meg treigt som en skilpadde i gjørme jo... Vi fikk i allefall tatt masse bilder, blandt annet i dag som det var strålende vær og blå himmel så tok vi oss en tur i skæven og hadde fotoshoot!meg og Mari         Canon EOS 550D  28-80mm

 

 


 

Hva synes du om bildene?

Hvor har du hytte?


 My Jeans ShirtJeg har fått helt dilla på disse fancy blåfargete jeans skjortene. Med andre ord, jeg elsker det. De ser så smashing ut over et par jeans og når man skal på en liten tur til byen med venner eller på kino så er de jo like kule. De passer til alt, i hvertfall brunt skinnstoff!

 

Hva synes du om jeans skjorter? Er de ikke bare herlige!
VINNEREN AV KONKURANSSEN

Tusen takk for alle dere som har gitt sin stemme. Det har hjulpet meg veldig. Jaja, nå har vi jo hatt litt demokratiske greier til og med! Haha.. MeneEtter å ha lest igjennom alle kommentarene fant jeg ut tilslutt at vinneren ble,..........................trommevirvel............. BILDET 5 tatt av http://katrinekri.blogg.no. GRATULERER SÅ MYE! Du vil bli tilsendt my grate premie i posten så fort som mulig. Hope you like it!

 

Hva synes du om bildet? OG VIL DU AT JEG SKAL HA FLERE KONKURANSSER? MED HVILKEN PREMIE?

 

 

 Biltur til Huttiheita

 Etter å ha sittet i bil i sånn en evighet, 4 timer, så var det gøy å komme opp til Maris snasne hytte! Det var huttemeg kaldt først her, men når vi fikk fyr i peisen ble det herlig, litt for varmt egentlig. Vi hadde utrolig fritids i bilen å gikk amok med kamera og tegnet hverandre i blinde. Haha, ja, vedlig internt...

Mari klarte ofc å glemme mobilen sin i butikken, så en random mann kom til kassa hvor vi sto å betalte å bare " Denne mobilen lå på gulvet borte ved de kassene der." Og jeg bare "Å det er din mobil Mari" utover hele forsamlingen som sto å glante.. Kleeint!


Ja, creds til meg! Dette er altså Mari da...

Hahahhahah, jeg ler meg i hjel, det ser ut som jeg har skinskjegg jo!

Fin fot

BLad er toppers vet du!

Bondeknøllandet is my favourite

Mari er digg!GRATIS ANANAS SMAKING! Us liike. Btw. det var her Mari glemte mobilen. Clever.

 

 

Jaja, nå skal vi se om vi får lastet opp en film, så vi prekas!

Hvor er du i ferien?

 

 STEM FOR HVEM SOM SKAL VINNE KONKURANSSEN!

It's incredible! Jeg ble så utrolig fornøyd der jeg satt å leste igjennom alle mailene jeg har fått av folk som har gitt et bidrag til fotokonken jeg hadde. Over 45 som hadde deltat, (btw. ikke alle hadde skrevet at dem var med i kommentarfeltet) og jeg tror jeg skal ha en til konkuransse snart, hvis det fortsatt er folk som er interestead! 

Men det har seg altså sånn at jeg har et utrolig vanskelig valg å stå ovenfor her, så jeg er ikke akuratt i hundre nå nei... Så derfor vil jeg at DU skal bestemme hvilket bilde dere vil skal vinne min fantastiske prem9e som består av et supersøtt par øredobber og noen søte blomster til håret. STEM!

1.   http://blomsterfeenhanna.blogg.no

2.    http://cdg.blogg.no

3.     http://fridada.blogg.no


4.    Olivia

5.     http://katrinekri.blogg.no 


6.      http://
mariannekp.blogg.no

 

 

  

STEM PÅ DIN FAVORITT! KAFE KOS

486599-1-1286203839072.jpg
KAFE KOS Heisann folkens! Nå sitter jeg med Celina her på verdens beste Cafe. Nemlig United Bakeries! Omg, dere aner ikke hvor mye jeg elsker den Cafen. Vi har spist en scones med trippel sjokolade, min favoritt! Og Celina var loner å drakk en Cappuchino. Hva heter din favoritt cafe?MY VINTAGE MULBERRY BAG

Jeg elsker arvegods. Spessielt når jeg finner noe gammelt og dritkult som jeg har hatt lyst på lenge. Mihii, fant mammas gamle Mulberrybag med ødelagt håndtak. Hun kjøpte den engang vintage og nå går den videre i arv. Jeg spurte om å få låne den, og det fikk jeg! Oh yeah, life is good! 

 

 

Arver du noenganger gods? Hva synes du om bagen?

 Foto ; Autumn

//foto_ Kely.blogg.no      //kamrera_ CanonEOS550D

 

 

 


Tycks?

 

 OUTFIT ; 011010


topp: BikBok         skinnvest: Zara         skjorte: BikBok         sko: Nilson Shoes         bukse: BikBok

 

Haha, morsom overskrift. Det er jo tross alt 1. Oktober 2010, noe som betyr: 1.At jeg får penger på mobilen, og 2.Vi er et skritt nærmere den kalde vinteren. Brrt, fryser allerede jeg..

 

 

 

Nå skal jeg, Mari og Natalie ha en liten photoshoot, så vi snakkes!

Hva synes du om Outfittet?

 

 

 

 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits