Sound of feeling. -


white feather

Image and video hosting by TinyPic

(music: rue's lullaby - district tribute, from the hunger games)

White, wavy & wonderful.BELLE NOUVELLE

  Sko, smykke, mobilveske, øredobber og solbriller H&M Notatbok Accessorize 

De siste dagene her i Bergen med Ylva har vært helt herlig, og det har vært så utrolig koselig å tilbringe noen dager på hotell, i en helt herlig by jeg aldri har vært i før og kose meg med mat, opplevelser og latter. Jeg har tatt mange fine bilder som jeg gleder meg til å dele med dere når jeg får kommet meg hjem (som blir i morgen) og jeg har blant annet også filmet masse, så det blir nok en film også etter hvert. Nå skal jeg ta meg et varmt bad og senere i kveld skal jeg og Ylva ta ansiktsmaske vi kjøpte i dag! Yeye. Over her ser dere mine innkjøp fra Bergen, fint med litt oppdatering i klesskapet nå som vi nærmer oss en varmere og mer solfyllt tid!

God påske aften, håper alle får en fin kveld videre!

KajaKaja koser seg

Elsker deg Kaja<3333Vitamin-E Moisture MaskVitamin E Moisture Mask, The Body Shop

For alle dere der ute som leter etter et produkt som gir deg rikelig med fuktighet til huden, så anbefaler jeg med høyeste grad, dette flotte profuktet fra The Body Shop, en fuktighetsmaske som bl.a. inneholder mye Vitamin E. Selv er jeg veldig fornøyd med produktene fra Vitamin E serien, og har flere der i fra. Masken skal ta opp fuktighetsbalansen i huden din, og samtidig gi rikelig med fuktighet, noe jeg virkelig føler at den gjør. Et godt resultat altså! Tenkte siden det er så lang tid siden sist jeg anbefalte noe, så ville jeg slenge med et nå, håper dere fikk noe ut av det, og jeg anbefaler virkelig dette produktet. Ha en fin torsdagskveld videre!MUSIKK VINTER 2012

En samling av noen favoritt låter gjennom vinteren hittil.

Drunk - Ed Sheeran

Two Way Monologue - Sondre Lerche

Wish You Well - Katie Herzig

Paradise cover - Audrey Couch

October - Jonas Alaska

Sommerfuggel i vinterland - Vinni

Landscape - Florence + The Machine

Somewhere Beautiful - Nora Foss Al-Jabri

Slow Dancing In A Burning Room (Live) - John Mayer

All About Tonight - Pixie Lott

Fast Car - Boyce Avenue and Kina Grannis


Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray

Bilder, source Fashionglorie

For dere som ikke skjønte det, jeg savner sommer.tones make sound.

Somewhere in Brooklyn - Bruno Mars

 I'll try - Jonatha Brooke

Song to fall in love to - Sophie Madeleine 

Where have you been - Rihanna

 

A thousand years - Christina Perri 

Toi et Moi - Guillaume Grand 

Boys don't cry - Ulrik Munther

17 - Young Lagoon

Old Pine - Ben Howard

Twinkle twinkle little star - Fredrika Stahl


Her er et par fine sanger jeg har hørt på den siste tiden. Ikke akkurat julesanger, men noen med fine tekster og fin melodi.


A dose of inspiration- fashionglorie -

En dose av fin desember inspirasjon. Bildene får meg til å lengte etter sommer og varme når man kan gå i shorts og tynne topper, men vi får vel gjøre det beste ut av den kalde vinteren som vi har fremfor oss.look at my new sweeties!

Mamma kom hjem fra en to ukers lang reise i Japan for to dager siden, og hun hadde med seg to ting jeg lenge har ønsket meg! Siden Canon produseres i Japan, var det litt billigere å kjøpe objektiver etc. der, og siden mamma visste godt at jeg ønsket meg så fært den kjære 50mm tilbake, så fikk hun tak i et til meg der! Wihoo, nå er jeg back in photo mood igjen!
Jeg har ikke oppdatert sminkeskuffen min på lenge nå når det gjelder hudsminke, men jeg har tittet litt på solpudderet Sunkissed fra Clinique en stund nå. Derfor ble jeg superglad da mamma kom hjem med dette fantastisk fine! Thank you mommy.Anything is good if it's made of chocolate.

Source: Fashionglorie

I love sweeties like you guys and sugar. Kaker, caffe, kakao, krem, søtsaker.Fine høstsanger.

Nå på høsten er en tid hvor jeg liker å sitte hjemme under teppet og høre på musikk dagen lang. Ipoden er alltid med meg, og gjør dagen ennå bedre. Selv hører jeg på mye forskjellig musikk, men her er noen få av de dere kan finne på spillelisten min nå for tiden.

 

Pocket Full of Stars - Nine Black Apes

 I Wouldn't Mind - He is we

Diamonds - Ben Howard live

 Blue Lips - Regina Spektor


_to bilder fra i sommer, uredigert

Older Chest - Damien Rice

Samson - Regina Spektor

1+1 - Beyonce

Boy with a Coin - Iron and WineMetallic and silver, sparklesChanel, Black pearl 513 + HM, Silver

For litt siden fant jeg en gammel venn innerst i en boks i skapet, Min glittrende sølvneglelakk som jeg kjøpte for en stund tilbake. Maria har en super fin metallisk neglelakk fra Chanel som passer perfekt som underlag på neglene med den sølve på toppen. Jeg har nå funnet min nye favoritt for sesongen når det kommer til neglelakker for å si det sånn! For øyeblikket sitter jeg godt plantet nede i sofaen og titter på den morsomme filmen Bridesmaides med søsteren min. Ha en flott kveld videre søtnoser!

 Lost in the world

Jeg får så himla lyst på alt jeg ser i butikkene for tiden, men problemet er at I have no money, så der kommer jeg i grunnen ikke langt. Jeg har bestemt meg for at jeg skal spare de neste pengene jeg tjener og fortsette slik til jeg har samlet opp litt, for det er jo tross alt en god egenskap det der med sparing. For eksempel så har jeg funnet mange plagg fra Modekungen.se som jeg har så lyst til å bestille, men dessverre så er prisene ganske høye for min del, men de er absolutt på lista til neste innkjøp! To renseprodukter


Disse to renseproduktene bruker jeg for å rense huden min hver kveld, og jeg er kjempe fornøyd med dem! Begge fjerner skånsomt sminke og renser huden bra for urenheter. Natuvive får man kjøpt på Apoteket og Vaseline Intensive Care får man kjøpt på vanlige dagligvarebutikker, samtidig Apoteket og ingen av dem er heller noe dyre. Jeg anbefaler virkelig disse to produktene for dem som leter etter noe å rense huden med. Har dere noe å anbefale?

 Sang anbefaling

Tenkte jeg bare skulle legge ut en liten anbefaling av en sang jeg fant her for noen dager siden og som har blitt spillt om og om igjen de siste dagene. Orginalen Titanium av David Guetta er kjempe bra selv, men coveret av Collin McLoughlin er like fin på en helt annet måte. 

Orginal: 

Cover:

Sov godt! Hvilken av versjonene var din favoritt?Daily makeup

Nå for tiden bruker jeg ikke særlig mye sminke, men jeg bruker noe. Jeg synes det er så fint om man får litt ekstra glød i kinnene ved hjelp av en rouge, og en eyeliner fremhever øynene litt mer og gjør hele looken litt mere våken og dramatisk. Tenkte jeg kunne vise dere de sminkeproduktene jeg bruker nå for øyeblikket, so here you go:

eyepen: Isadora  mascara: Loréal  blush: HM  vippetang: parfymeri  foundation: Lumene  eyeliner: HM  neglelakk: Artdeco

I dag etter skolen dro Anniken, Aurora, Line, Selma, Athina og Åsne og jeg på Yogatime på Elixia, og det var kjempe bra! Man ble overrasket avslappet, og hele session var bra gjennomført. Utover kvelden nå skal jeg lage meg god kakao med krem og se på en fin film før jeg tar kvelden!

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits