Sound of feeling. -


No makeup look

Jeg kan se denne videoen som flinke Lea Reiff har laget (er forresten fast følger av bloggen hennes), om og om igjen fordi jeg blir skikkelig inspirert til å sminke meg mere naturlig og pent som hun gjør her! Hun er utrolig flink når det gjelder hud og sminke, og får det virkelig frem i videoene sine, ekte naturtalent spør du meg. Tenkte jeg ville dele denne videoen med dere siden den viser skritt for skritt hvordan man kan legge sminke for å få den "no makeup looken" som er så fint!Questions/ part two. Answers.

 

 Kan du lage en "hårvideo" med forskjellige frisyrer?

Ehm, jeg er ikke særlig flink med hårfrisyrer, så du må nok ikke forvente at det kommer noe sånt fremover.

 

hva er yndlings antrekket ditt?

Har inget favorittantrekk så langt. Bruker så mye forskjellig sammen, så vanskelig å si.

  

Når skal du ta av reguleringen?

Haha, visste at det spørsmålet skulle komme. Forhåpentligvis i slutten av niende klasse(nå til våren) eller etter sommerferien.


Er du veldig opptatt av å trene?

Trener ikke særlig ofte nå for tiden, men når jeg ikke har trent på lenge liker jeg den følelsen man får etter å ha trent, når man føler seg litt andpusten men sprek på samme tid.

Kjekkeste skuespiller?

 


I rekkefølge: Matthew McConaughey, Zac Efron,  Francisco Lachowski(han er ikke skuespiller, men uansett very handsome) og 
James Franco

Har du god kondis?

Nei, haha, ikke spesielt. Jeg sliter med astma samtidig, så det trigger litt i blant.

 

Hvilken videregående skole har du lyst til å starte på?

Helst gå Media og Kommunikasjonslinjen på Ullern, jeg har ikke fått tenkt lengre.

 

Har du noe tips til meg om hvor jeg kan kjøpe kule, men rimelige klær?

Ehm, vintage er jo alltid kult, men ikke alltid like billig. Tre bra vintage butikker jeg vet om er Vintage Velouria, Backflash og Dianas salonger, alle ligger på Grünerløkka.

 

Hvor mange blogger har du hatt?

Just this one!!

 

Kan du lage sminkevideo?

Holdt faktisk på å lage en i dag, helt til kameraet gikk tom for strøm, arghh..

 

Hvor mye penger bruker du i måneden?

Kommer ann på om jeg kjøper mye, og hvor mye det jeg kjøper koster. Men rundt 500-600kr.

 

Hva gjør du på fritiden?

Jeg liker å spille gitar, lese i moteblader som Det Nye, Streetstyle og Vogue. Jeg tar mye bilder og filmer litt. Er med venner. Tar meg en tur i byen, og drar veldig mye på café, det er nok der det meste av pengene svir av.

 

Favoritt skuespiller?

Abigail Breslin, Dakota Fanning, Morgan Freeman, Hugh Grant og Anne Hathaway.

 

Favoritt sang?

Disse sangene betyr mye for meg: Only You av Joshua Radin, The Funeral av Band of Horses, Older Chest av Damien Rice, Lost av Coldplay og Homeless av Maria Mena.


Sminker du deg mye?

Ikke veldig mye tror jeg, normal mengde.

 

 Favoritt sminke? (merker/typer)

 Jeg liker veldig godt merkene Bobbi Brown, Mac, Ysl og Chanel.


Fashion ikon?

Angelica Blick, Rumi Neely, Molly Rustas, Bethany Struble, The Olsen twins, og så blir jeg inspirert av mange ulike bloggere
 

Det var det! Jeg svarte så godt jeg kunne, så håper dere er fornøyde med svarene! Atmospheric.

I dag hadde vi Nynorsk tentamen på skolen (wææ), noe som faktisk ikke var like ille som jeg trodde, haha. Heldigvis varte den bare i tre timer, så klokken halv tolv dro jeg hjem og hentet kameraet, og deretter dro jeg til byen for å møte Theresa a.k.a  Thien og Klara.

Før jeg møtte dem var jeg innom Steen & Strøm, og av en eller annen grunn så har jeg ikke vært der før. Jeg fikk sånn sykt jule- og New York følelse, haha, akkurat som på Sephora eller Selfridges i London. Store lyse rom med masse sminkemerker og ulike ting. Jeje.. I allefall, så var det kjempe koselig med Theresa og Klara, men vi var ikke innom så mange butikker akkurat, men heller noen av bodene nede ved Nasjonaltheateret. Forresten noen andre som har sett at de holder på å få is på Spikersuppa? Ååh, nå kan man snart gå på skøyter! Sweet dreams people, time for beautysleep.Olivia on Friday.

På fredag var jeg på Olvia på Aker Brygge med Julie, Ingunn, Thea og Oda. Det var kjempe koselig, og vi spiste god pizza og pratet masse. Jeg tok et par bilder, som ikke er stort å skryte av, men det er alltids koselig å dokumentere litt, so here you go. Håper alle sammen har hatt en fin helg, det har i allefall jeg!

+Fredag på OliviaMemories will never fade.

Hallopådere! Det har vært ekstremt lite blogging i det siste, og grunnen til det har rett og slett vært fordi jeg ikke har følt at jeg har noe å ta bildet av. Men når jeg først gjør noe gly og har med kameraet blir det som oftest mange bilder, og da er fotohumøret på topp. Jeg har faktisk sittet og laget meg en liste over ting jeg kan skrive om her, så vhis det er en dag jeg ikke har en shit å skrive om, så har jeg noe alikevel! Fenomenalt ikke sant?

+Lørdag på julemarked.

Ja, back to the point. I helgen har jeg kost meg masse, og på fredag var jeg på en av mine favoritt restauranter Olivia på Aker Brygge med Ingunn, Julie, Oda og Thea hvor vi spiste god pizza og hadde det hyggelig, alltid kosleig med dem! Jeg tok et par bilder, så de vil jeg nok legge ut i kveld en gang. Nå på lørdag bar turen til julemarked på Steinerskolen hvor jeg var med Frida, Maria, Ylva, Alma, Agnes og noen flere. Det var veldig stemningsfullt og koselig. Hyggelig måte å tilbringe lørdagen på. Jeg overnattet hos Maria fra i går til i dag (som dere kanskje skjønte på det forrige innlegget som Maria hadde det så morsomt med tydeligvis), og vi så på film og bare slappet av etter en super lang uke med tentamner og prøver, det e noko shit.

Håper alle har hatt en super helg! God advent alle sammen.Halla folxzaaa!

Halla, folx der hjemme! Nå er jeg hos Mariasøta, hun er  supahdupah. Vi har ikke gjort så mye, bare chilla, nå skal vi se på The Smurfs og kosemose! Ha en fin kveld dere der hjemme i stugo <3new buys from the market
Second hand, Vestkanttorget

På lørdag var jeg som sagt en tur på Vestkanttorget, hvor jeg fant meg et par plagg jeg er kjempe fornøyd med! Det som er så gøy med Vestkanttorget er at folk kan selge klær de er lei av eller klær som ikke passer lengre, videre til andre som vil ha det for en billig penge. Utrolig smart, og det er jo tross alt gjenbruk, haha. Alt det jeg kjøpte på lørdag (som også er noen flere småting dere ikke ser på bildet) fikk jeg for bare 320kr, noe som er utrolig billig for hva hvert klesplagg og skopar er verdt. So happy! Så, hva synes dere om mine nye plagg?weekends don't count unless you spend them doing something completelyCanon ef 50mm f/1.8

Dagen i dag har vært super koselig! Frida, Martha, Maria, Alma, Agnes og jeg trippet rundt omkring på Frogner og satte oss ned på den koselige caféen Gabels. Jeg spiste makron og en kopp kakao, namminammi! Etterpå tok vi en tur på vestkantmarkedet og afnt en bod hvor det var noen skikkelige koselige jenter som solgte utrolig mange fine ting! Jeg fikk kjøpt meg noen nye plagg som jeg er kjempe fornøyd med, det får dere sannsynligvis se i morgen. Nå er Mari, Kaia, Maria, Natalie og Alma hos meg, og senere skal Maria og Alma overnatte, noe som blir kjempe koselig. Prekast!saturday morning.


Etter kino i går, hvor vi så Breaking Dawn, som var dødsbra, sov Kaia, Mari og Natalie over hos meg! Det var kjempe koselig, og i dag tidelig lagde vi oss en skikkelig god og stor lørdagsfrokost som bestod b.l.a av Arme Riddere, nypresset juice og muffins, haha, skikkelig sunt. Nå har jentene dratt, og jeg er på vei ut døren og til byen hvor jeg skal møte Maria og Alma! Ha en fin lørdag!premiere på en fredagskveld

Nå er jeg på vei ut døra og på vei til Selma hvor jeg og noen av jentene skal spise og kose oss før vi tar turen til Colloseum og drar på Twilight premiere av Breaking Dawn! Åå, jeg gleder meg sånn! Sist fredag var jeg på Friday's med noen søtinger, så over her ser dere en koselig vide fra kvelden. Ha en fin fredagskveld videre alle sammen, vi snakkes!look at my new sweeties!

Mamma kom hjem fra en to ukers lang reise i Japan for to dager siden, og hun hadde med seg to ting jeg lenge har ønsket meg! Siden Canon produseres i Japan, var det litt billigere å kjøpe objektiver etc. der, og siden mamma visste godt at jeg ønsket meg så fært den kjære 50mm tilbake, så fikk hun tak i et til meg der! Wihoo, nå er jeg back in photo mood igjen!
Jeg har ikke oppdatert sminkeskuffen min på lenge nå når det gjelder hudsminke, men jeg har tittet litt på solpudderet Sunkissed fra Clinique en stund nå. Derfor ble jeg superglad da mamma kom hjem med dette fantastisk fine! Thank you mommy.waffles for breakfast

// Canon EOS 550D + canon ef 20mm f/2.8 

sang av Paramore - Misguided ghosts

Uff, det er blitt så utrolig kaldt ute nå! Akkuratt som vinter uten snø.. brrt. Jeg får bare lyst til å ligge under den varme dynen hele dagen og se på film og kose meg med godsaker. Apropos godsaker, så lagde jeg meg vafler til frokost i helgen og filmet litt. Jeg var litt lat, så Toro vaffelpose reddet meg, go Toro! Her har dere en liten kortfilm fra stunden min med de gode vaflene. Ha en fin mandag videre alle sammen!gjesteinnlegg fra verdens kuleste!

Shallabais folks! 

Nå har det jo blitt tradisjon at hver gang jeg er med Kaja, så måå jeg skrive et gjesteinnlegg, fordi jeg er jo så ekstremt flink til det. Hahaha, stakkars Kaja, bloggen hennes blir innvadert med teite innlegg som bare jeg syns er morsomme. Jaja, dere får tåle humoren min en gang i blandt. Forresten så blir det ikke så ofte, fordi KAJA kan aldri finne på noe.. (den var til deg, Kely) Hoho, dette er festlig. 

Uannsett, Kaja og Maria har hvertfall sovet hos meg, og gjett hva.. Kaja klarte å GLEMME kameraet sitt.. Ja, nå tenker du sikkert som jeg gjorde- Kaja Petrusson, glemme sitt kamera?! Hææ, det er jo som at en mor glemmer sin dyrebare baby. Men ja, det er sant. Hennes unnskyldning var da: "Jeg trodde vi ikke kom til å ta noen bilder".  Hva er det for noe liksom? Når hun skal til MEG, så må hun forstå at hun skal ta masse bilder. Da skjer det jo sååå mye fett, og jeg er jo den perfekte person foran kamera. Haha, ironi er moro.

Men nå må vi lage litt breakfast, og kle på oss. Daffedag altså.

Hadetpåbadet fra meg. Men vent.. dere vet kanskje ikke hvem jeg er? Det må vi gjøre noe med: this is meee, MARTHA- Kaja's kuleste venn. Men det skjønner dere sikkert, bare av å lese innlegget. Bare for å skjønne hvor morsom jeg er, så kan dere lese mine to andre gjesteinnlegg her og her. Jeg er kul altså.

Her har dere meg igjen, nydelig bilde altsåMosekoseoverdose, ha en fin søndag videre!BEHIND THE SCENES. PHOTO SHOOT WITH VERO MODA / PART #2what I was wearing.
Dette er hva jeg hadde på meg for to dager siden, men jeg har bare ikke fått vist dere det! Hele denne fredagskvelden har jeg sittet her i sofaen med søsteren min og sett på Senkveld, Idol og film. Vi sitter nemlig barnevakt for fetterne våres fra i kveld til i morgen, så her er det fullt kjør. Kos dere videre i kveld, vi snakkes!

 questions/ part one . Answers.

 

Hvilke Idretter driver du med?

Jeg spiller egentlig fotball, men har sluttet for vinteren siden jeg istedet skal prøve meg på fridrett med Mari! Tror det blir gøy å prøve noe nytt når man fortsatt har sjansen! 

Du tar veldig fine bilder, hvilket kamera bruker du?

Tusen takk! Jeg bruker kameraet Canon EOS 550D og et 20mm objektiv fra Canon. Nå venter jeg på at jeg kan få kjøpe meg det gamle objektivet mitt, 50mm, siden jeg knuste det ved et uhell i sommerferien.. (wupsii)

 

Favoritt klesbutikk?

Hmm, vanskelig spørsmål siden jeg egentlig kjøper klær og andre ting på så mange forskjellige steder. Men Hennes & Mauritz er alltid en stor hit, også liker jeg godt Topshop og Urban Outfitters. Samtidig nettbutikker som Modekungen.se og Nelly.com. Dette var bare noen butikker jeg liker for å nevne det.

 Hvilke land liker du?

Kan jeg si byer? I såfall så går mitt valg over på London, København og Stockholm. Har ikke reist til så utrolig mange land egentlig (men flere enn de byene jeg nevnte nå altså).

StockholmKøbenhavn

London

Hva vil du utdanne deg til?

Jeg har lyst til å ta utdanning i foto og film, kanskje i matlaging, og så har jeg veldig lyst til å jobbe med noe innen motebransjen, enten redaktør eller fotograf i et motemagasin. Haha, meg og mine drømmer.

 

Favoritt artist/band?

Maria Mena, Colplay, Regina Spektor og Band of Horses.

 

Er det noen du ser fram til/ opp til?

Egentlig ikke, men jeg blir ofte innspirert av mennesker rundt meg.

 

Når begynte du å blogge og hvorfor begynte du?

Jeg begynte å blogge for fullt 31.12.2009 og startet nok fordi jeg syntes det så gøy ut. Bloggen min har tross alt forandret seg veldig mye siden da.

 

Hvilke blogger leser du fast?

Angelicablick.se, Leareiff.blogg.no, Mollyrustas.devote.se, Karinbylund.blogg.se,  Phobos.blogg.no, Ulrikkelund.com. Men dette er bare noen  av dem jeg ofte er inne på! Leser mange flere.

 

Hvordan redigerer du bildene dine?

Hvordan vil jeg ikke akkuratt si, men jeg redigerer dem som oftest i Photoshop Elements eller i Photoshop CS5.

 

Går du på dans, eller noen andre idretter? 

Jeg gikk på dans, men går ikke lenger på det. Som jeg nevnte istad så skal jeg prøve meg på fridrett i vinter istedet for fotball.

 

Kva er din favoritt IS ?

Ben & Jerrys to iser Cookie Dough og Coffee, Coffee BuzzBuzzBuzz. I love icecream!

 Hvordan ordner du kunn tekst på headeren?

Lager en ensfargert bakgrunn og setter på den teksten du vil ha, ved så å lagre det. Du setter det inn som om det var en vanlig header.

 

Hva ønsker du deg nå?

Dette Mulberry skjerfet, grå juicy bukse i frotté, solpudder fra Clinique og en 50mm linse!

 

Hva inspirer deg?

Masse rart egentlig. Alt fra blogger og blad til musikk og interiørting. 

 

Vet du når det er fotomesse i Lillestrøm?

Ja, det gjør jeg! 2. - 4. Mars på Norges Varemesse. 

 

Hvor lenge har du drevet med fotografering?

Jeg ble vel ordentlig interessert i det for to år siden eller noe, men jeg har alltid vært glad i å ta bilder! 

 

Kan du snakke litt om fotoutstyret ditt?

Jeg har et stativ fra Benro, fjernutløser fra Canon, objektivene 20mm og en 28-80mm linse(som aldri brukes) fra Canon, Speedlite blits fra Canon, kamerahuset Canon EOS 550D og venter nå på å få kjøpt meg mitt gamle favoritt objektiv tilbake, 50mm.

 

Det var det! Jeg svarte så godt jeg kunne, så håper dere er fornøyde resultatet! Ha en fin dag videre Memories from last weekend.Noen bilder og en liten film fra sist helg da jeg overnattet med Emma og Rikke og var i byen på søndagen med Thea, Mari og Anna!

 Anything is good if it's made of chocolate.

Source: Fashionglorie

I love sweeties like you guys and sugar. Kaker, caffe, kakao, krem, søtsaker.Fifth of November.

Det har vært lite oppdatering de siste dagene siden jeg så og si har vært syk helt siden fredag. Jeg har fått ekkel forkjølelse og feber, men feberen går egentlig sin egen varierte vei. På lørdag var jeg i litt bedre form og var derfor en tur i byen på Café med Frida og Alma hvor jeg drakk byens beste kakao på Steam, anbefales! 


Senere møtte vi Maria, Agnes, Line, Selma og Anniken og satte oss ned på Ben & Jerry's og spiste verdens beste Cookie Dough. Kosekose. Jeg overnattet hos Frida fra lørdag til søndag, det var kjempe koselig! Vi bare slappet av resten av kvelden og så på Skal vi danse. På morgenen var begge dødstrette, så vi så filmen Raising Helen og lagde pannekakelapper til frokost. Fin morgen. I dag har jeg vært hjemme fra skolen siden jeg fortsatt ikke er helt i form, og har egebtlig bare sett på Gossip Girl og drukket te med ingefær i et forsøk på å bli frisk (tips fra Mari folkens). Kommer med flere oppdateringer senere i dag! Ha en fin dag videre snuppiser.Teenage Wasteland

Delicate - Damien Rice

_noen bilder fra Halloween kvelden hos Aurora på mandagSnake pattern and plain black

Lindex, 199,-

Da jeg var i byen i dag med Natalie gikk vi en tur innom Lindex, og der fant jeg denne sorte vesken over her som jeg egentlig likte veldig godt. Men så gikk jeg inn på nettet da jeg kom hjem å så at de hadde den samme modellen bare i slangeskinnmønster, så jeg ble litt usikker på hvilken jeg synes var kulest, men jeg den sorte er vel mest praktisk pågrunn av at den er sort. Hva er deres mening, den sorte eller den slangemønstrede?Den tiden på året när träden byter färg.
Natalie er konsentrert..

Etter en ganske grei dag på skolen i dag tok jeg og Natalie turen til National theateret hvor vi satte oss på Wayne's Coffee og gikk gjennom litt presentasjonsgreier til en fremføring vi skal ha på fredag (iik) og koste oss med prat og verdens beste Caffe Mocca. Kjempe koselig! Har funnet ut at det egentlig er hyggelig å sette seg på kafé med en venninne og gjøre litt lekser en gang i blant istedet for å sitte hjemme med frustrasjon over hvor mye lekser man har å gjøre. Det kommer liksom noe litt mere positivt sosialt ut av det, og jeg føler på en måte at jeg har brukt dagen til litt mere, haha, høres dumt ut, men det føles bra. Det var kjempe koselig hos Aurora på mandag forresten, og jeg tok noen bilder som jeg har tenkt å legge ut i kveld, so keep looking! Ha en super onsdag videre folks, nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden forhåpentligvis!

Husk: Dere kan fortsatt stille meg spørsmål om dere lurer på noe HERBambi beauty lashes.

 

Jeg fant videoen over her på denne bloggen. Den viser på en god måte hvordan man plasserer løsøyevipper, og det ser så enkelt ut! Egentlg har jeg lyst til å prøve selv, men problemet er bare det at jeg ikke vet hvor jeg får tak i løsvipper som lever opp til målet sitt, nemlig at de sitter lenge og ikke er for vanskelige å plassere.

Så, er det noen av dere som vet hvor man kan få kjøpt gode løsvipper so disse? 

Ikke glem at dere fortsatt kan stille spørsmål til meg Her

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits