Sound of feeling. -


Ready for Halloween.Nå drar jeg til Aurora med jentene hvor vi skal kose oss med med mat og film! Gleder meg! Ha en fin kveld alle sammen, håper dere har det gøy! Love from the pirate.En Oktober dag
De siste dagene har jeg virkelig merket for fullt at høsten er kommet. Jeg synes det er fint fordi jeg liker høsten, men samtidig begynner det å bli en heftig kald temperatur ute som jeg misliker fordi jeg blir både rød på nesen og kald på fingertuppene. Som løsning på problemet mitt har jeg funnet et par super søte votter på Indiska som jeg håper på å få kjøpt meg så fort som mulig! En ting jeg liker med høsten, er at da er det lov å kjøpe seg litt nytt til klesskapet, både varme, fine gensere og kule bukser, for det er somregel det jeg bruker mest av nå som temperaturen bare synker, nemlig bukser. Problemet mitt er bare det at jeg ikke har noe særlig med cash, så jeg må få spart opp litt før jeg kan begynne å titte i butikkene, hvis ikke blir jeg deppa. Nå for øyeblikket spiser jeg brownie som jeg fikk med meg fra fetteren min sin bursdag igår, og prøver å gjøre ferdig den siste matteoppgaven vi har i lekse, men jeg er litt oppslukt av andre ting. I kveld på selveste Halloween skal jeg ut til Aurora med jentene for å se på film og spise, håper dere får en fin kveld alle sammen! Fine høstsanger.

Nå på høsten er en tid hvor jeg liker å sitte hjemme under teppet og høre på musikk dagen lang. Ipoden er alltid med meg, og gjør dagen ennå bedre. Selv hører jeg på mye forskjellig musikk, men her er noen få av de dere kan finne på spillelisten min nå for tiden.

 

Pocket Full of Stars - Nine Black Apes

 I Wouldn't Mind - He is we

Diamonds - Ben Howard live

 Blue Lips - Regina Spektor


_to bilder fra i sommer, uredigert

Older Chest - Damien Rice

Samson - Regina Spektor

1+1 - Beyonce

Boy with a Coin - Iron and WineWhat a Beautiful Autumn day.shorts: Henrys Choice, vintage  cardigan: 15  belte: Lindex  smykke: Bikbok  sko: Converse


I det siste har dagene gått fort, men de har vært fine! På søndag var jeg en tur i byen med Liv, Cathrine og Kristine, de er gode venner fra barneskolen som jeg ikke har vært med på lenge nå, så det var kjempe koselig. Jeg filmet en del og tok litt bilder, som jeg tok med mamma sitt kamera, og hun trodde selvfølgelig at jeg hadde lastet over de bildene så hun slettet ALT fra minnekortet (dere aner virkelig ikke hvor gretten jeg er nå pågrunn av det, for det er heftig kjipt...) Denne kvelden har jeg vært på fotballavslutning med jentene hvor vi så film og koste oss, også har jheg øvd en del på fransk, for jeg har nemlig en viktig prøve i morgen, (help me!)

Husk at dere fortsatt kan sende inn spørsmål til meg HerYouthful October

/ filmet med Canon Mark II 5D + Canon ef 20mm f/2.8

Fra fredag til lørdag ble jeg med Maria opp på hytta hennes hvor vi hadde det kjempe fint og koste oss masse med film, snacks, kakao, prating og kortspill foran peisen. Jeg storkoste meg, og det var godt å komme seg litt bort fra alt som hadde med internett og byen å gjøre og bare hygge seg i ro og mak. Takk for turen Maria!♥Metallic and silver, sparklesChanel, Black pearl 513 + HM, Silver

For litt siden fant jeg en gammel venn innerst i en boks i skapet, Min glittrende sølvneglelakk som jeg kjøpte for en stund tilbake. Maria har en super fin metallisk neglelakk fra Chanel som passer perfekt som underlag på neglene med den sølve på toppen. Jeg har nå funnet min nye favoritt for sesongen når det kommer til neglelakker for å si det sånn! For øyeblikket sitter jeg godt plantet nede i sofaen og titter på den morsomme filmen Bridesmaides med søsteren min. Ha en flott kveld videre søtnoser!

 Back from another adventure.

Heii og hopp alla i hopa. Hele klassen min dro på klassetur til Politihytta ved Hønefoss i går hvor vi skulle overnatte og ha det hyggelig sammen. Det var kjempe koselig, og jeg sammen med 6 andre jenter endte opp på et rom som var ment til 3, så det ble litt trangt i sengene, men vi var smarte og lagde en sovekrok på gulvet som bestod av en haug med overmadrasser, dyner og liggeunderlag. Alt i alt var det en kjempe koselig klassetur, og jeg håper vi kan dra på en sånn snart igjen! Jeg har forresten blitt skikkelig aktiv på weheartit.com i det siste, og er inne og hjerter mange bilder om dagen! Derfor er det bare å trykke dere inn HER og følge meg om du vil, da hadde jeg blitt glad!

FØLG MEG PÅ WEHEARTIT.COM HER
 Noe du lurer på? - spørsmålsrunde

Hei alle snupselupsar, nå tenkte jeg at jeg skulle ha en aldri så liten spørsmålsrunde hvor dere kan stille meg spørsmål dere lurer på, men vær så snill og tenk dere litt om over hva dere spør om, for hvis jeg ender opp med hundrevis av spørsmål som er unødvendige, så er det litt dumt igrunn. Men vær så snill da dere... spør i vei! Takk for at det er noen som legger igjen kommentarer her og der forresten, jeg blir alltid veldig glad når noen gidder, det setter jeg så utrolig stor pris på! Makes me happy ♥ 

(Takk til Hanna for idé til bildet.)   Spør i vei!Lost in the world

Jeg får så himla lyst på alt jeg ser i butikkene for tiden, men problemet er at I have no money, så der kommer jeg i grunnen ikke langt. Jeg har bestemt meg for at jeg skal spare de neste pengene jeg tjener og fortsette slik til jeg har samlet opp litt, for det er jo tross alt en god egenskap det der med sparing. For eksempel så har jeg funnet mange plagg fra Modekungen.se som jeg har så lyst til å bestille, men dessverre så er prisene ganske høye for min del, men de er absolutt på lista til neste innkjøp! To renseprodukter


Disse to renseproduktene bruker jeg for å rense huden min hver kveld, og jeg er kjempe fornøyd med dem! Begge fjerner skånsomt sminke og renser huden bra for urenheter. Natuvive får man kjøpt på Apoteket og Vaseline Intensive Care får man kjøpt på vanlige dagligvarebutikker, samtidig Apoteket og ingen av dem er heller noe dyre. Jeg anbefaler virkelig disse to produktene for dem som leter etter noe å rense huden med. Har dere noe å anbefale?

 Søndagssminke

En video som Mari og jeg lagde sist søndag når vi var i full galopp hele dagen! Hahaha, gøygøy.Some girls are just born with glitter in their viens.

Invisible - Skylar Grey

t-shirt H&M  pants Cheap Monday  sunglasses daddys old  shoes DNA  cardigan 15  

 Heisann alle dere søte små! For det første må jeg si hvor fantastiske dere er, som kommenterer og som faktisk gidder å klikke dere inn på bloggen min. Det betyr masse, dere aner virkelig ikke!

De siste dagene har det vært så kaldt i luften at jeg har surret både store gode skjerf rundt meg og tatt på meg pannebåndet mitt så jeg føler meg som en liten jente, men alikevel er det så kjølig at det virker som om jeg har rudolf rød nese, haha. Men heldigvis har det vært ganske så fint vær da, og siden det var sol i dag bestemte jeg meg for å lage vaffler. Jeg fikk med meg Natalie og Mari til å spise dem med meg så jeg ikke fikk alt alene for meg selv, det hadde vært litt kjedelig. Ellers har kvelden vært bra, og jeg har tittet på blant annet Idol og sitter nå og ser på Senkveld! Yeye. Av en eller annen grunn lå det røde appelsiner hjemme, så jeg fikk da smakt meg noe nytt i dag også. Lærar noko nytt kvær dag. Her oppe har dere bilder av antrekket for dagen om det interesserer noen. Ha en fantastisk kveld videre, dere er best!Shake it out.

Herlige Frida møtte meg på Nationaltheateret klokken tre i dag hvor vi to sammen dro opp til Kaffebrenneriet på Solli. Frida har vært i Tyrkia hele høstferien og har derfor kost seg masse i varmen, den heldiggrisen! Som vanlig glemte jeg å bruke kaffekortet mitt da jeg kjøpte en supergod Caffe Mocca som var toppet med sjokolade, nam! Vi tok oss en tur til Bogstadveien hvor vi brukte mesteparten av tiden på Zara, de har hatt så mye fint i det siste, og jeg får lyst på alt i enhver krik og krok, jeg har nå forstått at jeg må sette meg ned og spare penger om jeg faktisk skal klare å få kjøpt noe i det hele tatt av det som står på ønskelisten min, I'm a spender, not a saver. Håper dere hadde en fin dag i dag!Starry Eyed.

Some few pictures from London, winter 2011

Gurimalla så kaldt det har vært de siste dagene, høsten kommer så fort at jeg nesten ikke rekker å få det med meg. Mari og jeg har lenge hatt lyst til å starte på friidrett, og siden vi kjenner et par som allerede går på det, så ble vi med dem på en treningsøkt i dag fra fem til syv. Det gikk heldigvis helt fint, og siden det er lenge siden jeg har trent nå, så var det deilig å sitte igjen med den fornøyde følelsen av å ha trent etterpå. Nå koser jeg meg med kakao og tøfler på bena, samtidig som jeg sitter godt plantet i sofaen og gjør ferdig siste slant av leksene til i morgen. Siden jeg nesten ikke har klart å stå opp de siste dagene, så har jeg bestemt meg for å prøve å legge meg litt tidligere i dag, noe jeg faktisk tror er en god ide, haha. Ha en fin kveld videre! Latest buy.

[All new] sweather: H&M Trend  purse: Zara  eyebrow pen: MAC, color Fling 

Jeg har spart opp litt penger i det siste for å kjøpe meg noe nytt i garderoben. Den nye supergode øyenbrynspennen min er jeg kjempe fornøyd med, og er et produkt jeg anbefaler for alle som leter etter en selv. Jeg har fått meg en myk, behagelig, litt oversized genser som består av 70% Angora, eyecandy, og definitivt verdt pengene. Samtidig en helt ny rocka lommebok med nagler og hodeskaller fra Zara. Kjempe fornøyd med innkjøpene! Nå for øyeblikket sitter jeg barnevakt for nabogutten Magnus på 2 år, har nettopp sett en episode av Ugly Betty på tven (elsker det programmet) og koser meg med te og rester av en god sjokoladekake. Kos dere resten av kvelden, det skal i allefall jeg!Into the wild

Forrige lørdag dro jeg på skogstur til Finnskogen hvor jeg skulle tilbringe de neste fire/fem dagene. Det var koselig å være unna alt som hadde med internett og dekning å gjøre for en gang skyld, og heller bare kose seg med søsteren min og pappa. Pappas venn Morten og hunden Strax var også med, så vi fikk litt ekstra selskap de første to dagene. Vi skulle ikke bo i telt nei, men i en gammel tømmerarbeider hytte som er for folk som går rundt i skogen og i Gapahuk som det kalles, google it om du lurer. Det ble mye egg og bacon, og kortspill på kveldene. Koselig tur rettere sagt.


Siden pappa hadde bursdag i August, og det tross alt er umulig å gi noe til en fyr som har alt, bestemte søsteren min og jeg at vi skulle gi ham biletter til filmen Hodejegerne som går på kino. Så i kveld kl. seks dro vi ned til Saga kino å så filmen som har fått over ti 5-ere og er kåret til en av Norges beste filmer noensinne, og jeg ble ikke akkurat skuffet, det var tross alt en av de beste filmene jeg har sett på lenge! Anbefales til alle! Ha en god natt søvn før en ny stressende uke står for tur, det skal i allefall jeg!C a s t a w a y .

Jeg blir så inspirert av denne filmen og de fine bildene som er filmet av Johnny Abegg og tatt av Beck Rocchi. Fargene, lyset, sminken, klærne, håret, stemningen, alt. Det blir bare skiklig fint rett og slett.


Film av Johnny Abegg, bilder av Beck Rocchi   - Spellsjewellery.blogspot.comPure perfection


jacket: Zara kids  shoes: DNA  bukse: Nude jeans  blouse: Zara trf  necklace: festival  

Så kaldt det er blitt for tiden! Det er skummelt hvor fort kulden og mørket kommer på dagene nå. I går var jeg på kino og så den supersøte filmen "Friends with Benefits" med Oda. Den var kjempe søt og hadde mye humor i seg, haha, litt flaut da jeg lo rett ut i salen mens ingen andre gjorde det. Ble nok oppfattet som en tulling med dårlig humor, heh. Vi tok oss en tur videre i Bogstadveien hvor vi begge var på jakt etter litt nye innkjøp til høsten. Jeg fant en mega deilig og super fin genser fra H&M Trend, hjertet mitt hoppet over et slag da jeg prøvde den. Den er perfekt til en kald høstdag! Oda tok skrittet og bestemte seg for at hun ville farge håret sitt lyse brunt med glans vask, så da satt vi på badet da, jeg med hansker over hendene og hun med et håndkle rundt skuldrene. Jeg hadde aldri gjort det før og var litt nervøs for om jeg kom til å faile sånn sinnsykt, men alt gikk bra, og resultatet ble kjempe bra! Nå skal jeg ta turen hjem og rydde litt klær og diverse inn i mitt nye Walk in Closet (!!!!!!!) som mamma endelig har fått pusset opp fra gammelt kott til et walk in closet til søsteren min, mamma og meg, Love you momy.

Senere i kveld kommer en liten video fra de siste dagene da jeg var i Finnskogen. The rest is still unwritten.Et par bilder gårsdagen da jeg var i byen med Aurora, Emma og Maria.

For en fin dag det var i går! Det er så deilig og endelig kjenne litt varme og sol, for det har det ikke akkuratt vært mye av i det siste. Aurora, Emma, Maria og jeg tok oss en tur ned til byen i går hvor vi tittet litt i butikker og koste oss før vi alle, untatt Maria, tok turen til Grünerløkka. Det var utrolig god stemning der, og en kjempe fin dag å sitte i parken og spise på. Vi tok turen innom Velouria Vintage som vi hadde store forventninger til, men vi alle var slitne og kom tomhendt ut. En kjempe koselig dag med latter og kos.

Nå om en halv time drar jeg til Finnskogen hvor jeg skal tilbringe de neste fem dagene i sovepose og løv, så nå er det skogstur og leirbål som gjelder. Jeg har pakket med meg en god bok og en bunke med blad så jeg har noe å lese på, heldigvis. Men dette betyr altså at jeg ikke kommer til å oppdatere før neste uke. Ha en fin høstferie folkens!

Run, Vampire Weekend

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits