Sound of feeling. -


Memories will last.

Nå er jeg endelig kommet opp på Trysil etter en tre timer lang biltur med boller og søvn, noe som føles veldig deilig. Det er virkelig herlig å komme opp til et sted hvor det faktisk finnes snø på bakken! Det er jo tross alt Desember, og det er en årstid som jeg virkelig forbinner med snø og kulde! Nå skal jeg utforske litt av hytta vi har lånt for helgen og prøve å fange hunden som stakk avgårde med den ene tøffelen min... Når jeg tenker meg om, så foretrekker katter bedre enn hunder til tider. Ciao!

En videosnutt fra onsdag da Thea og jeg var en tur i byen!THIS OLD UNRELIABLE FAITH.

Stearinlys er tent og lyser opp rommet i en koselig stemning samtidig som fin musikk sjingrer ut i fra spotify. Det er deilig å ha ferie og bare kunne slappe av, på samme tid ta seg tid til å kose seg med julekaker og kakao med føttene trekket inn i de nye tøflene du fikk til jul. For det er akkurat det jeg gjør nå, koser meg i vinterkulden.Torsdag ettermiddag

Da jeg og Thea var på søskentur til byen for å se etter et par ting tuslet vi rundt på Grnerløkka og tok en tur innom Velouria Vintage hvor jeg fant en kjempe deilig strikkejakke i burgunderrød farge, lovelove. Eyecandy. Vi spiste god pizza med parmaskinke og parmesan på Olivia, og det var kjempe koselig. Siden jeg har lagt meg rundt tre hver eneste dag hele ferien nå, kjenner jeg at jeg er rimelig utslitt og bare stønner ved tanken på at jeg må opp ni i morgen siden familien skal tilbringe helgen på Trysil. Vi får håpe jeg får litt ski glede, men langrenn blir det nok ikke noe av, no way. Kos dere videre på denne koselige desemberkvelden alle sammen!

Sadie's song - Katie HerzigCITY CALL

Dagens sang, Habits - Maria Mena

 God morgen cupcakes! (hmm... det var kreativt) Å våkne opp til helt blå himmel og null snø virket så ekstremt rart! Desember uten snø? Hallo det er vinter liksom!... Så snart jeg har spist den gode frokosten min ferdig, skal Thea og jeg en tur til byen for å se etter årets ballkjole, og kanskje kjøpe noen nye fine plagg hvis vi finner det! We all love christmas shopping, yeye! Snakkes senere, tid for søskendag, eller hva man kaller det!My new treasures._concealer fra Yves Saint Laurent, ring fra Frøken Dianas salonger

God jul alle sammen! Lukten av ribbe og medisterkaker sitter ennå fast i sinnet etter to dager. Hele familien var hos tanten og onkelen min, og til sammen ble vi 12 stykker, noe som var kjempe hyggelig! Jeg elsker nemlig når man er mange i sånne sammenhenger! Jeg fikk så utrolig mye fint, og er så utrolig taknemlig! Blant annet fikk jeg endelig en ny concealer (med tanke på at jeg ikke har hatt en siden sommer, og ble derfor veldig glad). Tryllepennen som de kaller det, er så utrolig bra, og har en veldig bra dekkevne samtidig som den har highlighter i seg, perfekt!

Sist uke var jeg som sagt en tur på Grünerløkka med Hanna, og da vi gikk innom Frøken Dianas salonger (som er en utrolig kul vintage butikk) fant jeg denne fantastiske ringen som er en himla bra kopi av YSL sin Arty Oval ring! Jeg ble så himla glad da jeg fant den og måtte ta med min nye fine skatt hjem med en gang! Streets lightening._med Hanna på Grünerløkka

På tirsdag ettermiddag møtte jeg Hanna nede i byen, og sammen dro vi en tur til koselige Grünerløkka. Det var pyntet opp med julelys og det var en kjempe koselige stemning i gatene som vanlig der borte. Vi gjemte oss i en bakgård for å ta et par bilder, og endte opp med å bli innelåst ved så å snike oss ut gjennom en gammel, litt skummel oppgang. Lucky chuck. Det har ikke bare blitt mørkere den siste tiden, men kulden har også kommet sigende innpå, så det var godt å sette seg ned med pledd og varm Chai Latte på Fru Hagen en liten stund.

Nå skal jeg en tur til pappa for å lage marsipan! Ha en super lille julaften dere, og så får vi snakkes i kveld eller i morgen på selveste julaften!Morgenstund har gull i munn

Hei ale solstråler! Typisk at snøen går bort når jeg først er i gang å få julestemning. I dag tidlig hos Frida så jeg ut av vinduet, og alt minnet meg om tidlig sommer. Haha. Rart hva en blå himmel og snøfrie bakker kan gjøre med meg og mine tanker.I allefall, så sov jeg over hos Frida fra i går til i dag, noe som var kjempe koselig. Vi var begge ekstremt slitne og ble bare sittende i sengen hele kvelden å se på film og spise kvikk lunsj. Nammenamnam. Nå er jeg på vei ut døren for å stå på skøyter med Rikke og Aurora nede på Spikersuppa i byen, så vi prates, og så får dere alle ha en kjempe fin fjerde søndag i advent videre!Saturday Night.

Sist lørdag samlet vi oss et par jenter nede på Solli for å spise pizza og feire Line sin bursdag. Det var utrolig hyggelig!

Meg, Selma, Aurora og Anniken

HeddaAthinaSelmaLine(bursdagsbarnet), Ingvild og Rikke

Siden Line av en eller annen grunn ikke hadde anledning til å feire bursdagen sin i fjor, så gjorde vi det like gjerne nå ett år senere! Bedre sent enn aldri som man sier! Haha. God pizza ble servert og alle bestillte hver sin Oreo Madness med is til dessert (anbefales!). Alt i alt var det en kjempe hyggelig kveld og vi storkoste oss alle sammen til siste slutt! 

Nå kaller sengen, og jeg gleder meg til å få en god natt søvn helt til jeg må stå opp kl 0700 i morgen igjen (...) Mine dager for tiden går for det meste sånn her: Wake up → Survive → Sleep tones make sound.

Somewhere in Brooklyn - Bruno Mars

 I'll try - Jonatha Brooke

Song to fall in love to - Sophie Madeleine 

Where have you been - Rihanna

 

A thousand years - Christina Perri 

Toi et Moi - Guillaume Grand 

Boys don't cry - Ulrik Munther

17 - Young Lagoon

Old Pine - Ben Howard

Twinkle twinkle little star - Fredrika Stahl


Her er et par fine sanger jeg har hørt på den siste tiden. Ikke akkurat julesanger, men noen med fine tekster og fin melodi.


wknd.


Det er virkelig ikke noe gøy å våkne opp med hodepine og feber på 39 grader. Så i dag var jeg hjemme fra skolen og gjorde stort sett ikke så mye. Egentlig trodde jeg faktisk at jeg ville blogge masse av den grunn, men det ble vel mere daffing på sofaen enn farting rundt i leiligheten. 


Helgen var kjempe koselig, og jeg har fått gjort masse julegreier. På lørdagen var jeg blant annet i byen med Mari og Natalie og på peppes pizza med mange søte jenter. På søndagen gikk turen til Chateu Neuff hvor søsteren min Thea skulle ha danseforestilling noe som var kjempe gøy å se på! 

For øyeblikket sitter jeg barnevakt og ser på Nissene over skog og hei i mens jeg drikker te i håp om å bli frisk! Ha en fin mandagkveld alle sammen!Make-up

Primer - Lumene

Foundation - Lumene

Foundationpudder - Maybelline

True match pudder (brukt som base på øyelokket) - Lóreal

Solpudder - Clinique

Øyenskygge(pallette) nr. 1 - GOSH

Øyenskygge nr. 2 - Mac

Øyenskygge(pallette) nr. 3 - Mac

Eyeliner - Lumene

Vippetang - Apoteket

Mascara - Chanel

Øyenbrynspenn - Mac

 

Her er en liten sminkevideo jeg lagde for et par dager siden. Jeg viser hvordan jeg sminker meg når jeg skal pynte meg litt ekstra. Hope you like it!Growing up wont bring us down.

Shots from the day at Steam with Celine.

Det er så utrolig koselig i byen nå! Julelys er satt opp, og musikk fra Spikersuppa sjaller rundt i gatene. Skikkelig julestemning altså. Celine og jeg tok turen til byen hvor vi satt oss på Steam og drakk god Chai Latte og pratet i 2 timer, kjempe hyggelig som alltid! Starten på dagen i dag var vel ikke den beste om jeg kan si det selv. Lite søvn og våken på Caffe Mocca er ikke akkuratt den beste sammensetningen, men det funket. Heldigvis gikk dagen ganske så kjapt og vi fikk tilbake både Norsktentamen og Rle prøve hvor jeg fikk resultater som jeg ble veldig fornøyd med, jippiyee. Nå ser jeg på senkveld i mens jeg spiser litt pepperkaker. Ha en fin kveld videre folkens!

 A dose of inspiration- fashionglorie -

En dose av fin desember inspirasjon. Bildene får meg til å lengte etter sommer og varme når man kan gå i shorts og tynne topper, men vi får vel gjøre det beste ut av den kalde vinteren som vi har fremfor oss.City Jungle.

Bilder fra lørdag.

Nå sitter jeg med tøfler på føttene og et mykt deilig pledd pakket rundt meg i mens jeg sitter å ser ferdig en episode av min favorittserie, Ugly Betty. Jeg er på fjerde sesong nå, og ble ferdig med tredje på en uke -sier litt om hvor upsest jeg blir når jeg først starter, haha.-

Mamma har mast i noen dager på meg at jeg må gå gjennom en haug med gamle sko nå, så da får jeg vel komme i gang. En del blir nok gitt bort en del til Frelse Armeen under juletreet i år, ja. God julegjerning folkens.-WITH FOCUS ON THE CITY JUNGLE

sang av Guillaume Grand - Toi et moi (en søt sang vi hørte på i fransktimen, og selvfølgelig fant jeg den og måtte dele den med you guys)

Denne helgen har vært kjempe koselig -og gått ekstremt fort- men samtidig har jeg vært helt utslått etter prøver og tentamner, så det var deilig å bare slappe av med venner og sove. Jeg var i byen en tur på lørdag med Frida, Maria, Agga og Alma for å se etter litt julegaver til venninner og familie, samtidig prøve å utdype ønskelista, noe som har gått veldig bra.. Ting koster jo, noe som er dumt! You get nothing for free, dessverre. På kvelden tok jeg turen til Ylva hvor vi bare satt plantet i sofaen resten av kvelden og så på film og spiste Ravaioli, yumyum!  Her er en liten kortfilm fra min koselige laurdag. Bilder er på vei, og kommer senere! 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits